- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.941
benim anlamadığım bütün bu insanlar internetten nasıl güvenipte alabiliyolar veya sahibinden.com da kullanılmış satılan lensleri nasıl alabiliyorlar hiç sağlıklı değil.ayrıca madem solotica bukadar çok rağbet görüyo optikçiler neden satışını yapmıyo.madem okadar muhteşem fiyatı neden çok çok pahalı değil?bence bi optikçi gayette rahat getirtebilir diye düşünüyorum.internetteki sitelere ne derece güvenebilirizki:82:
benim anlamadığım bütün bu insanlar internetten nasıl güvenipte alabiliyolar veya sahibinden.com da kullanılmış satılan lensleri nasıl alabiliyorlar hiç sağlıklı değil.ayrıca madem solotica bukadar çok rağbet görüyo optikçiler neden satışını yapmıyo.madem okadar muhteşem fiyatı neden çok çok pahalı değil?bence bi optikçi gayette rahat getirtebilir diye düşünüyorum.internetteki sitelere ne derece güvenebilirizki:82:
ben de az önce quartzolarımı taktım.. 5 feetlik lik bir ukalalık görüldü burun seviyemde
quartzo şuan nasıll ? ben 4-5 ay önce aldım.yeşil gridi..şimdi mavi gri diolar ...
bu konu daha çok soloticanın ceolarıyla ilgili birşey canım..dış pazara önem vermedikleri için başka ülkelere bayilik vermemişler, böylece mevzu sadece internette kalmış..optikler de internete güvenip getirtemiyorlar, çünkü onlar da müşteriye satıcaklar, herhangi bir olumsuzluk durumunda kendilerinin de mağdur olması söz konusu..bence fiyatı çok pahalı olmasa da çok ucuz da sayılmaz,valla ben kalitesinden de fiyatından da çok memnunum ..buarada aklında bulunsun eğer alıcaksan ve sitelere güvenemiyorsan vetman10 dan güvenle alabilirsin..
bazen optikçilerede güvenmemek gerekir çünkü benşm yaşadığım bi olay tarihi geçmiş lensi veya yakın lensi size verebilir ki sizde o an farketmeden aldıysanız vay halinize bu arada yanlış bilinen bişiyi daha düzeltmek istiyorum sahibinden.com da ikinci el lens satışından ziyade satıcıyla bağlantı kurabiliiyorsunuz ki bazen optikden alındığından fazla sizinle ilgilenebiliyorlar buda demek oluyorki alınca sorun yaşarsanız tekar görüşüp halletme imkanınız var ayrıca bu formu okuduysanız yüzlerce kişi vetman10 ile çalışmiş ve buna bende dahil kendisi işinin en iyisi denilecek nitelikte ve çok ilgili eminim denerseniz pişman olmazsınız benden size tavsiye
evet bende de ilk başta biraz acaip durdu rengi ama şimdi gayet doğal mavi gri gibi duruyor..2016 serisi benimki..valla çok memnunum cnsl06 sen de öyle gibi duruyosun
bu konu daha çok soloticanın ceolarıyla ilgili birşey canım..dış pazara önem vermedikleri için başka ülkelere bayilik vermemişler, böylece mevzu sadece internette kalmış..optikler de internete güvenip getirtemiyorlar, çünkü onlar da müşteriye satıcaklar, herhangi bir olumsuzluk durumunda kendilerinin de mağdur olması söz konusu..bence fiyatı çok pahalı olmasa da çok ucuz da sayılmaz,valla ben kalitesinden de fiyatından da çok memnunum ..buarada aklında bulunsun eğer alıcaksan ve sitelere güvenemiyorsan vetman10 dan güvenle alabilirsin..
kızlarr ben esmerim saçlarımda fındık kabuğu gibi gözlerim koyu kahverengi ve solotica natural colors mel almayı düşünüyorum.kullananlar deneyenler sizce bana yakışırmı?
ladybugcim endiselerini anliyorum ama bagetchi ye ben de katiliyorum. solotica yabanci hic bir optige lenslerin satisini vermiyor bildigim kadari ile bu da sanirim onlarin kendi satis politikalari olsa gerek. internet uzerinden satis yapan guvenilir birkac site var. bircok arkadas ve ben de dahil olmak uzere bu sekilde aldik. zaten cogu site paypal ile calisiyor. lensler de fabrikadan ciktigi gibi acilmamis sekilde geliyor. tarihleri de gecmis ya da yakin tarihli degil. zaten o kdr satisi oluyor ki eski lens bulmak nerdeyse imkansiz. hatta eski seri renklerden sevip arayan arkadaslar zor buluyor hatta bulamiyor. satisi yapan siteler de zaten gelen siparise gore fabrikaya siparis ediyor. bazen numarasizlar ellerinde oluyor. tabi ki guvenip guvenmemek icinin rahat etmesi sana kalmis cnmben kendi tecrubemden yola cikarak bunnari yaziyorum. kendi adima hic sorun yasamadim cok memnunum. bir de siteden siparis etmek istemezsen guvenilir vetman arkadas var cogu kisi de ondan aliyor bagetchi de belirtmis
2. el lens satisi konusunda degil bu yazdiklari hic o sekilde lens almadim kullanmadim.
cnm ben suan nc mel kullaniyorum her gune kullandigim lensim cok dogal. nc mel bence her tene saca yakisir esmerlere de ela-yesil cok guzel oluyor
çok teşekkür ederimvetmanla iletişime geçicem ama mesaj sayım 100ü geçmediği için iletiişime geçemiyorum bende natural ile charm arasında kaldım sanırım natural colours alıcam
cnm vetman burayi da takip ediyor gorur illaki natural vs. charm icin o da sana yorum yapacaktir. ben natural colors sectim cok kalin hare tercih etmedigimdem ama genelde cok seviliyor hare. bu arada benm fotolarimda ikisi de var bakmak istersen belki de lensleri incelemissindir bile yeteri kadar bi fikir olur belki diye dedim
ya ben begeniodum quartzoları düşürdüm kaybettim yaa..yenisini alıcam ama kararsız kaldım esmeralda mı alsam quartzomu?esmeralda hakkında bilgin warmı nasıl bir renk?
tmm cnm saol...ben de quartzoyu sevmiştim zaten cok ozman onunla devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?