- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.961
cnsl06 cım quartzolar şu an gri yeşil şu an gri yeşil canım solotica boyamasını arada değiştiriyor okuduğun mavi ile ilgili yorumlar muhakkak eski yazılardır 8-9 aylık mazisi vardır:)tarihlerine bakabilirsiniz şu an ggri mavi quartzo diyenden şüğphe ederim ben çünkü bütün serileri adım adım ne renk biliyorum çünkü-:))quartzo şuan nasıll ? ben 4-5 ay önce aldım.yeşil gridi..şimdi mavi gri diolar ...
canım iletişim bilgilerim aslında açtığım başlıklarda vcut sahibinden comda soloticaarzu ve vetman10 rumuzlu ilanlar bana ait orada telefonlarım bile yazıyor sahibinden comda solda arama butonuna solotica yazmanız yeterli ilanlarım çıkar:) yada mail gönderirseniz soloticacenter@hotmail.com mail gönderirseniz yardımcı olurum:)çok teşekkür ederimvetmanla iletişime geçicem ama mesaj sayım 100ü geçmediği için iletiişime geçemiyorum bende natural ile charm arasında kaldım sanırım natural colours alıcam
vetmannnnn yardım lütfen....esmeraldayla quartzo arasında kaldım..hangisii daha güzel duruyor?quartzo aldım 3-4 ay once foto koymuştum..şimdiki rengi nasıl mavi grimi yeşil grimi?esmeralda nasıl bi yeşil quartzo gibi belli oluyomu rengi?bide numaralının gelmesi ne kadrı bulur?
evet..evet..şu an gözümdeler..bildiğin gri/yeşil bunlar..açık yeşil/gri ya da öle bişey işte.. :))
ya siyah gözde hidrocor ocre çok mu açık durur acaba kullanan var mı?
Eki Görüntüle 216827 aylık softlex
kızlar elinde açılmış kullanılmamış nc mel olan varsa alabilirim mellerimin süresi bitti yenisini alacak kadarda param yok açıkcası alıp begenmeyen varsa talibim özel mesaj atabilirsiniz
merhaba canım hıdrocor ocre denedim fotoğraflarını ekleyeceğim çok güzel saf ela bir tonda duruyor koyu gözdeya siyah gözde hidrocor ocre çok mu açık durur acaba kullanan var mı?
kızlar elinde açılmış kullanılmamış nc mel olan varsa alabilirim mellerimin süresi bitti yenisini alacak kadarda param yok açıkcası alıp begenmeyen varsa talibim özel mesaj atabilirsiniz
merhaba canım hıdrocor ocre denedim fotoğraflarını ekleyeceğim çok güzel saf ela bir tonda duruyor koyu gözde
elimde 1 haftalık nc mel var yakamozcum uygun fiyata vericem:)Bu arada ilgilenen diğer arkaşdalar varsa özelden mesaj gönderebilirler yeni geldi :)
hayatim rica ederim ne demek :) yardimci olabildiysem cok sevindimcanım merhaba,özelde mesaj yazma hakkım yok burdan teşekkür etmek istedim yardımcı olduğun için çok sağol canım:))
merhaba canım hıdrocor ocre denedim fotoğraflarını ekleyeceğim çok güzel saf ela bir tonda duruyor koyu gözde
Vetmancm benmde lenslerimin suresi doluyor ama ocre mi alsam diyorum bu sefer.rica etsem bana bi yeni seri nc mel hc ocre fotosu koyar msn ?senin goz renginden biraz acik benimki ,sendekine cok benziyor durusu bende
selam kızlarrrrrraranıza yenı katıldım ve bugun sevgılı vetman dan aldıgım solotıca nc mellerım elıme ulastı..cok dogal duruyorlar ama bıraz koyulasmıs tonu askerı yesıl gıbı durdu kahverengı gozlerımde..
Bende ya quartzo yada topozio istiyorum soloticanın.Ama daha açık mavimsi gri isityorum.Yani hangisi daha açık renk fikri olan varsa paylaşabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?