Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

quartzo şuan nasıll ? ben 4-5 ay önce aldım.yeşil gridi..şimdi mavi gri diolar ...
cnsl06 cım quartzolar şu an gri yeşil şu an gri yeşil canım solotica boyamasını arada değiştiriyor okuduğun mavi ile ilgili yorumlar muhakkak eski yazılardır 8-9 aylık mazisi vardır:)tarihlerine bakabilirsiniz şu an ggri mavi quartzo diyenden şüğphe ederim ben çünkü bütün serileri adım adım ne renk biliyorum çünkü-:))
çok teşekkür ederim vetmanla iletişime geçicem ama mesaj sayım 100ü geçmediği için iletiişime geçemiyorum bende natural ile charm arasında kaldım sanırım natural colours alıcam
canım iletişim bilgilerim aslında açtığım başlıklarda vcut sahibinden comda soloticaarzu ve vetman10 rumuzlu ilanlar bana ait orada telefonlarım bile yazıyor sahibinden comda solda arama butonuna solotica yazmanız yeterli ilanlarım çıkar:) yada mail gönderirseniz soloticacenter@hotmail.com mail gönderirseniz yardımcı olurum:)

gri yeşil gri yeşil canımcım güvenle arkasında durarak iddia ediyorum:)

evet..evet..şu an gözümdeler..bildiğin gri/yeşil bunlar..açık yeşil/gri ya da öle bişey işte.. :))

evet..evet..şu an gözümdeler..bildiğin gri/yeşil bunlar..açık yeşil/gri ya da öle bişey işte.. :))

ya aslında benimkiler gri yeşildi ben şimdi mavi gri olsun istiyorum:)bulunurmuki mavi yeşil olanlarından?numaralı bide ne kadar sürede gelir?

ya siyah gözde hidrocor ocre çok mu açık durur acaba kullanan var mı?

merhaba, ben hidrocharm cor kullanıyorum,önceleri açıktı,hatta koyu grimsi bazen orta koyulukta bal rengi gibi duruyordu ama opti-free solüsyon kullanınca baya koyulaştı,şimdi daha rahat kullanıyorum,gözümü daha iri ve parlak gösteriyor

Kizlar benim bi sorum olucak tum soloticacilara,benim de nc melim vardi ama 6. Aydan sonra hemen hemen hic kullanamadim.surekli batiyor,gozkapagimin altina kaciyordu.benim gibi sorun yasayan var mi merak ediyorum

kızlar elinde açılmış kullanılmamış nc mel olan varsa alabilirim mellerimin süresi bitti yenisini alacak kadarda param yok açıkcası alıp begenmeyen varsa talibim özel mesaj atabilirsiniz

Son düzenleme:
kızlar elinde açılmış kullanılmamış nc mel olan varsa alabilirim mellerimin süresi bitti yenisini alacak kadarda param yok açıkcası alıp begenmeyen varsa talibim özel mesaj atabilirsiniz

Bende ya quartzo yada topozio istiyorum soloticanın.Ama daha açık mavimsi gri isityorum.Yani hangisi daha açık renk fikri olan varsa paylaşabilirmi acaba

iyi geceler kısslar..çok uzun zamandır solotica lens almak istiyorum quartzo rengini çok beğendim ama yakışırmı bilemiyorum doğallığa önem veriyorum.eski konuşmalarda Leventte bi yerde denendiğini okumuştum.aldığınız yeri bana mesaj atarsanız çok sevinirim..:)

ya siyah gözde hidrocor ocre çok mu açık durur acaba kullanan var mı?
merhaba canım hıdrocor ocre denedim fotoğraflarını ekleyeceğim çok güzel saf ela bir tonda duruyor koyu gözde

elimde 1 haftalık nc mel var yakamozcum uygun fiyata vericem:)Bu arada ilgilenen diğer arkaşdalar varsa özelden mesaj gönderebilirler yeni geldi :)

Son düzenleme:

başkasına satmıyosun vetmancım hotmailine mail attım cevap yazarsan sevinirim öpüyorum :)

bu arada ıcemınt de istiyorum kızlar alıp begenmeyen uygun fiyata verecek kullanılmamış ıcemınti olan varsa ben alabilirim özel mesaj atabiirsiniz ...

selam kızlarrrrrr aranıza yenı katıldım ve bugun sevgılı vetman dan aldıgım solotıca nc mellerım elıme ulastı..cok dogal duruyorlar ama bıraz koyulasmıs tonu askerı yesıl gıbı durdu kahverengı gozlerımde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…