- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.061
kızlar yeni seri nc melin rengi gözüme koyu geldi bi hafta filan oldu alalı almak isteyen varsa özelden ulaşsın bana onun yerine ıcemınt almayı düşünüyorum bende
Bir fotograf ekler misin lutfen?
arkadaşlar tam solotica nc mel alamaya karar vermiştim ki gözlerimin ölçümleri böyle çıktı( aranızda göz eğrisi ve çapı benim gibi nadiren bu ölçülere yakın olan var mı?? varsa hangi lensi kullanıyorsunuz?? soloticalar kayıyor mu??
Tabiki canım her lens herkeze uyacak diye bir kaide yok göz bebeğiniz minicikse leblebi kadar göz bebeği olan insanlar tanıyorum o zaman tabiki kullanamassınız ama standart gözlere solotica uyuyor.Macig top lensler var 8.3 -8.5 -8.8 çapı var onları Brezilyadan gözx çapınıza uygun olarak temin ediyoruz.Gözleri 8.3 olanlara özel getirtiyoruz you tubeda macig top lenslerin videoları var merak edenler için::)
Ben hiçbir zaman göz çapı küçük olan insana yüzde yüz olur diye garanti vermedim sizede vermedim sizin çapınız kaç?üstelik göz çapı 8.4 olupdaaşk olsun arzu abla , sana capı soylemıstım ben o zaman neden soylemedın bana
bu macig top dedıgın solocıta gb mı ? ve fıyatı nedır bılgı verırmısın ama sana hem kızgınım hem kırgın(
Ben hiçbir zaman göz çapı küçük olan insana yüzde yüz olur diye garanti vermedim sizede vermedim sizin çapınız kaç?üstelik göz çapı 8.4 olupda
hıdrocor ve hıdrocharm serisi kullanan müşterilerim var hatta Arzu hanım oluyor bize oldu başkalarınada önerebilirsiniz dedikleri halde ben göz çapı küçük olanları uyarıyorum ben ilanlarıma açıkça çapı 8.7 yazıyorum yüzde yüz garanti vermiyorum birde sadece çapla bitmiyor iş göz çapı küçüktür ama temel eğride önemli temel eğrisi uyumludur gözün bombesi lensi tutar onu ben bilemem açıkçası bu lensleri alırken bunu göze alıcaksınız ...
macig topların you tubeda videoları var yazınca çıkıyor ben çapım 8.3-8.2 diyene baktım solotica riskli macig topları öneriyorumm...Hatta bu göz çapım 8.3 yazan arkadaşada önerdim kendisine sorabilirsiniz
üstelik kayma olayı herkezde her lensde olabiliyor yurtdışındaki solotica videolarına bakıyorum you tubeda insanlar solotica almış gözüne büyük gelmiş fır fır kayıyor ama umrunda değil gayet mutlular kullanıp birde videsunu paylaşıyorlar ama bizde bir mm kaysa bazı insanlar sorun haline getiriyor bu lensler standart herkezin gözüne göre yapılmıyorki..
Eki Görüntüle 262969
thocesacım koyu kahverengi gözümde flashsız hıdrocor ocre resmi ekliyorum tam bir ela saf ela kusura bakma ancak ekleyebildim:)
merhabalar VETMAN10!! Mesaj sayım yeterli olmadıgından özel mesaj atamıyorum ne yazık ki
öncelikle solotica ile ilgili yardımlarınız ve verdiginiz bilgiler icin cok cok tesekkurler..ben bı kac sey sormak ıstıyorum sıze.su anda bausch and lomb gri kullanıyorum renk acık mavi oldugu ıcın sevıyorum fkat biliyorsnuz kı cok damarlı yapıda bir lens.soloticayı kac aydır bayılarak takıp ediyorum..almaya nıyetlendım artık bakalım =) natural colors serisinden quartzo topazio ve esmeralda arasında kalmıs durumdayım..aslında mavi rengi cok seviyorum topazio da dogal gibi duruyor..quartzo beyaz tenlılerı makyajsız soluk gosterıyor demişler o yuzden eledim gibi..esmeralda ise sanırım koyu bir yeşil ben daha göze carpan ack bir renk istiyorum aslında koyu renklerden zıyade.neyse lafı cok uzattım..
* siz kumral beyaz beyaz teni olan bana hangi rengi tavsiye edersiniz =)
* sipariş verdiğim takdirde ne kadar zamanda ulasır elime ?
*gözlerim numaralı ben bir miyobum =) -2.00 derece..numaralı siparişi vermek bir risk midir eger rengi begenmezsem sonrasında satısı bakımından ?
simdiden cok teşekkürler ilginize...
aa vetmancım burnuna nolduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?