- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.101
10 yıldır kadıköy den alıyorum lenslerimi,, ya orda kullanıp çıkıyorum yada bi iki gün içinde lensler elimde oluyor,, istege baglı kargo ile de gönderiyorlar,,kamsamlı bi optik merkezi ,,
Ayy aglamak istiyorum.
Cogu kisi bana o siteyi önerdi. Mailerime 1 gün icinde cevap veriyolar. Ben sabirsizim iste. Iki hafta normal bi süre aslinda. Bakalim nolcakgelince mutluluktan hemen Foto yüklicem. Numarali lense ihtiyacim olmasa senden alirdim vetmancim!!
Ne kadar güzeller yaa,
kendi göz rengin ne cnsel06 ??
Bende cristallerimi bekliyorum sabirsizlikla, eger hosuma giderse baska bi renk daha almayi düsünüyorum.
Belli oluyormu lens oldugu??
teşekkürler cnm..orta kahve kendi göz rengim...güzel bi renk belli olmuyor bence:)
vetmandan aldımNerden almistin lenslerini?
lamiacım 2009 aralık aralığın son günleri yılbaşına yakındı çünkü ordan biliyorum ..Solotica lensli fotoğraflarımızı paylaşalım başlığınada yazmış olabilir ..
cnsl06 cim topazioların ne kadar güzel olmuş harikaaa kirpiklerinde çok güzelmiş bayıldımm harikaa
bunlarda benim solotica topaziolarım:)
Vetmancim selam:) Ben her zamanki gibi hem crystalimden hemde mellerimden memnunum ancak tek sorun gecen sene almış olduğum melleri cok özlememonlar geldiginde sisede bile sarı gibi duruyordu takar takmaz inanılmaz yeşile dönük ve cok güzel bir renk durmustu.
Bu sene aldigim meller yine güzel ama zaten acık olan göz rengimi sanki hiç degistirmedi fazla koyu kaldı gibi geliyor
Mellerin renginde acılma var mı? varsa hemen bir cift daha almayı düşünüyorum:)
Bu arada eklenen resimlere yeni baktım herkese cok yakışmış, yaşasın solatica :)
Vetmancim selam:) Ben her zamanki gibi hem crystalimden hemde mellerimden memnunum ancak tek sorun gecen sene almış olduğum melleri cok özlememonlar geldiginde sisede bile sarı gibi duruyordu takar takmaz inanılmaz yeşile dönük ve cok güzel bir renk durmustu.
Bu sene aldigim meller yine güzel ama zaten acık olan göz rengimi sanki hiç degistirmedi fazla koyu kaldı gibi geliyor
Mellerin renginde acılma var mı? varsa hemen bir cift daha almayı düşünüyorum:)
Bu arada eklenen resimlere yeni baktım herkese cok yakışmış, yaşasın solatica :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?