Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar benden topazio alan bir arkadaşımız var o ses Türkiye yarışmasına katılmış Hadise kendisi seçmiş ve Hülya Avşar gözlerine bayılmış ve lens olduğunu anlamamış :)yarın yarışmada çıkacakmış pembe tunik ve siyah taytlıymış oradan tanıyabilirsiniz:) topazioları merak edenler varsa yarın Ege hanımı izlesin mutlaka:))

Son düzenleme:
Ayy ne güzel...gittim hemen anlattim kardesime
yarin mutlaka izlerim o ses türkiyeyi

Heyecanlandim! Soloticalar süper yaaa, kimse anlamiyor lens oldugunu!!

lamiacım hatta o kız geçen sene ocak ayında kadınlar klübüne çok yazmıştı o siteden aman almayın falan filan eski sayfalarda var mutlaka sende görebilirsin ama sonra ne yaptı ne etti bilmiyorum:))zaten haklsın fiyatları benden yüksek 70 küsür euro nc serisine yazmışlar 174 tl yapıyor bunun en az 20-30 tl kargosu vardır birde para gönderirken bankanın aldığı komisyon ücreti beklemeside cabası bencede oradan almaya değmez :))

Vetman,

napicam ben simdi?
Youtubeda videolara felan baktim, forumlarda okudum. cogu o sayfayi önerdi. ben toplam 76 Euro ödedim. kargoyla birlikte.
cildircam ama yaa..lenslerim yola cikti onu biliyorum Tracking numarasi felan yolladilar. takip edebiliyorum yani nerde olduklarini.
Gelmezlerse öldürürüm ya, cok sevinmistim.

Sende numarali varmi acaba?

Son düzenleme:
Lamiacım gelir lenslerin o kıza tracking number verilmemişti sanırım sen panik yapma gelir o zaman evt numaralılar var -.2.00 cor mel vardı mesela dün forumdan thocesa arkadaşımıza gönderdim..senin numaraların kaç ? bu sefer bekle gelir lenslerin mutlaka bir dahaki sefere bende numaralı olur belki sana göre..

Son düzenleme:
Bencede gelirler, ama iste sabirsizim :)
Almanyada yasadigim icin, en uygun site orasi gibi geldi bana.
Fiyatida baska sitelere göre daha uygundu. Siparis veriverdim iste. Bakalim insallah gelirler.
Benim numaralarim -3.00 ve - 3.50.

2010 ocak ayindami yazmisti o arkdasimiz?
Demin baktimda bulamadim yazilarini.

Son düzenleme:
Ne kadar güzeller yaa,

kendi göz rengin ne cnsel06 ??

Bende cristallerimi bekliyorum sabirsizlikla, eger hosuma giderse baska bi renk daha almayi düsünüyorum.
Belli oluyormu lens oldugu??

Ne kadar güzeller yaa,

kendi göz rengin ne cnsel06 ??

Bende cristallerimi bekliyorum sabirsizlikla, eger hosuma giderse baska bi renk daha almayi düsünüyorum.
Belli oluyormu lens oldugu??

teşekkürler cnm..orta kahve kendi göz rengim...güzel bi renk belli olmuyor bence:)

lamiacım 2009 aralık aralığın son günleri yılbaşına yakındı çünkü ordan biliyorum ..Solotica lensli fotoğraflarımızı paylaşalım başlığınada yazmış olabilir ..
cnsl06 cim topazioların ne kadar güzel olmuş harikaaa kirpiklerinde çok güzelmiş bayıldımm harikaa

Ay aradim ama bulamadim o yaziyi yaa, okursamda iyice umudum gider. En iyisi ben bekliim ya ufff!!

bunlarda benim solotica topaziolarım:)

Eklentiler

• $LENS.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $LENS.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
gözleriniz ne renk kızlar
topaziolarda çok güzel yaa hangisi bi karar veremedim ice,grafite,topazio,crystal göz rengim koyu kahve çok fazla ben burdayım demeyen mavi renk istiyorum hangizi olur sizce
[/B][/COLOR][/QUOTE]
canım benim çok çok teşekkür ederim benim gözlerim koyu kahve topazio been çok çok mavi durmasını istediğimden topazioyu seçtim hatta hidrosummer glogg azul siparişim yolda geliyo:)) ama canım bana sorarsan senin gözlerinde benim gibi koyu kahve ise bide baya bi mavi durmasını istemiyorsan ben nc ice derim canım onlarda çok güzel dagha soft

Vetmancim selam:) Ben her zamanki gibi hem crystalimden hemde mellerimden memnunum ancak tek sorun gecen sene almış olduğum melleri cok özlemem onlar geldiginde sisede bile sarı gibi duruyordu takar takmaz inanılmaz yeşile dönük ve cok güzel bir renk durmustu.
Bu sene aldigim meller yine güzel ama zaten acık olan göz rengimi sanki hiç degistirmedi fazla koyu kaldı gibi geliyor

Mellerin renginde acılma var mı? varsa hemen bir cift daha almayı düşünüyorum:)

Bu arada eklenen resimlere yeni baktım herkese cok yakışmış, yaşasın solatica :)

canım benim çok teşekkür ederim

canım benim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…