Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhabalar..ben sanırım karar verdim.söyledıgınız renklerı ınceledım.ama sanırım ben beklıycem,esmeralda istiyorm sanırım =) bu arada ödemeyi nasıl yapıyoruz ben anca kredi kartımla alabilicem cunku nakit konusunda bu donem sıkıntılıyım ıkı uc ay demıssınız bu arada -2.00 esmeralda ıstedıgım takdırde ne kadar beklerım ? tesekkurlerr

Herkese merhabalar

ben daha yeniyim burda. Uzun zamandir okuyorum bu sitede solotica hakkinda yazdiginiz herseyi.
Saatlerimi gecirdim okuya okuya :)
Sizin tavsiyelerinize, resimlerinize güvenerekten solotica cristalleri siparis ettim.
Daha bekliyorum ama bi kac gün sonra gelmeleri gerekiyor.

Benim gözlerim ela rengi. cristallerin nasil durcagini cok merak ediyorum ve catlamak üzereyim...

Vetmancim uzmansin bu konuda

Nasil durabilir sen biliyormusun?

Pinaxcim

sana özel mesaj aticaktim ama henüz atamiyorum
Bende almanyada yasiyorum ve gecen hafta solotica cristalleri siparis etmistim.
Gelmesi sende ne kadar sürdü?
Hangi siteden siparis vermistin

Ve senin kendi dogal rengin ne?

Tesekkürler :*

elimde bazı renklerde bazı numaralar var -.2.25 esmeralda var beklemeden alabilirsiniz:)

merhaba arkadaşlar;

gözlerim açık kahve yorumlarınız üzerine ve göz rengime uygun olarak HİDROCOR MODELİ Mel almaya karar verdım. ınternet uzerınden nereden alıyorsunuz?

henüz özel mesaj gönderemiyorum ne yazık ki o yüzden burdan yazıyorum umarım ulaşır sana öncelikle teşekkürler teklifin için ben de mele kesin karar vermiştim ki göz çapımın küçük geldiğini öğrendim vetman olabilir de olmayabilir de dedi o yüzden riske giremiyorum alıp da elimde kalmasını da istemiyorum bilemiyorum şimdi adore bi tone bakıyorum o daha küçük ama henüz satan birini bulamadım

merhaba arkadaşlar bende birsüredir araştırıyorum lens kullanmaya kafayı taktım ve solotica lenslerin en doğal durduğuna karar verdim.Başlarda topazio istiyordum ancak biraz bombeli durduğunu okudum hep ben doğal durmasını istiorum kendi gözlerim koyu kahverengi nc mel renginin yakışacağını düşünüyorum ama kararsızım acaba nc mel mi yoksa cor mel mi ? fikriniz nedir acaba gözlerim baya koyu kahverengi hangisi daha açık renk durur bende.

cor mel sarımsı suruyor canm,koyu gozde daha acık yesı ldurur tahmınımce,yenı serı nc meller sende degısıklık yaratmaz dıe dusnuyorum

peki ben bu soloticayı nereden alıcam internetten yurtdısından gönderilen sitelerden almak istemiyorum türkiyeden bi site buldum ama orjinalliği konusunda emin olamadım l.kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk. buradan alışveriş yapan yada fikri olan var mı? bir de ben bu soloticaların aylık olanları var mı nc yada cor serisinin merak ediyorum lütfen bilgisi olanlar yazsıın :)

adorelerde doğal ancak solotica kadar değil ve ton olarak koyu renkleri rica ederim canımcım yardımcı olacagım bir konu olursa seve seve yardımcı olurum her zaman

Vetmancim, ben iki hafta önce solotica cristal siparis vermistim. hala gelmediler.
dayanamiyorum artik yaa sen lenslerini nerden aliyosun, ve ne kadar sürede sana ulasiyolar?

Bi sorum daha olcakti. ela gözde cristaller nasil durur, bi fikrin varmi?

Tesekkürler!!

bu soloticanın kahverengisi mi var mı canlar
merhabalar soloticanın kahverengi tonda olan rengi ocre rengidir..
merhaba arkadaşlar;

gözlerim açık kahve yorumlarınız üzerine ve göz rengime uygun olarak HİDROCOR MODELİ Mel almaya karar verdım. ınternet uzerınden nereden alıyorsunuz?
sahibinden comda arama butonuna solotica yazdırınca hem vetman10 hemde soloticaarzu rumuzuyla ben yapmaktayım :)
ister ptt kargo ile kpıdan ödemeli isterseniz sahibinden comdan yada gittigidiyordanda alabilirsiniz sitelerdende özel satış açıyorum özellikle sanal pazar com sitesi bütün kartlara vade farksız bölüyor :)
merhaba uyan06 ben size açık durmasını isterseniz hıdrocor mel öneririm nc mel koyu durur sizde benim profilimde kendi gözümde cor mellerimle resimlerim var arkadaş olarak beni eklerseniz görebilirsiniz:)
vetmancım solotica lenslerin fiyatlarındaki son durum nedir:)
180 tl hıdrocor serisi 195 tl hıdrocharm mel 205 tl natural colours modeli jennifercim dolar arttıkca orjinal soloticalarında fiyatları paralel artıyor .çünkü bizde Brezilyadan dolar kuruyla alıyoruz ama çakmaları bilemem orjinaller dolara endexli:))

lamiacım hayırlı olsun seni korkutmak istemem ama daha önce o siteden lens alan bir kızın lensleri 1 ay gelmemişti ve dayanamayıp gelip benden numarasızını almıştı ve kendisi o siteyi paypala şikayet etmişti ben direk fabrikasından alıyorum Brezilyada kardeşim yaşıyor o gönderiyor:)
ela gözde crystaller aqua yeşili tonunda durur:)

Ayy aglamak istiyorum.
Cogu kisi bana o siteyi önerdi. Mailerime 1 gün icinde cevap veriyolar. Ben sabirsizim iste. Iki hafta normal bi süre aslinda. Bakalim nolcak gelince mutluluktan hemen Foto yüklicem. Numarali lense ihtiyacim olmasa senden alirdim vetmancim!!

10 yıldır kadıköy den alıyorum lenslerimi,, ya orda kullanıp çıkıyorum yada bi iki gün içinde lensler elimde oluyor,, istege baglı kargo ile de gönderiyorlar,,kamsamlı bi optik merkezi ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…