- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.081
merhabalar celinne hoşgeldiniz:)bence numaralı almalısınız çünkü gözlerinizin derecesi az değil -.2.00 numara almalısınız o zaman normalde biliyorsunuz soloticaların numaralıları Türkiyede yok ancak bazen stokda bazen şans eseri bulunuyor normalde numaralı soloticalarI Brezilyadan getirtiyoruz piyasada bu lensleri getirmek için 2-3 ay süre veriyorlarmış yani numaralı solotica getirtmek oldukça zahmetli bir iş :)ben size sizin istediğiniz tarzda ve saçlarınızda çok açık bir renk olmadığı ve teninizde açık olduğu için hıdrocor mel yada esmeralda rengini önerebilirim:)quartzo veya topazio dan ziyade size yeşiller yakışacak bence teniniz beyaz çünkü :)avatar resmininizden bayagı fikir edindim:)
ELİMDE TESADÜF -.2.00 HIDROCOR MEL MEVCUT DÜŞÜNÜRSENİZ BEKLEMEDEN SAHİP OLABİLİRSİNİZ .
Tabiki başka bir renk isterseniz onuda getirtebiliriz:)
Eki Görüntüle 265780 Eki Görüntüle 265779 Eki Görüntüle 265778
kızlar bunlar eylülde wetmandan aldığım coricelar sizce nasıl? eski seri ice göre renkleri çok güzelmiş ama ben mellerden sonra maalesef takamıyorum elinde cor meli yada cor grafittesi olan varsa mesaj atsın.
merhabalar..ben sanırım karar verdim.söyledıgınız renklerı ınceledım.ama sanırım ben beklıycem,esmeralda istiyorm sanırım =) bu arada ödemeyi nasıl yapıyoruz ben anca kredi kartımla alabilicem cunku nakit konusunda bu donem sıkıntılıyım ıkı uc ay demıssınız bu arada -2.00 esmeralda ıstedıgım takdırde ne kadar beklerım ? tesekkurlerr
merhaba arkadaşlar bende birsüredir araştırıyorum lens kullanmaya kafayı taktım ve solotica lenslerin en doğal durduğuna karar verdim.Başlarda topazio istiyordum ancak biraz bombeli durduğunu okudum hep ben doğal durmasını istiorum kendi gözlerim koyu kahverengi nc mel renginin yakışacağını düşünüyorum ama kararsızım acaba nc mel mi yoksa cor mel mi ?fikriniz nedir acaba gözlerim baya koyu kahverengi hangisi daha açık renk durur bende.
henüz özel mesaj gönderemiyorum ne yazık ki o yüzden burdan yazıyorum umarım ulaşır sana öncelikle teşekkürler teklifin için ben de mele kesin karar vermiştim ki göz çapımın küçük geldiğini öğrendimvetman olabilir de olmayabilir de dedi o yüzden riske giremiyorum alıp da elimde kalmasını da istemiyorum bilemiyorum şimdi adore bi tone bakıyorum o daha küçük ama henüz satan birini bulamadım
merhabalar soloticanın kahverengi tonda olan rengi ocre rengidir..bu soloticanın kahverengisi mi var mı canlar
sahibinden comda arama butonuna solotica yazdırınca hem vetman10 hemde soloticaarzu rumuzuyla ben yapmaktayım :)merhaba arkadaşlar;
gözlerim açık kahve yorumlarınız üzerine ve göz rengime uygun olarak HİDROCOR MODELİ Mel almaya karar verdım. ınternet uzerınden nereden alıyorsunuz?
merhaba uyan06 ben size açık durmasını isterseniz hıdrocor mel öneririm nc mel koyu durur sizde benim profilimde kendi gözümde cor mellerimle resimlerim var arkadaş olarak beni eklerseniz görebilirsiniz:)merhaba arkadaşlar bende birsüredir araştırıyorum lens kullanmaya kafayı taktım ve solotica lenslerin en doğal durduğuna karar verdim.Başlarda topazio istiyordum ancak biraz bombeli durduğunu okudum hep ben doğal durmasını istiorum kendi gözlerim koyu kahverengi nc mel renginin yakışacağını düşünüyorum ama kararsızım acaba nc mel mi yoksa cor mel mi ?fikriniz nedir acaba gözlerim baya koyu kahverengi hangisi daha açık renk durur bende.
180 tl hıdrocor serisi 195 tl hıdrocharm mel 205 tl natural colours modeli jennifercim dolar arttıkca orjinal soloticalarında fiyatları paralel artıyor .çünkü bizde Brezilyadan dolar kuruyla alıyoruz ama çakmaları bilemem orjinaller dolara endexli:))vetmancım solotica lenslerin fiyatlarındaki son durum nedir:)
Vetmancim, ben iki hafta önce solotica cristal siparis vermistim. hala gelmediler.
dayanamiyorum artik yaasen lenslerini nerden aliyosun, ve ne kadar sürede sana ulasiyolar?
Bi sorum daha olcakti. ela gözde cristaller nasil durur, bi fikrin varmi?
Tesekkürler!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?