Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Merhabalar tuonela

nasilsin?
sana bi sorum olacak. sendede cristal var dimi.bende siparis vermistim. bu hafta geliolar.
senin göz rengin neydi?

Pericim arkadasiminda gözleri koyu kahve rengi...ondada nc ice ve nc cristal var..ikiside cok dogal duruyor.
ikisinden cristal ama daha dogal.

kızlaarrr benim cor mellerimden biri yırtıldı çok mutsuzum daha 6 ay olmuştu alalı şimdi yenisini alcam ama aynı seriden bulabilcek miyim bilmiyorum uzun zamandır foruma giremiyordum neler oldu neler değişti hiç haberim bile yok :44:

thocesacım senin aldıkların geçen sene nc meldi değilmi ?cor mellerini aldın sanırım:)
luthiencim senin mellere nazar değdi herkez luthenin mellerinden istiyorum diyordu bana forumdan kaç kişi sordu çok begenilmişti seninkiler ..o seriden vardı sanırım bende tek istersen tekde alabilirsin ben sana yaklaşık ayırmayacak tonlardan bir tane gönderirim..

kendi göz rengim bu renk bu renk durması için hangi solotica meli kullanmalıyım?yardımcı olursanız sevinirim :) resimler büyüyor

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Merhabalar tuonela

nasilsin?
sana bi sorum olacak. sendede cristal var dimi.bende siparis vermistim. bu hafta geliolar.
senin göz rengin neydi?

Merhaba Lamiacim,

Göz rengim cok acık kahve yeşillik yok ama sarıya yakın bal rengi diyebilirim, crystal güzel durdu ama sanki koyu gözde daha güzel duruyor benim zemin acık oldugundan lensle biraz daha seffaflaştı sanki:))))
Crystal resimlerini bekliyorum eminim cok güzel olacaktır:)

Benimde bal rengi ama yesillikte var.
Insallah dedigin gibi cok güzel olur

siyaha yakın göz renginde en doğal ve garantili renk hangisi acaba ? ben netten biraz baktım. sanki NC Ocre güzel durur gibi fikirleriniz neler acaba ?

diğer yandan da azul'un mavisini gerçekten çok beğendim. ama sanırım çok koyu kahve gözlü olup da azul yakışan yoktur değil mi ?

Ocre doğal durur ama hiç belli olmaz diye kararsız kalıyorum.

azul ise siyah gözlu biri için cesaret gerektirio ayrıca lensin tam ortasından kendi göz rengim görunur ve hoş durmaz diye endişe ediyorum...kahve gözlüler mavi lens takınca gözün ortası kırmızılaşıyor sanki (
fikirleriniz nedir ? bi de forum o kadar uzamış ki; siyaha yakın gözü olup da bu 2 rengi kullalanan ve foto ekleyen olmuş mudur bilemiyorum :S :S

Bence ocrede cok güzel bi renk, ama dedigin gibi pek belli olmaz. koyu gözde meller cok güzel duruyor, ve cristalde cok güzel ve dogal

Vetmancimm ve diger arkadaslar :)

ela gözde cristalden haric baska hangi renk güzel durur??
Mavi olmasini istiyorum, ama lensim diye bagirmasin.

Son düzenleme:

sedosh un albumune bakmanı tavısye ederım nc ıce onda oyle guzle duruokı hıc bellı dıl lens oldugu

ya ocre alıcam ama cesaret edemiyorum
gözleirm koyu kahve
çok belli olmalarına gerek yok ışıltı versin hafif bir buğuluk versin yeter
önemli olan doğal dursun
nc ocre düşünüyorum
nekadar yakınlıktan anlaşılıyor lens olduğu kızlar doğalmı gerçekten
çok iddiaı bir değişim istemiyorum dediğim gibi yakından da doğal dursun insnalrla göz temasını çekinmeden yapabileyim

ya ocre alıcam ama cesaret edemiyorum
gözleirm koyu kahve
çok belli olmalarına gerek yok ışıltı versin hafif bir buğuluk versin yeter
önemli olan doğal dursun
nc ocre düşünüyorum
nekadar yakınlıktan anlaşılıyor lens olduğu kızlar doğalmı gerçekten
çok iddiaı bir değişim istemiyorum dediğim gibi yakından da doğal dursun insnalrla göz temasını çekinmeden yapabileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…