- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.121
Vetmancim selam:) Ben her zamanki gibi hem crystalimden hemde mellerimden memnunum ancak tek sorun gecen sene almış olduğum melleri cok özlememonlar geldiginde sisede bile sarı gibi duruyordu takar takmaz inanılmaz yeşile dönük ve cok güzel bir renk durmustu.
Bu sene aldigim meller yine güzel ama zaten acık olan göz rengimi sanki hiç degistirmedi fazla koyu kaldı gibi geliyor
Mellerin renginde acılma var mı? varsa hemen bir cift daha almayı düşünüyorum:)
Bu arada eklenen resimlere yeni baktım herkese cok yakışmış, yaşasın solatica :)
çok yakışmışgözleriniz ne renk kızlar
topaziolarda çok güzel yaa hangisi bi karar veremedimice,grafite,topazio,crystal göz rengim koyu kahve çok fazla ben burdayım demeyen mavi renk istiyorum hangizi olur sizce
kendi göz rengim bu renk Eki Görüntüle 272178 Eki Görüntüle 272180 bu renk durması için hangi solotica meli kullanmalıyım?yardımcı olursanız sevinirim :) resimler büyüyor
Merhabalar tuonela
nasilsin?
sana bi sorum olacak. sendede cristal var dimi.bende siparis vermistim. bu hafta geliolar.
senin göz rengin neydi?
ikinci resim farklı ben de nc meli düşünüyorum :) henüz tam karar veremedimBenim göz rengimde böyle, ama iki resimden hangisi karar veremedim. resimdeki iki renkte ayni degilmi?
Nc mel sanirim cok güzel olur bu göz renginde...
ikinci resim farklı ben de nc meli düşünüyorum :) henüz tam karar veremedim
Merhaba Lamiacim,
Göz rengim cok acık kahve yeşillik yok ama sarıya yakın bal rengi diyebilirim, crystal güzel durdu ama sanki koyu gözde daha güzel duruyor benim zemin acık oldugundan lensle biraz daha seffaflaştı sanki:))))
Crystal resimlerini bekliyorum eminim cok güzel olacaktır:)
Ilk resimdeki göz rengi güzelde, ama cok cirkin bi göz
senin gözlerin bal rengimi yada daha cok yesilmi?
benim değil resim zatenrenk olarak hemen hemen aynı ilk resimle
kendi göz rengim bu renk Eki Görüntüle 272178 Eki Görüntüle 272180 bu renk durması için hangi solotica meli kullanmalıyım?yardımcı olursanız sevinirim :) resimler büyüyor
Ocre doğal durur ama hiç belli olmaz diye kararsız kalıyorum.
azul ise siyah gözlu biri için cesaret gerektirio ayrıca lensin tam ortasından kendi göz rengim görunur ve hoş durmaz diye endişe ediyorum...kahve gözlüler mavi lens takınca gözün ortası kırmızılaşıyor sanki(
fikirleriniz nedir ? bi de forum o kadar uzamış ki; siyaha yakın gözü olup da bu 2 rengi kullalanan ve foto ekleyen olmuş mudur bilemiyorum :S :S
Ocre doğal durur ama hiç belli olmaz diye kararsız kalıyorum.
azul ise siyah gözlu biri için cesaret gerektirio ayrıca lensin tam ortasından kendi göz rengim görunur ve hoş durmaz diye endişe ediyorum...kahve gözlüler mavi lens takınca gözün ortası kırmızılaşıyor sanki(
fikirleriniz nedir ? bi de forum o kadar uzamış ki; siyaha yakın gözü olup da bu 2 rengi kullalanan ve foto ekleyen olmuş mudur bilemiyorum :S :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?