Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

soloticadaki bu fiyat farkı nedir böyle yani pahalı olanımı gercek solotica ben bişi anlamadım
optikcim istanbuldaki solotica satıcısının 2 çift aylık numaralı lenslerinin 130 tl olduğunu söyledi
ama araştırmalarımda ise nc serisinin numaralısı 1 çifti 250 tl aradaki bu uçurum nedir
bende bundan kuşku duyduğumdan optikcime söyledim güvenmediğimi ve oda tamam getirtiriz eğer beğenmezseniz yada bir problem lursa iade ederiz dedi.

peri sana dün telefondada açıklamıştım senin optikçinin bahsettiği lensler Brezilya soloticası değil uzakdoğuda üretilen solotica markasının adınu kullanan
solotica gold denen lensler sadece adı solotica :)buradaki birçok kız gerçek soloticaları biliyor zaten Brezilyada satılıyorlar ya internet üzerinden kendin getirteceksin yada aracılar vasıtasıyla albilirsin çünkü bu lensleri Brezilya dünyaya bayiliğini vermiyor ve internet üzerinden satıyor dünyaya bayilik falan vermeyede niyeti yok bayisi olduğunu iddia adenler tamamen insanları kandırıyorlar..

Beni arkadaş olarak eklersen canım profilimde bol miktarda koyu kahverengi gözde solotica resmi görürsün soloticaların pupilleri oldukça dar olduğu için ortadan kendi gözünün görüme olasılığıda azalıyor böylece lamiacım azul ve verde marineye ne dersin:))

vetman10, sanırım Arzu izminiz.. Sahibinden sitesinde ilanları olan sizsiniz değil mi? Ancak bir şey sormak istiyorum, orada hidrocor mel için 90tl yazan ilanda soloticaarzu yazıyor yani sanırım sizin ilanınız ama fiyatı normalde daha pahalı değil mi? İlandaki lensler ikinci el olduğğu için mi 90 tl? İlanda ikinci el diye yazmamış da merak ettim.. Yakın zamanda cor mel almayı düşünüyorum da..?

Merhaba nudesecim ilanlardaki soloticaarzu benim o fiyatlar 1 şişe için geçerlidir optik siteleri tek şişe fiyatı yazdığı için Brezilyada bizde mecburen o şekilde yazmak zorunda kaldık 2 ile çarpıcaksınız yazan fiyatları:)tıpkı optik siteleri gibi tabiki hiç kullanılmamış orjinal lensler

Vetmancim,

hani sen sey demistin. Senden solotica topazio alan bi arkdas O SES TÜRKIYEDE cikcakti diye.
Ciktimi o bile? ne zaman cikcagini biliyormusun?

Vetmancim,

hani sen sey demistin. Senden solotica topazio alan bi arkdas O SES TÜRKIYEDE cikcakti diye.
Ciktimi o bile? ne zaman cikcagini biliyormusun?

lamiacım pembe tunik siyah taytlı biz kız fragmanda geçti ama geç açtım umarım kaçırmamışımdır bakıyorum şu an o ses türkiye yarışmasına:)topaziolu ege hanımı görücem inşallahh

bunlar gerçekten inanılmazz...çok yakışmış güle güle kullanın! hangi renk bu?
canım benim çok teşekkür ederim solotica hidrosummer gloss azul ismi rengi muhteşem ancak yüzümü çok açtığı için vermeyi düşünüyorum çünkü ben çok beyaz tenliyim ondan sıkıntı oldu düşünürsen

bagetchim lenslerim çok güzel geldi rengi yanlız beya tenli olunca yüzümü çok açtı istersen görüşelim bi seninleEki Görüntüle 274799

hımm tamam zlem10 özelden msn veriyim, görüşelim..sanırım özel mesaj yetkin yok henüz...gerçekten çok güzel görünüyorlar fakat benim için rahatlığı da çok önemli..neyse konuşuruz bunları..teşekkürler..

yaa öyle mi halbuki çok güzel durmuş bence ..hem aksine bu renkler beyaz tende daha güzel durmaz mı ki ? bende beyaz tenliyim de hep böyle renklere sıcak bakmışımdır.keşke şu an için alacak durumum olsa bu arada aylık bunlar değil mi ne kadardan vereceksin merak ettim hem yine de aklımda bulunsun..

lamiacım çıkmadı bu haftada sanırım haftaya çıkacak :))
orta kahverengi gözde hıdrocor mel fotosu ekliyorum kızlar istek üzerine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…