- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.141
Ocre doğal durur ama hiç belli olmaz diye kararsız kalıyorum.
azul ise siyah gözlu biri için cesaret gerektirio ayrıca lensin tam ortasından kendi göz rengim görunur ve hoş durmaz diye endişe ediyorum...kahve gözlüler mavi lens takınca gözün ortası kırmızılaşıyor sanki(
fikirleriniz nedir ? bi de forum o kadar uzamış ki; siyaha yakın gözü olup da bu 2 rengi kullalanan ve foto ekleyen olmuş mudur bilemiyorum :S :S
anladım ilginiz için teşekkürler :) nc mel güzel olmaz mı pekihıdrocor mel kullanmalısınız canım eğer tuba büyüküstünün gözü gibi olucaksa charm mel:)
bagetchim lenslerim çok güzel geldi rengi yanlız beya tenli olunca yüzümü çok açtı istersen görüşelim bi seninleEki Görüntüle 274799
Vetmancim,
hani sen sey demistin. Senden solotica topazio alan bi arkdas O SES TÜRKIYEDE cikcakti diye.
Ciktimi o bile? ne zaman cikcagini biliyormusun?
canım benim çok teşekkür ederim solotica hidrosummer gloss azul ismi rengi muhteşem ancak yüzümü çok açtığı için vermeyi düşünüyorum çünkü ben çok beyaz tenliyim ondan sıkıntı oldu düşünürsenbunlar gerçekten inanılmazz...çok yakışmış güle güle kullanın! hangi renk bu?
bagetchim lenslerim çok güzel geldi rengi yanlız beya tenli olunca yüzümü çok açtı istersen görüşelim bi seninleEki Görüntüle 274799
canım benim çok teşekkür ederim solotica hidrosummer gloss azul ismi rengi muhteşem ancak yüzümü çok açtığı için vermeyi düşünüyorum çünkü ben çok beyaz tenliyim ondan sıkıntı oldu düşünürsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?