- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.161
bagetchim lenslerim çok güzel geldi rengi yanlız beya tenli olunca yüzümü çok açtı istersen görüşelim bi seninleEki Görüntüle 274799
Eki Görüntüle 275727
orta kahverengi gözde hıdrocor mel
hidrocor melleri çok beğendim umarım ela gözde de güzel durur :) bu lensler kaç aylık öğrenebilir miyim? ayrıca sizden alınca kapıda ödeme yapma seçeneği var mı?
ay vetmancim yoksa acildi mi rengi biraz cor melin!!!!!!!!
acildi de lutfen litfenfotolar yeni mi? bayildim bayildim harikalar!
valla tam da yakin zmnda almayi dusunuorm cor mel aklimda
hele bir de acildiysa cok mutlu olucam
thocesacım senin aldıkların geçen sene nc meldi değilmi ?cor mellerini aldın sanırım:)
luthiencim senin mellere nazar değdiherkez luthenin mellerinden istiyorum diyordu bana forumdan kaç kişi sordu çok begenilmişti seninkiler ..o seriden vardı sanırım bende tek istersen tekde alabilirsin ben sana yaklaşık ayırmayacak tonlardan bir tane gönderirim..
Açıldı bambamcım açıldı hidrocor mel aslında hazirandan beri açık ancak bunlar son halleri bencede çok güzel ve doğallar tavsiye ederim:)
nc melleride açsalar biraz çok iyi olucak bizim gibi koyu renk gözlere sahip olanlar için :)
Crystalllerimmmmmm geldiiiiiiiiiiii oleeeeeeyyyyy
Ayyyy cok güzeller,asiri dogallar yaa. Inanamadim. Cok cok mutluyum!!
Eve gelince foto eklicem:*
Sieracim bana özelden mesaj atmissin. ben özel mesaj atamiyorum, ama zaten beni biriyle karistirmissin. ben yaptirmamistim..
Crystalllerimmmmmm geldiiiiiiiiiiii oleeeeeeyyyyy
Ayyyy cok güzeller,asiri dogallar yaa. Inanamadim. Cok cok mutluyum!!
Eve gelince foto eklicem:*
hidrocor melleri çok beğendim umarım ela gözde de güzel durur :) bu lensler kaç aylık öğrenebilir miyim? ayrıca sizden alınca kapıda ödeme yapma seçeneği var mı?
tesekkürler siera :)
sendede cristal var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?