Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bagetchim lenslerim çok güzel geldi rengi yanlız beya tenli olunca yüzümü çok açtı istersen görüşelim bi seninleEki Görüntüle 274799

özlem hanım, azul resminizi begendim. ancak biraz bulanık bir foto olmuş. daha net bir fotonuz varsa koyabilir misiniz ? albumunuz varsa ona da bakabılırım arkadaslık teklıfı göndermiştim :26:

gerçek göz renginiz nedir ? bir de bu azul NC mi acaba ?

ben çok koyu kahve gözluyum, koyu kahve gözler için doğal duran mavi bulmak zor diye düşünuyorum. bana solotica içinde mavi olarak (koyu kahve gözlüler için ) en doğal ve mavimsi duran azul ve grafiti gibi geldi. diğerleri ya gri duruyor (ice) yada yeşil ( cristal ve topazio, quartzio) Yeşilimsi duranlar içinde de en çok cristali begendim ben daha dogal. topazio da tuhaf bir renk olusabılıo.

ha bir de şunu sormak istiyorum size. çok beyaz tenli oldugunuz için azul un koyu kaldıgını söylemıssınız. ben cok beyaz deılım buğday tenliyım ve kaşım gözum koyu kahve. sizce azul buğday tenlilere daha cok mu gider ?

hidrocor melleri çok beğendim umarım ela gözde de güzel durur :) bu lensler kaç aylık öğrenebilir miyim? ayrıca sizden alınca kapıda ödeme yapma seçeneği var mı?

merhabalar zaten bu da ela açık kahverengi gözde duruşu aynen böyle duruyorlar.Bu orjinal soloticaların hıdrocor mel rengi ve bu lensin bu renginde aylık modeli yok bu yıllık lens 1 yıl kullanılabilen bir lens.Tabiki kapıda ödeme seçeneği mevcut isim adres telefon vermeniz yeterli lensi alırken postacıya ödeme yapıyorsunuz.
sahibinden comda ilanlarım mevcut solotica diye arattırsanız görürsünüz oradaki kullanıcı adım soloticaarzu hemde vetman10 iki satıcısıda benim iki üyeliğim var sahibinden com sitesinde.

Eki Görüntüle 275734

solotica hıdrocor mel orta kahverengi gözde flashsız

ay vetmancim yoksa acildi mi rengi biraz cor melin!!!!!!!!
acildi de lutfen litfen fotolar yeni mi? bayildim bayildim harikalar!
valla tam da yakin zmnda almayi dusunuorm cor mel aklimda
hele bir de acildiysa cok mutlu olucam

Son düzenleme:
merhabalar....-2.00 yim bendeee.msn im ............. eklerseniz goruselim ozel mesaj hakkım yok

***Bu mesaj iletişim bilgileri verildiği için editlenmiştir***

Son düzenleyen: Moderatör:
ay vetmancim yoksa acildi mi rengi biraz cor melin!!!!!!!!
acildi de lutfen litfen fotolar yeni mi? bayildim bayildim harikalar!
valla tam da yakin zmnda almayi dusunuorm cor mel aklimda
hele bir de acildiysa cok mutlu olucam

Açıldı bambamcım açıldı hidrocor mel aslında hazirandan beri açık ancak bunlar son halleri bencede çok güzel ve doğallar tavsiye ederim:)
nc melleride açsalar biraz çok iyi olucak bizim gibi koyu renk gözlere sahip olanlar için :)

valla çok üzüldüm ya yıltıldı takamıyorum geçen yeni tanıştığım bi arkadaşım sordu sen kahverengi lens mi taktın diye kendi gözlerimi yeşil zannediyormuş çıkartınca kahverengi lens taktım zannetmiş :)) ama bunları hatırladıkça daha da üzülüyorum bu son koyduğun resimler cor mellerin son hallerimi peki vetmancığım? eğer öyleyse bunlar da çok güzel benim seriye aşırı benziyorlar...valla aslında charme mel de düşünüyorum ama cor mel kadar doğal durmaz diye de korkuyorum biraz.charme mellerin son halleri var mı elinde foto varsa ekleyebilir misin acaba:26::26:

Crystalllerimmmmmm geldiiiiiiiiiiii oleeeeeeyyyyy
Ayyyy cok güzeller,asiri dogallar yaa. Inanamadim. Cok cok mutluyum!!

Eve gelince foto eklicem :*

ay cok sevindim valla en kisa zmnda almayi dusunuorm cok tesekkur ederim bilgi icin vetmancim

Crystalllerimmmmmm geldiiiiiiiiiiii oleeeeeeyyyyy
Ayyyy cok güzeller,asiri dogallar yaa. Inanamadim. Cok cok mutluyum!!

Eve gelince foto eklicem :*

super valla gule gule kullan cnm resimlerini merakla bekliorm sahsen

hidrocor melleri çok beğendim umarım ela gözde de güzel durur :) bu lensler kaç aylık öğrenebilir miyim? ayrıca sizden alınca kapıda ödeme yapma seçeneği var mı?

ayy çok begendim ya cor alıcam sanırımm bende ıcemıntten vazmıgeçsem :) bende böyle dururmu ki...

bakın kızlar bunlarda yeni seri meller sadece denedim ve foto çektim merak edenler için eski mellerim gözümü çok açmıştı bunlar o kadar açmadı isteyen olursa özelden ulaşsın bana ...

ilk iki resim flaşlı son iki resim flaşsız çekim ancak telefondan çektiğim için çok net çıkmamış idare edin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…