Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bu nasıl bir renkkkkkkkkkk

süper olmuş cnm taban rengin ne senin bakim muhteşem durmuşşşş..esas göz renginide bir eklermisinn?*

Cok tesekkür ederimmmm :*
Kendi göz rengim ela. Yesil,kahve,sari karisimi gibi bisey.
Suan yatakdayim :) ama yarin kendi göz rengimide eklerim.
Iyi geceler!

Son düzenleme:

aman Allahımm gördüğüm en güzel ve doğal lens desem yeridir ne kadar güzel durmuş öyle çok yakın çekim olmasına regmen hiç bellide değil lens oldugu bende böyle duracagını bilsem hemen alırım ama sanırım böyle durmaz bende gözlerim orta kahve...

Kızlar ıcemıntmi daha doğal cyrstalmi ne diyosunuz? Alıp hayal kılıklığına ugramak istemiyorum artık birde renk tonu olarak ikisi arasındaki fark nedir?

Ayy cok tesekkür ederim yaa, cok mutlu ettiniz beni :)
ben bundan sonra herkese cristali öneririm!!

Ama icemintin farkinida bilmiyorum, aralarinda o kadar az fark varki sanirim, belli bile olmuyor.

canım benim harika durmuş bayıldım güle güğle kullan

canım benim çok yakışmış aşırı doğal güle güle kullanman dileğiyle

çok haklısınız özellikle topazio yeşil duruyor dediğiniz gibi ama yine çok da seviyorum ben onları:) ama beyaz tenlilerde özellikle çok makyaj yapmıyorsanız benim gibi yüzünüz biraz renk istiyor sanırım benim rengim azul gibi daha koyu renkler o nedenle biraz açık kaldı beni solgun gösterdi bebek mavisi olunca ama dedğiniz gibi sizde daha güzel durabileceğine inanıyorum ??

Tesekkürler,

aksama kendi göz rengimide eklicem.
o zaman daha iyi karar verebilirsiniz belki, kendi gözünüzde asagi yukari nasil durabilcegini :*

bagetcim mailini açıyormusun ekledeim ben seni ama

canım işyerinde msn yasaklı olduğu için akşamları girebiliyorum msn e, beklemede bi adres vardı geçende ekledim sen olduğunu düşünerek..hatta ç.dışı ileti bıraktım.. akşam girebilirsen konuşuruz :)

anladım canım benim maalesef özel msj olmayıonca haber de edemedim ama bende anlık ileti yollamıstım msn den acaba ekli olmayınca birbirimize gelmedimi neyse olsun aksam ben müsait olurum tabi sende müsaitsen 8 gibi felan açık olur tatlım ok

Vetmannnn
Gördüm o ses türkiyede senden Lens alan kizi,
Hülya avsar lensmi diye sordu, oda hayir sizinki gibi orjinal dedi
Belli oluyodu ama lens oldugu.

Naber kizlar var mi soloticada yenilikler, dolar da iyi degil su an, ne zamandir charm mel alicam hep erteliyorum.

Bu arada gecen hafta tekrar anne oldum

lamiacım enfess duruyorlar güle güle kullan crystal bir insanda bu kadar güzel durur:)güle güle kullan tatlım.pinax bebeğinnin yaşı uzun olsun:) güle güle büyüt :)aylıklensler çıktı soloticada ancak sadece 4 renkte belki biliyorsunudur
ege akşam çıktı evt anca biz lens olduğunu biliyorduk onuda unutmayalımmm:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…