- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.181
vardı canım ama bende boyle durmamıstı:)alt taban cok fark edio kesinlikle sende enfes bı renk olmus bayıldım,
harikaaaaaaa olmus Lamia! bayildim gule gule kullan tekrar
bu nasıl bir renkkkkkkkkkk
süper olmuş cnm taban rengin ne senin bakim muhteşem durmuşşşş..esas göz renginide bir eklermisinn?*
aman Allahımm gördüğüm en güzel ve doğal lens desem yeridir ne kadar güzel durmuş öyle çok yakın çekim olmasına regmen hiç bellide değil lens oldugu bende böyle duracagını bilsem hemen alırım ama sanırım böyle durmaz bende gözlerim orta kahve...
Kızlar ıcemıntmi daha doğal cyrstalmi ne diyosunuz? Alıp hayal kılıklığına ugramak istemiyorum artık birde renk tonu olarak ikisi arasındaki fark nedir?
aman Allahımm gördüğüm en güzel ve doğal lens desem yeridir ne kadar güzel durmuş öyle çok yakın çekim olmasına regmen hiç bellide değil lens oldugu bende böyle duracagını bilsem hemen alırım ama sanırım böyle durmaz bende gözlerim orta kahve...
Kızlar ıcemıntmi daha doğal cyrstalmi ne diyosunuz? Alıp hayal kılıklığına ugramak istemiyorum artık birde renk tonu olarak ikisi arasındaki fark nedir?
çok haklısınız özellikle topazio yeşil duruyor dediğiniz gibi ama yine çok da seviyorum ben onları:) ama beyaz tenlilerde özellikle çok makyaj yapmıyorsanız benim gibi yüzünüz biraz renk istiyor sanırım benim rengim azul gibi daha koyu renkler o nedenle biraz açık kaldı beni solgun gösterdi bebek mavisi olunca ama dedğiniz gibi sizde daha güzel durabileceğine inanıyorum ??özlem hanım, azul resminizi begendim. ancak biraz bulanık bir foto olmuş. daha net bir fotonuz varsa koyabilir misiniz ? albumunuz varsa ona da bakabılırım arkadaslık teklıfı göndermiştim :26:
gerçek göz renginiz nedir ? bir de bu azul NC mi acaba ?
ben çok koyu kahve gözluyum, koyu kahve gözler için doğal duran mavi bulmak zor diye düşünuyorum. bana solotica içinde mavi olarak (koyu kahve gözlüler için ) en doğal ve mavimsi duran azul ve grafiti gibi geldi. diğerleri ya gri duruyor (ice) yada yeşil ( cristal ve topazio, quartzio) Yeşilimsi duranlar içinde de en çok cristali begendim ben daha dogal. topazio da tuhaf bir renk olusabılıo.
ha bir de şunu sormak istiyorum size. çok beyaz tenli oldugunuz için azul un koyu kaldıgını söylemıssınız. ben cok beyaz deılım buğday tenliyım ve kaşım gözum koyu kahve. sizce azul buğday tenlilere daha cok mu gider ?
bagetcim mailini açıyormusun ekledeim ben seni ama
Vetmannnn
Gördüm o ses türkiyede senden Lens alan kizi,
Hülya avsar lensmi diye sordu, oda hayir sizinki gibi orjinal dedi
Belli oluyodu ama lens oldugu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?