Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Naber kizlar var mi soloticada yenilikler, dolar da iyi degil su an, ne zamandir charm mel alicam hep erteliyorum.

Bu arada gecen hafta tekrar anne oldum

pinax yavrum nasılsın bakimmm nasıl merak ettim seni ekim annelerine yazdım kaynanan nasıl seviyormuş seni...orda bilen vardır heralde diye ayzmıştımm...nerdeydin sen bakimmm nerlerdedydinn....doğum yapmışsınnn tebrik ederimm....neyin oldu kuzun nasıl sen nasılsın foto ekle bekim ceza olarak bunca zaman haber siz bıraktınn

Naber kizlar var mi soloticada yenilikler, dolar da iyi degil su an, ne zamandir charm mel alicam hep erteliyorum.

Bu arada gecen hafta tekrar anne oldum

guzeller guzeli Pinaxim! harika bi haber allah anali babali buyutsun! kocaman masalla diorm sana da bebise tatli anne

ayy canım harika olmuş yaa,örneklik resim

Canim bana özelden mesaj atmissin. suan is yerindeyim. aksama kendi göz rengimide eklicem, o zaman karar veririsin :)
ha bide ben cristalleri dogru olan tarafindan takiyorum.
öbür türlü hic denemedim. bi deneyeyim, aksam haber veririm.

Öptümm :* :*

Vetmannnn
Gördüm o ses türkiyede senden Lens alan kizi,
Hülya avsar lensmi diye sordu, oda hayir sizinki gibi orjinal dedi
Belli oluyodu ama lens oldugu.

aynen bende gördüm. yandan çok belliydi lens olduğu. bide gerçek dedi yaw :)

Bakalim ne dicek dedim, yalan söyledi :)
Ama dogalda durmuyordu...

Simdi o kiz gelip burada size gercek oldugunu ispat etse. Siz bu hakaretlerinizi ne yapacaksiniz ? (bu 3 mesajdan bahsetmiyorum hakaret diye digerlerini kaldirdim)

Bir erkek olarak kadinlarin daha dogrusu bir kadin diger kadin kendinden bir konuda daha ustun veya guzelse bu kiskanclik patlamasiniz cozmeiyorum. Kadinin goz renginden karakterine kadar baglantiyi baska biri de yapamaz....

tebrikler simdi cagirdim kendisini size ispat edecek ..... ve hepiniz ozur dileyeceksiniz

Selam canim iyiyim cok sükür, gecen hafta cirkin oglusum geldi dünyaya onunla mesgulüm 7/24 ondan baskasini görmüyo su an gözüm Resim bi ara albüme eklerim canim. Sen nasilsin peki cnm? Aldin mi yeni bi solotica ????

guzeller guzeli Pinaxim! harika bi haber allah anali babali buyutsun! kocaman masalla diorm sana da bebise tatli anne

Aminnnnn cok tesekkür ederim bitanem! Msn de yoksun hic yada denk gelmiyoruz?

sevgili figence için hıdrocor azul açık kahve gözde

alttaki resim hıdrosummer gloss azul

Eklentiler

• $azul2.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 271
Son düzenleme:
valla özlemcim bu kızda acayip güzel durmuş bu hıdrocor azullar ancak bu kızın gözleri açık kahve ela gibi kesinlikle hıdrocor azul açık tabanlılara tavsiye edeceğim bir renk ama bizim gibi koyu gözlerde bu kadar güzel durmaz

sırf kıza yaranmak için avukatlık kimliğine bürünüp siteyi bu işe alet etmeyin insanlara haksızlık edip bilip bilmeden atıp tutan biri varsa şuan o da sizsiniz msjları siliceksenizde ilk önce kendi attığınız msjdan başlayın. Burda kimsenin huzurunu bozmaya hakkınız yok sizin

ahh ahh keşke vala nasılda güzel durmuş keşke bizde de öle dursaydı ben yeni lens almaya karar verdim ama tamda böle dursun istiyorum varmı bize göre böle durabilecek bi lens canım benimm...

evet canim 1 sarki soyledi bende cok etkilendim ve inanilmaz yaranmak istiyorum.... ben yarandim bitti !

Yazdiklarinizi okumadiniz sanirim ! Ne kizi tanirim ne de bilirim, yarismadan ise bihaberim mesajlarinizdan dolayi ceza bile yemediniz !

Kizin ne ahlaki kaldi ne de kisiligi ! Bir goz renginden kizin ruh halinin analizini yaptiniz !

fesatligin ilaci yok malesef.....

Kizi tanimiyorum ama guzel ki boyle hirsla yazdiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…