- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.201
Naber kizlarvar mi soloticada yenilikler, dolar da iyi degil su an, ne zamandir charm mel alicam hep erteliyorum.
Bu arada gecen hafta tekrar anne oldum
muhteşem olmuş canım bendeistiyorummm hemen
Naber kizlarvar mi soloticada yenilikler, dolar da iyi degil su an, ne zamandir charm mel alicam hep erteliyorum.
Bu arada gecen hafta tekrar anne oldum
ayy canım harika olmuş yaa,örneklik resim
ayy canım harika olmuş yaa,örneklik resim
Vetmannnn
Gördüm o ses türkiyede senden Lens alan kizi,
Hülya avsar lensmi diye sordu, oda hayir sizinki gibi orjinal dedi
Belli oluyodu ama lens oldugu.
aynen bende gördüm. yandan çok belliydi lens olduğu. bide gerçek dedi yaw :)
Bakalim ne dicek dedim, yalan söyledi :)
Ama dogalda durmuyordu...
pinax yavrum nasılsın bakimmm nasıl merak ettim seni ekim annelerine yazdım kaynanan nasıl seviyormuş seni...orda bilen vardır heralde diye ayzmıştımm...nerdeydin sen bakimmm nerlerdedydinn....doğum yapmışsınnn tebrik ederimm....neyin oldu kuzun nasıl sen nasılsın foto ekle bekim ceza olarak bunca zaman haber siz bıraktınn
guzeller guzeli Pinaxim! harika bi haber allah anali babali buyutsun!kocaman masalla diorm sana da bebise tatli anne
vetmancım harika ötesi durmuş bak hevesleniyroum :)) rica etsem bide koyu kahve gözde duruşunu koyabilirmisin benim hs azulları daha gönderemedim
Simdi o kiz gelip burada size gercek oldugunu ispat etse. Siz bu hakaretlerinizi ne yapacaksiniz ? (bu 3 mesajdan bahsetmiyorum hakaret diye digerlerini kaldirdim)
Bir erkek olarak kadinlarin daha dogrusu bir kadin diger kadin kendinden bir konuda daha ustun veya guzelse bu kiskanclik patlamasiniz cozmeiyorum. Kadinin goz renginden karakterine kadar baglantiyi baska biri de yapamaz....
tebrikler simdi cagirdim kendisini size ispat edecek ..... ve hepiniz ozur dileyeceksiniz
ahh ahh keşke vala nasılda güzel durmuş keşke bizde de öle dursaydı ben yeni lens almaya karar verdim ama tamda böle dursun istiyorum varmı bize göre böle durabilecek bi lens canım benimm...valla özlemcim bu kızda acayip güzel durmuş bu hıdrocor azullar ancak bu kızın gözleri açık kahve ela gibi kesinlikle hıdrocor azul açık tabanlılara tavsiye edeceğim bir renk ama bizim gibi koyu gözlerde bu kadar güzel durmaz
sırf kıza yaranmak için avukatlık kimliğine bürünüp siteyi bu işe alet etmeyin insanlara haksızlık edip bilip bilmeden atıp tutan biri varsa şuan o da sizsiniz msjları siliceksenizde ilk önce kendi attığınız msjdan başlayın. Burda kimsenin huzurunu bozmaya hakkınız yok sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?