- 7 Eylül 2011
- 424
- 89
- 123
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.221
Eki Görüntüle 280051 Eki Görüntüle 280052 Eki Görüntüle 280053
bunların hangi solotica olduğunu anlayabilirmiyiz peki canım en sondaki charm azul muş oda bizde böle dururmuki???
Selam canimiyiyim cok sükür, gecen hafta cirkin oglusum geldi dünyaya onunla mesgulüm 7/24 ondan baskasini görmüyo su an gözüm Resim bi ara albüme eklerim canim. Sen nasilsin peki cnm? Aldin mi yeni bi solotica ????
Aminnnnn cok tesekkür ederim bitanem! Msn de yoksun hic yada denk gelmiyoruz?
canım seninle aradığımız renk aynı anca görüyorum ki soloticada bu rengi bulamayacağız ki diğer markalarda fikrimce solotica kadar konforlu, doğal değil..
ben artık mavi aşkından vazgeçiyorum ne azul bizde açık durur ki kesinlikle koyu duracaktır vetmanın önerilerini göz önüne alarak söylüyorum..ne de ice bizde mavi duracaktır eminim gri olacak belki flaşlı fotolarımızda mavimsi olacak..:44:
kullandığım topaziolar yeşil ağırlıklı olduğuna göre demekki soloticada da aradığım renk yok..
şeffaflarıma döneyim dedim ancak fiyatları soloticadan pahalıya geliyo, almışken yine renkli olayım diyorum..
bundan sonra quartzo alsam ya o da çok değişik durursa.. forumda bi kızda görmüştüm, çok farklı duruyordu. :44:.
sanırım bundan sonre ocre alıp rahat rahat dolanıcam ortalarda, benim mavi aşkım buraya kadar
canım seninle aradığımız renk aynı anca görüyorum ki soloticada bu rengi bulamayacağız ki diğer markalarda fikrimce solotica kadar konforlu, doğal değil..
ben artık mavi aşkından vazgeçiyorum ne azul bizde açık durur ki kesinlikle koyu duracaktır vetmanın önerilerini göz önüne alarak söylüyorum..ne de ice bizde mavi duracaktır eminim gri olacak belki flaşlı fotolarımızda mavimsi olacak..:44:
kullandığım topaziolar yeşil ağırlıklı olduğuna göre demekki soloticada da aradığım renk yok..
şeffaflarıma döneyim dedim ancak fiyatları soloticadan pahalıya geliyo, almışken yine renkli olayım diyorum..
bundan sonra quartzo alsam ya o da çok değişik durursa.. forumda bi kızda görmüştüm, çok farklı duruyordu. :44:.
sanırım bundan sonre ocre alıp rahat rahat dolanıcam ortalarda, benim mavi aşkım buraya kadar
ah canım benim ah ne güzelde dile getirmişsin yaşadığımız bu sıkıntıyı yok valla yok bi bulamadık öle bi lens
canım bende aynı öle çok istiyorum ki topazio yeşil sanıyorlar bende içimden yuh:)) diyorum
azullarda dediğin gibi lacivert duracak cinsten ama başkada alternatif yok ki maalesef keşke olsa
ya birlikte hareket edelim canım bari en doğru haliyle lensimizi alabilmek için
desteğin için teşekkürler canım benimm
merhabalar tespitleriniz doğru koyu tabanda mavide pek alternatif yok soloticada orta ve açık kahve gözler yarı opaklarda daha avantajlı ancak sizin topaziolarını eski seri sanırım çünkü topaziolar şu an oldukça mavi yoğunlukda eski seriler yeşildi şu an oldukça mavi
Arzu Hanımcım benim lenslerim yeni seri, sizden almıştım hatta 3 ay beklemiştik lenslerin gelmesini hatırlarsanız
Topaziolarımı çok seviyorum ancak bende daha çok yeşilimsi duruyorlar..
Sanırım bundan sonra iceları deneyecem topazioların yanında..
Ancak onlarında tamamen gri durmalarından korkuyorum..
Bu arada numarasız soloticalarda bayram nedeniyle kampanya yaptım hıdrocor serisi 160 tl ye düştü arkadaşlar kampanya bayrama kadar geçerli ve stoklarla sınırlıdır kaçırmayınız:)
haklısın canım biraz resim taraması yapıyorum olmadı azuluda ice da alıp kurtulacam o olacak valla inşallah ikisinden biri bende de açık mavi durur canım benim çok sağol :-*özlemcim bizim gibi koyu gözlere en güzel mavi soloticada ıce topazio birde grafite oluyor bu tonlar göz tabano koyuldukça mvileşiyor mesela grafite koyu tabanda daha gğzel duruyor açık tabana göre açık tabanda grileşiyor bizde mavi duruyor grafiteler icelarda aynı şekilde
bana da bitane ayırabilirmiyiz canım benim ben sana yarın rengini belirtsem olur muBu arada numarasız soloticalarda bayram nedeniyle kampanya yaptım hıdrocor serisi 160 tl ye düştü arkadaşlar kampanya bayrama kadar geçerli ve stoklarla sınırlıdır kaçırmayınız:)
aynen canım benim ama ben topaziolarımdan vaz geçmem çok güzeller ki sende çok beğendiğini belirtmişsin tatlım ama tam da o renk değiller custom değil gibi canım valla bildiğin solotica hem custom da balık gözünün tam kendisirica ederim canım ne demek..
çok istiyorum paris mavisi gibi bi mavi ancak yok işte yok..
millet custom lens diyor bakıyorum onlarda balık gözü gibi..
B&L greyleri kullanırken yeni tanıştığım biri ne güzel gözlerin var demişti ki kendiside şeffaf lens kullanıyordu
annemler topaziolarıma bayılıyorlar çok doğal gerçek gibi bi mavi-yeşil diyorlar ancak bakıyorum doğal mavi gözlülere çoğunluk mavi-gri
icelara niyetleniyorum bu seferde ya tam gri olursa diyorum ve haresizleri doğal bulan var ancak doğal mavi gözlüler hep hareli..
quartzolarda harika bi yeşil ama eminim bende çiğ dururlar, lens konusunda şansım yok çünkü
sevgilime doğal mı gözlerim diye sormaktan fenalık geçiriyo çocuk
çok kararsızım, topazioları çok seviyorum ancak okulumda geçen bi çocuk gözlerin lens mi dedi soğudum bi anda lenslerimden..
tek umudum yine solotica, şöyle crystal gibi doğal ancak paris mavisi üretse minnettar kalacağım kendilerine
rica ederim canım ne demek..
çok istiyorum paris mavisi gibi bi mavi ancak yok işte yok..
millet custom lens diyor bakıyorum onlarda balık gözü gibi..
B&L greyleri kullanırken yeni tanıştığım biri ne güzel gözlerin var demişti ki kendiside şeffaf lens kullanıyordu
annemler topaziolarıma bayılıyorlar çok doğal gerçek gibi bi mavi-yeşil diyorlar ancak bakıyorum doğal mavi gözlülere çoğunluk mavi-gri
icelara niyetleniyorum bu seferde ya tam gri olursa diyorum ve haresizleri doğal bulan var ancak doğal mavi gözlüler hep hareli..
quartzolarda harika bi yeşil ama eminim bende çiğ dururlar, lens konusunda şansım yok çünkü
sevgilime doğal mı gözlerim diye sormaktan fenalık geçiriyo çocuk
çok kararsızım, topazioları çok seviyorum ancak okulumda geçen bi çocuk gözlerin lens mi dedi soğudum bi anda lenslerimden..
tek umudum yine solotica, şöyle crystal gibi doğal ancak paris mavisi üretse minnettar kalacağım kendilerine
Bu arada numarasız soloticalarda bayram nedeniyle kampanya yaptım hıdrocor serisi 160 tl ye düştü arkadaşlar kampanya bayrama kadar geçerli ve stoklarla sınırlıdır kaçırmayınız:)
actholincim k k daki rumuzunuzu bilmiyordum:))sanırım o zaman lensleriniz numaralı olduğu için size biraz yeşilimsiler denk gelmiş soloticada boyamalar değişiyor çünkü ve numaralıları sizin için Brezilyadan getirttiğimiz için seri seçme şansımız yok size lensmi gözleriniz diye sormaları bu lenslerin yapay olduğunu düşündürüp soğutmasın dikkat çektiği ve begenildiği içinde sorulduguna işarettir bence :)zaten lens olduğu direk belli olduğunda sormalarına bile gerek yok demekki anlayamıyorlar lens olduğunu ve soruyorlar haksızmıyım:)))
aynen canım benim ama ben topaziolarımdan vaz geçmem çok güzeller ki sende çok beğendiğini belirtmişsin tatlım ama tam da o renk değiller custom değil gibi canım valla bildiğin solotica hem custom da balık gözünün tam kendisi
valla sorma ben de öle ikiye bi sorarrım bunun mavisi nasıl diye artık öğğ geldi onada :)) graphite belki az griye dönük olabilir ama ben sedosun gözünde ki ıcelara bayılıyorum ve ıce ve azulu da denek istiyorum canım napalım buluncaya kadar böle sanırım canım sen kapanyadan faydalanıp ice alıcakmısın tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?