Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba..

ben renkli gözlerde hareyi çok beğeniyorum zaten doğal renkli gözlülerde de hare oluyor.. ancak bu markanın ismi neyse gerçekten çok hoş, mavinin tonunu tam olarak tutturmuşlar inanıyorum ki soloticada mavide harikalar yaratacak tabi gloss azulların numaralısı çıkarsa gerek kalmaz yeni mavi arayışlarına..

bana da bitane ayırabilirmiyiz canım benim ben sana yarın rengini belirtsem olur mu
canım ıce önericem ben sana hıdrocor ıce gözü oldukça açıyor tavsiye ederim ..Koyu gözleri bile açıyor.

bu lensler custom lensler el boyaması lensler ve sizde farketmişsiniz bu lenslerin çevresindeki şeffaf kısım custom lenslerde beyaz duruyor.elde boyanan lensler olduğunu biliyorum ve çifti 2-3 bin tl civarında oluyor bu lenslerin
Vetmancm biz numaralilara da bi guzellk yap lutfenn
denkycim elimde -4.50 hıdrocor mel var senin numarana yakın istersen onda bir güzellik yapabilirim:)))

bugün elime geçen quartzolarım ! gayet memnunum,çok doğal duruyor,yaşasııın bir süre sonra topazio var sırada arzuuuu
Eki Görüntüle 281771 Eki Görüntüle 281772

harikacım hakikaten harika olmuş quartzoların biliyorsun baştan beri ten rengin açık diye ikimizde korkmuştuk ama çok güzel durmuşşşş:))

bugün elime geçen quartzolarım ! gayet memnunum,çok doğal duruyor,yaşasııın bir süre sonra topazio var sırada arzuuuu
Eki Görüntüle 281771 Eki Görüntüle 281772

cok yakismis gule gule kullanin, ben de quartzolarimi ozledim tarihi gecti neredeyse gozum cikacakti ben hala onlari takmaya calisiyordum cok seviyorum o rengi

evet seffaf kisminin belirginligi gercekten goze carpiyor ama custom lensler hakkinda bilgim yoktu ogrenmis olduk :) fiyati oldukca tuzluymus ama rengi de gercekten guzel yapmislar. gerci solotica da surekli kendini gelistiriyor hem de fiyatlari uygun biz yine ondan sasmayiz

bagettchi resmin var mı koyar mısın canım ,çok merak ettim farkınııı.

şu an işyerindeyim harikaevre ama evden eklemeye çalışırım...yanlış anlaşılmasın gayet doğal ve güzel durmuş ama yeşili benziyo gerçi de koyu hareyi göremedim,değişik geldi..benimkiler 02/2016 serisi..seriden seriye fark edebiliyormuş sanırım..neyse ekleyince karşılaştırırız..çok güzel durmuş güle güle kullan

kızlar hidrocharm ice siparişi verdim buğün inşallah güzel olur azul dada kaldı aklım sizce charm ice almam ii olmuşmu gözlerim kahverengi

arzu hanım merhaba; ben ocre ve mel arasında kaldım.mel çok yeşil duruyor gibi geldi ocre de hiç değişiklik yapmazsa diye tereddüt ediyorum.daha önce freshlook saf ela kullandım bu renge yakın doğal duran lens olduğu belli olmayan önereceğin renk hangisi.yeşil dursun istemiyorum.yeşile çalan ela dursun istiyorum.benim gözlerim kahverengi.hidrocor mel ve ocre resim gönderebilirsen sevinirim.karar verebilmem için tecrübelerine,bilgine ve önerine ihtiyacım var.

Merhaba kızlar ben -2.00 numara lens almaya karar verdim ama yakışmamasından çok korkuyorum, hep şeffaf kullandım bu zamana kadar. Hidrocor mel, cristal ve quartzo arasında kaldım. Buğday tenliyim ve saçlarım kestane. Kendi göz rengimde koyu kahve.
Birde numaralı lenslerin fiyatları ne kadar acaba?

Merhaba sanırım akşam üzeri sizinle telde konuşmuştuk:)şimdi internet ortamında soloticaların binbir çeşit resmi var ancak soloticalarda boyama her 6 ayda bir bazı renklerde değişiyor mel quartzo ve topazioda özellikle diğer renklerde pek değişim olmuyor .
o yüzden internet ortamındaki resimlerden çok ben şu an hangi tonda olduklarını söyleyebiirim daha sağlıklı olur.Şu an sizin istediğiniz ton ocre gibi o zaman meller biraz yeşile çalıyor hatta yeşil duruyorlar zaten ocreler ela bal rengi duruyor sizin istedipğiniz ton ocrede yeşil deseydiniz o zaman mel derdim ancak yeşil istemiyorum dediğiniz için ocre

bende topazio var uyguna veriyorum ..

kızlar hidrocharm ice siparişi verdim buğün inşallah güzel olur azul dada kaldı aklım sizce charm ice almam ii olmuşmu gözlerim kahverengi

canım çok doğru bi karar..

azullar çok koyu kalacaktı lacivert gibi ve bence renk olarak doğal değiller..

hareli almanda çok doğru bi karar dün yeşil gözlü bi arkadaşımın gözlerini dikkatli inceledim, göz çevresindeki hare çok kalın değil ancak rengiyle uyumlu koyu yeşil..

haresizler için doğal diyorlar ancak bence değil..

hayırlı olsun lenslerin, en kısa zamanda foto bekliyoruz, senin fikirlerinle birlikte bende ice alabilirim..

artholincim benim çok çok teşekkür edrim bende azul deyim riske atmak istemedim şu an soloticada istediğimize en yakın bu renk gibi geldi bana canımcım taki gelince bol bol foto koyarım zaten aradığımız aynı ok ise sende denersin tatlım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…