- 7 Eylül 2011
- 424
- 89
- 123
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.241
paris sanirim NT baby blue kullaniyordu ama onun zaten tabani yesil oldugundan daha sansli, cunku o lens koyu gozlerde yakindan korkunc gorunuyor.
bu arada nette arastirirken ispanyolca bir sitede su resme rastladim.
Koyu kahve gozde su sonuc alinmis. Ama ne markayi cozebildim ne birsey. Ispanyolca bilen varsa linkini vereyim. Inanilmaz opak bir renk yani uzaktan da bildigin dogal mavi gibi gorunuyor. Yalniz yumusak lens mi emin degilim. Etrafindaki seffaf halka sanki biraz belirgin gibi geldi. Yine de renk olarak cok hos.
Solotica yesil ve ela renklerde inanilmaz harikalar yaratti ama mavi uzerine hala biraz calismasi gerekiyor sanirim
En son hidrosummer azul siparisi verdim Arzu hanim sagolsun, mavi icin tek umudum o :)) ekledigi resimlerde cok hos duruyor gercekten bayildim gorur gormez
canım ıce önericem ben sana hıdrocor ıce gözü oldukça açıyor tavsiye ederim ..Koyu gözleri bile açıyor.bana da bitane ayırabilirmiyiz canım benim ben sana yarın rengini belirtsem olur mu
paris sanirim NT baby blue kullaniyordu ama onun zaten tabani yesil oldugundan daha sansli, cunku o lens koyu gozlerde yakindan korkunc gorunuyor.
bu arada nette arastirirken ispanyolca bir sitede su resme rastladim.
Koyu kahve gozde su sonuc alinmis. Ama ne markayi cozebildim ne birsey. Ispanyolca bilen varsa linkini vereyim. Inanilmaz opak bir renk yani uzaktan da bildigin dogal mavi gibi gorunuyor. Yalniz yumusak lens mi emin degilim. Etrafindaki seffaf halka sanki biraz belirgin gibi geldi. Yine de renk olarak cok hos.
Solotica yesil ve ela renklerde inanilmaz harikalar yaratti ama mavi uzerine hala biraz calismasi gerekiyor sanirim
En son hidrosummer azul siparisi verdim Arzu hanim sagolsun, mavi icin tek umudum o :)) ekledigi resimlerde cok hos duruyor gercekten bayildim gorur gormez
denkycim elimde -4.50 hıdrocor mel var senin numarana yakın istersen onda bir güzellik yapabilirim:)))Vetmancm biz numaralilara da bi guzellk yap lutfenn
bugün elime geçen quartzolarım ! gayet memnunum,çok doğal duruyor,yaşasııınbir süre sonra topazio var sırada arzuuuu
Eki Görüntüle 281771 Eki Görüntüle 281772
bugün elime geçen quartzolarım ! gayet memnunum,çok doğal duruyor,yaşasııınbir süre sonra topazio var sırada arzuuuu
bu lensler custom lensler el boyaması lensler ve sizde farketmişsiniz bu lenslerin çevresindeki şeffaf kısım custom lenslerde beyaz duruyor.elde boyanan lensler olduğunu biliyorum ve çifti 2-3 bin tl civarında oluyor bu lenslerin
allah allaah..quartzonun rengi değişti mi yahu? bende de var quartzo ama resimdekine hiç benzemiyor..etrafındaki koyu hare yok? renk daha değişik?..serisinden mi acaba..şaşırdım valla :44:
bagettchi resmin var mı koyar mısın canım ,çok merak ettim farkınııı.
arzu hanım merhaba; ben ocre ve mel arasında kaldım.mel çok yeşil duruyor gibi geldi ocre de hiç değişiklik yapmazsa diye tereddüt ediyorum.daha önce freshlook saf ela kullandım bu renge yakın doğal duran lens olduğu belli olmayan önereceğin renk hangisi.yeşil dursun istemiyorum.yeşile çalan ela dursun istiyorum.benim gözlerim kahverengi.hidrocor mel ve ocre resim gönderebilirsen sevinirim.karar verebilmem için tecrübelerine,bilgine ve önerine ihtiyacım var.
bende topazio var uyguna veriyorum ..Merhaba kızlar ben -2.00 numara lens almaya karar verdim ama yakışmamasından çok korkuyorum, hep şeffaf kullandım bu zamana kadar. Hidrocor mel, cristal ve quartzo arasında kaldım. Buğday tenliyim ve saçlarım kestane. Kendi göz rengimde koyu kahve.
Birde numaralı lenslerin fiyatları ne kadar acaba?
kızlar hidrocharm ice siparişi verdim buğün inşallah güzel olur azul dada kaldı aklım sizce charm ice almam ii olmuşmu gözlerim kahverengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?