- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.261
sn. KAZEN !
Benim konuyla hiçbi alakam yok sadece uzaktan takip ediyorum forumları ama mesajların arasında sizinkiler dikkatimi çekti,siz bu sitenin sahibi olabilirsiniz ama biz sizin işyerinizin maaşlı çalıştırdığınız personelleriniz değiliz öncelikle bunu unutmayın.Üslubunuz çok kötü burda kimsenin kimseyi azarlama hakkı yok,vetman arkadaşımız yarışmadaki kızın gözleri lens lensleride benden aldı şeklinde bayanı ismine kadar deşifre etmiş,çokta iddalı bi cümle olmuş buna göre yorum yapan insanlara neden hakaret ediyosunuz ??insanların suçu ne ??? ''kesin kız güzeldirde kıskanmışsınızdır'' ne demek ? onlara kızıyorsunuz kıza gözleri lens diye iftira atıyolar diye,(ki çok geçerli bi sebebe dayanıyo bu konudaki iddaları),Peki şimdi soruyorum siz insanlara hangi sebebe dayanarak kıskanç oldukları yaftasını yapıştırıyorsunuz peki ? Unutmayın ki biz var olduğumuz için bu site ve siz varsınız.ve bizler sizi ve sitenizi var ederken hiçbir maddi ve manevi menfaat gütmüyoruz,hakaretide haketmiyoruz,o arkadaşları banlarsınız edersiniz artık site prosedürü ne gerekiyosa yaparsınız o ayrı ama kimseye kıskançsınız diye hakaret edemezsiniz, şuan bu mesajı yazarken yukarda bi uyarı var ''Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !'' sizden ricam lütfen bu mesajı okuduktan sonra bu uyarıyı önemle dikkate almanız !!! SAYGILAR !!!
kıskanmak mı?kimin kimden güzel olduğunu kim biliyor ki kıskançlık olsun..yorum yapanların yüzü görüldü mü? ha isterseniz kıyaslama da yaparız da konu o değil...sitede gerek forumda gerekse albümlerde üyelerin birbirine nasıl iltifat ettiğini,maşallahları defalarca gördüm..etik tepkilerin kıskançlıkla alakası yok..yorumlar eleştiri bazında gayet samimiyetle yapılmış yahu..bizbizeyiz şurda..konu kıskançlıksa kıskanılacak bir sürü insan var üstelik..megan fox, adriana lima ve daha bir çoğunun bi sürü resmi ve övgü dolu yorumlar var sitede..aman pek de çirkinmiş,şöyle böyleymiş diyenine rastlamadım pek..ha kıskanılacaksa da onlar kıskanılsın bi zahmet..bana göre gayet sıradan olan bu kızın güzellik abidesi yapılmasına ne kadar şaşırdıysam, kıskançlık ifadesine de o kadar şaşırmış durumdayım..bu bağlamda sana katılıyorum whiskey.. bence yapılan yorumlarda art niyet yok..ha bi de meşhur bi video sitesindeki erkeklerin gözleri hakındaki yorumları da burdakilerle aynı daha beteri de var hatta..onlar da mı kıskandı acaba?
:44:
kızı görmedim ama kesin çok güzeldirde ondan böyle diyosunuz demiş,vetman lensleri benden aldı deyince böyle demiş olma ihtimallerinden daha yüksek görmüş bu varsayımını sanırım.çok ayıp ve amiyane bir tabir olmuş
kızı görmedim ama kesin çok güzeldirde ondan böyle diyosunuz demiş,vetman lensleri benden aldı deyince böyle demiş olma ihtimallerinden daha yüksek görmüş bu varsayımını sanırım.çok ayıp ve amiyane bir tabir olmuş
yok yok onlar kizin kendi gozleri.. kiskanclik yapmayalim arkadaslar. hepimiz kendi capimizda guzeliz, hatta 1 cift topazio ile belki onun kadar guzel de olabiliriz.
whıskey o arkadaş zaten bu foruma üye benden lens alması önemli değil forumdan direk mesaj atıp kazene ulaşmış kendisine salak yazılınca rahatsız olmuş maille kazene durumu bildirmiş kazende olaya mudahale etmiş durum budur ..
gözleriniz benim gibi saçlarınızda sarı ama hıdrocor mel çok yakışmış size ela durmuş bizim gibi tabanlarda ela duruyor meller güle güle kullanın:)
cnm yok sana bişey demiyorumda sen o kız lensleri benden aldı diosun topazio diyosun buna rağmen kim neyi tartışıyo burda günlerdir onu anlamadım ???,hülya avşar lensmi diye sormuş kız hayır demiş bize ne yani ister doğruyu söyler ister saklar,kimse kimseyede hakaret edemez kazenin üslubuda çok yanlış salak diyeni banla napcaksan yap uyar sitenin prosedürü neyse uygula ama kalkıpta kızı kıskandınız şeklinde konuşmak en az ege hanıma salak demek kadar yanlıştır bence haksızmıyım ?
doğru söylüyorsun canım haklısın aslında o kız benim arkadaşım sadece benden lens alan birisi değil 3 senedir bu forumda ve görüşüyoruz msnde ve bana gelip yarışmaya katıldığını yazdı bende onun heyecanını paylaşmak adına yazdım buraya zaten bu forumda hatta bu linkde bakın geçen yıl benden rica etmişti topaziolu resimlerinide koymuştum aynı kız.Ancak bu olaylar olunca bende üzüldüm keşke böyle olmasaydı((
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...-dusunenler-fikirlerinizi-bekliyorum-593.html
kızlar şu linke bi bakın lazerle göz rengi değiştiriliyomuş:26: Operation could turn brown eyes blue - Telegraph
sn. KAZEN !
Benim konuyla hiçbi alakam yok sadece uzaktan takip ediyorum forumları ama mesajların arasında sizinkiler dikkatimi çekti,siz bu sitenin sahibi olabilirsiniz ama biz sizin işyerinizin maaşlı çalıştırdığınız personelleriniz değiliz öncelikle bunu unutmayın.Üslubunuz çok kötü burda kimsenin kimseyi azarlama hakkı yok,vetman arkadaşımız yarışmadaki kızın gözleri lens lensleride benden aldı şeklinde bayanı ismine kadar deşifre etmiş,çokta iddalı bi cümle olmuş buna göre yorum yapan insanlara neden hakaret ediyosunuz ??insanların suçu ne ??? ''kesin kız güzeldirde kıskanmışsınızdır'' ne demek ? onlara kızıyorsunuz kıza gözleri lens diye iftira atıyolar diye,(ki çok geçerli bi sebebe dayanıyo bu konudaki iddaları),Peki şimdi soruyorum siz insanlara hangi sebebe dayanarak kıskanç oldukları yaftasını yapıştırıyorsunuz peki ? Unutmayın ki biz var olduğumuz için bu site ve siz varsınız.ve bizler sizi ve sitenizi var ederken hiçbir maddi ve manevi menfaat gütmüyoruz,hakaretide haketmiyoruz,o arkadaşları banlarsınız edersiniz artık site prosedürü ne gerekiyosa yaparsınız o ayrı ama kimseye kıskançsınız diye hakaret edemezsiniz, şuan bu mesajı yazarken yukarda bi uyarı var ''Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !'' sizden ricam lütfen bu mesajı okuduktan sonra bu uyarıyı önemle dikkate almanız !!! SAYGILAR !!!
whıskey o arkadaş zaten bu foruma üye benden lens alması önemli değil forumdan direk mesaj atıp kazene ulaşmış kendisine salak yazılınca rahatsız olmuş maille kazene durumu bildirmiş kazende olaya mudahale etmiş durum budur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?