Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sn. KAZEN !

Benim konuyla hiçbi alakam yok sadece uzaktan takip ediyorum forumları ama mesajların arasında sizinkiler dikkatimi çekti,siz bu sitenin sahibi olabilirsiniz ama biz sizin işyerinizin maaşlı çalıştırdığınız personelleriniz değiliz öncelikle bunu unutmayın.Üslubunuz çok kötü burda kimsenin kimseyi azarlama hakkı yok,vetman arkadaşımız yarışmadaki kızın gözleri lens lensleride benden aldı şeklinde bayanı ismine kadar deşifre etmiş,çokta iddalı bi cümle olmuş buna göre yorum yapan insanlara neden hakaret ediyosunuz ??insanların suçu ne ??? ''kesin kız güzeldirde kıskanmışsınızdır'' ne demek ? onlara kızıyorsunuz kıza gözleri lens diye iftira atıyolar diye,(ki çok geçerli bi sebebe dayanıyo bu konudaki iddaları),Peki şimdi soruyorum siz insanlara hangi sebebe dayanarak kıskanç oldukları yaftasını yapıştırıyorsunuz peki ? Unutmayın ki biz var olduğumuz için bu site ve siz varsınız.ve bizler sizi ve sitenizi var ederken hiçbir maddi ve manevi menfaat gütmüyoruz,hakaretide haketmiyoruz,o arkadaşları banlarsınız edersiniz artık site prosedürü ne gerekiyosa yaparsınız o ayrı ama kimseye kıskançsınız diye hakaret edemezsiniz, şuan bu mesajı yazarken yukarda bi uyarı var ''Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !'' sizden ricam lütfen bu mesajı okuduktan sonra bu uyarıyı önemle dikkate almanız !!! SAYGILAR !!!

kıskanmak mı? kimin kimden güzel olduğunu kim biliyor ki kıskançlık olsun..yorum yapanların yüzü görüldü mü? ha isterseniz kıyaslama da yaparız da konu o değil...sitede gerek forumda gerekse albümlerde üyelerin birbirine nasıl iltifat ettiğini,maşallahları defalarca gördüm..etik tepkilerin kıskançlıkla alakası yok..yorumlar eleştiri bazında gayet samimiyetle yapılmış yahu..bizbizeyiz şurda..konu kıskançlıksa kıskanılacak bir sürü insan var üstelik..megan fox, adriana lima ve daha bir çoğunun bi sürü resmi ve övgü dolu yorumlar var sitede..aman pek de çirkinmiş,şöyle böyleymiş diyenine rastlamadım pek..ha kıskanılacaksa da onlar kıskanılsın bi zahmet..bana göre gayet sıradan olan bu kızın güzellik abidesi yapılmasına ne kadar şaşırdıysam, kıskançlık ifadesine de o kadar şaşırmış durumdayım..bu bağlamda sana katılıyorum whiskey.. bence yapılan yorumlarda art niyet yok..ha bi de meşhur bi video sitesindeki erkeklerin gözleri hakındaki yorumları da burdakilerle aynı daha beteri de var hatta..onlar da mı kıskandı acaba?
:44:

kızı görmedim ama kesin çok güzeldirde ondan böyle diyosunuz demiş,vetman lensleri benden aldı deyince böyle demiş olma ihtimallerinden daha yüksek görmüş bu varsayımını sanırım.çok ayıp ve amiyane bir tabir olmuş

valla herkesin güzelliği kendine..iç güzelliği de, dış güzelliği de...ama şunu biliyorum bu topicteki arkadaşlar gayet iyi niyetli ve lens konusunda da yakışana ''samimiyetle'' yakışmış, yakışmayana ''kibarca'' olmamış diyecek kadar da açık sözlüler..herkes birbirine gerçekten yardım ediyor burda..2329 sayfadan çıkardığım anafikir budur..

yok yok onlar kizin kendi gozleri.. kiskanclik yapmayalim arkadaslar. hepimiz kendi capimizda guzeliz, hatta 1 cift topazio ile belki onun kadar guzel de olabiliriz.

Son düzenleme:
gozlerin koyuysa cok da aciyor diyemem. benim gozlerim koyu kahve bende soyle duruyor

resim cok net degil gerci ama iste boyle bir yesil, ben seviyorum

gözleriniz benim gibi saçlarınızda sarı ama hıdrocor mel çok yakışmış size ela durmuş bizim gibi tabanlarda ela duruyor meller güle güle kullanın:)

whıskey o arkadaş zaten bu foruma üye benden lens alması önemli değil forumdan direk mesaj atıp kazene ulaşmış kendisine salak yazılınca rahatsız olmuş maille kazene durumu bildirmiş kazende olaya mudahale etmiş durum budur ..

whıskey o arkadaş zaten bu foruma üye benden lens alması önemli değil forumdan direk mesaj atıp kazene ulaşmış kendisine salak yazılınca rahatsız olmuş maille kazene durumu bildirmiş kazende olaya mudahale etmiş durum budur ..

yok yok onlar kizin kendi gozleri.. kiskanclik yapmayalim arkadaslar. hepimiz kendi capimizda guzeliz, hatta 1 cift topazio ile belki onun kadar guzel de olabiliriz.

ben bilmiyorum kızıda görmedim hiç ne gözlerini nede güzelliğini sadece vetman kızın adı ege demiş topazioları benden aldı demiş ona göre yorum yapıyorum ama merak ettim bakıcam şimdi o ses trkiye yarışmasına,evet o gözler lens çok belli diyen bi insan neden siteden banlanıyor onuda anlamadım,burda herkes yıllarca lens kullanmış yada lensten anlayan insanlar burasıda lenslerle ilgili yorumlarda bulunulan bir bi topic paris hiltonun gözleri lens diyebiliyosanız X kişininde gözleri lens denilebilir kimsenin kimseyi kıskandığı yok cnm !

Son düzenleme:

cnm yok sana bişey demiyorumda sen o kız lensleri benden aldı diosun topazio diyosun buna rağmen kim neyi tartışıyo burda günlerdir onu anlamadım ???,hülya avşar lensmi diye sormuş kız hayır demiş bize ne yani ister doğruyu söyler ister saklar,kimse kimseyede hakaret edemez kazenin üslubuda çok yanlış salak diyeni banla napcaksan yap uyar sitenin prosedürü neyse uygula ama kalkıpta kızı kıskandınız şeklinde konuşmak en az ege hanıma salak demek kadar yanlıştır bence haksızmıyım ?

gözleriniz benim gibi saçlarınızda sarı ama hıdrocor mel çok yakışmış size ela durmuş bizim gibi tabanlarda ela duruyor meller güle güle kullanın:)

Tesekkur ederim :) aslinda eladan ziyade yesilimsi duruyor gibi. Bir resim daha buldum cok daha net goruluyor makyajsiz dogal hali, flassiz cekim

Umarim azullar da bir an once gelir hemen resmini cekip koyarim :)) kargoyu takipteyim dun ankaraya ulasti ama bakalim dagitimi ne zaman yapacaklar

doğru söylüyorsun canım haklısın aslında o kız benim arkadaşım sadece benden lens alan birisi değil 3 senedir bu forumda ve görüşüyoruz msnde ve bana gelip yarışmaya katıldığını yazdı bende onun heyecanını paylaşmak adına yazdım buraya zaten bu forumda hatta bu linkde bakın geçen yıl benden rica etmişti topaziolu resimlerinide koymuştum aynı kız.Ancak bu olaylar olunca bende üzüldüm keşke böyle olmasaydı((
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...-dusunenler-fikirlerinizi-bekliyorum-593.html

cnm senide iyi niyetinide biz çok iyi biliyoruz zaten benim kızgınlığım kazenin uslubuna,iyiki varsın cnmm bende cok zldüm inanki dışardan sessizce takip ediyodum forumları ama haksızlığa hiç gelemiyorum mesela lamia arkadasımıza nekadar yakısmıstı o criystaller hayran kaldım kendi criystallerimi sattıgıma pişman oldum diyebilirim okadar güzeldi yani,ne güzel paylaşımlar yapıyoruz doğru kararlar verebilmek adına bak şimdi kaç kişi banlandı bu yüzden tecrübelerinden yoksun kaldık üzülüyorum çok

Son düzenleme:
sağol whiskeycim lamia banlandımı inan haberim yoktu üzüldüm yoğunlukdan çok fazla girip inceleyemiyorum ben forumu özelden gelen mesajlara bakıyorum arkadaşlık tekliflerini kabul ediyorumm hızlıca başlığı okuyorum bana soru soran varsa cevaplıyorum çıkıyorum kimin banlanıp banlanmadığını takip edecek zamanım olmadığı için senden öğrendim bu durumu( dediğim gibi keşke bu olay bu kadar uzamasaydı gerçekten gereksiz yere uzadı ben ne kimsenin burada banlanmasını istiyorum nede kimsenin kimseye hakaret etmesini dediğin gibi sağduyuyla burada güzelce payşlaşımlar yapıyoruz zaten piyasada bulunmayan solotica lensler hakkında doğru kararlar vermeye çalışıyoruz inşallah bir daha bu tatsız olaylar olmaz ve hiçkimse banlanmaz başlığımızda ..

bilmiorum sanırım banlandı offline görünüyo,o banlandımı demek oluyo bi fikrim yok,ama gercekten criystal fotosunu fake sanmıştım bukadarmı yakışır bi lens insana hayran kaldım resmen maşallah güle güle kullansın

Bu resminizi farketmemiştim inanılmaz doğal duruyorlar hıdrocor meller dokusu gerçek göz gibi kim ne dersen desin çok doğallar :)

Sayin Whiskey,
Haklisiniz esas mesajlari gormediginiz icin, haksizsiniz yazdiklarim icin. Ciddi hakaret iceren mesajlari burada tutmadan sildim. B usebeple siz sadece alintidaki mesajlari gorerek benim cevaben cok agir yazdigimi dusunmussunuz ki haklisiniz fakat inanin yazilanlar yenilir yutulur cinsten degildi ki o mesajlarin hepsi silindi. Sayin Vetman bildigim kadari ile o mesajlari gormus asagida sadece "salak" yazilmis diye iyi niyet gostermnis zira salak diyen birine ceza verecek durumumuz yok. Ilgili kisinin ne karakteri kaldi ne ahlaki, bunlarin hepsi yazildi. Tabiki bu ahlaksizca mesajlari sitede tutmak yerine sildik sadece 2-3 cok hafif hakaret etmeyen mesajdan alinti yapip cevap yazdim. Olay bundan ibarettir, yoksa kizi ne tanirim ne de avukatiyim ama sahsina hakaret olunca sitemiz yayinci olarak suclu durumda oluyor. Kusura bakmayin ama burada ben agzima geleni yazarim gerisi beni ilgilendirmez gibi bir yaklasimin faturasini biz kabullenemeyiz. 2-3 tane mesaj okuyup rica ediyorum burada dogruyu aynlisi siz yargilamayin olayi yarim bilip burada bize hesap sorar bir tavir sergilemek yerine sebebini sormaniz cok daha akillica olurdu. Sebep gosteremedigimizde de (gozteremez isek) sizin bu sozlerinizi haketmis olurduk fakat su anda bosa sinirlerinizi bosaltmis oldunuz keske once sorsaydiniz : )

saygilar bizden size

Umarim izah edebilmisimdir, sayin Vetman konu hakkindaki hassasiyetimi ve ne amcla yazdigimi cok iyi bilmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…