Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bu resminizi farketmemiştim inanılmaz doğal duruyorlar hıdrocor meller dokusu gerçek göz gibi kim ne dersen desin çok doğallar :)

evet mellerin en sevdigim yani o oldu yakindan bile hos duran tek renk bu sanirim. biraz da makyajla gercekten cok hos gorunuyorlar. ama azullarim simdi yolda bakalim onlar icin de cok heyecanliyim umarim onlar da hos durur bende

öncelikle hassasiyetiniz için teşekkürler tabiki kimseye hakaret edilmesini istemem çok yanlış çok ayıp fakat siz onlar gibi davranarak onların seviyesine inmiş oldunuz ben sadece size bu durumu yakıstıramadım.kullandığınız uslubu eleştirdim,hesap sorma konusuna gelince ben zaten gayet akıllıca bi uyarıda bulunduğumu düşünüyorm işin içinde hakaret varsa herkes herkese hesap sormalı bence.
duyarlılığınız için tekrardan teşekkürler.

kızlar şu linke bi bakın lazerle göz rengi değiştiriliyomuş:26: Operation could turn brown eyes blue - Telegraph

ay ben bu Lumineyesi bayadir biliorm aslinda ara ara kontrol ediordum meraktan henuz fda approved fln deildi yani ortaya atilmis birsey vardi ama hic bir aciklama yoktu websitesinde de introdan baska bisi yoktu. whiskeycim bu paylastigin yazi cok yeni bayadir yeni bir haber yoktu yannis hatirlamiorsam birkac forumda bahsi geciordu. cok tesekkurler paylastigin icin cnm bir yandan guzel bir yandan da korkucu gelio kulaga cok iyi arastirmak lazim valla :18::18: yan etkileri illa ki vardir henuz tamamlanmamis clinical triallar. geri donusu de yok kahveyi elayi ozledin mi koyu tonlu lensler bu sefer de hiehiehi

Son düzenleme:
Bir ay kadar önce beni telefonla almanyadan bir türk bayan aradı internetten telefonuma ulaşmış.Lenslerle ilgili olduğum için benimle konuşmak istemiş Kendisi bizzat operasyonla kalıcı olarak göz rengini amerikada değiştirtmiş banada tavsiyede bulunmak için aramış:)
Panamaya gitmiş 3 bin euroya operasyon yapılmış orada bir otelde kalmış ve kalıcı göz değişimi operasyonunu yaptırmış ve geçtiğimiz ay bu operasyonu yapan göz doktorlarının Amerikadan Türkiyeye istanbuldaki bir hastahaneye geleceğini öğrenmiş ve bize onu haber vermek istemiş böyle bir deneyimi yaşayan birisiyle birebir konuştum ve cesaretine çok şaşırdım kendisini tebrik ettim şaşırdım ilginç ama ben kesinlikle cesaret edemezdim sanırım yaptırmakda istemezdim kendi siyah gözlerimide seviyorum çünkü:)))

vetmancim ben de biliyorum bu bahsettigin operasyonu LASIK di sanirim adi ancak bu Lumineyes dan biraz farkli. Lumineyes da iddia ettikleri direk kahverengi melanin i laserle yok ettikleri. LASIK olan abdde yapilmiyor onayli degil panamada sadece ama abdden gidip yaptiranlar var yorumlarini okumustum insanlarin. bu operasyonda gozun icine renkli lens yerlestiriyorlar. geri donusu olan birsey diye biliyorum ben hatta birkac kisi de sanirim cikarttirmis katarakt batma rahatsizlik fln gibi seyler olmus gozlerinde. evet haklisin kesinlikle iyi cesaret bence de seni arayan bayan memnun kalmis rahatsizlik olusmamis gozlerinde onun adina sevindim. cunku internette birkac tane hosnut olmayan yorular gormustum bununla ilgili. yani ben de internetten okuduklarimin yalancisiyim tabi kesin bir bilgim yok :)

Son düzenleme:
Merhaba tekrar yazdığım için kusura bakmayın ben -2.00 numara lens almaya karar verdim ama yakışmamasından çok korkuyorum, hep şeffaf kullandım bu zamana kadar. Hidrocor mel, cristal ve quartzo arasında kaldım. Buğday tenliyim ve saçlarım kestane. Kendi göz rengimde koyu kahve.
Birde numaralı lenslerin fiyatları ne kadar acaba?

Sevgili VETMAN sahibinden.com sitesinde ki 55506452 nolu ilanınızda benim fotoğrafımı kullanmışsınız..Sizden silmenizi rica etsem beni kırmazsınız umarım..
Çünkü sadece göz değil tüm yüz fotoğrafım var..Kullanmak istiyorsanız göz kısmını kullanabilirsiniz hatta ben sizin için ekliyorum şimdi..Diğer ilanlarınızda varmı bilmiyorum kontrol edemedim çünkü kendi yüz fotoğrafımı görünce şok geçirdim bir an..

Kızlarr çok kötüyümmm, gözlerim enfeksiyon kapmış..
Daha önce böle bi sorun yaşayan varsa yardımcı olsun bana çok korktumm
2 gün evvel lenslerim gözümdeyken erkek arkadaşım gözlerin kıpkırmızı dedi, lenslerim kurudu ondandır dedim..
Dün akşama kadar lens vardı gözümde erkek arkadaşım gözümde kalem kalıntı yapmış die uyardı beni, lavaboya gittim önce çapak gibi bişey sandım ki çapak bile çok az olur oda sabah uyanışlarda, gözümden yoğun beyazımsı bi sıvı aktı iltihap gibi..
Eve geldim gözlerimin hareleri kabarık kırmızı, göz beyazım kırmızı idi..
Bugün doktora koştum hemen kendi göz doktorum yurtdışında ne yazıkki..
Gittiğim doktor enfeksiyon kapmışsınız dedi..
4 damla 1 merhem verdi..
8 senelik lens geçmişim var ilk defa bu başıma geldi..
Hijyene özen gösteririrm lens sonuçta, lenslerimi değiştim desem 3 ay olacak nie şimdi..
Geçenlerde şantiyede çimento gözümü yaktı o neden mi acaba...
Ancak çok korktumm, yardım lütfenn
15 gün lens yasak ayrıca

birkac yil once benim de basima geldi canim malesef aynen o sekilde
lens takmadim bir sure, damlalarim vs vardi bir suru onlari kullandim
gecince yine lensimi taktim bir daha ayni problemi yasamadim
illa lensten olacak diye birsey yok gozun baska bir sekilde mikrop kapmis da olabilir
sen yine de iyilestikten sonra lenslerini takip cikarirken ellerinin cok temiz olmasina, bir de normal zamanda elini gozune pek surmemeye gayret et
cok gecmis olsun canim

canımm çok teşekkür ederim..
lens temizliğine çok özen gösteririrm, lensler gözümdeyken elimi gözüme sürmemeye dikkat ederim..
benim başıma asla gelmez demiştim, gördüm günümü
lenslerimi özledim şimdiden..

bilge senacım özelden mesaj gönderdim sana numarasızsa hemen teslim bütün solotica renkleri hazır halde mevcut.
dün bir çift macig top lavanda açtım daha sonra daha net resimler yükleyeceğim:)

tamam hemen siliyorum kusura bakmayın ..Çok güzelsiniz ve hıdrocor mel size çok yakışmış:).Googleda tam yüz çıkıyor ama halen ..

bambamcım.bu lumineyes olayını ben de araştırdım.bir yabancı sitede bir yorum vardı,ben irisi laserle çizdirmenin glakoma(göz tansiyonu)na sebep olacağından eminim demiş biri,sadece heves kırmak için mi dedi yoksa aslı astarı var mı bilemiyorum,sen baya bilgilisin bu konuda;böyle bir konuyla karşılaştın mı hiç canım,bir de göztansiyonu benim dedemde ve babamda var,çok yoğun güneşe çıkmak dışında çok zorlayıcı bir etkisi yok dikkat ederlerse gözlerinde tansiyon yükselmesi olmuyor aslında

canım artholincim geçmiş olsun üzüldüm ama o gerçekten olabiliyor bazen kullanımla alakalı değildir üzme canını ki bazen gözler çok yorulduğunda da oluyo benim başımada gelmişti iki üç gün takmadım inan bana demli çayın demini pamuğa alıp koyarsan o çok ii geliyo hafif ılık olsun canım 10 15 dk beklet gözün kapalı gerçekten ii gelecek bak

Son düzenleme:

Aynen oyle, benim de annem soylemisti hadi canim demistim ama inanilmaz ise yariyor

evt bambamcım bazıları yaptırıp pişman olmuş lazeler yaptırınlanlardan haberim yoktu:)

canım çok teşekkür ederim, inan ilk defa başıma geldiği için çok korktum göz bu sonuçta, diş ağrısı değil ki

demli çayı ilk defa duyuyorum hemen deneyeceğim canım, önerin için çok teşekkür ederim..

bu arada senin icelar geldi mi ? merak ediyorum çokk..

kızlar bır de mellerin pupil boşlugu en dar olan hangısı?charmla nc mel arasında kaldım pupili en dar olanda karar kılıcam gozlerım acık kahve ela arası bı renk ve goz çapımda kucuk bana yardım edecek bırılerı cıkarsa cok sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…