- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.281
Bu resminizi farketmemiştim inanılmaz doğal duruyorlar hıdrocor meller dokusu gerçek göz gibi kim ne dersen desin çok doğallar :)
Sayin Whiskey,
Haklisiniz esas mesajlari gormediginiz icin, haksizsiniz yazdiklarim icin. Ciddi hakaret iceren mesajlari burada tutmadan sildim. B usebeple siz sadece alintidaki mesajlari gorerek benim cevaben cok agir yazdigimi dusunmussunuz ki haklisiniz fakat inanin yazilanlar yenilir yutulur cinsten degildi ki o mesajlarin hepsi silindi. Sayin Vetman bildigim kadari ile o mesajlari gormus asagida sadece "salak" yazilmis diye iyi niyet gostermnis zira salak diyen birine ceza verecek durumumuz yok. Ilgili kisinin ne karakteri kaldi ne ahlaki, bunlarin hepsi yazildi. Tabiki bu ahlaksizca mesajlari sitede tutmak yerine sildik sadece 2-3 cok hafif hakaret etmeyen mesajdan alinti yapip cevap yazdim. Olay bundan ibarettir, yoksa kizi ne tanirim ne de avukatiyim ama sahsina hakaret olunca sitemiz yayinci olarak suclu durumda oluyor. Kusura bakmayin ama burada ben agzima geleni yazarim gerisi beni ilgilendirmez gibi bir yaklasimin faturasini biz kabullenemeyiz. 2-3 tane mesaj okuyup rica ediyorum burada dogruyu aynlisi siz yargilamayin olayi yarim bilip burada bize hesap sorar bir tavir sergilemek yerine sebebini sormaniz cok daha akillica olurdu. Sebep gosteremedigimizde de (gozteremez isek) sizin bu sozlerinizi haketmis olurduk fakat su anda bosa sinirlerinizi bosaltmis oldunuz keske once sorsaydiniz : )
saygilar bizden size
Umarim izah edebilmisimdir, sayin Vetman konu hakkindaki hassasiyetimi ve ne amcla yazdigimi cok iyi bilmektedir.
kızlar şu linke bi bakın lazerle göz rengi değiştiriliyomuş:26: Operation could turn brown eyes blue - Telegraph
Bir ay kadar önce beni telefonla almanyadan bir türk bayan aradı internetten telefonuma ulaşmış.Lenslerle ilgili olduğum için benimle konuşmak istemiş Kendisi bizzat operasyonla kalıcı olarak göz rengini amerikada değiştirtmiş banada tavsiyede bulunmak için aramış:)
Panamaya gitmiş 3 bin euroya operasyon yapılmış orada bir otelde kalmış ve kalıcı göz değişimi operasyonunu yaptırmış ve geçtiğimiz ay bu operasyonu yapan göz doktorlarının Amerikadan Türkiyeye istanbuldaki bir hastahaneye geleceğini öğrenmiş ve bize onu haber vermek istemiş böyle bir deneyimi yaşayan birisiyle birebir konuştum ve cesaretine çok şaşırdım kendisini tebrik ettim şaşırdım ilginç ama ben kesinlikle cesaret edemezdim sanırım yaptırmakda istemezdim kendi siyah gözlerimide seviyorum çünkü:)))
Kızlarr çok kötüyümmm, gözlerim enfeksiyon kapmış..
Daha önce böle bi sorun yaşayan varsa yardımcı olsun bana çok korktumm
2 gün evvel lenslerim gözümdeyken erkek arkadaşım gözlerin kıpkırmızı dedi, lenslerim kurudu ondandır dedim..
Dün akşama kadar lens vardı gözümde erkek arkadaşım gözümde kalem kalıntı yapmış die uyardı beni, lavaboya gittim önce çapak gibi bişey sandım ki çapak bile çok az olur oda sabah uyanışlarda, gözümden yoğun beyazımsı bi sıvı aktı iltihap gibi..
Eve geldim gözlerimin hareleri kabarık kırmızı, göz beyazım kırmızı idi..
Bugün doktora koştum hemen kendi göz doktorum yurtdışında ne yazıkki..
Gittiğim doktor enfeksiyon kapmışsınız dedi..
4 damla 1 merhem verdi..
8 senelik lens geçmişim var ilk defa bu başıma geldi..
Hijyene özen gösteririrm lens sonuçta, lenslerimi değiştim desem 3 ay olacak nie şimdi..
Geçenlerde şantiyede çimento gözümü yaktı o neden mi acaba...
Ancak çok korktumm, yardım lütfenn
15 gün lens yasak ayrıca
birkac yil once benim de basima geldi canim malesef aynen o sekilde
lens takmadim bir sure, damlalarim vs vardi bir suru onlari kullandim
gecince yine lensimi taktim bir daha ayni problemi yasamadim
illa lensten olacak diye birsey yok gozun baska bir sekilde mikrop kapmis da olabilir
sen yine de iyilestikten sonra lenslerini takip cikarirken ellerinin cok temiz olmasina, bir de normal zamanda elini gozune pek surmemeye gayret et
cok gecmis olsun canim
Sevgili VETMAN sahibinden.com sitesinde ki 55506452 nolu ilanınızda benim fotoğrafımı kullanmışsınız..Sizden silmenizi rica etsem beni kırmazsınız umarım..
Çünkü sadece göz değil tüm yüz fotoğrafım var..Kullanmak istiyorsanız göz kısmını kullanabilirsiniz hatta ben sizin için ekliyorum şimdi..Diğer ilanlarınızda varmı bilmiyorum kontrol edemedim çünkü kendi yüz fotoğrafımı görünce şok geçirdim bir an..
Eki Görüntüle 284815
vetmancim ben de biliyorum bu bahsettigin operasyonu LASIK di sanirim adi ancak bu Lumineyes dan biraz farkli. Lumineyes da iddia ettikleri direk kahverengi melanin i laserle yok ettikleri. LASIK olan abdde yapilmiyor onayli degil panamada sadece ama abdden gidip yaptiranlar var yorumlarini okumustum insanlarin. bu operasyonda gozun icine renkli lens yerlestiriyorlar. geri donusu olan birsey diye biliyorum ben hatta birkac kisi de sanirim cikarttirmis katarakt batma rahatsizlik fln gibi seyler olmus gozlerinde. evet haklisin kesinlikle iyi cesaret bence de seni arayan bayan memnun kalmis rahatsizlik olusmamis gozlerinde onun adina sevindim. cunku internette birkac tane hosnut olmayan yorular gormustum bununla ilgili. yani ben de internetten okuduklarimin yalancisiyim tabi kesin bir bilgim yok :)
canımm çok teşekkür ederim..
lens temizliğine çok özen gösteririrm, lensler gözümdeyken elimi gözüme sürmemeye dikkat ederim..
benim başıma asla gelmez demiştim, gördüm günümü
lenslerimi özledim şimdiden..
canım artholincim geçmiş olsun üzüldüm ama o gerçekten olabiliyor bazen kullanımla alakalı değildir üzme canını ki bazen gözler çok yorulduğunda da oluyo benim başımada gelmişti iki üç gün takmadım inan bana demli çayın demini pamuğa alıp koyarsan o çok ii geliyo hafif ılık olsun canım 10 15 dk beklet gözün kapalı gerçekten ii gelecek bak
vetmancim ben de biliyorum bu bahsettigin operasyonu LASIK di sanirim adi ancak bu Lumineyes dan biraz farkli. Lumineyes da iddia ettikleri direk kahverengi melanin i laserle yok ettikleri. LASIK olan abdde yapilmiyor onayli degil panamada sadece ama abdden gidip yaptiranlar var yorumlarini okumustum insanlarin. bu operasyonda gozun icine renkli lens yerlestiriyorlar. geri donusu olan birsey diye biliyorum ben hatta birkac kisi de sanirim cikarttirmis katarakt batma rahatsizlik fln gibi seyler olmus gozlerinde. evet haklisin kesinlikle iyi cesaret bence de seni arayan bayan memnun kalmis rahatsizlik olusmamis gozlerinde onun adina sevindim. cunku internette birkac tane hosnut olmayan yorular gormustum bununla ilgili. yani ben de internetten okuduklarimin yalancisiyim tabi kesin bir bilgim yok :)
canım artholincim geçmiş olsun üzüldüm ama o gerçekten olabiliyor bazen kullanımla alakalı değildir üzme canını ki bazen gözler çok yorulduğunda da oluyo benim başımada gelmişti iki üç gün takmadım inan bana demli çayın demini pamuğa alıp koyarsan o çok ii geliyo hafif ılık olsun canım 10 15 dk beklet gözün kapalı gerçekten ii gelecek bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?