- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.321
'canımmm:)
benim sadece astigmat var reçetede yazan o miyop vs yok..
gözlük siparişini verdim ama ben gözlük takmayı sevmiyorum hiç ,renkli lenslerede alışığım hele ki soloticaya
solotica da bu şansım var mı bilemiyorum..
sadece astigmatı olup kullananlar var mı bilemiyorum forumu didik ettim ama yok ,vetmana henüz ulaşamadım
bu arada sen solotıcayı sadece miyop için kullanıyorsun o halde değil mi ? astigmatın ilerlemiyor mu peki ,sorun olmaz mı?
'
Nilcim benm de astigmatim var ama astigmatsiz aliyorum lensleri sadece miyoplu. cunku astigmat icin olan lensler biraz farkli yanlis bilmiyorsam yumusak lens degiller ve sanirim biraz da daha pahalilar. Solotica da astigmat yok diye biliyorum yanilior olabilirim.
evet nilcim soloticayi sadece miyop icin kullaniyorum. bundan onceki lenslerim de hep astigmatsizdi. hatta doktorumdan satin aliyordum. basagrisi yapar filan diyorlardi ama bende olmadi. astigmat azcik yukseldi ama miyop kadar degil. ama ben lensi surekli kullanmiyorum, disardayken sadece. evdeyken de hicbir sey takmiyorum gerek duymadikca :) ben de gozluk takmayi hic sevmiyorum :) sen en iyisi doktor tavsiyesi al canim.
arzucum sana msn den ulaşamıyorum canım, astigmat çıktı bende -1 180 derece her iki gözde de solotica kullanabilir miyim,astigmat var mı solotica da?
kızlar 1 senelik olan solotıcaları ne kadar kullanıyorsunuz. benim 1 sene 4 ay geçti hala süper kullanılıyor. hemde hemen hemen her gün kullanmama ragmen. normalmi bu
evet canım araştırdığım kadarı ile öyle kullanımı bile zormuş onların ve memnuniyeti ise %50..soloticayı ben yine kozmetik amaçlı kullanayın o halde:)
astigmat için gözlüğümü aldım yarın elimde olacak,bende baş ağrıları vs oluyor çünkü,evde gözlük kullanıcam..soloticayı da numarasız kullanıcam o halde,arada gözlüklerle vs geçinip gidicez
whiskeycim cnm annamadim tam demek istedigini :26: tabi ki daha cok kahve gozlu bebekler olucak her zmn TR de. ameliyat onay alirsa cok kisi yaptirmak isteyebilir maviler cogalir bu durumda da kahve goz kiymete biner fln gibi bisilerdi demek istedigim :) hos ben cok kisinin yaptiracagini sanmiorm da acikcasi
cnm benim evet anladım ama benim demek istediğim mesela ben bu ameliyatı oldum gözlerim mavi oldu, ama benim cocugum yine benim orjinal göz rengimi alıcak, ameliyat oldugum göz rengimi değil,yani kahve rengi gözlü insanlar yine cogunlukta olucaktırLens fiyatlarıda düşer
bende de astigmat var ama baska birsey miyop vs olmadigi icin numarasiz aliyorum, zaten sadece birsey okuyacaksam gozluk takiyorum normalde kullanmiyorum o yuzden numarali olayina hic girmedim.
ayni seyi ben de yapiyorum kizlar gerci cok degil 0.50 astigmatim var ama gozluksuz okuyunca basim agriyor midem de bulanir gibi oluyor o yuzden mutlaka takiyorum. lenslerim numarasiz, evde de gozluk takiyorum pc basindayken. tek sorun is yerine lensle gitmiyorum cunku orada da gozluk takmam gerekiyor hem lens hem gozluk takmis diye dalga gecerler korkusuyla henuz lens takamadim ise giderken
mrb kızlar soloticayı ilk defa deneyeceğim ama çok kararsız kaldım renklerin hepsi birbirnden güzel:)saç rengim dore bakır beyaz tenliyim ve gözlerm oldukça koyu bir kahve.quartzo ve icemint çok çok güzel ama öncelikli olan doğal durması ben lensim diye bağırmasından hoşlanmıyorum ama renklri farkedilir olsn istyorm yani çok doğal ve soluk olmayan bir renk olsun.Daha önce denemediğim için bilemyorum ne yakışır ne yakışmaz yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim:))şimdiden teşekkürler...
Kızlar ben de kararsızdım. Daha önce çok kötü lens deneyimlerim olmuştu. Bunlar yeni solotica nc mel'lerim. Flaşlı çekildi. Gün ışığında çok güzel görünüyor. Yüksek ışıkta göz bebeği küçüldüğü için biraz farkediliyor (resimlerdeki gibi). Kullanımı da çok rahat, ince ve yumuşak dokulu lensler. Hemen alıştı gözlerim
Eki Görüntüle 288857
Eki Görüntüle 288858
Merhaba arkadaşlar bende mavi lens almak istiyorum ama rainbow fantasy line light blue ve solotica grafiti'ler arasında kalmış durumdayım :S şimdi sizden fikir almak istiyorum ben esmerim siyah saçlı, koyu kahve gözlüyüm ve gözlerim oldukça iri dolayısıyla takacağım lens kendini çok fazla belli edecek bu lensler içinde hangisi en doğal durur sizce?? o kadar çok resme baktımki kafam çorba olmuş durumda...
merhaba ,solotica da koyu kahve için kullanabileceğin mavi tonları grafite ve ıce var yarı opak seriden..benim siyah denilecek kadar koyu gözlerim cor -charm garfite,ıce ta ise,cor ve dün charm ıce aldım..koyu mavi istersen grafite orta mavi tonlarda bir mavi için charm ıce açık buz mavisi için ise cor ıce düşünebilirsin ,albümümde charm ıce dışında hepsi var..charm ıce charm garfiteden 2 ton kadar açık mavi diyebilirim ..rainbow hiç kullanmadım fikrim yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?