Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

'

Nilcim benm de astigmatim var ama astigmatsiz aliyorum lensleri sadece miyoplu. cunku astigmat icin olan lensler biraz farkli yanlis bilmiyorsam yumusak lens degiller ve sanirim biraz da daha pahalilar. Solotica da astigmat yok diye biliyorum yanilior olabilirim.

evet canım araştırdığım kadarı ile öyle kullanımı bile zormuş onların ve memnuniyeti ise %50..soloticayı ben yine kozmetik amaçlı kullanayın o halde:)

astigmat için gözlüğümü aldım yarın elimde olacak,bende baş ağrıları vs oluyor çünkü,evde gözlük kullanıcam..soloticayı da numarasız kullanıcam o halde,arada gözlüklerle vs geçinip gidicez

arzucum sana msn den ulaşamıyorum canım, astigmat çıktı bende -1 180 derece her iki gözde de solotica kullanabilir miyim,astigmat var mı solotica da?

merhaba nilcim denk gelemiyoruz msnde haklısın:) soloticanın astigmatı varda renkli serisinde yok normal astigmat lensi var normal miyop için numaranı al yani numaralı solotica aln astigmatı olup numaralı kulllanan bir çok kişi öyle yapıyor..

kızlar 1 senelik olan solotıcaları ne kadar kullanıyorsunuz. benim 1 sene 4 ay geçti hala süper kullanılıyor. hemde hemen hemen her gün kullanmama ragmen. normalmi bu

bende de astigmat var ama baska birsey miyop vs olmadigi icin numarasiz aliyorum, zaten sadece birsey okuyacaksam gozluk takiyorum normalde kullanmiyorum o yuzden numarali olayina hic girmedim.

kızlar 1 senelik olan solotıcaları ne kadar kullanıyorsunuz. benim 1 sene 4 ay geçti hala süper kullanılıyor. hemde hemen hemen her gün kullanmama ragmen. normalmi bu

evet canim quartzolarimi 2bucuk sene kadar kullandim gerci ben her gun takmiyordum ama yine de haftanin ortalama 3-4 gunu gozumdeydiler, oldukca uzun sure gidiyor. bereketli

ayni seyi ben de yapiyorum kizlar gerci cok degil 0.50 astigmatim var ama gozluksuz okuyunca basim agriyor midem de bulanir gibi oluyor o yuzden mutlaka takiyorum. lenslerim numarasiz, evde de gozluk takiyorum pc basindayken. tek sorun is yerine lensle gitmiyorum cunku orada da gozluk takmam gerekiyor hem lens hem gozluk takmis diye dalga gecerler korkusuyla henuz lens takamadim ise giderken

cnm benim evet anladım ama benim demek istediğim mesela ben bu ameliyatı oldum gözlerim mavi oldu, ama benim cocugum yine benim orjinal göz rengimi alıcak, ameliyat oldugum göz rengimi değil,yani kahve rengi gözlü insanlar yine cogunlukta olucaktır Lens fiyatlarıda düşer

hihieihie whiskeycim tabi ki de bence de boole ki tabi ilerde direk DNA ya mudahele edebilirlerse o baska hehehhe
bir tek bu ameliyat onay alir da cikarsa ilk yillarda biraz ragbet gorebilir sonradan insanlarin hevesi gecebilir die dusunuorm onun gibi bisiler solemeye calismistim nese

bende de astigmat var ama baska birsey miyop vs olmadigi icin numarasiz aliyorum, zaten sadece birsey okuyacaksam gozluk takiyorum normalde kullanmiyorum o yuzden numarali olayina hic girmedim.

bende böyle yapacağım,gözlüğü okurken evde tv seyrederken kullanıcam,lenslerimi numarasız kullanmya devam edeceğim,bu gün 2.kez gittim dr.a miyop astigmat dedi,miyop ayrı astigmat ayrı değil 2 gözümde aynı..astigmat için ya toric lens ya gözlük kullanmalıymışım sadece miyop ayrı olsaydı lensi miyop alacaktım evde astigmat için gözlük takıcaktım ama beraber miyop astigmatmış..bende acemisiyim umarım yanlış anlamadım 2 dr.a ve 4 optikçi sonucu çıkan bu:)cevabın için tşk ederim

herkezin göz renginden ziyade ten rengide lenslerin durusunda etkili 2 resimdede icemint var üstteki resimdeki arkadaşın gözleri açık kahve sanırım alttaki kızda oldukça mavi durmuş ıcemintler sanırım ten renginin koyu olmasından kaynaklanıyor.yanlız bir gerçekte varki icemintler renk değiştiriyor ışığa göre
nilcim ne oldu derece varmıymış gözünde?

quartzo

Son düzenleme:
Kızlar ben de kararsızdım. Daha önce çok kötü lens deneyimlerim olmuştu. Bunlar yeni solotica nc mel'lerim. Flaşlı çekildi. Gün ışığında çok güzel görünüyor. Yüksek ışıkta göz bebeği küçüldüğü için biraz farkediliyor (resimlerdeki gibi). Kullanımı da çok rahat, ince ve yumuşak dokulu lensler. Hemen alıştı gözlerim

güle güle kullan selmit bunlar aylık nc meller değilmi:)çok doğal durmuş .
arkadaşlar piyasada solotica gold adı altında satılanlar Brezilyadaki soloticalarla aynı değildir farklı bir üründür.
soloticanın hazel diye bir rengi yoktur mesela ocresi vardır Brezilyanın resmi sitesini araştırdıgınızda solotica gold diye bir modelinin olmadıgını görebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar bende mavi lens almak istiyorum ama rainbow fantasy line light blue ve solotica grafiti'ler arasında kalmış durumdayım :S şimdi sizden fikir almak istiyorum ben esmerim siyah saçlı, koyu kahve gözlüyüm ve gözlerim oldukça iri dolayısıyla takacağım lens kendini çok fazla belli edecek bu lensler içinde hangisi en doğal durur sizce?? o kadar çok resme baktımki kafam çorba olmuş durumda...

merhaba ,solotica da koyu kahve için kullanabileceğin mavi tonları grafite ve ıce var yarı opak seriden..benim siyah denilecek kadar koyu gözlerim cor -charm garfite,ıce ta ise,cor ve dün charm ıce aldım..koyu mavi istersen grafite orta mavi tonlarda bir mavi için charm ıce açık buz mavisi için ise cor ıce düşünebilirsin ,albümümde charm ıce dışında hepsi var..charm ıce charm garfiteden 2 ton kadar açık mavi diyebilirim ..rainbow hiç kullanmadım fikrim yok..

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim Nil yardımın için henüz albümlere bakabilecek mesaj atma sayısına ulaşamadım ulaşır ulaşmaz bakacağım,
benim isteğim daha cok koyudan yana ve grafite'lerden istiyorm peki hangisi daha doğal durur hidrocor olanmı hidrocharme olanmı yoksa natural colors olanmı? bir de resimlerde pupil boşlukları çok büyük göründü bana normalde o kadar çok belli oluyormu?

bir de rainbow fantasy line light blue kullanan varsa yorum yapabilirmi adının aksine oldukça koyu ve doğal duran bir lens...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…