Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ne yazık ki renkli astigmatı yok canım,bende de astigmat var ve astigmat için gözlük kullanıyorum.renkli lenslerim solotica ve astigmatsız aldım.onuniçin gözlüğe devam,en azından pc ye bakarken...

evet canım lenslerim charme mel. ben de forumdaki vetmandan aldım. sahibinden. com'da ürünlerini görebilirsin.

ne yazık ki renkli astigmatı yok canım,bende de astigmat var ve astigmat için gözlük kullanıyorum.renkli lenslerim solotica ve astigmatsız aldım.onuniçin gözlüğe devam,en azından pc ye bakarken...

Yok demek... saol canım boşuna hayal kurmayayım ben de , ama olsa çok güzel olurdu... Doktor da bana astigmat için lens alma rahat edemezsin demişti zaten ama hem astigmat hem renkli lens takınca gözüm daha yoruluyo diye deniyim demiştim. Aynı şekilde özellikle pc ye bakarken gözlüğümle devam edicem ozman mecburen. Daha fazla bozulmasın da gozlerim astigmat zor valla. :2:

charm ıce çok koyu gözde video görüntüleri,umarım yardımcı olur sizlere:)

bu arada arkadaşlar sağ taraftakini ters takmışım şimdi farkettim.

[video]http://www.youtube.com/user/ThePaxera?feature=mhee#p/a/u/0/mQUgDebBO5E[/video]

Eklentiler

• $025.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
soloticalarimi alali 13-14 ay gecti. eskidiler ve tuhaflasmaya basladilar..örnegin daha pörtlek ve koskoyu duruyolar..nc mellerim...ve solüsyona koydugumda solüsyonun tuzunu icine cekyior, kolay kolayda tuzlar gözmde yanma yapio ve kolay kolayda cikmiyor.eskidiginden öle olyuordur. waicon yani sofistikleriom gelecek yakinda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…