- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.361
renkli seride astigmata gore yapmiyorlar diye biliyorum, yine de vetman'a sormak lazim[/QUOTE
Teşekkür ederim cevabın içininşallah yapıyorlardır bir de rahat edebilsem hiç çıkarmazdım mellerimi, kimse lens olduğunu anlamıyor ben söylemeden ...Vetman okur inşallah burayı, zaten ondan sipariş vermeyi düşünüyordum.
evet meller gercekten de cok dogal duruyor ben de cok memnunum umarim astigmati vardir. sanirim henuz ozel mesaj hakkiniz yok ama onemli degil vetman bu topigi takip ediyor size cevap verecektir.
evet meller gercekten de cok dogal duruyor ben de cok memnunum umarim astigmati vardir. sanirim henuz ozel mesaj hakkiniz yok ama onemli degil vetman bu topigi takip ediyor size cevap verecektir.
Ben de mesaj yollamaya uğraşıyordumUmarım buradan görür o zaman takip ederim buradan, teşekkür ederim tekrar :)
Benim nc mel lerim vardı neredeyse 1 yıl oluyor denemek için almıştım ve rengi çok doğal duruyor, biraz bulanık görüyorum takınca yoruyor gözümü. Ama belki astigmatım olduğu içindir bilmiyorum. Şimdi tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum ama astigmat numarama göre alabilir miyim acaba bilen var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
:26:
hoddi arkadaşım canım lenslerin çok güzel maaşallah.ama hidrocharme mel mi?bende aynısından istiyorum nerden sipariş verdin kapıda ödemeli falan yazmışsın yardımcı olur musun ltfen.güle güle kullan
ne yazık ki renkli astigmatı yok canım,bende de astigmat var ve astigmat için gözlük kullanıyorum.renkli lenslerim solotica ve astigmatsız aldım.onuniçin gözlüğe devam,en azından pc ye bakarken...
Ben hidrocor mel kullaniyorum gercekten cok dogal duruyorlar, yakindan bakinca bile hos duran tek lensim de o diyebilirim. Favorim..
canim nc mel mii alsam hidrocor mu? Ne dersin acayip kararsizim?
Nc mel ile hidro charm melin çapı farklı mıdır ... Ben bir seneye yakındır charm mel kullanıyorum yeniden alıcam bu sefer nc mel düşünüyorum acaba kayma olurmu?
Nil canım çok güzel görünüyor harika açık durmuş benimkiler gibi göz siyahlaştıkça ıcelarda güzel duruyor:)
Vetman merhaba charm grafite almak istiyorum. Burdan özelden mesaj atamıyorum. sahibinden.com'dan da satış yapıyorsun sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?