Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hemen solotica ile kıyaslayayım :) öncelikle bahsettiğiniz rengi rainbowda denedim pupil boşlugu çok geniş ve ortadan kendi göz renginiz fazlasıyla çıkıyor boyaması boyanan kısmı çok az ve rahatsızlık veriyor rainbowlar

rica ederim..grafite koyu mavi,dolayısyla seni tatmin edebilir..cor serisi daha opak olmakla beraber daha doğal charm a göre,bu bana göre diğer tonlarda da böyle3 seiyi kulandım en doğal cor serisi,ama haeli serilerin göze ve bütüne kattığı ifadeyi ve hoşluğu yansıtamıyor hareleri serilere kıyasla.. açtığım konularda cor ve charm garfitenin makro çekimlerle farkları ve benzerlikleri üzerine konu açmıştım ,aratabilirsin,resimlerine oradan da bakabilrsin..pupil bışlukları çok dar değil ama çok ta geniş değil,sorun olmuyor en azından,dar olup pupil,görüş alanını kısıtlamıyor,geniş olup ta doğallığı bozmuyor bana göre orta kararda ama yanılmıyorsam cor serisinde pupiller diğer 2 seriye göre biraz daha dar gibi..

ya arkadaşlar yeni üyeyim lens konusuna baktım ve hepinize hayran kaldım çok güzel durmuşlar pek anlamıyorum bu netten sipariş işinden.bana yardımcı olur musunuz didem arkadaşımızın hidrocharme mel lensinden almak istiyorum ama nasıl nerden ayrıntılı yazablir misiniz ltfen.tşkler

hoddi arkadaşım canım lenslerin çok güzel maaşallah.ama hidrocharme mel mi?bende aynısından istiyorum nerden sipariş verdin kapıda ödemeli falan yazmışsın yardımcı olur musun ltfen.güle güle kullan

konuyu inceledim tercihim renk olarak kesinlikle grafite göz yapımı düşünecek olursak charm'ların halkası gözlerimi acaba daha bi iri gösterirmiki ayrıca charmlar daha bi koyuluk katıyor bu benim için ii bişi ama halka yapaylık katarmı diye düşünüyorum sadece... :26:

benim gözlerim de iri,yüzüme oranla gözbebeklerimde iri çapı vs 8.8..3 seriyide kullandım ama kbana hitap eden kesinlikle charm serisi,nc lerde az da olsa kayma yaşadım,charmlar ise koyu halkası ringi,bende daha çok nc gibi duruyor yani benim gözlerinde çok kalın durmuyor genel halinde ve ben charmı tercih ediyorum adından belli olduğu gibi cidden çekici kılıyor,charmı gözbebeklerini büyütüyor,bende bunu çook seviyorum..cor serisinin haresiz olması beni tatmin etmiyor,bir çok kişinin doğal gözleri hareli ve hatta ringi -koyu halkası bile var,dolayısyla charmında doğallıktan çok uzak olduğunu düşünmüyorum aksine bazı gözlerde ki özellikle koyu gözlerde cor serisinin haresiz olması bizler için eksi olabiliyor,pört durabiliyor,rengi çok patlayabiliyor koyu gözlerde ve doğa durmuyor..ben daha çok koyu-doğal ve yüzüme daha çok yakışan charmlarının kalın haresini ve ringini seviyorum..ama bazı gözlerde ,sanırım küçük çaplı gözlerde ring çok göze batabilir.. bu arada resimlere bakarken incelerken ,gün ışığında ve flaşsız olarak çekilen fotoları baz al..diğerleri yanıltıcı olur..

Son düzenleme:

canım sitedeki vetman isimli üyeden siparişle alıyoruz lensleri numarsız ise siparişinin ertesi günü elinde.. msn adresi var tel no var en kısa yolsan faceten solotica yaz solotıca amblemli fotolu üyelik vetmana ait te nosu var ulaşabilirsin ..ister kapıda öde ister alışveriş sitelerinden birinden alabilirsin..

merhabalar charmların hareleri fotoğraflardaki kadar belirgin durmuyor o konuda endişeniz olmasın ve charm serisi gözleri olduğundan büyük gösteriyor tespitleriniz doğru.Hare tamamen kişinin zevkine ve tarzına hitap eden bir durum bazı insanlar kesinlikle hareli istemiyorlar yada bazıları haresizleri begeniyorlar.
Nilcim resim çektinmi cicilerinle

Nil youtube'daki videolarını izledim gerçekten grafite'ler sana çok yakışmış gerçekten benimde tam istediğim sendeki gibi durması benimde göz rengim ve saçlarım oldukça koyu eminim sendeki gibi duracaktır peki son olarak başka kişilerden de yorumlar alarak hareli modele karar verdim ama sanırım nc'da da hare var ama daha hafif gibi charm'a göre sen sanırım grafite'da nc denememişsin onunla ilgili bi fikrin varmı?:26:

henüz çekmedim arzucum,vakit bulunca video da eklemeyi düşünüyorum

nc grafite denemedim,nc mel kullandım şuanda hala nc cristalim vardaha ince hareli,ama nc de hoşuma gitmeyen rlimbal ringi -çemberi kesik kesik duruyor olması ve en büyük sorunu en az opak seri olduğu için koyu gözleri yeterince açamaması:) bu arada charm ıce ıda düşünebilirsin canım o da çok açık değil,grafiteden 2 ton kadar açık bir ton.resimleri en yakın zaamanda ekllemeye çalışırım sende bakarsın. bu arada tşk ederim

Son düzenleme:
Acik bir mel istiyorum. Rengi hem cok acik dursun hemde dogal . Sanirim charm koyu. Peki hidrocor mu nc mi?
Yardim ederseniz sevinirim kizlar :*

Özellikle Hidrocor meli kullananlar : Dogal duruyor mu? Youtube da videolar izledim ama dogal durup durmadigini anlayamadim???

Ben hidrocor mel kullaniyorum gercekten cok dogal duruyorlar, yakindan bakinca bile hos duran tek lensim de o diyebilirim. Favorim..

Benim nc mel lerim vardı neredeyse 1 yıl oluyor denemek için almıştım ve rengi çok doğal duruyor, biraz bulanık görüyorum takınca yoruyor gözümü. Ama belki astigmatım olduğu içindir bilmiyorum. Şimdi tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum ama astigmat numarama göre alabilir miyim acaba bilen var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
:26:

renkli seride astigmata gore yapmiyorlar diye biliyorum, yine de vetman'a sormak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…