- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.341
Çok teşekkür ederim Nil yardımın için henüz albümlere bakabilecek mesaj atma sayısına ulaşamadım ulaşır ulaşmaz bakacağım,
benim isteğim daha cok koyudan yana ve grafite'lerden istiyorm peki hangisi daha doğal durur hidrocor olanmı hidrocharme olanmı yoksa natural colors olanmı? bir de resimlerde pupil boşlukları çok büyük göründü bana normalde o kadar çok belli oluyormu?
rica ederim..grafite koyu mavi,dolayısyla seni tatmin edebilir..cor serisi daha opak olmakla beraber daha doğal charm a göre,bu bana göre diğer tonlarda da böyle3 seiyi kulandım en doğal cor serisi,ama haeli serilerin göze ve bütüne kattığı ifadeyi ve hoşluğu yansıtamıyor hareleri serilere kıyasla.. açtığım konularda cor ve charm garfitenin makro çekimlerle farkları ve benzerlikleri üzerine konu açmıştım ,aratabilirsin,resimlerine oradan da bakabilrsin..pupil bışlukları çok dar değil ama çok ta geniş değil,sorun olmuyor en azından,dar olup pupil,görüş alanını kısıtlamıyor,geniş olup ta doğallığı bozmuyor bana göre orta kararda ama yanılmıyorsam cor serisinde pupiller diğer 2 seriye göre biraz daha dar gibi..
konuyu inceledim tercihim renk olarak kesinlikle grafite göz yapımı düşünecek olursak charm'ların halkası gözlerimi acaba daha bi iri gösterirmiki ayrıca charmlar daha bi koyuluk katıyor bu benim için ii bişi ama halka yapaylık katarmı diye düşünüyorum sadece... :26: Eki Görüntüle 290428 Eki Görüntüle 290428
ya arkadaşlar yeni üyeyim lens konusuna baktım ve hepinize hayran kaldım çok güzel durmuşlar pek anlamıyorum bu netten sipariş işinden.bana yardımcı olur musunuz didem arkadaşımızın hidrocharme mel lensinden almak istiyorum ama nasıl nerden ayrıntılı yazablir misiniz ltfen.tşkler
konuyu inceledim tercihim renk olarak kesinlikle grafite göz yapımı düşünecek olursak charm'ların halkası gözlerimi acaba daha bi iri gösterirmiki ayrıca charmlar daha bi koyuluk katıyor bu benim için ii bişi ama halka yapaylık katarmı diye düşünüyorum sadece... :26: Eki Görüntüle 290428 Eki Görüntüle 290428
henüz çekmedim arzucum,vakit bulunca video da eklemeyi düşünüyorummerhabalar charmların hareleri fotoğraflardaki kadar belirgin durmuyor o konuda endişeniz olmasın ve charm serisi gözleri olduğundan büyük gösteriyor tespitleriniz doğru.Hare tamamen kişinin zevkine ve tarzına hitap eden bir durum bazı insanlar kesinlikle hareli istemiyorlar yada bazıları haresizleri begeniyorlar.
Nilcim resim çektinmi cicilerinle
Nil youtube'daki videolarını izledim gerçekten grafite'ler sana çok yakışmış gerçekten benimde tam istediğim sendeki gibi durması benimde göz rengim ve saçlarım oldukça koyu eminim sendeki gibi duracaktır peki son olarak başka kişilerden de yorumlar alarak hareli modele karar verdim ama sanırım nc'da da hare var ama daha hafif gibi charm'a göre sen sanırım grafite'da nc denememişsin onunla ilgili bi fikrin varmı?:26:
Acik bir mel istiyorum. Rengi hem cok acik dursun hemde dogal . Sanirim charm koyu. Peki hidrocor mu nc mi?
Yardim ederseniz sevinirim kizlar :*
Özellikle Hidrocor meli kullananlar : Dogal duruyor mu? Youtube da videolar izledim ama dogal durup durmadigini anlayamadim???
alcestacim bu resimdeki renk soloticanın hangi rengi ? ve senin göz rengin nedir?
http://img18.imageshack.us/img18/9272/1072hda5h9hy.jpg
istediğim koyu kahve gözde bu renk kızlar.ay çok mutluyum,iyi ki zamanında bu siteye üye olmuşum,çok yardımcı oluyor yoksa asla denemeden almaya kalkışmazdım=)
Benim nc mel lerim vardı neredeyse 1 yıl oluyor denemek için almıştım ve rengi çok doğal duruyor, biraz bulanık görüyorum takınca yoruyor gözümü. Ama belki astigmatım olduğu içindir bilmiyorum. Şimdi tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum ama astigmat numarama göre alabilir miyim acaba bilen var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
:26:
renkli seride astigmata gore yapmiyorlar diye biliyorum, yine de vetman'a sormak lazim[/QUOTE
Teşekkür ederim cevabın içininşallah yapıyorlardır bir de rahat edebilsem hiç çıkarmazdım mellerimi, kimse lens olduğunu anlamıyor ben söylemeden ...Vetman okur inşallah burayı, zaten ondan sipariş vermeyi düşünüyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?