- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.381
Evt topazioların aylıkları muhteşem duruyor.harika aylık topazio değilmi ilk resim quartzo sanırım 2. resim topazio değilmi?
charm ıce çok koyu gözde video görüntüleri,umarım yardımcı olur sizlere:)
bu arada arkadaşlar sağ taraftakini ters takmışımşimdi farkettim.
[video]http://www.youtube.com/user/ThePaxera?feature=mhee#p/a/u/0/mQUgDebBO5E[/video]
Nil canım çok güzel görünüyor harika açık durmuş benimkiler gibi göz siyahlaştıkça ıcelarda güzel duruyor:)
Arzucum bende charm icelar yesil duruyor biliyor musun:)
bende nc mel istiyorum ama gözlerim iri olduğu için pörtlek durmasından korkuyorum acaba hc meller daha mı iyi durur ? birde uzun zamandır takip edemedim nc mellerin son hali nasıl renk olarak? yardımcı olursanız sevinirim
aranızda hidrosummer srisi kullanan varmı kızlar nooolur seri hakkındakı fıkırlerı yazın
ben kullaniyorum hidrosummer azul, birkac sayfa geriye giderseniz resmini de paylasmistim bu topikte. oldukca degisik geldi bana cok opak ve de pupil boslugu dar o yuzden diger soloticalardan farkli bir his yaratiyor ozellikle los isikta lensi gorebiliyorum yanlardan ama rahatsiz bir his degil sadece lens oldugunu hissettiriyor her daim. goruntu itibariyle gercekten hos ozellikle uzaktan dogal mavi gibi duruyor rengi ciddi anlamda aciyor.
bana akıl verin lütfen hangisini tavsiye edersiniz benım ıcın? Hidrocor ıce mi? yoksa cristal mi? siparişi hemen vericem karar verdıgım taktırde
solotica natural colours topazio istek üzerine koyu kahverengi gözde duruşu:)ilk resim doğal göz rengi
Eki Görüntüle 294038
Eki Görüntüle 294039
bende azulunu ıstıorum ama gun boyu kullanımda batma yapar dı duydum sert bır yapısı varmıs dgrlern gore cunkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?