Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Nilcim harikaaa Gule gule kullan canim

slm kızlar ben rainbow giallo kullanıyorum çok doğal durdukları kesin ama cok koyu duruyor burdaki paylaşımlarınızı okudum soloticanın lenslerini inceledim fakat cok kararsız kaldım bana yardımcı olursanız cok sevinirim quartzo düşünüyorum kimi gözde tam istediğim renk diyorum kimi gözde de yeşil gibi durmuş vazgeçiyorum benim istediğim renk nurgül yeşilçayın göz rengi....hangisi daha yakın

bende nc mel istiyorum ama gözlerim iri olduğu için pörtlek durmasından korkuyorum acaba hc meller daha mı iyi durur ? birde uzun zamandır takip edemedim nc mellerin son hali nasıl renk olarak? yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar Merhaba bende bugün internetten hidrocor ice leri sipariş ettim.
İlk başta mel düşündüm fakat sonra pişman olmaktan korktum çünkü benim göz rengim ela zaten ocre tonuyla neredeyse aynı diyebilrim hatta foto koyayım sizde görün. Ice bende nasıl duracak çok merak ediyorum umarım çokta bembeyaz durmaz ne dersiniz?

Eklentiler

• $DSC00377.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 56

nc mellerin son halleri nc ocreyle hemen hemen aynı oldukça koyular yani ama son çıkanlar gelicek bakalım onları görünce yorumlarımı bildirim henüz son nc meller gelmedi..

İş yerinde olduğum için henüz deneyemedim akşam deneyip resimleri paylaşacağım
nasıl bekleyeceğim akşamı bilmiyorum

aranızda hidrosummer srisi kullanan varmı kızlar nooolur seri hakkındakı fıkırlerı yazın

ben kullaniyorum hidrosummer azul, birkac sayfa geriye giderseniz resmini de paylasmistim bu topikte. oldukca degisik geldi bana cok opak ve de pupil boslugu dar o yuzden diger soloticalardan farkli bir his yaratiyor ozellikle los isikta lensi gorebiliyorum yanlardan ama rahatsiz bir his degil sadece lens oldugunu hissettiriyor her daim. goruntu itibariyle gercekten hos ozellikle uzaktan dogal mavi gibi duruyor rengi ciddi anlamda aciyor.

bende azulunu ıstıorum ama gun boyu kullanımda batma yapar dı duydum sert bır yapısı varmıs dgrlern gore cunkı

aslında işte bu dedıgım asık oldugum lens diamond color lıght grey <3 ama gercektn cok pahalı ve bn süreklı kaybedıorm lenslerımı bı lense okadar para vermk istemiyorum açıkcası

bana akıl verin lütfen hangisini tavsiye edersiniz benım ıcın? Hidrocor ıce mi? yoksa cristal mi? siparişi hemen vericem karar verdıgım taktırde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…