- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.401
bence ikiside olur canım yanlız ıce daha berligin durur sizde..Arkadaşlarda fikrini söylesinler bence.
bence ikiside olur canım yanlız ıce daha berligin durur sizde..Arkadaşlarda fikrini söylesinler bence.
bana akıl verin lütfen hangisini tavsiye edersiniz benım ıcın? Hidrocor ıce mi? yoksa cristal mi? siparişi hemen vericem karar verdıgım taktırde
aslında ne tonlarda istediğiniz önemli bence sizin göz renginizde cor ıce gri durur,cristal ise çok açık su yeşili durur, benim fikrim bu..hayırlısı olsun şimdiden:)bana akıl verin lütfen hangisini tavsiye edersiniz benım ıcın? Hidrocor ıce mi? yoksa cristal mi? siparişi hemen vericem karar verdıgım taktırde
aslında ne tonlarda istediğiniz önemli bence sizin göz renginizde cor ıce gri durur,cristal ise çok açık su yeşili durur, benim fikrim bu..hayırlısı olsun şimdiden:)
Nilcigime katiliyorum cor ice icin grimsi duracaktir bende de mavimsilik az gri duruor mavilik taban koyulastikca belirginlesior. eh tabi crystal icin de katiliorm ki :) hos ben denemedim ama Nil bilir :)
gun boyu kullanmayi hic denemedim malesef ama deneyince gorecegiz bakalim topige yazarim yorumlarimi
Canım Teşekkür ederim bana karşılık veren tek sen oldun çünkü, bende sırf senin için yarın cor ıcelerımın resmını cekıp görmen ıcın koyucam
Kızlar Merhaba bende bugün internetten hidrocor ice leri sipariş ettim.
İlk başta mel düşündüm fakat sonra pişman olmaktan korktum çünkü benim göz rengim ela zaten ocre tonuyla neredeyse aynı diyebilrim hatta foto koyayım sizde görün. Ice bende nasıl duracak çok merak ediyorum umarım çokta bembeyaz durmaz ne dersiniz?
Charm Grafite'lerim dün elime gecti ve akşam denedim evet çok doğal duruyorlar ama sanırım charm yanlış bir tercihtigözüme küçük geldiler gibi sanki... sağa sola bakarken kendi gözlerim görünüyor kenarlardan kayıyorlar yani ve sürekli buğulu görüyorum... sanırım göz bebeklerim normalden daha büyük benim pupil boşluğu dar geliyor olsa gerek... doku olarak çok çok doğallar ona hiçbir itirazım yok ama benim göz yapıma uygun değiller belliki...
güle güle kullan çok hızlısın :) içine sinmesi önemli zamanla alışırsın dilerim,gri durmuş mavi yansımalı olmuş tahmin ettiğim gibi,fotolardan kötü durmuyor ben beğendim ...evet bayanlar hidrocor ıce lensım bu sabah elime ulaştı Arzu hanıma da Teşekkürler çok hızlı ulaştı elime görüntüleri yüklüyorum görmeniz için açıkcası fazla açık durdu gözümde biraz van kedisi gibi oldum sanırım esasında tahmın de etmıstım cunku kendı göz rengim zaten ela olsn napalım aldık bi kere. essında önce fıkrımı değiştirip crıstala döndüm ama onda da 25 tl fiyat farkı istedıler veremeyecegım ıcın vazgectım sizce nasıl durmuş?? bu arada yorum bildiren tüm arkadaslarada tşk
cor ıce lerım bugun geldı ela gözlerımın üzerınde duruşu böyle
evet bayanlar hidrocor ıce lensım bu sabah elime ulaştı Arzu hanıma da Teşekkürler çok hızlı ulaştı elime görüntüleri yüklüyorum görmeniz için açıkcası fazla açık durdu gözümde biraz van kedisi gibi oldum sanırım esasında tahmın de etmıstım cunku kendı göz rengim zaten ela olsn napalım aldık bi kere. essında önce fıkrımı değiştirip crıstala döndüm ama onda da 25 tl fiyat farkı istedıler veremeyecegım ıcın vazgectım sizce nasıl durmuş?? bu arada yorum bildiren tüm arkadaslarada tşk
1 ay çabucak geçsede bende cor mellerime biran önce kavuşsam
Rica ederim canım:) aslında ben açık olacağını yazmıştım ama kötüde durmamış açık buz mavisi gibi olmuş zamanla alışırsın ..
tygr canım ilk zamanlar biraz büyük gelebiliyor geçen günde bir arakdaş charm mel aldı ilk gün kaymış bir kaç gün sonra düzelmiş kayması biraz lenslere zaman vermek gerekiyor zamanla hem renk olarak hemde çap olarak göz alışıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?