Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Nilcim bugün ilk defa gün ışığına çıkacağım çekip ekleyeceğim yakında... çok bariz gibi değil ama bakalım zamanla oturacak bişi gibi görünüyor...

kızlar morelm cok bozuk az once doktordan geldım ve asigmat oldugumu ogrendm uzagı nt gormıodm bır suredr bn gozluk kullanamam yaaa nasıl bı lns kullanmam grkıo şimdi benim nolur bılgısı olan varsa paylaşsın

bende 2 hafta evvel dr.a gittim ve astigmat olduğunu öğrendim...gözlük aldım lensimide aldım ama lensim numarasız..astigmatın yüksek numara değil ise numarasız lens alırsın ,gözlüğünüde pc ye tv ye bakarken kullanırsın.hoş ben alışamıyorum,deli bir bağ ağrısı ve mide bulantısı yapıyor,yine gözlük takamıyorum şu aşamada..astigmat lens solotıca da yok 2 markada var ama onlarda çok kötü imiş ,ve konfor açısından da rahat değilmiş. ben deneme amaçlı ücretsiz torıc şeffaf lens istedin optikten geldi henüz hiç deneyip kullanmadım ama normal lenslerden daha kalın ve kullanımı daha zor imiş.bende birkaç gün evvel arzudan charm ıce aldım numarasız.astigmat derecem -1 180 derece..senin ki kaç?

Nilcim bugün ilk defa gün ışığına çıkacağım çekip ekleyeceğim yakında... çok bariz gibi değil ama bakalım zamanla oturacak bişi gibi görünüyor...

sevindim canım:) resimleri bekliyorum o halde zamanla gözünün şeklini alır lensler ve rengi de oturur lensin..

nil yanlız değilsin canım aynı durumda olan başkaları var astigmatın renkli lenslerinin pek başarılı olmadıgını biliyorum ya şeffaf astigmat lensi kullanıcaksınız yada gözlük ancak astigmatı olan bir çok kişi önemsemiyor bu durumu sadece numaralı olarak solotica alıyorlar.eğer numaraları varsa tabiki

numarasını bıle bılmıorm elmde bı kagt var bunla gdp alcm hangısı numarası oluo? bende solotıca ml kullanıodm ama
lnsle tedavı daha uzun suruormus napcgmı bılmıorm

astgmatn rnklısı yokmus sanırım yani ben şimdi numarasız kozmtk lnsle gozluk kullanabılırmıyım?

astgmatn rnklısı yokmus sanırım yani ben şimdi numarasız kozmtk lnsle gozluk kullanabılırmıyım?

canim ben senelerdir oyle yapiyorum bilgisayar karsisinda, veya kitap okurken gozlugumu takiyorum normal zamanda sadece numarasiz lenslerimi kullaniyorum -1den 0.50 olmus 2 senede duzelme olmus aci da degismis yeni gozluklerimi aldim gecenlerde cok mutluyum :) astigmat lensine gerek yok yahu o kadar sikintiya, takiver gozlugunu lazim oldugunda sen de benim gibi

aks ve cylindir kısmına bak canım orada yazar numaralar rakamla..kullanırsın elbette

numarasını bıle bılmıorm elmde bı kagt var bunla gdp alcm hangısı numarası oluo? bende solotıca ml kullanıodm ama
lnsle tedavı daha uzun suruormus napcgmı bılmıorm

evet arzucum,öyle genelde,benim başka sorunum yok sadece astigmat numaram var..

içimi rahatlattın valla ya :) yenı lens hayallerı kurarkn bu duruma yıkıldm resmen lens aşıgı olarak amaaa neysekı lenslerımı kullanmak için bi sebebim var 'kocacım bak kullananlar varmış' çok pinpiriklidrdee

arzu hanım iilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum lenslerim elime cok cabuk ulaştı resimlerini cekip koymak istiyorum.....

arzu hanım iilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum lenslerim elime cok cabuk ulaştı resimlerini cekip koymak istiyorum.....

rica ederim beraycım :)güle güle kullan.

Vetman özel mesaj kutun dolu boşaltman mümkün mü? Sana ulaşamadım

Azecim mesaj kutumu boşalltım mail gönderebilirsiniz:)

arkdslar merhaba,solotica hidrocor mel mi yoksa hidrocharme mel mi tavsıye edersınız damar damar durmaması balık gözü gıbı durmaması acısından?ayrıca harelı mı haresız mı alyım?numaralı alıcam ve nerden alabılırım.ankaradan alabılecegım bı yer var mı?ya da guvenılır bı adres var mı tavsıye edebılecegınız?çifti 170 tş dıye duydum dogru mu acaba?şimdiden tesekkur ederımm

Lamia sana özelden msj atacaktım ama msj almaya kapatmışsın kendini. Demek istedğim şu ki bir kaç gün önce almış oldugum cor ıce lerimi takas yapacak bir kaç kişi var cristal ve mel ve esmeralda yı seçme imkanım var. Benim gözlerim ela senin gibi foto koymuşsun cristal güzel durmuş ama sadece yakın göz çekiminden pek anlaşıldıgını düşünmüyorum biraz daha uzak çekim olan bir resmin varsa ekleyebilirmisin? yada özelden ulaşırsan mail adresime yollamanı isterim bir de cor mel denedin mi hiç nasıl durdu?
Cristal esmeralda ve mel den hangisini seçmeliyim sizce??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…