- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.441
teşekkür ederim evet lenslerin duruşu çok doğal ama sizden aldığım ice da bana gitmedi, bir arkadaşıma verdim.. Ölü gibi oldum sanırım benim ten rengimden ıce ve mel bana pek gitmedi ama gözde bu kadar doğal duran başka bir lens görmedim o da ayrı :)
charm grafite'lerin resmini henüz ekleyemedim ama bir haftalık bir kullanımdan sonra şu sonuca vardım ki bu lensler benim gözüme küçük malesefgöz çevremi tam olarak sarmıyorlar ve her göz kırptığımda veya sağa sola baktığımda kendi gözüm bariz bir şekilde yanlardan görünüyor hem küçükler hemde kayıyorlar yani sonuç olarak diğer serilerde lens çapı farkediyormu bilmiyorum ama belki charm olduğu içindir...
charm grafite'lerin resmini henüz ekleyemedim ama bir haftalık bir kullanımdan sonra şu sonuca vardım ki bu lensler benim gözüme küçük malesefgöz çevremi tam olarak sarmıyorlar ve her göz kırptığımda veya sağa sola baktığımda kendi gözüm bariz bir şekilde yanlardan görünüyor hem küçükler hemde kayıyorlar yani sonuç olarak diğer serilerde lens çapı farkediyormu bilmiyorum ama belki charm olduğu içindir...
Bambam lenslerimi değiştigim bi bayan arkadaş vardı onunda gözünden nc ıce ler taşıyordu kız taktıgında gözle görülür derecede bellı oldugunu gördüm sonrasında benım lenslerımı taktı hıdro cor ıceleri süper oldu ne taşma ne bişey kız şaşırdı baya bi nc ıceler bende de güzel oldu sonuc olarak 2mızde memnun ayrıldıkcnm bende nc ve cor var. NC olan bana da kucuk gelio kendi gozum azicik cikio disina ama kendi gozumde hareli lens de hareli olunca belli etmio sadece haresi daha kalin duruo. ancak kayma yok ben de. acaba yeni diye mi kayiyor lens gozun seklini almadigindan surekli taktin mi 1 hafta boyunca? ondan deilse dedigin gibi belki de uymuor gozunebana da az da olsa kucuk geliorlar ama duruo oynamio gozumde. bir de cor serisi azicik daha buyuk nc den. onda kendi gozum tasmior. ama charm i pek bilmoirm denemis olsam da cok net hatirlamiorm sadece 1 dakikaligina fln denedim cikardim. vetman caplari daha ii bilir aslinda ben de paylasayim dedim cor serisi azicik daha buyuk die biliorm.
esacada sana katılıyorum canım 5 kişi daha tanıyorum ilk önce nc serisi aldılar taşma yaptı daha sonra aldıkları hıdrocor ve hıdrcoharm solotica serileri gözlerine tam oldu çaplar standart ama opaklık farkından dolayı eğer gözler küçükse nc ler taşma yapabiliyor hıdrocor serisi ve hıdrocharm serisi gözde daha rahat oturuyor escadada bunu görmüş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?