- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.461
Bende beklemedeyim, kızlar bu arada siz hangi solüsyonu kullanıyorsunuz? Bende opti free var alconun şeffaf lenslerimde onu kullanıyordum hep öneriniz var mı başka marka?
ya bısey ınanıulmaz dıkkatımı cektı yenı gelen ınsanların mesajlarına cevap vermıyorsunuz bunun sebebı ne ben dıger sıtelerden farklı sandım burayı ama pek farklı degıl bırsey sorunca herkes bırbırı ıle konusuyor ama senın mesajına cevap veren kımse yok ...
tuvana türkayın lensı ne kızlar yahu bılen varmı :S
Bende beklemedeyim, kızlar bu arada siz hangi solüsyonu kullanıyorsunuz? Bende opti free var alconun şeffaf lenslerimde onu kullanıyordum hep öneriniz var mı başka marka?
bloodsucker senin sorun gozden kacmis olabilir bir daha yazarsan belki daha cok kisi gorur bazen ustune cok post gelince kaynayabilior araya
bi soru sunu yakaladim senintanimiyordum google dan baktim sanirim kendi gozu bal rengi gibi hatta ela da duruo bazen isiga gore de farkediordur resimlerle de oynuorlar sonucta annamadim tam nedir goz rengi tabi bazen lens de takior belli ki ve bence de guzel durmus lensler ben de merak ettim sahsen nedir acaba lensleri
benimde topaziolarım bugün elime geçti Arzu Ablam sağolsun 15 gün dedi 15 günde geldi :) hemen taktım inanılmazlar gerçekten çok güzel ve doğal yalnız bikaç gün kullanmam gerek oturması için şuan çokkk mutluyum anlatamam :)
swetty canım güle güle kullan yanlış anlaşılmasın sweety hızlı kargo ile istemişti lenslerini 15 günde o yüzden geldi :)resimde bekliyoruz o zaman:))
benden hıdrocor mel alan bir arkadaşımız bana resmini gönderdi yeni üye olduğu için resim yükleyemiyormuş :)esmer ten kahverengi gözde hıdrocor melin duruşu:))
Eki Görüntüle 302433
swetty canım güle güle kullan yanlış anlaşılmasın sweety hızlı kargo ile istemişti lenslerini 15 günde o yüzden geldi :)resimde bekliyoruz o zaman:))
benden hıdrocor mel alan bir arkadaşımız bana resmini gönderdi yeni üye olduğu için resim yükleyemiyormuş :)esmer ten kahverengi gözde hıdrocor melin duruşu:))
Eki Görüntüle 302433
kızlar uzun zamandır kimseye nc mel pek önermiyorum hatta forumlardada dikkatlice inceyenler bilirler natural colours meller oldukça koyuydu ve kimseye önermiyorum şimdi sıkı durun:)) natural colurs meller tekrar açılmış ve sadece son seriler açık natural colours mel isteyenler ben dahil stoklasınlar hazır açılmışken :))ben stokluycam 1.5 yıldır nc mellerin açılmasını bekliyodum çünkü:))
Veee bir foto daha :)
ustteki lens cok hosmus gule gule kullanın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?