Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ya bısey ınanıulmaz dıkkatımı cektı yenı gelen ınsanların mesajlarına cevap vermıyorsunuz bunun sebebı ne ben dıger sıtelerden farklı sandım burayı ama pek farklı degıl bırsey sorunca herkes bırbırı ıle konusuyor ama senın mesajına cevap veren kımse yok ...

benimde topaziolarım bugün elime geçti Arzu Ablam sağolsun 15 gün dedi 15 günde geldi :) hemen taktım inanılmazlar gerçekten çok güzel ve doğal yalnız bikaç gün kullanmam gerek oturması için şuan çokkk mutluyum anlatamam :)

Bende beklemedeyim, kızlar bu arada siz hangi solüsyonu kullanıyorsunuz? Bende opti free var alconun şeffaf lenslerimde onu kullanıyordum hep öneriniz var mı başka marka?

Bende beklemedeyim, kızlar bu arada siz hangi solüsyonu kullanıyorsunuz? Bende opti free var alconun şeffaf lenslerimde onu kullanıyordum hep öneriniz var mı başka marka?

pixim ben de optifree kullaniorm. solocare ile donusumlu kullaniyorum diyebilirim. solocare de iyi bir solusyon. eger optifree ile bir sikayetin yoksa bence guzeldir kesin olarak su iyidir diyemem cunku herkese gore degisior ama genel olarak cogunlukla kullanilan solusyonlar bunlar. mesela renu benim gozlerimi fena yapio ama kullanip rahat edenler de var.
optifree icin lensin rengini biraz matlastirdigini hatta nerdeyse koyulttugunu soyluor arkdaslar solocare ise boyle birsey yapmiyormus. ben nc mellerimle bayaca bir sure solocare kullandim simdi son bikac aydir hatta sanirim 3 ayi gecti optifreeye geri dondum renginde henuz bir degisim olmadi.

bloodsucker senin sorun gozden kacmis olabilir bir daha yazarsan belki daha cok kisi gorur bazen ustune cok post gelince kaynayabilior araya

tuvana türkayın lensı ne kızlar yahu bılen varmı :S

bi soru sunu yakaladim senin tanimiyordum google dan baktim sanirim kendi gozu bal rengi gibi hatta ela da duruo bazen isiga gore de farkediordur resimlerle de oynuorlar sonucta annamadim tam nedir goz rengi tabi bazen lens de takior belli ki ve bence de guzel durmus lensler ben de merak ettim sahsen nedir acaba lensleri

Son düzenleme:

kendı gozlerı acık kahveye yakın ama okadar acık degıl gecen bolumde kanal degıstırırken gordum eskı bır bolumde ananem ızlerken gozume carpmıstı yesıldı lens dedım ananem hayır dedı hatta sonradan gorunce kendı gozunu anladım ama markası neydı acaba :S

swetty canım güle güle kullan yanlış anlaşılmasın sweety hızlı kargo ile istemişti lenslerini 15 günde o yüzden geldi :)resimde bekliyoruz o zaman:))
benden hıdrocor mel alan bir arkadaşımız bana resmini gönderdi yeni üye olduğu için resim yükleyemiyormuş :)esmer ten kahverengi gözde hıdrocor melin duruşu:))

Son düzenleme:

esmer tende daha da guzel duruyormus aslinda, cok begendim

Çok doğal durmuş esmer tende, çok beğendimm

ben nc mel düşünüyorum aslında ocre istiyordum ama mele karar verdim fakat
yorumları okudum moralim bozuldu
kayma yapıyormuş
daha önce guartzo adım acayip kayma yaptı
göz çapım 8.6 sanırım
bu yeni açılanlarda da kayma sorunu olurmu acaba

canım daha önce alıp kayma yaşadıysanız o zaman nc serisini düşünmeyin siz ya hıdrocor yada hıdrocharm düşüneceksiniz çaplar standart ama opaklıkdan dolayı gözü tutuyor hıdrocor serisi göz çapı 8.3 olup hıdrocor kullanan tanıyorum ..

ustteki lens cok hosmus gule gule kullanın:)

Eklentiler

• $DSC03458-1.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSC03470-1.webp
    810 bayt · Görüntüleme: 46
  • $DSC03469-4.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSC03475-1.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…