- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.481
bana da nc nin boyamasi kucuk corun ise boyamasi anca oluyorhatta nc serisi charm gibi duruyor kucuk geldiginden benm gozlere guven olmaz valla
opakliktan dolayi farklilik oturmasi ile ilgili olabilir haklisin vetmancim. boyamalari konusunda sanki ben nc nin biraz daha kucuk cor un az daha buyuk gibi saniordum bilemorm tabi. hos benm gozlerim genelde insanalra renkli kismi daha buyuk o yuzden bu konuda yorum yapmam pek dogru bi yonlendirme olmayabilir :)
ustteki lens cok hosmus gule gule kullanın:)
sizin de gözlerinizin yapısı çok güzelmiş maşallah iri iri.
Eki Görüntüle 303310 Eki Görüntüle 303311 Eki Görüntüle 303312 Eki Görüntüle 303313 Eki Görüntüle 303314 Eki Görüntüle 303315
Evet kızlar sonunda charm grafite'lerin resimlerini ekleyebildim.Küçük gelmelerinden ve kaymalarından şikayet ediyordum. İlk taktığımda ikisi birden kayıyo sonra bir tanesi zamanla oturuyor ama diğeri hep kayıyorresimlerden birinde görülüyo zaten kaymasının boyutları... ve dikkatli bakılırsa hafif yanlardan taşma var bu anlamda hareli olmaları bir avantaj galiba taşmayı hareler kamufle ediyor... önceleri gözümü çok yoruyolardı ve kaşıntı yapıyolardı zamanla bunlar geciyor gibi sanki. bir de şu ters düz olayını anlamış değilim bazen takarken kendiliğinden dönüyo lens nasıl anlayacağım onun tersmi düzmü olduğunu?
sizin de gözlerinizin yapısı çok güzelmiş maşallah iri iri.
aylık topazioların koyu kahverengi gözde durusuşu benden aylık topazio alan bir arkadaşımıza ait kendisi gönderdi saolsun bende görmeniz için ekledim ben çok begendim sizce:)
Eki Görüntüle 213066
parmagınıza aldıgınızda lens hafif yayılır tabak gibi yayılan kısım terstir daha çukur olan kısım çorba kasesi gibi olan taraf düzü oluyor öyle takarsanız batma olmaz..
aylık topazioların koyu kahverengi gözde durusuşu benden aylık topazio alan bir arkadaşımıza ait kendisi gönderdi saolsun bende görmeniz için ekledim ben çok begendim sizce:)
Eki Görüntüle 213066
Ginchy lenslerın topazıomu canm guzel gorunuyorlar,dogallarmı,orta pupil boslugu nasıl,daha yakından flassız cekım eklermısın luutfen
ginchy lenslerin topazio değilmi canım,bende topazio düsünüyorum daha yakından ayrıntılı flassız fotograf eklermisin lüttfennn,dogal duruyormu,pupil boslugu nasıl?gorunuyormu,kendı gozun ne renk benımkı orta kahve
tabi hemen ekliyorum. pupil gerçekten küçük ve hiç rahatsız etmiyor. gündüz yine başka fotolar da eklerim. mesajınızı şimdi gördüm yoksa gün içinde hemen çekerdim. çok doğallar. soloticadan sonra başka lens beğenmeyeceksiniz dikkat
Eki Görüntüle 303667
escadacım bunlar icemintmi icemı?icemintte almıştın sanırım:)çok hoş durmuş bu renk gerçekten denemediklerimin hepsini çok merak ediyorum gözden göze değişiklik gösterdiği içinde hanginin nasıl duracağı kestirilemiyor ama neyse şimdilik ıce lerımden memnunum
çok hoş durmuş bu renk gerçekten denemediklerimin hepsini çok merak ediyorum gözden göze değişiklik gösterdiği içinde hanginin nasıl duracağı kestirilemiyor ama neyse şimdilik ıce lerımden memnunum
bu resimdeki aylık topazio imiş,bu kadar koyu dururmu topaziolar,sanki resimle oynanmış gibi,ama güzel duruyor,orta kahve gözde nasıl durur acaba?vetman cevap verirmisin ve fiyatı nedir
merhaba sugabe gerçekten o resim koyu kahverengi gözde aylık softlex topazioların durusu ve benden alan arkadaş resimlerini bana gönderdi resimde oynama yok you tubadaki videolarıyla aynı renk dikkat ederseniz ancak biraz bulanık çıkmış resimlerde makinadan kaynaklanıyor diğer resimde net,,
Eki Görüntüle 304130
Eki Görüntüle 304131
kutusuda bu şekilde fiyatı 105 tl alanlar 5 ay kullandıklarını söylüyorlar:)sahibinden coma girip solotica yazdırınca ilanlarımda çıkıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?