Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum


haklısın bambamcım dediğin gibi senin göz bebeklerinde büyük göz bebekleri büyük olanlar genelde hıdrocor modeli tercih ediyor bu hıdrocorlar hem göz çapı büyüklere oluyor hemde küçüklere :))
 


Evet kızlar sonunda charm grafite'lerin resimlerini ekleyebildim.Küçük gelmelerinden ve kaymalarından şikayet ediyordum. İlk taktığımda ikisi birden kayıyo sonra bir tanesi zamanla oturuyor ama diğeri hep kayıyor resimlerden birinde görülüyo zaten kaymasının boyutları... ve dikkatli bakılırsa hafif yanlardan taşma var bu anlamda hareli olmaları bir avantaj galiba taşmayı hareler kamufle ediyor... önceleri gözümü çok yoruyolardı ve kaşıntı yapıyolardı zamanla bunlar geciyor gibi sanki. bir de şu ters düz olayını anlamış değilim bazen takarken kendiliğinden dönüyo lens nasıl anlayacağım onun tersmi düzmü olduğunu?
 

parmagınıza aldıgınızda lens hafif yayılır tabak gibi yayılan kısım terstir daha çukur olan kısım çorba kasesi gibi olan taraf düzü oluyor öyle takarsanız batma olmaz..
 
ben kullanmayı düşünüyorum da çok yakından bakınca sanki oyuncak bebeklerin takma gözü gbi duruo uzaktan çokk güzel ama sevgiliniz varsa yakından bakmasın derim alsammı bnde dha karar veremedm ayrıca alırsam ne renk olsn hiç bilmiyorm..
 
aylık topazioların koyu kahverengi gözde durusuşu benden aylık topazio alan bir arkadaşımıza ait kendisi gönderdi saolsun bende görmeniz için ekledim ben çok begendim sizce:)
Eki Görüntüle 213066

bu resimdeki aylık topazio imiş,bu kadar koyu dururmu topaziolar,sanki resimle oynanmış gibi,ama güzel duruyor,orta kahve gözde nasıl durur acaba?vetman cevap verirmisin ve fiyatı nedir
 
bu resimdeki aylık topazio imiş,bu kadar koyu dururmu topaziolar,sanki resimle oynanmış gibi,ama güzel duruyor,orta kahve gözde nasıl durur acaba?vetman cevap verirmisin ve fiyatı nedir
parmagınıza aldıgınızda lens hafif yayılır tabak gibi yayılan kısım terstir daha çukur olan kısım çorba kasesi gibi olan taraf düzü oluyor öyle takarsanız batma olmaz..

aylık topazioların koyu kahverengi gözde durusuşu benden aylık topazio alan bir arkadaşımıza ait kendisi gönderdi saolsun bende görmeniz için ekledim ben çok begendim sizce:)
Eki Görüntüle 213066
 
Ginchy lenslerın topazıomu canm guzel gorunuyorlar,dogallarmı,orta pupil boslugu nasıl,daha yakından flassız cekım eklermısın luutfen

tabi hemen ekliyorum. pupil gerçekten küçük ve hiç rahatsız etmiyor. gündüz yine başka fotolar da eklerim. mesajınızı şimdi gördüm yoksa gün içinde hemen çekerdim. çok doğallar. soloticadan sonra başka lens beğenmeyeceksiniz dikkat

 

benim gözlerim görebileceğiniz en koyu kahve. yazmayı unutmuşum
 

çok hoş durmuş bu renk gerçekten denemediklerimin hepsini çok merak ediyorum gözden göze değişiklik gösterdiği içinde hanginin nasıl duracağı kestirilemiyor ama neyse şimdilik ıce lerımden memnunum
 

Eklentiler

  • $DSC00962%20copy.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 50

aa sen izmirli misin escada35? gözlerini arkadaşım doğal rengi sandı anla işte. bizim maaşlar bu gidişle hep soloticaya ben henüz özelden mesaj atamıyorum. kuralları da çok iyi bilmiyorum ( reklama girer mi ) o yüzden sana kimden aldığımı yazamıyorum ama sen bana özelden yazar mısın kimden aldığını ve ne kadar ödediğini? ben 190a aldım kişiyi özelden yazacağım. mesaj içeriğinde sorun varsa bildirin lütfen.
 
BAYANLAR! optiklerde solotica gold diye bir lens markası satılıyor. bilenler bilir soloticanın böyle bir serisi yok. bunlar sahte demeyelim de taklit. yazılışı farklı. orijinali solótica, sahtesi solotica diye yazılıyor. ve fiyatı zaten kendisini ele veriyor. ayrıca solótica 3 aylık lens üretmiyormuş. para verecekseniz de bilerek verin.
 
Merhaba soloticaların aylık var softlex solotica diye yazılıyor sadece 4 renkte çıktı verde,topazio,cristal,ve melde sadece 4 renkte orjinal soloticalarda aylık model var ve numarasız..ve böyle mor bir kutuları var orjinal aylık soloticaların 4 renkte var ..natural colours serisinden çıkmıştır sadece ve harelidir

aylıkların kutusu böyle

orjinal yıllıklarında cam şişesinden resimleri

sadece bu şekildedir başka modelleride yoktur..
 
Son düzenleme:
bu resimdeki aylık topazio imiş,bu kadar koyu dururmu topaziolar,sanki resimle oynanmış gibi,ama güzel duruyor,orta kahve gözde nasıl durur acaba?vetman cevap verirmisin ve fiyatı nedir

merhaba sugabe gerçekten o resim koyu kahverengi gözde aylık softlex topazioların durusu ve benden alan arkadaş resimlerini bana gönderdi resimde oynama yok you tubadaki videolarıyla aynı renk dikkat ederseniz ancak biraz bulanık çıkmış resimlerde makinadan kaynaklanıyor diğer resimde net,,



kutusuda bu şekilde fiyatı 105 tl alanlar 5 ay kullandıklarını söylüyorlar:)sahibinden coma girip solotica yazdırınca ilanlarımda çıkıyor..
 

Eklentiler

  • $alık topazio.webp
    7 KB · Görüntüleme: 40
  • $aylık topazişo.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:

teşekkür ederim fotoğraflar için,gözün rengide önemli herhalde,iki resim birbirinden çok farklı,biri çok koyu biri açık renk, nc meller de açılmış alan varmı aranızda,resim koysanız ,topazio ve nc mel arasında kararsız kaldım,gözüm normal kahve
 
Merhabalar ben aranızda yeni sayılırım daha önce bu forumda lens konusunda bir çok topiği okudum ve buradaki değerli bilgilerden ve paylaşılan fotoğraflardan faydalandım. Yaklaşık 5 yıldır Rainbow fantasy line light grey kullanıyorum. 2 gün önce yenilerini aldım bu defa gelen oldukça mat ve koyu bir gri geldi hiç hoşlanmadım.Daha önce kullandığım gri açıktı masmavi duruyordu bu gelen lensin bunca zaman kullandığım lensle hiç alakası yok çok moralim bozuldu. internette gezerken Solotica hidrosummer gloss azul diye bir lens gördüm ve vuruldum tam aradığım renk. Bu lensin fiyatı ne civarlarda bilen varmı? Kullanan varsa resimlerini ekleyebilirmisiniz lütfen. Aynı mesajımı başka bir başlık altında sordum ve bana Vetman kullanıcı isminde çok güvenilir bir üyenin bu lensi temin edebileceiğini söyledi ama forumda yeni olduğum için kendisine mesaj atamıyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden herkese çok teşekkürler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…