- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.501
Merhabalar ben aranızda yeni sayılırım daha önce bu forumda lens konusunda bir çok topiği okudum ve buradaki değerli bilgilerden ve paylaşılan fotoğraflardan faydalandım. Yaklaşık 5 yıldır Rainbow fantasy line light grey kullanıyorum. 2 gün önce yenilerini aldım bu defa gelen oldukça mat ve koyu bir gri geldi hiç hoşlanmadım.Daha önce kullandığım gri açıktı masmavi duruyordu bu gelen lensin bunca zaman kullandığım lensle hiç alakası yok çok moralim bozuldu. internette gezerken Solotica hidrosummer gloss azul diye bir lens gördüm ve vuruldum tam aradığım renk. Bu lensin fiyatı ne civarlarda bilen varmı? Kullanan varsa resimlerini ekleyebilirmisiniz lütfen. Aynı mesajımı başka bir başlık altında sordum ve bana Vetman kullanıcı isminde çok güvenilir bir üyenin bu lensi temin edebileceiğini söyledi ama forumda yeni olduğum için kendisine mesaj atamıyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden herkese çok teşekkürler.
canim ben Vetman'dan aldim resmimi bu topige koymustum biraz eski sayfalara dogru gidersen gorebilirsin, cok da gerilerde degil. fiyati 245 lira. Vetman da zaten bu topigi takip ediyor buradan konusabilirsiniz
Çok teşekkür ederim. Forumda çok acemiyim sanırım neyi nasıl yapabileceiğimi zamanla keşfedeceğim. Siz bahsettiğim lensi hala kullanıyor musunuz? Rahatlığı nasıl? Ben rainbowlardan şu zamana kadar çok memnundum ama beni 2 gün önce gönderdikleri lensle büyük hayal kırıklığına uğrattılar aynı marka aynı renk olmasına rağmen çok kötü koyu mat bi griNeyse yardımlarınız için teşekkürler. Sevgiler...
TrulyScrumptious çok doğal durmuş. sizin gözünüz ne renk?
gerçekten hepinizde de harika durmuş. esmeralda konusunda düşünceleriniz nedir?
evettt ben de çok merak ediyorum esmeraldayı...hiç kullanan yok mu aranızda ? Bi resim yükleseniz görsekk ne güzel olurduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?