Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canim ben Vetman'dan aldim resmimi bu topige koymustum biraz eski sayfalara dogru gidersen gorebilirsin, cok da gerilerde degil. fiyati 245 lira. Vetman da zaten bu topigi takip ediyor buradan konusabilirsiniz

canim ben Vetman'dan aldim resmimi bu topige koymustum biraz eski sayfalara dogru gidersen gorebilirsin, cok da gerilerde degil. fiyati 245 lira. Vetman da zaten bu topigi takip ediyor buradan konusabilirsiniz

Çok teşekkür ederim. Forumda çok acemiyim sanırım neyi nasıl yapabileceiğimi zamanla keşfedeceğim. Siz bahsettiğim lensi hala kullanıyor musunuz? Rahatlığı nasıl? Ben rainbowlardan şu zamana kadar çok memnundum ama beni 2 gün önce gönderdikleri lensle büyük hayal kırıklığına uğrattılar aynı marka aynı renk olmasına rağmen çok kötü koyu mat bi gri Neyse yardımlarınız için teşekkürler. Sevgiler...

evet canim hala kullaniyorum zaten alali daha 1 ay oldu olmadi. solotica normalde en rahat ettigim lens, ozellikle hidrocor serisi inanilmaz rahat. yalniz bu hidrosummer azul digerlerine gore daha kalin ve pupili de dar. rengi bu kadar acmasinin ve de dogal durmasinin da sebebi bu. bu yuzden ozellikle los ortamda lensler hafif varligini hissettiriyor. tum gun takilirsa rahat olur mu bilmiyorum. ben 4-5 saat kadar takmistim ilk dogru durust denedigimde, bir sorun yasamadim rahattim. yarin tekrar takicam guzel bir makyajla harika duruyor

doğal göz rengi

sonra:)
solotica hıdrosummer azul gloss ile duruşu.Göz açıkda olsa koyuda olsa farketmiyor herkezde böyle duruyor benim gözlerimde siyah bendede aynı böyle duruyor.çünkü oldukça opak bir lens..

gerçekten hepinizde de harika durmuş. esmeralda konusunda düşünceleriniz nedir?

esmeralda mükemmel bir renk bence,kendini çok iyi gösteriyor ve ona rağmen doğal duruyor,henüz kullanmadım ama bi ara mutlaka denemeyi düşünüyorum.mel çok belirsiz bir renk bana kalırsa,lens dediğin esmeralda gibi radikal olur :) quartzo ve topaziodan sonra en güzel renk esmeralda bence

evettt ben de çok merak ediyorum esmeraldayı...hiç kullanan yok mu aranızda ? Bi resim yükleseniz görsekk ne güzel olurduuu

nc mellerin eski halleri çok güzeldi ,ve çok doğal görünüyorlar resimlerden,yeni seri açılmıs eskisi gibi olmuş deniyor ama alan olmadı galiba kimse reim yüklemiyor yada(

özlemcim hakikaten esmeraldaları bana soruyorlardı çok iyi oldu resim yüklemen:) lütfen solotica alan arkadaşlar resimlerini yüklesinler :))

allahım sana geliyorum. gerçekten çok çok çok yakışmış. özlem hanım da çok güzelmiş. peki özlem hamıncım kendi göz renginizin fotografı var ama bazen fotograflar açık olabiliyor. ela mı kahverengi mi? gerçi soloticaya fark etmiyor, her türlü doğal ama yine de merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…