- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.521
ben kullanıyoum esmeralda kendı goz rengım acık kahve ela mukemmel duruyor esmeralda cok dogal resım eklerımevettt ben de çok merak ediyorum esmeraldayı...hiç kullanan yok mu aranızda ? Bi resim yükleseniz görsekk ne güzel olurduuu
bayanlar içinizde çanakkalede yaşayan ve solotica satan arzu hanımı bilen var mı? Ya da kendisi burada mı?
Eki Görüntüle 305485 esmeraldanın bende durusu bole merak eden arkadaslar ıcın
melek sen gerçekmisinnGözler ne güzle ölee ..maşallahh...
özlemcim zaten çook hoş taşıyor lenslerii...
Süpersinizz
teknolog haklı çok yakışmış size melek. Siz nereden alıyorusunuz lenslerinizi?
canım cok tesekkur ederım ben burda vetman rumuzlu bır arkadasımız var ondan alıyorum cokda memnunum cok ılgılenıyor tavsıye ederım eger dusunuyorsanız.
canım cok tesekkur ederım ben burda vetman rumuzlu bır arkadasımız var ondan alıyorum cokda memnunum cok ılgılenıyor tavsıye ederım eger dusunuyorsanız.
az önce kendisinden esmeraldalarımı aldım. Yarın inşallah elimde olur yeni cicilerim. Topaizoları da arzu hanımdan almıştım. çok ilgili gerçekten. Kendisini seviyoruz öpüyoruz kocaman
çok hoşşş
merhaba arkadaşlar,ben geçen yıl solotica almıştım,1 sene süresi doldu,haftada 1-2 kez kullandım yalnız bu bir yıl boyunca,şu an kullansam sizce bir zararı olur mu?
canim ben de oyle haftada birkac kere takiyordum 2 seneden biraz daha uzun bir sure kullanmistim birsey olmaz yalniz suresi bitmeye yakin gozlerini rahatsiz etmeye baslar farkedersin yani oyle bir sorun olursa atarsin cope. ama madem haftada 1-2 takiyormussun o daha en az 1 yil daha gider bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?