Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bayanlar içinizde çanakkalede yaşayan ve solotica satan arzu hanımı bilen var mı? Ya da kendisi burada mı?

evet vetman rumuzlu arkadasımız kendısı bız cogu kısı formda kendısınden alıyoruz kendısı sık sık buraya gırıyor baglantı kurabılırsınız . Ben kendısınden cok memnunum solotıca lens konusunda super bır hızmet sunuyor tavsıye ederım

canım cok tesekkur ederım ben burda vetman rumuzlu bır arkadasımız var ondan alıyorum cokda memnunum cok ılgılenıyor tavsıye ederım eger dusunuyorsanız.

az önce kendisinden esmeraldalarımı aldım. yarın inşallah elimde olur yeni cicilerim. topaizoları da arzu hanımdan almıştım. çok ilgili gerçekten. kendisini seviyoruz öpüyoruz kocaman

canım cok tesekkur ederım ben burda vetman rumuzlu bır arkadasımız var ondan alıyorum cokda memnunum cok ılgılenıyor tavsıye ederım eger dusunuyorsanız.

az önce kendisinden esmeraldalarımı aldım. yarın inşallah elimde olur yeni cicilerim. topaizoları da arzu hanımdan almıştım. çok ilgili gerçekten. kendisini seviyoruz öpüyoruz kocaman

güzel sözleriniz için hepinize çok tş ederim...
sierra arkadaşımla esmeraldalarımı cor ice ile değiştirdik,bakalım yarın elimizde olur inşallah..
gelsin hemen fotolar eklerim
bakalım ıce nasıl olucak bende

az önce kendisinden esmeraldalarımı aldım. Yarın inşallah elimde olur yeni cicilerim. Topaizoları da arzu hanımdan almıştım. çok ilgili gerçekten. Kendisini seviyoruz öpüyoruz kocaman

hayırlı olsun esmeraldalarınız resım beklerız emınım sızdede cok guzel duracaktır esmeralda

merhaba arkadaşlar,ben geçen yıl solotica almıştım,1 sene süresi doldu,haftada 1-2 kez kullandım yalnız bu bir yıl boyunca,şu an kullansam sizce bir zararı olur mu?

merhaba arkadaşlar,ben geçen yıl solotica almıştım,1 sene süresi doldu,haftada 1-2 kez kullandım yalnız bu bir yıl boyunca,şu an kullansam sizce bir zararı olur mu?

canim ben de oyle haftada birkac kere takiyordum 2 seneden biraz daha uzun bir sure kullanmistim birsey olmaz yalniz suresi bitmeye yakin gozlerini rahatsiz etmeye baslar farkedersin yani oyle bir sorun olursa atarsin cope. ama madem haftada 1-2 takiyormussun o daha en az 1 yil daha gider bence

canım çok teşekkür ederim cevabın için,içimi rahatlattın

oleeyy yarın burada bir çok lens fotoğrafı olacak desenize sierra ve özlem yarın fotoğraflarınızı dört gözle bekliyor olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…