- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.541
güzel sözleriniz için hepinize çok tş ederim...
sierra arkadaşımla esmeraldalarımı cor ice ile değiştirdik,bakalım yarın elimizde olur inşallah..
gelsin hemen fotolar eklerim
bakalım ıce nasıl olucak bende
güzel sözleriniz için hepinize çok tş ederim...
sierra arkadaşımla esmeraldalarımı cor ice ile değiştirdik,bakalım yarın elimizde olur inşallah..
gelsin hemen fotolar eklerim
bakalım ıce nasıl olucak bende
esmeralda bende hiç güzel durmadıgözlerimin rengini açamadı. o yüzden fotograf koymaya gerek duymadım. özlem hanımda duruşuyla alakası yok. sanırım daha açık bir renk almalıyım.
Lenslerinizi güle güle kullanın arkadaşlar siera,gincy ,özlem unuttuğum arkadaşlardagüle güle kullansınlar.Gincy canım yanlız lensin rengi zamanlada açılıyor özlem hanımın lensleri kaç aydır solusyonda o yüzden rengi açılmıştır:)
koyu kahve malesefşu ela gözlüleri öyle kıskanıyorum ki sieracım arzu hanımın dediğine göre solüsyonda durdukça açılacakmış. resimlerinize şimdi baktım. şoktayım! alakası yok. herkeste duruşu değişir de bu kadar mı değişir. size çok yakışmış. yalnız annem bende duruşunu da çok beğendi ki karşıdır lense. doğal olduğunu düşünüyor. içime sinmeye başladı yavaş yavaş.
esmeraldalar bende hiç bombeli durmadı,encok bundan korkmustum,ozlem hanımın cor icelar nasıl durucak bakalım:))
koyu kahve malesefşu ela gözlüleri öyle kıskanıyorum ki sieracım arzu hanımın dediğine göre solüsyonda durdukça açılacakmış. resimlerinize şimdi baktım. şoktayım! alakası yok. herkeste duruşu değişir de bu kadar mı değişir. size çok yakışmış. yalnız annem bende duruşunu da çok beğendi ki karşıdır lense. doğal olduğunu düşünüyor. içime sinmeye başladı yavaş yavaş.
cok guzel durmus sevgılı sırea esmeraldalar gule gule kullanın
sagolun melek hanım,esmeraldalar kesınlıkle radıkal bı degısım yapıyor bıldıgın fıstık yesılı oldu gozlerım ve cok belırgın bır renk,nc melın cok yogun renklısı gıbı geldı bana,benım gozlerımı cok fazla actı,
gerçekten zamanla solusyonda rengi açılıyor lenslerin 1 yıl solosuyonda kalan lenslerle yani açılan lens arasında gerçekten 2-3 toın oynuyor 2 ayda renk ancak oturuyor.canım nc mel alan oldu anca forumdan değiller o yüzden resim koymadılar:)[/QUOTE
öyleyse ne renk nc meller şuan ,eski rengine döndülermi,fotograf atmadılarmı hiç((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?