Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

siera içinize sindiğine sevindim güle güle kullanın. ben de oturdum evde, kulağım kapıda bekliyorum. heyecan dorukta. kızlar dün arzu hanıma da söyledim. biz bu gidişle soloticanın tüm serilerini tamamlarız. dün ilk defa topaziolarla dışarı çıktım. arkadaşlarım seni bilmesek anlamayacağız dediler. artık beni üzmemek için mi orasını bilemem. ama kuaförde bir bayan da gözlerimi kendi rengi sandı .
haydi esmeralda gel artık. dün sipariş ettiğimden beri kıvranıyorum.
biz burada şu anda reklam mı yapmış oluyoruz bu arada? bu konuda bilgisi olan var mı?

esmeralda bende hiç güzel durmadı gözlerimin rengini açamadı. o yüzden fotograf koymaya gerek duymadım. özlem hanımda duruşuyla alakası yok. sanırım daha açık bir renk almalıyım.

sierracım harika olmuş sana esmeraldalar canım güle güle kullan..
ama ıce bana hiç hoş olmadı malesef
kendi gözüm koyu olmadığından sanırım çook açtı ..
alt tabanı koyu olanlara acayip güzel olabilir,çook rahat bir lens yanlız ona bayıldım..

Lenslerinizi güle güle kullanın arkadaşlar siera,gincy ,özlem unuttuğum arkadaşlardagüle güle kullansınlar.Gincy canım yanlız lensin rengi zamanlada açılıyor özlem hanımın lensleri kaç aydır solusyonda o yüzden rengi açılmıştır:)

harika bir lens şüphesiz tartışılmaz,acayip rahat gözde yok gibi ama bende hiç hoş olmadı malesef..kendi göz rengim açık olduğundan sanırım
işte cor ıce

çok teşekkürler arzu hanım gerçekten açılır mı rengi? bunun için özel bir solüsyon mu almalıyım yoksa zeiss kullanırım genelde o yeterli mi?
özlem hanımcığım özel mesaj atma hakkım yok henüz. sizden affınızı diliyorum, lütfen kırılmayın ice hiç içime sinen bir renk değil. bana göre fazla radikal.
sırada quartzo var. gözümü ona diktim.

esmeralda bende hiç güzel durmadı gözlerimin rengini açamadı. o yüzden fotograf koymaya gerek duymadım. özlem hanımda duruşuyla alakası yok. sanırım daha açık bir renk almalıyım.

bendede aksine cok acık yesıl durdu su yesili,szide nasıl durdukı ne renk tabanınız

koyu kahve malesef şu ela gözlüleri öyle kıskanıyorum ki sieracım arzu hanımın dediğine göre solüsyonda durdukça açılacakmış. resimlerinize şimdi baktım. şoktayım! alakası yok. herkeste duruşu değişir de bu kadar mı değişir. size çok yakışmış. yalnız annem bende duruşunu da çok beğendi ki karşıdır lense. doğal olduğunu düşünüyor. içime sinmeye başladı yavaş yavaş.

foto koysanız ya,gercekten merak ettim,bende daha koyu dursun ısterdm aksıne cok actı rengini tonu cok hos aslında :)

esmeralda opak bır lens koyu gozlerı bıle acması gerekıyor bıldıgım kadarı ıle bı resım eklersenız sevınırım. cunku cok sasırdım acmamasına

evet zaten bu uclu yanı topazıo quartzo ve esmeralda en koyu gozlerı bıle acıyor ben ucunude severek kullandım su anda esmeralda ve topazıo var bende ve cok memnunum

gerçekten zamanla solusyonda rengi açılıyor lenslerin 1 yıl solosuyonda kalan lenslerle yani açılan lens arasında gerçekten 2-3 toın oynuyor 2 ayda renk ancak oturuyor.canım nc mel alan oldu anca forumdan değiller o yüzden resim koymadılar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…