Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

siere güle güle kullan canım çokk güzel taşımışsın,gözlerine çok yakışmış esmeralda...

özlem'cim resimlerde mavi yoğun duruyor oysa ama sanırım saddece resimlerde mavilik yoğun değil mi? bence charm ıce denemelisin,seveceğine inanıyorum charm ıce ı ,cor ıce daha opak ve açık ama charm ıce kararında..o güzel gözlere charm serisi çooook yakışır,mutlaka dene

diğer alan arkadaşlarımda güzel günlerde kullanın güzellikleri görün dilerim

sierra çok yakışmış esmeraldalar cidden :) zaten esmeralda çok güzel ben çok seviyorum:)

tesekkurler arzu abla ve nil:)))))

Son düzenleme:
nilcim çok tş ederim cnm..evet fotolarda mavimsi gibi ama aslında gri gibi duruyor...çok rahat bir lens dediğim gibi ama benim rengim değilmiş,sanırım cor serisi bana uymaz..
aklınızda olun charm ıce felan elinde olan varsa değiştirebiliriz..
aslında ben mavi tonlarında istiyorum acaba hangi mavi ton bana yakışırki:26:

sierra çok yakışmış esmeraldalar cidden :) zaten esmeralda çok güzel ben çok seviyorum:)

Son düzenleme:
bu en ışıklı ortamda ve flaşlı çekilmiş hali. Flaşsız kahverengi gibi duruyor. Gerçekten fikirlerinizi bekliyorum.

Eki Görüntüle 306448

kesınlıkle cok guzel durmus ıcınız rahat olsun. Bende 2 ay once aldım yenı serı esmeralda hafıf koyultmuslar rengını benım kendı goz rengım acık kahve ela oldugu ıcın cok koyu durmadı ama sızde de ole asırı koyu durmamıs bence gonul rahatlıgıyla kullanın cunku cok yakısmıs solusyonda bekledıkce acılıyor zaten bıraz da

bu en ışıklı ortamda ve flaşlı çekilmiş hali. flaşsız kahverengi gibi duruyor. gerçekten fikirlerinizi bekliyorum.

Eki Görüntüle 306448

bence çok hoş ,yarın gün ışığında daha da hoş görünür bence..

canım charm ıce ta mavilik olur grili mavili ama çiğ olmaz charm.
grafite daha koyu bir mavi olur,açıkçası ikiside kullanmış biri olarak charm ıce ve grafite arasında kıyaslama yaparsam ıce az daha açık bir mavillikte grafite daha koyu ama maviliği daha doygundu..ama tam net- açık bir mavi solotıcada da henüz yok

bu en ışıklı ortamda ve flaşlı çekilmiş hali. flaşsız kahverengi gibi duruyor. gerçekten fikirlerinizi bekliyorum.

Eki Görüntüle 306448

sevgili gincy çok ama çok güzel olmuş pırıl pırıl parlıyor matta olmamış parlak olmasından dolayı sierranın dediği gibi tam yosun yeşili olmuş buda çok doğal göstermiş harika
ancak herkes aynı fikirde lensler solsuyonda açılıyor kesinlikle...

açılıyor kesinlikle.Hatta zeiss iyi bir solusyon markası onunla bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum:)solusyonda durdukça lensler açılıyor 1 aya kalmaz renk tam otururki bence şu hali bile çok güzel:)

sevgili babex sahibinden coma giriyorsunuz sisteme girince sol üstte arama butonuna solotica diye yazdırıyorsunuz bütün solotica ilanları çıkıyor ister kapıda ödemeli isterseniz siteden kartla alış yapabiliyorsunuz.Satıcıya soru sor kısmından soru sorabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…