- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.561
gerçekten zamanla solusyonda rengi açılıyor lenslerin 1 yıl solosuyonda kalan lenslerle yani açılan lens arasında gerçekten 2-3 toın oynuyor 2 ayda renk ancak oturuyor.canım nc mel alan oldu anca forumdan değiller o yüzden resim koymadılar:)
siere güle güle kullan canım çokk güzel taşımışsın,gözlerine çok yakışmış esmeralda...
özlem'cim resimlerde mavi yoğun duruyor oysa ama sanırım saddece resimlerde mavilik yoğun değil mi? bence charm ıce denemelisin,seveceğine inanıyorum charm ıce ı ,cor ıce daha opak ve açık ama charm ıce kararında..o güzel gözlere charm serisi çooook yakışır,mutlaka dene
diğer alan arkadaşlarımda güzel günlerde kullanın güzellikleri görün dilerim
sierra çok yakışmış esmeraldalar cidden :) zaten esmeralda çok güzel ben çok seviyorum:)
bu en ışıklı ortamda ve flaşlı çekilmiş hali. flaşsız kahverengi gibi duruyor. gerçekten fikirlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 306448
siere güle güle kullan canım çokk güzel taşımışsın,gözlerine çok yakışmış esmeralda...
özlem'cim resimlerde mavi yoğun duruyor oysa ama sanırım saddece resimlerde mavilik yoğun değil mi? bence charm ıce denemelisin,seveceğine inanıyorum charm ıce ı ,cor ıce daha opak ve açık ama charm ıce kararında..o güzel gözlere charm serisi çooook yakışır,mutlaka dene
diğer alan arkadaşlarımda güzel günlerde kullanın güzellikleri görün dilerim
sierra çok yakışmış esmeraldalar cidden :) zaten esmeralda çok güzel ben çok seviyorum:)
bu en ışıklı ortamda ve flaşlı çekilmiş hali. flaşsız kahverengi gibi duruyor. gerçekten fikirlerinizi bekliyorum
BENCE HARIKA DURUYOR,YOSUN YESILI DURMUS SÜPER,:)
SEN BENDEKİ DURUSUNU BEGENDIN,BEN SENDEKINI:=)))
bu en ışıklı ortamda ve flaşlı çekilmiş hali. Flaşsız kahverengi gibi duruyor. Gerçekten fikirlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 306448
bu en ışıklı ortamda ve flaşlı çekilmiş hali. flaşsız kahverengi gibi duruyor. gerçekten fikirlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 306448
nilcim çok tş ederim cnm..evet fotolarda mavimsi gibi ama aslında gri gibi duruyor...çok rahat bir lens dediğim gibi ama benim rengim değilmiş,sanırım cor serisi bana uymaz..
aklınızda olun charm ıce felan elinde olan varsa değiştirebiliriz..
aslında ben mavi tonlarında istiyorum acaba hangi mavi ton bana yakışırki:26:
Eki Görüntüle 306448
sierracım sanırım artık rengini buldun,çok güzel olmuş,kayma yok dimi,güle güle kullan
Eki Görüntüle 306448
çok teşekkürler arzu hanımgerçekten açılır mı rengi? bunun için özel bir solüsyon mu almalıyım yoksa zeiss kullanırım genelde o yeterli mi?
özlem hanımcığım özel mesaj atma hakkım yok henüz. sizden affınızı diliyorum, lütfen kırılmayın ice hiç içime sinen bir renk değil. bana göre fazla radikal.
sırada quartzo var. gözümü ona diktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?