Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

İki gün önce topaziolarımı kahve tonlarında makyaj yaparak taktım.metroda tam karşımda oturan kızla biran sadece biran gözgöze geldik.ben tekrar başımı önüme eğdim.kızın yanındakine 'aa kızın lenslerine bak' dediğini duydum.şok oldum.be kardeşim seninki de göz değil dürbün demek geldi dilimin ucuna kadar.iki saniyede nasıl anladın sen onun lens olduğunu? Hayır lensler ne kayma yapıyor ne taşma yapıyor,ne bombeli duruyor,cuk diye de oturdu gözüme yani.pesss bazı insanların iki saniyelik algısına.

kendi de lens kullaniyorsa anlamasi kolay olur ben ilk lensimi almadan once farketmiyordum hic renkli lens mi dogal goz mu. yani hele uzaktan bir bakista asla. ama simdi ben de bir goruste anliyorum lens mi degil mi. ondandir yani bozma moralini

Son düzenleme:
Selam kizlar, nabersiniz?

Coktandir ugrayamiyorum malesef zaman bulamiyorum pek...

Yaklasik 4-5 hafta önce Charm Mel siparis etmistim paranalentes´den, bi hafta önce geldi. Sonuc rezalet!!! Lensin birinin capi büyük birinin kücük, birisi göze takildiginda yesil digeri ise kahve-ela duruyor. Siselerin üzerine baktim, üretim tarihi ayni, renk tonu numarasi ayni... seri ayni. Müsteri hizmetlerine bildirdim tabi durumu... Ne deseler begenirsiniz?! Hep sorun cikariyorsunuz siz, bundan sonra lenslerinizi alicak baska bir satici bulun... Berbat bir firma!!!! SAKIN SAKIN lens alacaksaniz seceneginiz bu firma olmasin! Daha öncede sorun yasadim bunlarla, ama salak gibi neden israrla bunlardan almaya devam ettim bilmiyorum... Son derece amatörler ve artik müsteri sayilari artmis olucak ki, free shipping kampanyasini kaldirmislar ve müsterilere cok rahat rest cekebiliyorlar... Sokaga etmis oldum 70 Euroyu

bunlarda benim yeni aldığım topoziolarım
bundan öncekiler daha yeşilimsi idi
ancak soloticanın bir özelliği var durdukça oturuyor güzelleşiyor
zaten all in the one light solüsyonda bekletiyom çünkü 2 3 ton açıyor

offf süper olmuş,güle güle kullan.ben ilk taktığımda çok açık olmuştu ama zaman geçtikçe renk oturuyor güzelleşiyor.şimdi çok memnunum renkten.ben de all in one light kullanıyorum ama lensimin renginde henüz açılma yok.

ben bu rengi yeni keşfettim ya çoooookkkkkk güzelmiş fiyatı ne kadar arkadaslar bu topazio nun

topoziolar 190 milyon.Ben bu sitede bulunan vetmandan alıyorum.Aynı zamanda renkler konusunda çok yardımcı oluyor.Ben soloticayı tanıdıktan sonra başka lens kullanmaz oldum.Gözlerim orta kahve.Soloticaları ilk aldığımızda hayal kırıklığı yaşayabiliyoruz.Ancak bu markada renk zamanla oturuyor.Zamanla güzelleşiyor.Solisyonların bazıları rengi açıyor.Bende biraz daha açılmasını istediğim için all in one light kullanıyorum

arkadaşlar ve vetman ben kahverengi gözlüyüm bana hidrocharme mel yakışır mı? birde size sipariş veriyoruz değil mi?

walden mel rengi hıdroharm mel rengi genelde risksiz bir renktir ve herkeze oluyor sahibinden comda ilanlarım mevcuttur bakabilirsiniz:)solotica yazıp aratttınca çıkıyorlar

splptica nc mel almak istiyorum ama nerden alcağımı bilmiyorum.. malum ist şubeleri yok... yardımcı olur musunuz?

lamiacım güle güle kullan birşey daha keşfettim renuda lensleri açıyor ancak soloticalarla batma yaptırabilir..

renu ben hic kullanamiyorum zaten gozlerimde kuruluk var iyice batma yapiyordu, surekli gozume pamukla cay koyuyordum her lens taktigimda aksaminda berbat oluyordu. optifree'ye gectigimden beri lenslerimi ilk kez rahat rahat takabilmeye basladim, aklinizda olsun yani benim gibi gozleri hassas olanlar varsa. renk acma konusunu bilemicem yalniz ben farketmedim renkte bir degisim.

bu arada vetman'cigim quartzo ve cor ice arasinda kaldim. quartzolarim suresi bittigi icin cope gitti yeniden almak istiyorum ama cor serisi de o kadar rahat ki o yuzden ice'i da dusunmeye basladim ne dersin? bir de quartzolarimi alali 2-3 yil oluyor, simdiki seri farklidir renkte buyuk bir degisim var mi? Ben benimkilere bayiliyordum cunku renk olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…