- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.581
bu en ışıklı ortamda ve flaşlı çekilmiş hali. flaşsız kahverengi gibi duruyor. gerçekten fikirlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 306448
İki gün önce topaziolarımı kahve tonlarında makyaj yaparak taktım.metroda tam karşımda oturan kızla biran sadece biran gözgöze geldik.ben tekrar başımı önüme eğdim.kızın yanındakine 'aa kızın lenslerine bak' dediğini duydum.şok oldum.be kardeşim seninki de göz değil dürbün demek geldi dilimin ucuna kadar.iki saniyede nasıl anladın sen onun lens olduğunu? Hayır lensler ne kayma yapıyor ne taşma yapıyor,ne bombeli duruyor,cuk diye de oturdu gözüme yani.pesss bazı insanların iki saniyelik algısına.
Selam kizlar, nabersiniz?
Coktandir ugrayamiyorum malesefzaman bulamiyorum pek...
Yaklasik 4-5 hafta önce Charm Mel siparis etmistim paranalentes´den, bi hafta önce geldi. Sonuc rezalet!!! Lensin birinin capi büyük birinin kücük, birisi göze takildiginda yesil digeri ise kahve-ela duruyor. Siselerin üzerine baktim, üretim tarihi ayni, renk tonu numarasi ayni... seri ayni. Müsteri hizmetlerine bildirdim tabi durumu... Ne deseler begenirsiniz?! Hep sorun cikariyorsunuz siz, bundan sonra lenslerinizi alicak baska bir satici bulun...Berbat bir firma!!!! SAKIN SAKIN lens alacaksaniz seceneginiz bu firma olmasin! Daha öncede sorun yasadim bunlarla, ama salak gibi neden israrla bunlardan almaya devam ettim bilmiyorum... Son derece amatörler ve artik müsteri sayilari artmis olucak ki, free shipping kampanyasini kaldirmislar ve müsterilere cok rahat rest cekebiliyorlar... Sokaga etmis oldum 70 Euroyu
Eki Görüntüle 307474 Eki Görüntüle 307474 Eki Görüntüle 307474
bunlarda benim yeni aldığım topoziolarımEki Görüntüle 307474
bundan öncekiler daha yeşilimsi idi
ancak soloticanın bir özelliği var durdukça oturuyor güzelleşiyor
zaten all in the one light solüsyonda bekletiyom çünkü 2 3 ton açıyor
Eki Görüntüle 307474 Eki Görüntüle 307474 Eki Görüntüle 307474
bunlarda benim yeni aldığım topoziolarımEki Görüntüle 307474
bundan öncekiler daha yeşilimsi idi
ancak soloticanın bir özelliği var durdukça oturuyor güzelleşiyor
zaten all in the one light solüsyonda bekletiyom çünkü 2 3 ton açıyor
ben bu rengi yeni keşfettim ya çoooookkkkkk güzelmiş fiyatı ne kadar arkadaslar bu topazio nun
arkadaşlar ve vetman ben kahverengi gözlüyüm bana hidrocharme mel yakışır mı? birde size sipariş veriyoruz değil mi?
topoziolar 190 milyon.Ben bu sitede bulunan vetmandan alıyorum.Aynı zamanda renkler konusunda çok yardımcı oluyor.Ben soloticayı tanıdıktan sonra başka lens kullanmaz oldum.Gözlerim orta kahve.Soloticaları ilk aldığımızda hayal kırıklığı yaşayabiliyoruz.Ancak bu markada renk zamanla oturuyor.Zamanla güzelleşiyor.Solisyonların bazıları rengi açıyor.Bende biraz daha açılmasını istediğim için all in one light kullanıyorum
lamiacım güle güle kullan birşey daha keşfettim renuda lensleri açıyor ancak soloticalarla batma yaptırabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?