- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.601
splptica nc mel almak istiyorum ama nerden alcağımı bilmiyorum.. malum ist şubeleri yok... yardımcı olur musunuz?
esmer ten kahverengi gözde hıdrocor melin duruşu:))
Eki Görüntüle 302433
selamm. soloticanin numarali lensleri yok diye okudum bir yerden doğru mu?:18:
selamm. soloticanin numarali lensleri yok diye okudum bir yerden doğru mu?:18:
azullarimin gun isiginda bir resmini cekebildim bu arada sonunda, boyle duruyolar
Eki Görüntüle 309630
artik sarisin degilim ama bence koyu renk sacta da cok hos durdular ben seviyorum. tek sorunum iste uzun sure takamiyorum malesef gozumu rahatsiz etmeye basliyorlar birkac saat sonra. dun gun boyunca takacaktim ama aksamustu cikarmak zorunda kaldim disaridayken hem de ayak ustu. benim gozlerim inanilmaz hassas ve kuruluk var ondan da biraz fazla etkilemis olabilir, ama diger soloticalarimi tum gun takabiliyordum ozellikle hidrocor serisini. bu hidrosummer malesef o kadar da konforlu degil
azullarimin gun isiginda bir resmini cekebildim bu arada sonunda, boyle duruyolar
Eki Görüntüle 309630
artik sarisin degilim ama bence koyu renk sacta da cok hos durdular ben seviyorum. tek sorunum iste uzun sure takamiyorum malesef gozumu rahatsiz etmeye basliyorlar birkac saat sonra. dun gun boyunca takacaktim ama aksamustu cikarmak zorunda kaldim disaridayken hem de ayak ustu. benim gozlerim inanilmaz hassas ve kuruluk var ondan da biraz fazla etkilemis olabilir, ama diger soloticalarimi tum gun takabiliyordum ozellikle hidrocor serisini. bu hidrosummer malesef o kadar da konforlu degil
gecen gun gazetede gordum artik goz rengi deistirme lazerle mumkunmus hatta 2015 e kadar hayata gecirilecekmis benim icin biraz gec olacak biraz simdi olsa yaptirirdim. bende uzun sure lens kullandim fakat goz kurulugu yapti bende ve biraktim kullanmayi renkli gozde gercekten cok guzel oluyor .
vay canımm bu nasıl güzelllikk......bayıldım rengedee..
Sarıkelek89 senin topozioların çok çok güzel.Benimkinden çok farklı.Aslında seninkileri daha çok beyendim.Vetman ben bu seriden istiyorum.Böyle bu renk varmı?.Benimkisi ise böyle.Gerçi bu renktende memnunumEki Görüntüle 309543
Eki Görüntüle 309630
arzu abla bunlar yeni seri mi? benim mellerimden birisi yırtıldıçok mutsuzum ve aylardır lenssiz dolaşıyorum tekrar almak istiyorum ama serisi önemli eğer böyleyse güzelmiş ama rengi koyulduysa fln başka renk almayı düşüncem.yeni seri meller hakkında bilgi verebilirsen çok mutlu olurum
Sarıkelek89 senin topozioların çok çok güzel.Benimkinden çok farklı.Aslında seninkileri daha çok beyendim.Vetman ben bu seriden istiyorum.Böyle bu renk varmı?.Benimkisi ise böyle.Gerçi bu renktende memnunumEki Görüntüle 309543
Eki Görüntüle 309630
Kızlar merhaba,
Benim şuan charm mel, cor mel, crytsal, topazio (2 farklı seri), cor ice ve charm ice var ama eski seri topaziolarım hariç diğerlerini kullanamıyorum, çünkü hiçbiri tam olarak beklentimi karşılamadı.. Cor ice aşırı açık, gözümün beyazıyla ayrışmıyor, zombi gibi duruyor, charm ice, cor ice'a göre çok daha koyu ve bulanık bir renk, ayrıca kopkoyu haresini de beğenmedim. Yeni seri topaziolarım eskisine göre çok daha koyu, beklettim solüsyonda ama bir açılma olmadı.. Diğerlerini de daha önce anlattıklarımdan biliyorsunuz...
Şimdi quartzo düşünüyorum. Ama korkum, topazio gibi koyulaşmış mıdır acaba yeni serisi? Yoksa hala eski quartzolar gibi açık mı?
Bilgilerinizi bekliyorum.
Öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?