Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

splptica nc mel almak istiyorum ama nerden alcağımı bilmiyorum.. malum ist şubeleri yok... yardımcı olur musunuz?

BURDA VETMAN10 ISIMLI ARKADASIMIZ SATIYOR BENDE DAHIL bır cok kısı ondan alıyoruz cok memnunum ben ondan alabılırsınız forma sık sık gırıyor baglantı kurabılırsınız

esmer ten kahverengi gözde hıdrocor melin duruşu:))
Eki Görüntüle 302433

arzu abla bunlar yeni seri mi? benim mellerimden birisi yırtıldı çok mutsuzum ve aylardır lenssiz dolaşıyorum tekrar almak istiyorum ama serisi önemli eğer böyleyse güzelmiş ama rengi koyulduysa fln başka renk almayı düşüncem.yeni seri meller hakkında bilgi verebilirsen çok mutlu olurum

çok yakışmış... Topazioları gördükçe hayrete düşüyorum açıkcası. Çünkü farklı bir renk ama çok doğal duruyor.

selamm. soloticanin numarali lensleri yok diye okudum bir yerden doğru mu?:18:

cnm ben numarali kullaniyorum soloticalari. uzak ve yakin icin numaralar var. sadece astigmat icin yok o da zaten bir cok renkli lenste mevcut deil cunku astigmatin lensleri soft lens deil farkli o yuzden daha seyrek bulunuyor. genelde seffaf olarak uretilior sanirim astigmat icin. benm astigmatim da var ama hergune kullandigim lenste almiyorum sadece miyop icin numarami aliyorum bir sikayetim yok

Sarıkelek89 senin topozioların çok çok güzel.Benimkinden çok farklı.Aslında seninkileri daha çok beyendim.Vetman ben bu seriden istiyorum.Böyle bu renk varmı?.Benimkisi ise böyle.Gerçi bu renktende memnunumEki Görüntüle 309543

Kızlar merhaba,

Benim şuan charm mel, cor mel, crytsal, topazio (2 farklı seri), cor ice ve charm ice var ama eski seri topaziolarım hariç diğerlerini kullanamıyorum, çünkü hiçbiri tam olarak beklentimi karşılamadı.. Cor ice aşırı açık, gözümün beyazıyla ayrışmıyor, zombi gibi duruyor, charm ice, cor ice'a göre çok daha koyu ve bulanık bir renk, ayrıca kopkoyu haresini de beğenmedim. Yeni seri topaziolarım eskisine göre çok daha koyu, beklettim solüsyonda ama bir açılma olmadı.. Diğerlerini de daha önce anlattıklarımdan biliyorsunuz...

Şimdi quartzo düşünüyorum. Ama korkum, topazio gibi koyulaşmış mıdır acaba yeni serisi? Yoksa hala eski quartzolar gibi açık mı?

Bilgilerinizi bekliyorum.

Öpüyorum hepinizi...

mavi-gri bir lens istiyordum solotica icemint siparişi verdim b&l grileri kullanıyordum fakat cok rahatsız etti gözlerimi numaralılardı.bakalım icemint nasıl olcak

evet ben de yeni quartzolari merak ediyorum ona gore alicam cor ice veya quartzo, ikisi arasindayim. bende ice koyu durur gerci ona eminim, topazio bile (eski seri) cok koyu duruyor bende quartzo iyiydi eski seri, yine oyle istiyorum

azullarimin gun isiginda bir resmini cekebildim bu arada sonunda, boyle duruyolar

artik sarisin degilim ama bence koyu renk sacta da cok hos durdular ben seviyorum. tek sorunum iste uzun sure takamiyorum malesef gozumu rahatsiz etmeye basliyorlar birkac saat sonra. dun gun boyunca takacaktim ama aksamustu cikarmak zorunda kaldim disaridayken hem de ayak ustu. benim gozlerim inanilmaz hassas ve kuruluk var ondan da biraz fazla etkilemis olabilir, ama diger soloticalarimi tum gun takabiliyordum ozellikle hidrocor serisini. bu hidrosummer malesef o kadar da konforlu degil

gecen gun gazetede gordum artik goz rengi deistirme lazerle mumkunmus hatta 2015 e kadar hayata gecirilecekmis benim icin biraz gec olacak biraz simdi olsa yaptirirdim. bende uzun sure lens kullandim fakat goz kurulugu yapti bende ve biraktim kullanmayi renkli gozde gercekten cok guzel oluyor .

vay canımm bu nasıl güzelllikk......bayıldım rengedee..

bende de kuruluk var malesef damla kullaniyorum genelde lens taktigim gunler lensi cikarir cikarmaz, bir de gece yatmadan once. yoksa batma da yapiyor malesef. yine de bu lens sevdasindan vazgecemiyorum lazer isini eger gozumde bir hasara yol acmayacaksa ciddi ciddi dusunurum ben heralde ileride.

vay canımm bu nasıl güzelllikk......bayıldım rengedee..

renk guzel evett ben de cok begendim ama dedigim gibi ancak cok ozel gunlerde, cok ozenmissem falan yarim gun takiyorum cunku cok da rahat degil verdigi his

gözün kendi rengiyle ilgili olabilir cnm sanırım senin gözlerin koyu kahverengi bnmkiler ela yakın çok açık kahverengi
o yüzden yeşilimsi duruyor bende..

Son düzenleme:

Gözleriniz kirpikleriniz maşallah çok güzel. Bu renk lensler de ayrıca size çok yakışmış Bu gözler ne renk olursa olsun harika olur bence. Ancak lense bir eleştirim olacak bunlar hiç doğal görünmüyorlar acaba fotğraftan mı öyle? Arzu hanımın resimlerinde daha değişik ya o kadar kararsızım ki anlatamam. Bu arada forum uçmuş gitmiş ben acemilikten anca çözebildim nasıl takip edebileceğimi kusura bakmayın :)

canım yeni seri şu an hıdrocor meller açık luthiencim alıcaksan şu anda almanı tavsiye ederim meller açık çünkü..

lamiacım sarı kelebeğin topazioları hangi seriymiş öğrenebilirsek yardımcı olurum.Şu an son seri olmayabilir geçen seneki yada 3-5 aydır kullandıkları topaziolar olabilir numaralı olabilir o yüzden eski seri gelmiş olabilir.son seriler bu tonda değil çünkü..

çok çok güzel durmuş bu ne güzellik diyorum ancak hıdrosummerlar biraz kalın hassas gözler çok uzun saatler takamayabiilir alıcakların bilgisi olsunn

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yok mu? Yakın zamanda quartzo almış olan?
Arzucum sen daha iyi bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…