Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kirpiklerinize bayıldım

harikaevre quartzon harika durmuşkayma yok dimi,korkulcak gibi değilmiş bu opak seri

sağol canım.kayma yok,gayet rahat , doğal bir açık yeşil,seviyorum ben onları :) yalnız ben 6-7 saatten sonra rahatsız oluyorum çıkarıyorum,gözlerim kuruyor. bu da normal sanırım,bilemiyorum.doktorlar da 6 saatten fazla gözde kalmasını onaylamıyor zaten :26: damla falan kullanan varmış gerçi,ben kullanmadım hiç.

Ben alalı sanırım bi 4-5 ay oldu topazioları renginden çok memnunum gerçekten rahatlık açısından öyleler..

Ben alalı sanırım bi 4-5 ay oldu topazioları renginden çok memnunum gerçekten rahatlık açısından öyleler..

Vetman tahmin ettiklerinden biri.Yani 5 ay önce alınmış.Her üretimde farklı oluyor birazda şans sanırım.Elinde bu seriden var mı canem bende bundan istiyorum.Renklerine bayıldım

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yok mu? Yakın zamanda quartzo almış olan?
Arzucum sen daha iyi bilirsin
canım harika evreninkiler gibi quartzolar bakalım begenecekmisin sende resim beklerizzz:)))
sağol ceyda ,evet canım arzu hanımdan aldım

harikacım nerede softlex topaziolar be onları bekliyorum açmadınmı daha

lamiacım ben araştırayım o seriden gelirse haber verririmm..

Vetman tşk canım.O seriden bulduğun anda beni haberdar et.Mutlaka ama mutlaka alacam.Araştırmalarında inşallah bulursun.Çünkü çok istiyorum o renkten
Hidrocor azul veya verde marine lensleri olanların resimlerini bekliyorum arkadaşlar

tesekkur ederim canim ama malesef takma kirpik bunlar, yoksa bende boyle kirpik ne gezer rimel surmesem gorunmuyorlar bile neredeyse

cok begendim canim cok yakismis uzun zamandir biri yeni quartzolardan resim cekip koysa diye bekliyordum

sağol truly, quartzon yoksa hemen almalısın,herkeste bulunması gereken fix bi lens bence :-D ya da bu seri böyle,bilemiyorum

bence trulyscrumtions arkadaşımıza benden daha çok yakışmış hıdrosummer azullar ben çok begendim yaa holywood aktristleri gibi olmuşşşş

çok güzellerrr kirpikler harika:)

sağol truly, quartzon yoksa hemen almalısın,herkeste bulunması gereken fix bi lens bence :-D ya da bu seri böyle,bilemiyorum
evet canim ben 3 yil kadar once almistim ilk soloticam quartzoydu o kadar severek kullandim ki anlatamam. 2+ yil kadar kullandim sonra artik iyice rahatsiz etmeye basladi ama atmaya kiyamiyordum birgun artik esim kizdi gozlerine yazik diye atti cope. simdi tekrar almayi dusunuyorum ama yeni serinin renginden emin degildim. artik eminim :)) kesinlikle alicam Vetmancigim bu kez ingiltere'ye yollayabilirse kargoyu noel sonrasinda almak istiyorum

bence trulyscrumtions arkadaşımıza benden daha çok yakışmış hıdrosummer azullar ben çok begendim yaa holywood aktristleri gibi olmuşşşş

tesekkur ederim hayatim utandiriyorsun :))) makyaj insani degistiriyor normalde hollywoodu birak bollywooda bile sokmazlar heralde beni

canım yeni seri şu an hıdrocor meller açık luthiencim alıcaksan şu anda almanı tavsiye ederim meller açık çünkü..

yine mel almak istiyorum ama nc mel ve cor mel arasında kararsız kaldım.cor mel tam oturmuştu gözüme çapı fln acaba nc melde sorun çıkar mı? yani haresi eğer dışarı taşarsa çok kötü durur çünkü cor olduysa nc de olur sanırım dimi arzu abla? bi de fiyatları ne durumda şu anda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…