Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

luthiencim cor olduysa nc de olacak diye genelleme yapmayalım istersen bir göz çapını ölçtür daha iyi olur:)sahibinden comda fiyatlarım yazıyor canım buraya yazmıyayım:))

merhaba. ben hidrocor verde almıştım ama çok açık durdu gözümde. aslında koyu kahve gözlerim. ben daha çok mavi ağırlıklı ve daha koyu çarpıcı bi renk istiyorum. hidrosummer azulu yada hidrocharm azulu tavsiye ediyor musunuz? topazioyla azul arasında kaldım... hangisi daha çarpıcı mavidir sizce

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediorum ama yeni üye oldum belirtiyim:)
ben bilinen bi türk kızıyım kahve göz koyu kahce saç vs ama bu ara feci bi miranda kerr takıntısı oluştu bende:s saçımı onun ki gibi yaptırıcam filan ama göz rengini tam olarak bilemedim onun kie gibi olabilmesi için topazio mu yoksa quartzo mu almalıyım lens olarak yoksa bu maviyi gösteren başka bi marka/renk var mı yardımcı olursanız sevinirim bi kaç fotograf yüklicem fikir verme açısından..

Eklentiler

• $import_image_82181395_d.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 36
quartzo gri-yesil arasi oldugundan bununla pek alakasi yok diyebilirim. bence buna en yakin topazio olur (azuldan cok emin degilim ama o da olabilir belki).

topazionun bende durusu boyle, gozlerim cok koyu kahve yalniz

azulun mavisi bi tuhaf geldi bana :s benımkı de çok koyu kahve biraz da irice gözlerim o yüzden tereddütteyim sizde çok güzel görünüyorlar

azulun mavisi bi tuhaf geldi bana :s benımkı de çok koyu kahve biraz da irice gözlerim o yüzden tereddütteyim sizde çok güzel görünüyorlar

koyu kahvede boyle duruyor iste canim ben seviyorum topaziolarimi rahatlar hem de gozlerim hassas olmasina ragmen tum gun takabiliyorum.. rengi begendiysen sen de topazio al bence :)

bu gözlere en yakın renk topazio soloticada:)

arkadaşlar denemek için charm mel istiyorum,lensinin süresi bitmiş olan biri, kargosunu benım karsılamam sartıyla bana gonderebılırmı?yada az suresı kalmıs olanlar yada alıp kullanmamıs olanlar,bana satabilirmi?gözümde denemeden yeni almak istemiyorum

Merhaba arkadaslar
bende uzun sure mavı lens kullandıktan sonra son 2 3 senedır solotıca nc mel kullanmaktayım.ancak Arzu hanımın yardımıylada ıcemınt almaya karar verdım.Kendım pek ısınamadım ancak goren herkes su yorumu yapıyor bunca zaman bosuna dıgerlerını takmıssın acaıp dogal duruyor dıyorlar .bende resım eklemek ıstıyorum fıkırlernızı almak ıcın daha sonrada melı yukluycam sızce hangısı olsun dıye .

bunlarda koyu kahve gozumde nc mel charm mel ve cor mel ve ıcemınt
daha once ıce esmeralda fılanda kullandım onlarıda eklerım sonra

Son düzenleme:

bence icemint de mel de cok cok yakismis canim ikisini de farkli farkli kiyafet ve makyajlarla kullanirsin cesit olur

koyu kahvede boyle duruyor iste canim ben seviyorum topaziolarimi rahatlar hem de gozlerim hassas olmasina ragmen tum gun takabiliyorum.. rengi begendiysen sen de topazio al bence :)
serisi farklı olanların rengide biraz farkı oluomus ole mı?
oleyse sizin topazio nuzun serisi hangisi ögrenebilir miyim ??? :)

Bunlarda benim hidrocor mel lenslerim. Gözlerim koyu kahve ve çapı büyük hidrocor iyi oluyor. şimdi mavi alıcam ama grafite ve ice arasında karar veremiyorum. Sizce hangisi daha iyi gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…