- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.641
yine mel almak istiyorum ama nc mel ve cor mel arasında kararsız kaldım.cor mel tam oturmuştu gözüme çapı fln acaba nc melde sorun çıkar mı? yani haresi eğer dışarı taşarsa çok kötü durur çünkü cor olduysa nc de olur sanırım dimi arzu abla? bi de fiyatları ne durumda şu anda?
bende youtube dan bi kaç video izledim topazio daa yakın gibi:sstopazio gibi geldi açıkcası bana emin değilimde kullananlar daha iyi bilgi verir sanırım
azulun mavisi bi tuhaf geldi bana :s benımkı de çok koyu kahve biraz da irice gözlerim o yüzden tereddütteyim sizde çok güzel görünüyorlarquartzo gri-yesil arasi oldugundan bununla pek alakasi yok diyebilirim. bence buna en yakin topazio olur (azuldan cok emin degilim ama o da olabilir belki).
Eki Görüntüle 313789
topazionun bende durusu boyle, gozlerim cok koyu kahve yalniz
azulun mavisi bi tuhaf geldi bana :s benımkı de çok koyu kahve biraz da irice gözlerim o yüzden tereddütteyim sizde çok güzel görünüyorlar
bu gözlere en yakın renk topazio soloticada:)merhaba arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediorum ama yeni üye oldum belirtiyim:)
ben bilinen bi türk kızıyım kahve göz koyu kahce saç vs ama bu ara feci bi miranda kerr takıntısı oluştu bende:s saçımı onun ki gibi yaptırıcam filan ama göz rengini tam olarak bilemedim onun kie gibi olabilmesi için topazio mu yoksa quartzo mu almalıyım lens olarak yoksa bu maviyi gösteren başka bi marka/renk var mı yardımcı olursanız sevinirimbi kaç fotograf yüklicem fikir verme açısından..Eki Görüntüle 313753
Merhaba arkadaslar
bende uzun sure mavı lens kullandıktan sonra son 2 3 senedır solotıca nc mel kullanmaktayım.ancak Arzu hanımın yardımıylada ıcemınt almaya karar verdım.Kendım pek ısınamadım ancak goren herkes su yorumu yapıyor bunca zaman bosuna dıgerlerını takmıssın acaıp dogal duruyor dıyorlar .bende resım eklemek ıstıyorum fıkırlernızı almak ıcın daha sonrada melı yukluycam sızce hangısı olsun dıye .Eki Görüntüle 314557
serisi farklı olanların rengide biraz farkı oluomus ole mı?koyu kahvede boyle duruyor iste canim ben seviyorum topaziolarimi rahatlar hem de gozlerim hassas olmasina ragmen tum gun takabiliyorum.. rengi begendiysen sen de topazio al bence :)
bu gözlere en yakın renk topazio soloticada:)
serisi farklı olanların rengide biraz farkı oluomus ole mı?
oleyse sizin topazio nuzun serisi hangisi ögrenebilir miyim ??? :)
Eki Görüntüle 314573 Eki Görüntüle 314574 Eki Görüntüle 314575 Eki Görüntüle 314576
bunlarda koyu kahve gozumde nc mel charm mel ve cor mel ve ıcemınt
daha once ıce esmeralda fılanda kullandım onlarıda eklerım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?