- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.661
Eki Görüntüle 314573 Eki Görüntüle 314574 Eki Görüntüle 314575 Eki Görüntüle 314576
bunlarda koyu kahve gozumde nc mel charm mel ve cor mel ve ıcemınt
daha once ıce esmeralda fılanda kullandım onlarıda eklerım sonra
tüh yaa sizinki çok doal görünuoduben gecen sene almistim canim yani son cikan seri degil benimkiler, bir onceki seri
tüh yaa sizinki çok doal görünuodubulamaz mıyım o seriden şuann :s
peki çok teşekkür ederimbilmiyorum ki canim vetman'a sorarsan belki onun elinde eski seriden kalmistir satmadigi. ancak onda bulabilirsin.
Merhaba arkadaslar
bende uzun sure mavı lens kullandıktan sonra son 2 3 senedır solotıca nc mel kullanmaktayım.ancak Arzu hanımın yardımıylada ıcemınt almaya karar verdım.Kendım pek ısınamadım ancak goren herkes su yorumu yapıyor bunca zaman bosuna dıgerlerını takmıssın acaıp dogal duruyor dıyorlar .bende resım eklemek ıstıyorum fıkırlernızı almak ıcın daha sonrada melı yukluycam sızce hangısı olsun dıye .Eki Görüntüle 314557
Eki Görüntüle 314573 Eki Görüntüle 314574 Eki Görüntüle 314575 Eki Görüntüle 314576
sanırım siz satıosunuz solotica lens?
hangi seri peki şu an satılan?Boncuqcum sizi burada görmek çok güzel oldu sizde soloticanın en eski kullanıcılarındansınız ama itiraf edeyim en çok yakışan ıcemint resimlerde bence çok yakışmış renk olarak maviler size renk katıyor yeşillerden ziyada maviler daha çok yakışmışşş
evt sahibinden comda solotica yazıdırınca ilanlarımız çıkıyor..
Merhaba arkadaslar
bende uzun sure mavı lens kullandıktan sonra son 2 3 senedır solotıca nc mel kullanmaktayım.ancak Arzu hanımın yardımıylada ıcemınt almaya karar verdım.Kendım pek ısınamadım ancak goren herkes su yorumu yapıyor bunca zaman bosuna dıgerlerını takmıssın acaıp dogal duruyor dıyorlar .bende resım eklemek ıstıyorum fıkırlernızı almak ıcın daha sonrada melı yukluycam sızce hangısı olsun dıye .Eki Görüntüle 314557
Eki Görüntüle 315364
kızlar bunlar 4 aylık esmeralda,uygun fiyata vericem almak isteyen varsa,ya da takas yapabiliriz
bu arada benim eski lensim renk harika ama inanılmaz rahatsız ediyordu paylaşmak istedim...
Her ikisi de yakismis ama icemint daha guzel :) Dogal goz rengin ne renk?
Bu arada ice in hangi serisini kullandin? Bende charm ice var kullanamiyorum. Ringi cok belirgin. Ve inanmayacaksaniz ama bende yesilimsi duruyor:) Gozlerim acik kahve oldugundan cor ice bana hic yakismaz sanirim. Nc ice dusunuyorum.
Boncuqcum sizi burada görmek çok güzel oldu sizde soloticanın en eski kullanıcılarındansınız ama itiraf edeyim en çok yakışan ıcemint resimlerde bence çok yakışmış renk olarak maviler size renk katıyor yeşillerden ziyada maviler daha çok yakışmışşş
evt sahibinden comda solotica yazıdırınca ilanlarımız çıkıyor..
Boncuk o kadar doğal durmuşki cokcokcok begendim bende icemint sipariş verdim Arzu hanımın tecrübe ve yardımıyla inanki resmini gördükten sonra çokkk mutlu oldum bu lenslerim gelir gelmez crystalde hemen sipariş vericem :) Bence gönül rahatlığıyla lenslerini tak cünkü cok yakışmışş....
herkeze tsk ederım.evet gozlerım ck koyu kahve ama sıyah degıl.boncukcum,en çok cor mel ve icemint harika olmuşlaresmeralda resminiz varsa onu da ekler misiniz,ben sanırım nc melimi yenilemek yerine esmeraldaya geçiş yapıcam
Bu hangi renk acaba? Çok güzelmiş bu da..
Bunlarda benim hidrocor mel lenslerim. Gözlerim koyu kahve ve çapı büyük hidrocor iyi oluyor. şimdi mavi alıcam ama grafite ve ice arasında karar veremiyorum. Sizce hangisi daha iyi gider.
Eki Görüntüle 314696
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?