Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Her ikisi de yakismis ama icemint daha guzel :) Dogal goz rengin ne renk?
Bu arada ice in hangi serisini kullandin? Bende charm ice var kullanamiyorum. Ringi cok belirgin. Ve inanmayacaksaniz ama bende yesilimsi duruyor:) Gozlerim acik kahve oldugundan cor ice bana hic yakismaz sanirim. Nc ice dusunuyorum.

Son düzenleme:
kızlar bende solotica charm grafite var önceli çok kayma yapıyorlardı ve malesefki bir tanesi haala kaymaya devam ediyor... ve malesefki şöyle de bir sorunum var kenarları içe doğru girintili sanki böyle bazı yerleri silinmiş gibi... taşma yapıyor zaten bir de bununla birleşince garip bi görüntü oluşuyor... Aranız da bu ya da buna benzer bir sorun yaşayan varmı???

Boncuqcum sizi burada görmek çok güzel oldu sizde soloticanın en eski kullanıcılarındansınız ama itiraf edeyim en çok yakışan ıcemint resimlerde bence çok yakışmış renk olarak maviler size renk katıyor yeşillerden ziyada maviler daha çok yakışmışşş

sanırım siz satıosunuz solotica lens?

evt sahibinden comda solotica yazıdırınca ilanlarımız çıkıyor..

Arkadaşlar son zamanlarda piyasada çok fazla abuk subuk solotica resimleri kutuları ve şişeleri görüyorum insanların daha fazla kandırılmaması için orjinal resim ve kutuların resimlerini çekip yüklüyorum Brezilyadan gelen orjinal soloticaların kutu ve şişeleri bu şekildedir diğer gördüklerinizin hepsi sahtedir resmen Türkiyede kutularını basıyorlar kafalarına göre solotica kutusu ve şişesi üretip çiçekli böcekli şişeler yapıp solotica diye piyasaya sürüyorlar Brezilyanın bu durumdan haberi yok o modeller zaten Brezilyada yok:))
orjinal solotica lensler şişe ve kutuları bu şekildedir..

hıdrocor modeli

hangi seri peki şu an satılan?

Boncuk o kadar doğal durmuşki cokcokcok begendim bende icemint sipariş verdim Arzu hanımın tecrübe ve yardımıyla inanki resmini gördükten sonra çokkk mutlu oldum bu lenslerim gelir gelmez crystalde hemen sipariş vericem :) Bence gönül rahatlığıyla lenslerini tak cünkü cok yakışmışş....

bu arada benim eski lensim renk harika ama inanılmaz rahatsız ediyordu paylaşmak istedim...

Eklentiler

• $316625_1583076033578_1736056031_821333_2131747080_n.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 50

boncukcum,en çok cor mel ve icemint harika olmuşlaresmeralda resminiz varsa onu da ekler misiniz,ben sanırım nc melimi yenilemek yerine esmeraldaya geçiş yapıcam
herkeze tsk ederım.evet gozlerım ck koyu kahve ama sıyah degıl.
ıcelerım charme nc degıl esmeralda var dıgerlerını eklerım gormenız acısından

27 Aralık 2011 tarihinde Ankara Lünet Optiktan aldığım Rainbow Fantasy Line deep blue lenslerimi yarı fiyatına vermek istiyorum. Renk ve kalite mükemmel ancak renk saçlarım açık sarı olduğu için beni çok soğuk gösterdi.
Sevgiler

Bunlarda benim hidrocor mel lenslerim. Gözlerim koyu kahve ve çapı büyük hidrocor iyi oluyor. şimdi mavi alıcam ama grafite ve ice arasında karar veremiyorum. Sizce hangisi daha iyi gider.
Eki Görüntüle 314696

Hıdrocor melleriniz çok yakışmış güle güle kullanın kızıl saçla harika duruyor yeşil gözler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…