- 4 Mart 2011
- 720
- 31
- 408
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.681
Soloticalar gibi parlak ve rengarenk bir yıl dileğiyle..mutlu yıllar arkadaşlar..
.
nc meller 2 ton açıldı ama alanlar resim göndermedi henüz yakamozcum bekliyoruz:)
yaaa açıldımı ay çok sevindim yaa eski rengine döndümü peki tamamen ? döndüyse alırım hemen yaa mellerimi özledim benn ama aynı tonsa koyu melleri hiç kullanamadım çünkü ben duruyor öyle sende resmi yokmu peki hiç vetmancım eklesen bizde nasiplenirdik :) çok merak ettim alan arkadaşlardan acil resim bekliyorum cyrstalin aylığı ne kadar canım denemek için önce aylıgını alabilirim yıllığıyla tam olarak aynımı aylıkları ?
yaaa açıldımı ay çok sevindim yaa eski rengine döndümü peki tamamen ? döndüyse alırım hemen yaa mellerimi özledim benn ama aynı tonsa koyu melleri hiç kullanamadım çünkü ben duruyor öyle sende resmi yokmu peki hiç vetmancım eklesen bizde nasiplenirdik :) çok merak ettim alan arkadaşlardan acil resim bekliyorum cyrstalin aylığı ne kadar canım denemek için önce aylıgını alabilirim yıllığıyla tam olarak aynımı aylıkları ?
Eki Görüntüle 319401
Eki Görüntüle 319402
Eki Görüntüle 319403
Eki Görüntüle 319405
yeşil gözde solotica natural colours quartzonun durusu bu renge yakın olarak durması için gözleriniz ela bal rengi yada yeşil olursa böyle durur.
nc meller 2 ton açıldı ama alanlar resim göndermedi henüz yakamozcum bekliyoruz:)
Dokusunu bayıldım gercekten solflex'lerin ama aylık olmaları kötü fiyatlarıda hemen hemen yıllık olanlarla aynı... bütün renklerinin resimleri varmı vetmaN forumda topazio dışında bulamadım...
evt canım Brezilyadada aylıklar yıllıklara göre pahalı belki ileride daha ucuzlatırlar bilemiyorum:)mel renginde kendi gözümde aylık meli eklemiştim ama geçmiş sayfalarda vardı.zaten toplamda sadece 4 renkte aylık var mel verde topazio cristal başka renklerde aylıkları çıkarmadılar henüz..
merhaba orjinal soloticalar Brezilyada üretiliyor dünyanın hiçbir ülkesindede bayiliği yok internet üzerinden satılıyor.Ancak Türkiyede bol miktarda çakması mevcut dikkat ediniz.Tabiki aylık modellerinde numaralı olarak yok sadece yıllık modellerinde numaralıları mevcut.sahibinden comda ilanlarım var bakabilirsiniz.elimde mel renginde bazı numaralar var numaranız kaçtı?
hala kimse yeni seri mel fotoğrafı koymamış,hiç kimse almadımı bunca zamandır
arzucum quartzonun rengı degıstımı o yesıl gozde durusuna bayıldım resmen benım gozum acık kahve ela nasıl olurkı renkte degısme varmı bıraz?
2.25 ikisi de, henüz tam karar vermedim ama normalde numaralı lenslerimi aldığım yerle de konuştum sipariş üstüne getiriyor temin etmem zor olmaz, güvenilir bir yer de sadece merak ettim burdakiler nereden alıyor diye. Yine de almaya karar verdiğimde bulamazsam senle iletişime geçerim. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?