Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar nc mel eski rengine döndümü ? ben bu halinden hiç memnun değilim döndüyse alıcam hemen 1 tane eski mellerimi özledim ...

yeşil gözde solotica natural colours quartzonun durusu bu renge yakın olarak durması için gözleriniz ela bal rengi yada yeşil olursa böyle durur.
nc meller 2 ton açıldı ama alanlar resim göndermedi henüz yakamozcum bekliyoruz:)

.
nc meller 2 ton açıldı ama alanlar resim göndermedi henüz yakamozcum bekliyoruz:)

yaaa açıldımı ay çok sevindim yaa eski rengine döndümü peki tamamen ? döndüyse alırım hemen yaa mellerimi özledim benn ama aynı tonsa koyu melleri hiç kullanamadım çünkü ben duruyor öyle sende resmi yokmu peki hiç vetmancım eklesen bizde nasiplenirdik :) çok merak ettim alan arkadaşlardan acil resim bekliyorum cyrstalin aylığı ne kadar canım denemek için önce aylıgını alabilirim yıllığıyla tam olarak aynımı aylıkları ?

yakamozcm sana mesaj attım ama mesaj kutun dolu gitmio ,bi bakarmısın:)

canım cristalin aylığı buradan fiyat söylemiyeyim sahibinden comda ilanlarımda var:)solotica yazınca sahibinden comda çıkıyor yıllığıyla aynı değil farklı biraz yıllık modeli daha yeşil quartzoya daha çok benziyor aylık olan daha çok gri mavimsi duruyor.senin aldığın dönemde nc meller daha koyuydu resim bekliyorum bir kaç arkadaşdan ama göndermiyorki kimse alınca resim çok güzel çok begendik o kadar:))resim paylaşalım kızlarrr

Son düzenleme:
Dokusunu bayıldım gercekten solflex'lerin ama aylık olmaları kötü fiyatlarıda hemen hemen yıllık olanlarla aynı... bütün renklerinin resimleri varmı vetmaN forumda topazio dışında bulamadım...

Kızlar iyi geceler benim gözlerim yeşile dönük ela kıyafete ya da makyaja göre yeşil ya da ela gözüküyor. Yeşil halini daha çok seviyorum ve sabitlemek istiyorum aslında. Araştırma yaptım biraz da benim gözümün yeşil haline en yakın olan hidrocor mel sanırım. Bu rengi kullanan var mı aranızda? Bi de nerden sipariş veriyorsunuz? Ayrıca numaralısı da üretiliyor mu bunların çünkü ben normalde de şeffaf numaralı lens kullanıyorum zaten.

merhaba orjinal soloticalar Brezilyada üretiliyor dünyanın hiçbir ülkesindede bayiliği yok internet üzerinden satılıyor.Ancak Türkiyede bol miktarda çakması mevcut dikkat ediniz.Tabiki aylık modellerinde numaralı olarak yok sadece yıllık modellerinde numaralıları mevcut.sahibinden comda ilanlarım var bakabilirsiniz.elimde mel renginde bazı numaralar var numaranız kaçtı?

Dokusunu bayıldım gercekten solflex'lerin ama aylık olmaları kötü fiyatlarıda hemen hemen yıllık olanlarla aynı... bütün renklerinin resimleri varmı vetmaN forumda topazio dışında bulamadım...

evt canım Brezilyadada aylıklar yıllıklara göre pahalı belki ileride daha ucuzlatırlar bilemiyorum:)mel renginde kendi gözümde aylık meli eklemiştim ama geçmiş sayfalarda vardı.zaten toplamda sadece 4 renkte aylık var mel verde topazio cristal başka renklerde aylıkları çıkarmadılar henüz..

arzucum quartzonun rengı degıstımı o yesıl gozde durusuna bayıldım resmen benım gozum acık kahve ela nasıl olurkı renkte degısme varmı bıraz?

13 Aralıktan beri renginin açılmasını istediğim esmeraldalarım için karşılaştırmalı resimler ekliyorum.

Eki Görüntüle 319998

Bu ilk hali.

Bu da bugünkü hali.

Çok az bir fark var. Belki resimlere yansımamıştır bile. Ama kararlıyım rengi açılacak gidip hemen all in one light alıyorum bugün. az önce konuyu okurken buldum. birisi bu solüsyonun renk açtığını yazmış. ahh daha önce bileydim yaaa... 20 gündür boşuna beklemezdim

2.25 ikisi de, henüz tam karar vermedim ama normalde numaralı lenslerimi aldığım yerle de konuştum sipariş üstüne getiriyor temin etmem zor olmaz, güvenilir bir yer de sadece merak ettim burdakiler nereden alıyor diye. Yine de almaya karar verdiğimde bulamazsam senle iletişime geçerim. Teşekkürler.

arzucum quartzonun rengı degıstımı o yesıl gozde durusuna bayıldım resmen benım gozum acık kahve ela nasıl olurkı renkte degısme varmı bıraz?

melekcim son gelen quartzolar bayagı açık sarımtırak duruyor şişesinden alanlarda rengi begendi ama sen begenirmisin bilmem bunlarda son seri quartzolar senin gözlerinde bal rengi böyle durması muhtemelll
gincy bir arkadaşda gördüm renu ile acayip açılmış topazioları ancak renu iyi bir solusyon değil bende batma yaptırdı hep kullanamadım( bilgine canım ama bence rengi çok güzel bu halinlede mükemmel duruyor

Son düzenleme:

orjinal solotica lensleri Türkiyede benden daha ucuza temin eden yok canım dikkat ediniz piyasada binbir çeşit solotica var sahte olmasın herkez orjinal olduğunu iddia ediyor ama en doğrusu Brezilyadaki sitedekilerle karşılaştırmak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…