Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bu arada koyu tonda mel almak isteyen varsa elimde var hiç kullanmadım uygun fiyata veririm özel mesajla alabileceğiniz fiyatı yazarsınız bana ...

yakamozcm sana mesaj attım ama mesaj kutun dolu gitmio ,bi bakarmısın:)
sildim canım mesajları gönderebilirsin :)

tamam canım ben sana sahibinden com dan ulaşırım o zaman bikarıştırıyım renkleri ve fiyatları ordan uzun zamandır bakmamıştım :) benim için gri olması daha iyi ama çok açık renk ise yadırgayabilirim diye tereddüt ediyoruum yoksa yıllığını alcam ...

arzu hanımcığım keşke all in one almadan görseydim mesajınızı. aldım artık. o kadar çok solüsyon var ki şu an evimde ben zaten bir ara size istediğim göz renginin fotoğrafını yollayacağım. bana özelden mail adresi yollayabilir misiniz? ama ben henüz özel mesaj atamıyorum. uzun uzun ne istediğimi yazarım mailinize

yakamoz msj kutun yıen dolmusDDDsılermısın

Gincycim bence sen yine souflonu kullan renu batma falan yaptırır riske atmayın isterseniz renk zaten çok güzel:)mail adresim soloticacenter@hotmail.com mail gönderebilirsiniz benimde sizinle konuşmak istiyorumm zaten:))

vetmancım ıcemintin aylığı yok değilmi cyrstalin aylığının rengi çok belirgin derecede açıkmı hani yadırgamaya sebep oluyomu diye soruyorum cyrstalin aylığı yada ıcemınt yıllık alacam kararsızım...

ginchy bence bu renk güzel,satıcakmıydın bu lensleri,bana ulaşırmısın özelden ben henüz msj atamıyorum,mail adresini yollarmısın satıcaksan eğer

sugababe satmayı düşünmüyorum çok üzgünüm umarım kırılmazsınız. hatta bir tane daha almayı planlıyorum. inşallah satan birisini bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…