- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.701
sildim canım mesajları gönderebilirsin :)yakamozcm sana mesaj attım ama mesaj kutun dolu gitmio ,bi bakarmısın:)
canım cristalin aylığı buradan fiyat söylemiyeyim sahibinden comda ilanlarımda var:)solotica yazınca sahibinden comda çıkıyor yıllığıyla aynı değil farklı biraz yıllık modeli daha yeşil quartzoya daha çok benziyor aylık olan daha çok gri mavimsi duruyor.senin aldığın dönemde nc meller daha koyuydu resim bekliyorum bir kaç arkadaşdan ama göndermiyorki kimse alınca resim çok güzel çok begendik o kadar:))resim paylaşalım kızlarrr
melekcim son gelen quartzolar bayagı açık sarımtırak duruyor şişesinden alanlarda rengi begendi ama sen begenirmisin bilmem bunlarda son seri quartzolar senin gözlerinde bal rengi böyle durması muhtemelll
gincy bir arkadaşda gördüm renu ile acayip açılmış topazioları ancak renu iyi bir solusyon değil bende batma yaptırdı hep kullanamadım( bilgine canım ama bence rengi çok güzel bu halinlede mükemmel duruyor
bu arada koyu tonda mel almak isteyen varsa elimde var hiç kullanmadım uygun fiyata veririm özel mesajla alabileceğiniz fiyatı yazarsınız bana ...
sildim canım mesajları gönderebilirsin :)
tamam canım ben sana sahibinden com dan ulaşırım o zaman bikarıştırıyım renkleri ve fiyatları ordan uzun zamandır bakmamıştım :) benim için gri olması daha iyi ama çok açık renk ise yadırgayabilirim diye tereddüt ediyoruum yoksa yıllığını alcam ...
yakamoz msj kutun yıen dolmusDDDsılermısın
sildim canım yazabilirsin :)
sildim canım yazabilirsin :)
cnm bu aylık crstylden ıstıorum fıyatı nedrr
arzu hanımcığım keşke all in one almadan görseydim mesajınızı. aldım artık. o kadar çok solüsyon var ki şu an evimdeben zaten bir ara size istediğim göz renginin fotoğrafını yollayacağım. bana özelden mail adresi yollayabilir misiniz? ama ben henüz özel mesaj atamıyorum. uzun uzun ne istediğimi yazarım mailinize
lenslerin gelince resim koyarmısın pixim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?