- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.721
cor mel benimkiler, gelince koyarım fotoğraf.
Arzu hanımcım gelir artık benim lenslerimde değil mi:26:
vetmancım ıcemintin aylığı yok değilmi cyrstalin aylığının rengi çok belirgin derecede açıkmı hani yadırgamaya sebep oluyomu diye soruyorum cyrstalin aylığı yada ıcemınt yıllık alacam kararsızım...
senin cor mellerin geldi canım bügün yarın gönderiyorum bügün yetiştiremedimmm:)
icemintin aylığı yok yakamozcumm ama cristalle benziyor ıcemint cristale göre biraz daha berrak ve arada sorada maviyede dönüyor çok açık değil quartzodan koyu nc meller dden çok açık değil yadırgamassınız:)
senin cor mellerin geldi canım bügün yarın gönderiyorum bügün yetiştiremedimmm:)
icemintin aylığı yok yakamozcumm ama cristalle benziyor ıcemint cristale göre biraz daha berrak ve arada sorada maviyede dönüyor çok açık değil quartzodan koyu nc meller dden çok açık değil yadırgamassınız:)
Eki Görüntüle 323113 Eki Görüntüle 323114 Eki Görüntüle 323115 Eki Görüntüle 323116
kızlar bunları wr lensten buldum solflex mel resimleri ben çok beğendim tonunu eğer gerçekten böyle ise çok güzel...
vetmancım yardımmm solflex mellerin tonu bunlarla aynımı burda çok güzel görünüyorlar birde solflex cyrstal ne zaman geçecek eline bana özel mesajla bildirirmisin geldiğinde buraya her zaman bakamıyorum...
quartzo aldım ama bombeli duruyor,kayma var. Şaşı bakıyorum genelde ama renk süper ..
rica ederim:=) piximcim numaralı olunca ancak geliyor biraz bekledin ama değdi:))çok güzel olmuş gözlerinde iri olduğu için tam olmuş zamanla oturacaktır gözüne ilk gün kaymasıda normal hatta 1 hafta 10 güne kadar ancak oturur gözüne:)Birde ilk günlerdeki çiğ renk 1 ay sonra solusyonda öyle bir oturuyorki o kadar tatlı doğal bir renk alıyorki hıdrocor meller inanamassın:) ilk taktıgında kedi gibi sapsarı geliyor ama sonra renk oturunca acayip güzel oluyor hıdrocor meller:))Arzu hanım beni nasıl mutlu ettiğinizi şuan anlatamam çok sağolunn
cristalin aylığı ıcemintle hemen hemen aynı açıklıkda ama ıcemint daha yeşilimsi aqua yeşilimsi duruyor softlex cristalde yeşillik yok daha çok ıcea benziyor..vetmancım affına sığınarak tekrar sorucam tam anlayamadım ıcemintmi çok açık değil cyrstalin aylığı mı? yada sen hangisini önerirsin sanki ıcemınt daha güzel gibi ama deneme amaçlıda aylık lensler ideal kararsızım o konuda...
quartzo aldım ama bombeli duruyor,kayma var. Şaşı bakıyorum genelde ama renk süper ..
Eki Görüntüle 323113 Eki Görüntüle 323114 Eki Görüntüle 323115 Eki Görüntüle 323116
kızlar bunları wr lensten buldum solflex mel resimleri ben çok beğendim tonunu eğer gerçekten böyle ise çok güzel...
vetmancım yardımmm solflex mellerin tonu bunlarla aynımı burda çok güzel görünüyorlar birde solflex cyrstal ne zaman geçecek eline bana özel mesajla bildirirmisin geldiğinde buraya her zaman bakamıyorum...
Arzucum topoziolar ne zaman o benim istediğim renge döner.Daha doğrusu dönermi.Ben hala beklemedeyim.O renge dönmedini.
rica ederim:=) piximcim numaralı olunca ancak geliyor biraz bekledin ama değdi:))çok güzel olmuş gözlerinde iri olduğu için tam olmuş zamanla oturacaktır gözüne ilk gün kaymasıda normal hatta 1 hafta 10 güne kadar ancak oturur gözüne:)Birde ilk günlerdeki çiğ renk 1 ay sonra solusyonda öyle bir oturuyorki o kadar tatlı doğal bir renk alıyorki hıdrocor meller inanamassın:) ilk taktıgında kedi gibi sapsarı geliyor ama sonra renk oturunca acayip güzel oluyor hıdrocor meller:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?