Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ablalarım bana yardım edin ben ilk defa lens kullanıcam gözlerim çok koyu kahve ben solotica hidrochorm mel rengi istiyorum ama ilk defa lens kullanıcağım için önce aylık lens mi kullanmalıyım lens kullanmaya alıştıktan sonra mı yıllığa geçmeliyim bilmiyorum ama aylıkların çoğuda doğal durmuyo napıcam bilmiyorum yıllıga o kadar para verdikten sonra bide kullanamazsam verdiğim parayada yazık olcak

cor mel benimkiler, gelince koyarım fotoğraf.

Arzu hanımcım gelir artık benim lenslerimde değil mi:26:

senin cor mellerin geldi canım bügün yarın gönderiyorum bügün yetiştiremedimmm:)

icemintin aylığı yok yakamozcumm ama cristalle benziyor ıcemint cristale göre biraz daha berrak ve arada sorada maviyede dönüyor çok açık değil quartzodan koyu nc meller dden çok açık değil yadırgamassınız:)

Arzu hanım beni nasıl mutlu ettiğinizi şuan anlatamam çok sağolunn

vetmancım affına sığınarak tekrar sorucam tam anlayamadım ıcemintmi çok açık değil cyrstalin aylığı mı? yada sen hangisini önerirsin sanki ıcemınt daha güzel gibi ama deneme amaçlıda aylık lensler ideal kararsızım o konuda...

kızlar bunları wr lensten buldum solflex mel resimleri ben çok beğendim tonunu eğer gerçekten böyle ise çok güzel...
vetmancım yardımmm solflex mellerin tonu bunlarla aynımı burda çok güzel görünüyorlar birde solflex cyrstal ne zaman geçecek eline bana özel mesajla bildirirmisin geldiğinde buraya her zaman bakamıyorum...

Arzucum topoziolar ne zaman o benim istediğim renge döner.Daha doğrusu dönermi.Ben hala beklemedeyim.O renge dönmedini.

Kızlar mellerim geldii
Sıcağı sıcağına ekledim makyajın ve kaşlarımın kusuruna bakmayın lütfen, Sol gözümde biraz kayma yapıyor ama zamanla oturur sanırım.
Hepsini gün ışığında çektim ayrıca benim gözlerim koyu kahvedir baya yinede baya açtı rengi ben bu kadar açacağını tahmin etmemiştim.

Eklentiler

• $Photo1091.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Arzu hanım beni nasıl mutlu ettiğinizi şuan anlatamam çok sağolunn
rica ederim:=) piximcim numaralı olunca ancak geliyor biraz bekledin ama değdi:))çok güzel olmuş gözlerinde iri olduğu için tam olmuş zamanla oturacaktır gözüne ilk gün kaymasıda normal hatta 1 hafta 10 güne kadar ancak oturur gözüne:)Birde ilk günlerdeki çiğ renk 1 ay sonra solusyonda öyle bir oturuyorki o kadar tatlı doğal bir renk alıyorki hıdrocor meller inanamassın:) ilk taktıgında kedi gibi sapsarı geliyor ama sonra renk oturunca acayip güzel oluyor hıdrocor meller:))
cristalin aylığı ıcemintle hemen hemen aynı açıklıkda ama ıcemint daha yeşilimsi aqua yeşilimsi duruyor softlex cristalde yeşillik yok daha çok ıcea benziyor..

quartzo aldım ama bombeli duruyor,kayma var. Şaşı bakıyorum genelde ama renk süper ..

güle güle kullanın quartzolarınızı sezenni resim eklerseniz seviniriz:)

gerçekten böyle duruyor crtamam ben sana gelince mail yazarım yakamozcum:)

Çok teşekkür ederim gerçekten beklediğime değdi. Şuan bile rengi çok güzel, bugün hep gözümdeydi hiç batma yapmadı çok rahatlarmış gerçekden, şeffaf lenslerden konfor açısından hiçbir farkı yokmuş.

çapı 8.7 den küçük gözlere sahip arkadaşlar,siz hangi sriyi kullanıyorsunuz ve de memnun musunuz? ben n.c. kullandım mınt büyük gldi maaleseff yoksa gerçektn yapı bakımından çok hoş ki aydın da bi kuafore gitmiştim, kuaör sasrdı lens olmalarına cok dogal duruyor belli değil hç demişti. sadece yana bakınca yakayı ele verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…