Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhabalar arkadaslar :)
uzun süredir takip ediyorum aslında siteyi ozellikle bu konuyu :)
sonunda üye olmak kısmet oldu.
benim de sizlere sorularım olacak ilgilenirseniz memnun kalırım :)
uzun bi süre bi lens kullandım fakat firma battıgı için aynı ton yahut benzer bir renk bulamadım.memnundum cunku cok dogal duruyordu.eger ki resim eklemeyi ogrenirsem gormenizi isterim :) simdi solotica almak istedim ve brezilyadan bi sirketten sipariş verdim.ama aklımda kalan bir sürü renk kaldı :) gözlerim acık kahverengi.mavimsi bir ton istemistim o yuzden ice siparis verdim sonradan degistirerek mel istedim.bu konuda fikirlerinizi almayı cok isterim :)
bir de sanırım arzu hanımdan alıyorsunuz bende kendisiyle irtibata gecip diger renkleri de almak isterim en azından daha kısa surede elime ulasır diye dusunuyorum :)
yardımcı olursanız cok sevinirim :)

yandan bile belli olmuyorlar aslında hıdrocorlar bile :)concordiacım ben sana hıdrocor serisi öneririm:)nc ler büyük geldiyse cor serisi almalısın.

şimdiden güle güle kullan nasmincim gelince resimlerini eklerseniz çok seviniriz başlığımız şenlensin

Aylıkların fiyatı ne kadar diye sormuştum ama bilen yok heralde :S bide bu solotikalarda yırtılma sorunu yaşayan var mı hangi marka lensi kullansam hep yırtılıyor

Aylıkların fiyatı ne kadar diye sormuştum ama bilen yok heralde :S bide bu solotikalarda yırtılma sorunu yaşayan var mı hangi marka lensi kullansam hep yırtılıyor

ayliklar 90 civariydi sanirim. yirtilmayi da bilmiyorum ben yillardir kullaniyorum charm haric her seriden var, yirtilma falan olmadi quartzolarimi 2.5 yil kullandim hatta sapasaglamdi.

vetmancım aylık mellerin rengi birebir o tonmu gün ışığında resimde koyu ama belirgin bir yeşil var arkadaşların eklediği mel resmi biraz farklı ona göre tamamen öyle ise aylık mel alayım diyorum ben değil ise aylık cyrstal alabilirim...Bide her ikiside gelecek değilmi (mel ve cyrstalin aylığı) ne zaman geleceği konusunda bi tarih verirmisin bana ?

merhaba ben yenı uyeyımde bır sorum olacak solotıcaların aylık serısınde quartzo rengindende bulunuyormu ?

benim lenslerim bugun geldı ve çok beğendim solotica gercekten çok güzel bi lens naturel color marine rengine bayıldım kendi göz rengim ve marineleri koyuyoarum merak edenler için bu kendi göz rengim gri yeşil arası bişe:)

bunlar da nc marine

Son düzenleme:
Merhaba. Tufu süper olmuş bence. Ama bu kadar güzel durması senin gözünün renginden kaynaklanıyor bence. Benim goz rengim açık kahve olmasına rağmen bende seninki gibi durmadı eminim. Bana da bugün cor grafite geldi. Doğala yakın, belli olmayan bir lens istemiştim tam isabet olmuş. Resim koymaya çalışırım şimdi.
Hayırlı olsun güle güle kullan.

(resim koyamasın telefondan. Yarın bilgisayardan yüklerim artık)

merhaba.bende 12 aralıkta cor grafite aldım.dediğiniz gibi çok doğal.üstelik sevgili vetman sağolsun çok ilgilendi yardımcı oldu rengi konusunda.belki benim beklentim farklıydı biraz koyu geldi gözüme.acaba solüsyonla rengini açabilirmiyim.hangi solüsyon daha açar rengini.bu arada resminizi bekliyoruz.hayırlı olsun .iyi günlerde kullanın

teşekkür ederim özlem. evet lenslerin rengi gözün rengine göre çok değişiyor. ben de çok kararsız kalmıştım koyu dursun istemiyodum saolsun vetman çok yardımcı oldu bu konuda topazio almayı düşünüyodum ama mavi yeşil arası bi renk istediğimi söyleyince marinelerin daha güzel olqcağını söyledi iyiki de bunları almışım:)

merhaba arkadaşlar aralık 17 de hidrocharm mel aldım faturası mevcut, fakat charm benim gözüme küçük gelio nc icemint ile takas etmek isterim,,,, ilgilenen olursa benimle iletişime gecsin lütfen.

hidrosummer azul kullanan var mı?

merhaba ridibunda,Arzu Hanım' dan 2 hafta önce aldım, bende mevcut hidrosummer azul..ancak yeni aldığım için biraz renginin oturmasını bekliyorum..2 defa kullandım..solüsyondalar :)) merak ettiğin bişi varsa cevaplayabilirim..
**lensleri ilk aldığınız zamanki görüntüsüyle değerlendirmeyin arkadaşlar.. solüsyonda bekledikçe ve taktıkça doğal halini alıp, gözle kaynaşıyorlar..quartzolarımdan biliyorum..ilk haliyle şimdiki hali arasında çok fark var..

arzu abla bana yardımcı olabılırmsn ya arkadaslardan cvp alamıorum . ben 5 aydır tanıta tıkaram yellow kullanıorum gozlerım cok koyu kahve sıyah dıo herkes .saclarım acık kumral ama boya deil .numaralı hergun takıorum kalın demıslerdı ama gayet rahat... rengı gun ısıgında bıraz yeşil duruyor normalde bellı deil.harelıde deil. dokusuda guzel ama ben daha bellı bı renk ıstıorum.. saclarım acık kumral oldgu ıcın hos duracagını dusunuorum . yeşil tonlarını begenıorum. solotıca cor verde yada nc verde dsunuorum . oda koyu duser dıe korkuorum . uzun zamandır bu sayfayı takıp edıorum yenı uye olabıldm.yenı serı quartzoda mavımsı oldu diolar ben yeşil ıstıorum ama aylık quartzo varsa ondan alıcam cor verde yada nc verde koyu olmazsa ondan dusunuorum sen ne dersın yardımcı ol lutfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn !!!

bi sorum olacak arkadaslar.
benm gozum resmdeki gibi acık kahve :)
mavi bir lens kullanıyordum aynı yada benzer rengini soloticada tutturmak istiyorumç flashlı ve flashsız resim ekledm. yardımcı olursanız cok sevinirim :)

Hidrocor mellerime kavuştum sonunda ve beğendim.Endişe ettiğim gibi olmadı,göz çapım 8.5 olmasına rağmen gözüme büyük gelmedi,gayet doğal durdu.Bundan sonra soloticadan şaşmam ben deArzu Hanım çok ilgilendi sağ olsun.Koyabilirsem fotoğraf da koyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…