- 24 Aralık 2011
- 159
- 2
- 116
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.761
merhaba ridibunda,Arzu Hanım' dan 2 hafta önce aldım, bende mevcut hidrosummer azul..ancak yeni aldığım için biraz renginin oturmasını bekliyorum..2 defa kullandım..solüsyondalar :)) merak ettiğin bişi varsa cevaplayabilirim..
**lensleri ilk aldığınız zamanki görüntüsüyle değerlendirmeyin arkadaşlar.. solüsyonda bekledikçe ve taktıkça doğal halini alıp, gözle kaynaşıyorlar..quartzolarımdan biliyorum..ilk haliyle şimdiki hali arasında çok fark var..
hidrosummer azul kullanan var mı?
merhaba ben renklerini cok begendim fotolarda durdukalrı gibi mi? birde cok yapay duruyorlar mı kalın bir yapıları varmış. solisyonda bekletince renkleri mi açılıyor?
bende de hidrosummer azul var canim. rengi hos ama uzun sure takamiyorum biraz kalin, cok rahat bir lens oldugunu soyleyemem. ama benim gozlerimde zaten kuruluk var biraz sorunlu yani, o yuzden karar verirken siz beni baz almayin diger arkadaslara da sorun :)
ben de senin resmini görüp almaya karar vermiştim TrulyScrumptious..gerçekten çok yakışıyorlar sana..güle güle kullan
benim lenslerim bugun geldı ve çok beğendim solotica gercekten çok güzel bi lens naturel color marine rengine bayıldım kendi göz rengim ve marineleri koyuyoarum merak edenler için bu kendi göz rengim gri yeşil arası bişe:)
Eki Görüntüle 324816
Eki Görüntüle 324819 Eki Görüntüle 324820 bunlar da nc marine
yardmcı oldgnu bılıorum ama ıste özel msj gnderemıorum .s
benim lenslerim bugun geldı ve çok beğendim solotica gercekten çok güzel bi lens naturel color marine rengine bayıldım kendi göz rengim ve marineleri koyuyoarum merak edenler için bu kendi göz rengim gri yeşil arası bişe:)
Eki Görüntüle 324816
Eki Görüntüle 324819 Eki Görüntüle 324820 bunlar da nc marine
sevgili prenses ben renu ile souflon all in one lihgtın soloticaları açtığına şahit oldum:) ancak herkez renuyu kullanamıyor renu ,boshlomp ,bio true ,freshcare bu soluyonlar soloticalarla batma yaptırıyor deneyimlerime dayanarak suflon all in one light ve solocare aquayı öneriyorum opti free de iyi ancak melleri ocre gibi koyultugunu duydum:)merhaba.bende 12 aralıkta cor grafite aldım.dediğiniz gibi çok doğal.üstelik sevgili vetman sağolsun çok ilgilendi yardımcı oldu rengi konusunda.belki benim beklentim farklıydı biraz koyu geldi gözüme.acaba solüsyonla rengini açabilirmiyim.hangi solüsyon daha açar rengini.bu arada resminizi bekliyoruz.hayırlı olsun .iyi günlerde kullanın
canım çok güzel olmuş gerçekten çok begendim ela gözlü olman yarı opak soloticalarda avantaj işte dediğim gibi benden güzel durmuşteşekkür ederim özlem. evet lenslerin rengi gözün rengine göre çok değişiyor. ben de çok kararsız kalmıştım koyu dursun istemiyodum saolsun vetman çok yardımcı oldu bu konuda topazio almayı düşünüyodum ama mavi yeşil arası bi renk istediğimi söyleyince marinelerin daha güzel olqcağını söyledi iyiki de bunları almışım:)
quartzoların aylık serisi varmı birileri yardımcı olablırmı lutfen ?
merhaba ridibunda,Arzu Hanım' dan 2 hafta önce aldım, bende mevcut hidrosummer azul..ancak yeni aldığım için biraz renginin oturmasını bekliyorum..2 defa kullandım..solüsyondalar :)) merak ettiğin bişi varsa cevaplayabilirim..
**lensleri ilk aldığınız zamanki görüntüsüyle değerlendirmeyin arkadaşlar.. solüsyonda bekledikçe ve taktıkça doğal halini alıp, gözle kaynaşıyorlar..quartzolarımdan biliyorum..ilk haliyle şimdiki hali arasında çok fark var..
tanita tikaramların koyu oldugunu ve pupil boşluklarının geniş olduğunu duymuştum.nc verdede cor verdede belirgin durur.quartzo mavimsi değildir canım dah mavi olan topazio quartzo gözlerin koyu kahverengiyse düşünebilirsin açık ela bal açık kahve ise verdeleri öneririm:)arzu abla bana yardımcı olabılırmsn ya arkadaslardan cvp alamıorum . ben 5 aydır tanıta tıkaram yellow kullanıorum gozlerım cok koyu kahve sıyah dıo herkes .saclarım acık kumral ama boya deil .numaralı hergun takıorum kalın demıslerdı ama gayet rahat... rengı gun ısıgında bıraz yeşil duruyor normalde bellı deil.harelıde deil. dokusuda guzel ama ben daha bellı bı renk ıstıorum.. saclarım acık kumral oldgu ıcın hos duracagını dusunuorum . yeşil tonlarını begenıorum. solotıca cor verde yada nc verde dsunuorum . oda koyu duser dıe korkuorum . uzun zamandır bu sayfayı takıp edıorum yenı uye olabıldm.yenı serı quartzoda mavımsı oldu diolar ben yeşil ıstıorum ama aylık quartzo varsa ondan alıcam cor verde yada nc verde koyu olmazsa ondan dusunuorum sen ne dersın yardımcı ol lutfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn !!!
bana kalırsa lens takıp o güzellerine hakszlık ediyorsungözlerinin rengi çok güzell
sevgili tufu öncelikle doğru karar vermişiz beraber:)çok güzel durmuş çok gerçekten çok yakışmış ela gözlerde açık tabalarda nc marine çok güzel duruyor daha zamanla tepkileri aldıkça çevrende daha çok seveceksin marinelerini güle güle kullan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?