Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba ben renklerini cok begendim fotolarda durdukalrı gibi mi? birde cok yapay duruyorlar mı kalın bir yapıları varmış. solisyonda bekletince renkleri mi açılıyor?

merhaba ben renklerini cok begendim fotolarda durdukalrı gibi mi? birde cok yapay duruyorlar mı kalın bir yapıları varmış. solisyonda bekletince renkleri mi açılıyor?

evet rengi fotoğraftakiler gibi, resim de çektim bebek mavisi duruyor, ama henüz çok yeni olduğu için biraz bekletmek istiyorum yanlış değerlendirilmesin diye, daha sonra resim yüklüycem..solüsyonda bekleyince ve taktıkça rengi oturuyor..
benim gözlerim biraz hassas.. quartzolarım ilk lenslerimdi, onlara alışıncaya kadar bile zorlanmıştım..azullarımı geçen pazar 4 saat kadar taktım, bariz bi sıkıntısını yaşamadım açıkçası..çok çok kalın ya da rahatsızlık verici değiller benim için..ama bütün gün takarsam ne olur bilemiyorum tabii

ben de senin resmini görüp almaya karar vermiştim TrulyScrumptious..gerçekten çok yakışıyorlar sana..güle güle kullan

yeri gelmişken, azullarımı jet hızıyla gönderen ve sağolsun çok ilgilenen vetman10 a ve azul almadan önce bol bol mesajlaşıp fikir alışverişi yaptığımız sedanaz'a da teşekkür etmezsem olmaz..

Kizlar Vetman10 nickli arkadas Arzu hanim, birkac sayfa gecmise bakarsaniz gorursunuz zaten kendisi bu topigi takip ediyor size yardimci olacaktir. Ayrica sahibinden.com'a girip arama motoruna solotica yazarsaniz zaten Arzu hanim orada satiyor lensleri, renkleri fiyatlari gorebilirsiniz. Sonra eger buradan ozel mesaj hakkiniz henuz yoksa oradan ozel mesaj gonderebilirsiniz almak icin veya sorunuz varsa.

sevgili tufu öncelikle doğru karar vermişiz beraber:)çok güzel durmuş çok gerçekten çok yakışmış ela gözlerde açık tabalarda nc marine çok güzel duruyor daha zamanla tepkileri aldıkça çevrende daha çok seveceksin marinelerini güle güle kullan:)

sevgili prenses ben renu ile souflon all in one lihgtın soloticaları açtığına şahit oldum:) ancak herkez renuyu kullanamıyor renu ,boshlomp ,bio true ,freshcare bu soluyonlar soloticalarla batma yaptırıyor deneyimlerime dayanarak suflon all in one light ve solocare aquayı öneriyorum opti free de iyi ancak melleri ocre gibi koyultugunu duydum:)

canım çok güzel olmuş gerçekten çok begendim ela gözlü olman yarı opak soloticalarda avantaj işte dediğim gibi benden güzel durmuş
quartzoların aylık serisi varmı birileri yardımcı olablırmı lutfen ?

quartzonun aylıgı yok sadece 4 renk de aylık model var onlarda numarasız üretim nc verde ,topazio,cristal ,birde melde aylık var oda charm mel gibi duruyor..
bagetci canıukm katılıyorum lensler açıldıgı günle 1 ay sonra çok farklı oluyor merak içindeyim hıdrosummerlar nasıl oldu resim bekliyoruzz
tanita tikaramların koyu oldugunu ve pupil boşluklarının geniş olduğunu duymuştum.nc verdede cor verdede belirgin durur.quartzo mavimsi değildir canım dah mavi olan topazio quartzo gözlerin koyu kahverengiyse düşünebilirsin açık ela bal açık kahve ise verdeleri öneririm:)

Bu arada yeni bir bilgi paylaşıyorum hıdrocor serisinde siyah renk çıkardı solotica ayrıntılı bilgileri daha sonra vereceğim:))

tanıta tıkaramın 4 rengınıde deneme ımkanım oldu. yesıl koyu durdu cunku gözlerm cok koyu kahve . mavı ve grıde cok belırgın oldu renklı gözluler ıcın uretılmısler cnku ama yellow hos oldu koyu ama dogal. gözlerım -1.5 numara. quartzonun yenı serısının mavımsı durdugunu okumustum gözlerm cok koyu kahve oldgu ıcın verdede tereddut ettm aylıkların keske numaralısı olsaymıs ya buarada ılglendıgın ıcın cok tşkler arzu abla mutlu oldumm

evet ben biraz kararsızdım ama iyiki de marine almışım teşekkürler:))

son günlerde soflex yada nc topazio alan aranızda kızlar resim rica ediyorummmmm (net -flashsız) :)
son günlerde soflex yada nc topazio alan aranızda kızlar resim rica ediyorummmmm (net -flashsız) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…