Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

maşallah ne güzel gözleriniz var ama yinede yakışmış lensler doğal olmuş diğer türlü kahverengilerde fln çok yapay duruyor!!

MErhabaaaa,

Bu gözleri cam mavisi yapmak istiyorum.Yeşil istemiorum artık:)
Solotica nın topazio koyu kalır gibi geldi.çünkü zemin çok açık.
branca modelini düşündüm ama hayalet gibi olurmu acaba:)ve maviye dönermi sizce?
Freshlook un safir mavi ve mavi renklerini aldım gözlerim çok açık renk olduğu için çok sönük kaldı.Denetmiyorlarda.
Artık boşuna para vermek istemiyorum

Eklentiler

• $gözüm 2.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $bengöz.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 37

hidrocor ice alın açık mavi olur,

Hidrosummer azul her renk gözde aynı rengi veriyor demişti Arzu Hanım, hatta azul takan mavi gözlü bir kızın orjinal ve azullu resmini koymuştu geçmiş sayfaların birinde..
bence hidrosummer azul maviye döndürür..Tabii TrulyScrumptious'un dediği gibi Arzu Hanım'a danışmakta fayda var..

Benimde solotica quartzolarım geliyor bugün geliyor.Topaziolarımın resmini yüklemiştim.Onlarda güzel.Gelince resim yüklerim

Arzu hanım neredesinizzz acep :))

hangi sayfada ya o bulamadım

Benimde solotica quartzolarım geliyor bugün geliyor.Topaziolarımın resmini yüklemiştim.Onlarda güzel.Gelince resim yüklerim

aaa..hayırlı olsun..yeni seriler biraz farklı gibi geldi galiba, daha açık, daha parlak sanki..resim yüklersen seviniriz valla..güle güle kullan lamiacım..

aklım karıştı kızlar...
biri solisyonda beklettim koyuldu lens dio.biri de ilerleyen sayfalarda okudum.Lens açıldı rengi mavi oldu gitgide yazmış..
Hangisi doğru???Lend solisyonda bekledikçe renk değişirmiki?

sadece kendi deneyimim bu 5 senedir renkli lens kullanıyorum.Hiç bir lensimin solüsyonda renginin değiştiğini görmedim

buradan bir arkadaş topazio nun resmini istemişti.Yeni aldım yeni seriyi görmesi açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…