- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.781
benim lenslerim bugun geldı ve çok beğendim solotica gercekten çok güzel bi lens naturel color marine rengine bayıldım kendi göz rengim ve marineleri koyuyoarum merak edenler için bu kendi göz rengim gri yeşil arası bişe:)
Eki Görüntüle 324816
Eki Görüntüle 324819 Eki Görüntüle 324820 bunlar da nc marine
maşallah ne güzel gözleriniz var ama yinede yakışmış lensler doğal olmuş diğer türlü kahverengilerde fln çok yapay duruyor!!
maşallah ne güzel gözleriniz var ama yinede yakışmış lensler doğal olmuş diğer türlü kahverengilerde fln çok yapay duruyor!!
son günlerde soflex yada nc topazio alan aranızda kızlar resim rica ediyorummmmm (net ve flashsız) :)
ilk resmi mel resmi sandım:)
yok hiç mel gibi değil benm demek istediğim gözleri çok güzel kendi rengi hazal kaya gibi gri yeşil renk keşke öyle gözlerim olsa ahh ahh yeşil yeşil tabi diğeride doğal durmuş
MErhabaaaa,
Bu gözleri cam mavisi yapmak istiyorum.Yeşil istemiorum artık:)
Solotica nın topazio koyu kalır gibi geldi.çünkü zemin çok açık.
branca modelini düşündüm ama hayalet gibi olurmu acaba:)ve maviye dönermi sizce?
Freshlook un safir mavi ve mavi renklerini aldım gözlerim çok açık renk olduğu için çok sönük kaldı.Denetmiyorlarda.
Artık boşuna para vermek istemiyorum
MErhabaaaa,
Bu gözleri cam mavisi yapmak istiyorum.Yeşil istemiorum artık:)
Solotica nın topazio koyu kalır gibi geldi.çünkü zemin çok açık.
branca modelini düşündüm ama hayalet gibi olurmu acaba:)ve maviye dönermi sizce?
Freshlook un safir mavi ve mavi renklerini aldım gözlerim çok açık renk olduğu için çok sönük kaldı.Denetmiyorlarda.
Artık boşuna para vermek istemiyorum
Hidrosummer azul her renk gözde aynı rengi veriyor demişti Arzu Hanım, hatta azul takan mavi gözlü bir kızın orjinal ve azullu resmini koymuştu geçmiş sayfaların birinde..
bence hidrosummer azul maviye döndürür..Tabii TrulyScrumptious'un dediği gibi Arzu Hanım'a danışmakta fayda var..
Hidrosummer azul her renk gözde aynı rengi veriyor demişti Arzu Hanım, hatta azul takan mavi gözlü bir kızın orjinal ve azullu resmini koymuştu geçmiş sayfaların birinde..
bence hidrosummer azul maviye döndürür..Tabii TrulyScrumptious'un dediği gibi Arzu Hanım'a danışmakta fayda var..
Benimde solotica quartzolarım geliyor bugün geliyor.Topaziolarımın resmini yüklemiştim.Onlarda güzel.Gelince resim yüklerim
Eki Görüntüle 314573 Eki Görüntüle 314574 Eki Görüntüle 314575 Eki Görüntüle 314576
bunlarda koyu kahve gozumde nc mel charm mel ve cor mel ve ıcemınt
daha once ıce esmeralda fılanda kullandım onlarıda eklerım sonra
yaaaaaaaaa çok harika görünüyo nasıl rengi koyu yaptın solüsyonda ne kadar beklettin.( bende ilk kez alcam kimse anlasın istemiyorum çok doğal dursun.
erkek arkadaşım bile anlamasın. doğal göz rengim orta kahve. bu renk sana muhteşem olmuş. ve bende böyle istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?