- 4 Mart 2011
- 720
- 31
- 408
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.801
aklım karıştı kızlar...
biri solisyonda beklettim koyuldu lens dio.biri de ilerleyen sayfalarda okudum.Lens açıldı rengi mavi oldu gitgide yazmış..
Hangisi doğru???Lend solisyonda bekledikçe renk değişirmiki?
buradan bir arkadaş topazio nun resmini istemişti.Yeni aldım yeni seriyi görmesi açısındanEki Görüntüle 328773
evt canım çok haklısın zemin açıldıkça ıcelar griye yakınlaşıyor.hidrocor ice bence mavi olmaz beyaz olur.. arzu hanim daha iyi yonlendirir sizi bence onun gelmesini bekleyim :)
hıdrosummer açar zaten opak bir seri oldugu için hıdrosummer azull rengi mavidede aynı yeşildede aynı siyahdada aynı sonucu veriyor.Hidrosummer azul her renk gözde aynı rengi veriyor demişti Arzu Hanım, hatta azul takan mavi gözlü bir kızın orjinal ve azullu resmini koymuştu geçmiş sayfaların birinde..
bence hidrosummer azul maviye döndürür..Tabii TrulyScrumptious'un dediği gibi Arzu Hanım'a danışmakta fayda var..
yok hiç mel gibi değil benm demek istediğim gözleri çok güzel kendi rengi hazal kaya gibi gri yeşil renk keşke öyle gözlerim olsa ahh ahh yeşil yeşil tabi diğeride doğal durmuş
Benimde solotica quartzolarım geliyor bugün geliyor.Topaziolarımın resmini yüklemiştim.Onlarda güzel.Gelince resim yüklerim
gayet beendm süper açık renk durmuşşş. ama yine mavi deilll:) aqua gibi bişe olmuş :)
evt canım çok haklısın zemin açıldıkça ıcelar griye yakınlaşıyor.
hıdrosummer açar zaten opak bir seri oldugu için hıdrosummer azull rengi mavidede aynı yeşildede aynı siyahdada aynı sonucu veriyor.
şu an piyasada hazal kayanın göz rengine en yakın ve en konforlu rahat bulabileceğiniz lens solotica natural colours quartzo rengi ha begenirsiniz begenmesseniz bilemem ama daha yakını yok:)el boyaması lensler var ama ama onlarda quartzoda 5 tane üstüste takmış gibi kalınmıçlar kullananlar hiç takamadıklarını rahatsız oldugunu söylüyorlar ve çifti 2000 tl civarında
Eki Görüntüle 329116
birde arzu hnm quartzo bana daha çok mavi gibi geldi fotoğraflardan ben yeşilimsi birenk hatta istediğim renk için bi foto daha yükledim ama yardımcı olursanız sevinirim:)
aynen bende tanıta kullanıorum ve bende bu renk ıstıorum quartzonun mavımsı olacagını dusunuorum .. quartzo kullanan foto atsaa ya lutfnn
yaa tanitalar çok doğal dimii ben çok memnunum ama renk olarakta bu renk hep aklımda benimde quartzo banada mavimsi geldi esmeralda da çok gıcık bi yeşil keşke bulabilsek böyle bi renk:)
ewet dokusu fılan cok guzel tanıtanın . ama benım gözlerım cok cok koyu kahve oldugu ıcın radıkal bı deısıklık yapmıor kozmetık amaclıda kullanmadgm ıcın hergun rahatca takablılıorum . senın gözlerın ne renk ? keşke esmeralda kadar parlak , quartzo kadar soluk olmayan bı yeşil renk cıkarsa solotıca ya mavıde dha cok secenek var ama yesıl de yokk ya.s verde yede koyu dıolar
bence size en iyi gidecek renk hidrocor azul.. kahve gozde bence cok hos durmuyor ama sizin gozlerinizde bence muhtesem durur. hidrosummer azul da olabilir ama hidrocor serisi hem daha uygun fiyatli, hem de tum gun taksaniz dahi hic rahatsizlik hissi vermiyor en sevdigim seri
Eki Görüntüle 329022
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?