Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

gözlerın orta kahveyse cor verdede dusunebılırsın ..

Kizlar benim de Hidrocor Ice'larim geldi :)) Arzu hanim sagolsun Ingiltere'ye yolladi 1 hafta icinde geldi. Inanilmaz rahatlar sanki gozumde birsey yok gibi, o yuzden Cor serisine bayiliyorum zaten.. Birkac resim cektim biri gun isiginda (yani aksamustu biraz kararmisti ama hala belirgin renk), digerleri de HDR cekim. Ben cok begendim hatta kayinvalidem de buradaydi o da bayildi Esim renkli lens hic sevmez nedense kahverengi gozu daha cok seviyor ama o bile pek mizmizlanmadi fena degil gibilerinden birsey soyledi (bu da iyi birsey... cunku diger lensleri ben taktikca cikar diye mizmizlaniyor)

Çok güzel olmuşlar bence çok doğal duruyorlar. gözleriniz kahverengiyse ne kadar güzel açmış göz renginizi hiç koyu değiller.
Birde gözlerinizin akı bembeyaz, benimkiler çok kızarıyor lens takınca bir türlü ona çözüm bulamadım. göz yapım çok kuru sanırım ondan.

tesekkur ederim canim. bende de kuruluk ve alerji var ama ben duzenli olarak goz damlasi kullaniyorum yani donem donem.. o yuzden simdi iyiler cok sukur beyazlar :) bir ara cok sorunluydu 2 ay kadar lens de takamamistim.

güle güle kullan canım lce lar çok yakışmış çok doğal durmuş sende:))benm nişanlımda mızmızlanıyor merak etme ama gerçekten süper olmuş ten renginle fln

çok teşekkür ederim hemen solüsyonumu değiştiricem.zaten hidrocor grafiteyi taktıkça çok sevmeye başladım.rengi çok doğal.gri,mavi arada yeşil gibi bile duruyor.Sorduğum kişiler gözümde farklı renkler söylüyor.günışığı ve makyaja göre değişiyor.iyik almışım diyorum artık.Birde soüsyonumu değiştirip rengini dahada açacağım...

çok hoş görünüyor :)

cansuerrr canım senin gibi doğal göz rengi açık olanlarda topazio resmi:)

Eki Görüntüle 328800

Arzu Hanımcııımmmmmmm,

Haftasonu belki 10 tane solotica renkli denedim ama hiçbiri benim gözlerimi açmadı.Bana öyle bir lens üretilmedi henüz ilk defa böle bişey görüyorum dedi.:)herkes seferber oldu fakatt sonuç hüsrannnn ...:))))
Topazio hiç lens yok gbi ztn gözmle aynı durdu ve çok ince bir lensmş o.Azul çok koyu durdu rengini göstermedi.Esmeralda dan tut griye kadar hepsini denedim.Birtek klasik mavi, hareli ve kalın olan biraz açık mavimsi durdu.hemen Resmini çektim koyacağım akşam ...
Buarada solotica gerçekten gözde yok gibi çok rahat ve kaliteli.bayıldımmmmm....Bütün arkadaşlarıma tavsiye edeceğim....

hidrocor ice ya da hidrocor azul arasında kararsızım. göz rengim açık renk.
güzel bir mavi tonu istiyorum ama azulun çok cırtlak olmasından, ice ın da çok açık kalmasından çekiniyorum o nedenle de
direkt de almak istemiyorum. elinde olup da satmak isteyen varsa süresi artık bitmek üzere olan da olabilir hiç farketmez amacım denemiş olmak
benle irtibata geçerse sevinirim.
ek olarak elinde cor verde olan için de geçerli dediklerim:)

trulyscrumptions çok yakışmış sarısın oldugunuz için harika durmuş ıcelar çok güzeller güle güle kullanın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…