- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.821
Bende katılıyorum trulyscrumptions size aynen azulda önerirm zaten ya azul yada hıdrosummer azul başka mavi kalmadı
azul mu topazio mu?
hangisi açıksa ondan alcam artık..baktıkça kararım değişioo..
bide deneme imkanım olsa
azul mu topazio mu?
hangisi açıksa ondan alcam artık..baktıkça kararım değişioo..
bide deneme imkanım olsa
Bunlarda yeni aldğım quartzolar.Ben genelde mavi tonları severim.Topazio yu eklemiştim.Buda güzel benceEki Görüntüle 330924
aa yok verde çok koyu bi renk gerçekten benim gözlerim orta kahve çok koyuda değil tanita kullanırken bende rahatım hiç bellii olmuyor lens olduğuyaa keşkee öyle birenk olsaa süpper olur ikisinin arası bi lens!!!boş yere parada vermek istemem
Kizlar benim de Hidrocor Ice'larim geldi :)) Arzu hanim sagolsun Ingiltere'ye yolladi 1 hafta icinde geldi. Inanilmaz rahatlar sanki gozumde birsey yok gibi, o yuzden Cor serisine bayiliyorum zaten.. Birkac resim cektim biri gun isiginda (yani aksamustu biraz kararmisti ama hala belirgin renk), digerleri de HDR cekim. Ben cok begendim hatta kayinvalidem de buradaydi o da bayildiEsim renkli lens hic sevmez nedense kahverengi gozu daha cok seviyor ama o bile pek mizmizlanmadi fena degil gibilerinden birsey soyledi (bu da iyi birsey... cunku diger lensleri ben taktikca cikar diye mizmizlaniyor)
Eki Görüntüle 331027 Eki Görüntüle 331028 Eki Görüntüle 331029
Çok güzel olmuşlar bence çok doğal duruyorlar. gözleriniz kahverengiyse ne kadar güzel açmış göz renginizi hiç koyu değiller.
Birde gözlerinizin akı bembeyaz, benimkiler çok kızarıyor lens takınca bir türlü ona çözüm bulamadım. göz yapım çok kuru sanırım ondan.
Kizlar benim de Hidrocor Ice'larim geldi :)) Arzu hanim sagolsun Ingiltere'ye yolladi 1 hafta icinde geldi. Inanilmaz rahatlar sanki gozumde birsey yok gibi, o yuzden Cor serisine bayiliyorum zaten.. Birkac resim cektim biri gun isiginda (yani aksamustu biraz kararmisti ama hala belirgin renk), digerleri de HDR cekim. Ben cok begendim hatta kayinvalidem de buradaydi o da bayildiEsim renkli lens hic sevmez nedense kahverengi gozu daha cok seviyor ama o bile pek mizmizlanmadi fena degil gibilerinden birsey soyledi (bu da iyi birsey... cunku diger lensleri ben taktikca cikar diye mizmizlaniyor)
gözlerın orta kahveyse cor verdede dusunebılırsın ..
sevgili prenses ben renu ile souflon all in one lihgtın soloticaları açtığına şahit oldum:) ancak herkez renuyu kullanamıyor renu ,boshlomp ,bio true ,freshcare bu soluyonlar soloticalarla batma yaptırıyor deneyimlerime dayanarak suflon all in one light ve solocare aquayı öneriyorum opti free de iyi ancak melleri ocre gibi koyultugunu duydum:)
canım çok güzel olmuş gerçekten çok begendim ela gözlü olman yarı opak soloticalarda avantaj işte dediğim gibi benden güzel durmuş
quartzonun aylıgı yok sadece 4 renk de aylık model var onlarda numarasız üretim nc verde ,topazio,cristal ,birde melde aylık var oda charm mel gibi duruyor..
bagetci canıukm katılıyorum lensler açıldıgı günle 1 ay sonra çok farklı oluyor merak içindeyim hıdrosummerlar nasıl oldu resim bekliyoruzz
tanita tikaramların koyu oldugunu ve pupil boşluklarının geniş olduğunu duymuştum.nc verdede cor verdede belirgin durur.quartzo mavimsi değildir canım dah mavi olan topazio quartzo gözlerin koyu kahverengiyse düşünebilirsin açık ela bal açık kahve ise verdeleri öneririm:)
Çok güzel olmuşlar bence çok doğal duruyorlar. gözleriniz kahverengiyse ne kadar güzel açmış göz renginizi hiç koyu değiller.
Birde gözlerinizin akı bembeyaz, benimkiler çok kızarıyor lens takınca bir türlü ona çözüm bulamadım. göz yapım çok kuru sanırım ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?