Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bunlarda yeni aldğım quartzolar.Ben genelde mavi tonları severim.Topazio yu eklemiştim.Buda güzel benceEki Görüntüle 330924

lamiacım güle güle kullan çok yakışmış quartzolar ama biraz loş ışıkda çıkmış pek renk belli olmamış ama daha yeni oldugu belli solusyonda o renk oturacak daha yeni quartzo oldugu belli güle güle kullan

yeni aldığım quartzolar.Yeni seri topaziolardan bence daha güzel.Ben mavi hastası olmama rağmen yeni quartzolar çok hoş bence
Vetman canem eski o istediğim tppazioEki Görüntüle 331840 lardan bir haber var mı

topaziolarını araştırıyorum lamiacım:)

Arzu Hanımcııımmmmmmm,

Buarada solotica gerçekten gözde yok gibi çok rahat ve kaliteli.bayıldımmmmm....Bütün arkadaşlarıma tavsiye edeceğim....

cansucum senin gözlerini tek açacak lens hıdrosummer azul :))

elimde topazio ve nc mel 1 haftalık isteyenler contact kurabilir :))

Herkese iyi akşamlar soloticanin renkli toric lensi varmi ,ben kısa süre önce elegance colors toric verde aldım ,memnun değilim kalın ve yapay bı renk deneyerek aldım fakat denediğim renk daha farklıydı gelen lensler çok canlı ve parlak çıktı zamanla renk degisirmi?

bende yeni quartzo aldım...fakat tam oturmadı...kenarklardan kendi gözüm görünüyor.bide göz kırptıkça çok kayıyor...ve bulutlu görüyorum bide pörtlek duruyor yakından çok bonbeli...sinir oldum

bende yeni quartzo aldım...fakat tam oturmadı...kenarklardan kendi gözüm görünüyor.bide göz kırptıkça çok kayıyor...ve bulutlu görüyorum bide pörtlek duruyor yakından çok bonbeli...sinir oldum

resım ekleyebılırmısınız? Bıde yesılımsımı yoksa grı mavı mı durdu sızde cok tesekkurler sımdıden

Solotica lensler optiklerde satılıyor mu arkadaşlar? Ankara'da bulabileceğim bir yer var mı acaba? Bilenler lütfen yardımcı olabilir mi?

hadi ya üzüldm gercekten mavımsımı durdu yeşilimsimi ? birde foto yuklersenız cok sevınırım sımdıden teşekkurler

araştır benide haberdar et tatlım bende alıcam galiba bi arkadşa msj attım benm profilimdde var özlem onun lensi quartzo yazmışlardı ordanda bak istersen ben msj attım ama görmedi heralde:))

ewet cnm o bayanın lenslerını gördum gercekten cook begendm . özel msj atma hakkım olmadgı ıcın buradan yazıorum .s herkes quartzo hakkında farklı yorumlar yapıor . tam alcakken vazgecıorumm

gossip kayma olayı tamamen göz çapıyla ve temel eğriyle alakalı bir durum göz çapınız soloticalara göre küçük kaldıgı için taşma yapıyor normalde o lensi başkası taksa o lens kaymıyor sürekli karşılaşılan bir durum bu soloticalar 8.7 arkadaşlar bazı seriler göz çapı küçük olanlara uyar ancak göz çapınız küçükse nc serisi düşünmeyin derim.

orta kahverengi gözde hıdrocor mel flashsız çok doğal çekimdir ankaradan resimleri gönderen arkadaşıma teşekkür ederim :)kendisi resimleri yüklememi rica etmişti:)

aslında gözden ziyade seriye göre değişiyor elimde 3 seri mel var 3 ay arayla üretilmiş aslında resimlerini çekicektim ama bügün fırsat olmadı hepsi ayrı tonlarda azda olsa farklar var arada bu arkadaş benden en açıgını istemişti seçip gönderdim stokda oldugu için seçme şansı oluyor:)

7 yada 8 ay once aldigim cristallerim evrim gecirdi resmen :)

rengi iyice acilip ,yogunlasti.

ilk geldikelrinde konulardan birine eklemistim sanirim.

su an ki haliyse bu :)

çok sevinirizz bekliyoruzz

7 yada 8 ay once aldigim cristallerim evrim gecirdi resmen :)

rengi iyice acilip ,yogunlasti.

ilk geldikelrinde konulardan birine eklemistim sanirim.
su an ki haliyse bu :)

Eki Görüntüle 333423

Öncelikle herkese selamlar, ben uzun zamandır forumu ve özellikle Solotica başlıklarını takip ediyorum. Kendimi bildim bileli de numaralı lens kullanıyorum. Ancak seneler sonra renk değişikliği yapmak geldi içimden ve o zaman Solotica lenslerin numaralı olanlarının uzun süre sonra elimde olacağını öğrenip vazgeçmiştim. Onlar yerine başka bir markanın radikal bir değişiklik yapmayan çok hafif renk açan bir modelini aldım, eğer yapabilirsem eklerim resmini.
10 gün evvel Arzu hanımla konuşrmamız sonucunda orjinal göz rengim açık kahve-ela-ve hareler yeşil olduğu için cor mellerdense nc crystal almamı tavsiye etti kendisi. Tabi henüz elime ulaşmadığı için yorum yapamıyorum ancak gördüğüm kadarıyla gerçekten çok güzel sonuçlar var. Siparişim geldikten sonra gördüklerimden her geçen gün biraz daha etkilendiğim için sanırım cor serisinden başka bir renk daha seçicem duruma göre içimde kalmasın :)
şimdilik herkese paylaşımları ve Arzu hanıma da yardımları için çok teşekkür ediyorum, crystallar geldiğinde paylaşacağım..
görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…