- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.841
Bunlarda yeni aldğım quartzolar.Ben genelde mavi tonları severim.Topazio yu eklemiştim.Buda güzel benceEki Görüntüle 330924
yeni aldığım quartzolar.Yeni seri topaziolardan bence daha güzel.Ben mavi hastası olmama rağmen yeni quartzolar çok hoş bence
Vetman canem eski o istediğim tppazioEki Görüntüle 331840 lardan bir haber var mı
Arzu Hanımcııımmmmmmm,
Buarada solotica gerçekten gözde yok gibi çok rahat ve kaliteli.bayıldımmmmm....Bütün arkadaşlarıma tavsiye edeceğim....
hidrocor ice ya da hidrocor azul arasında kararsızım. göz rengim açık renk.
güzel bir mavi tonu istiyorum ama azulun çok cırtlak olmasından, ice ın da çok açık kalmasından çekiniyorum o nedenle de
direkt de almak istemiyorum. elinde olup da satmak isteyen varsa süresi artık bitmek üzere olan da olabilir hiç farketmez amacım denemiş olmak
benle irtibata geçerse sevinirim.
ek olarak elinde cor verde olan için de geçerli dediklerim:)
yook tatlım şuan aklımda tek bi renk var arzu hnm kanıma girdi birzcık quartzo ama okonuda çok tedirginim yeşilmsi olmaz diye yoksa hemen alıcam:)
benmde aklımda tek quartzo var. yeşilimsi diolar ama bıraz dha arastrıp alcmm..:)
bende yeni quartzo aldım...fakat tam oturmadı...kenarklardan kendi gözüm görünüyor.bide göz kırptıkça çok kayıyor...ve bulutlu görüyorumbide pörtlek duruyor yakından çok bonbeli...sinir oldum
hadi yabende yeni quartzo aldım...fakat tam oturmadı...kenarklardan kendi gözüm görünüyor.bide göz kırptıkça çok kayıyor...ve bulutlu görüyorumbide pörtlek duruyor yakından çok bonbeli...sinir oldum
araştır benide haberdar et tatlım bende alıcam galiba bi arkadşa msj attım benm profilimdde var özlem onun lensi quartzo yazmışlardı ordanda bak istersen ben msj attım ama görmedi heralde:))
bende yeni quartzo aldım...fakat tam oturmadı...kenarklardan kendi gözüm görünüyor.bide göz kırptıkça çok kayıyor...ve bulutlu görüyorumbide pörtlek duruyor yakından çok bonbeli...sinir oldum
Eki Görüntüle 333249
Eki Görüntüle 333249 Eki Görüntüle 333251
Eki Görüntüle 333252
orta kahverengi gözde hıdrocor mel flashsız çok doğal çekimdir ankaradan resimleri gönderen arkadaşıma teşekkür ederim :)kendisi resimleri yüklememi rica etmişti:)
7 yada 8 ay once aldigim cristallerim evrim gecirdi resmen :)
rengi iyice acilip ,yogunlasti.
ilk geldikelrinde konulardan birine eklemistim sanirim.
su an ki haliyse bu :)
Eki Görüntüle 333423
aslında gözden ziyade seriye göre değişiyor elimde 3 seri mel var 3 ay arayla üretilmiş aslında resimlerini çekicektim ama bügün fırsat olmadı hepsi ayrı tonlarda azda olsa farklar var arada bu arkadaş benden en açıgını istemişti seçip gönderdim stokda oldugu için seçme şansı oluyor:)
7 yada 8 ay once aldigim cristallerim evrim gecirdi resmen :)
rengi iyice acilip ,yogunlasti.
ilk geldikelrinde konulardan birine eklemistim sanirim.
su an ki haliyse bu :)
Eki Görüntüle 333423
özellikle siyah saçta harıka görünüyorlar maşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?