Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhabalar arkadaşlar bende soloticalanmak istiyorum. fakat korkularım var 1.si gözlerim simsiyah koyu kahve falan degil :) 2.si küçük yapılı gözüm var hafifde japon gibiyim. süt beyaz tenim var ve sapsarı da saçlarımmmm. bana yardım edin noluur ne renk lens almalıyım soloticanın hangi rengi ve serisi bana yakısırrrrr ??????

Bu resimleri Arzu hanımın sitesinden aldım ama bir türlü anlayamadım bunlar cor ice olarak geçiyor, ama bana crystal gibi geldiler sizce nedir?
ya da Arzu hanım bize söyler misiniz?

wetman merhaba uzun zamandır girmiyordum yaa mellerin rengi mi değişti çok güzel benimde orta kahve gözüm biliyosun ben nc mel kullanıyorum charm mı alsam acaba bendede cristal var grafite var ama mel başka

wetman merhaba uzun zamandır girmiyordum yaa mellerin rengi mi değişti çok güzel benimde orta kahve gözüm biliyosun ben nc mel kullanıyorum charm mı alsam acaba bendede cristal var grafite var ama mel başka

Livess en memnun olduğunuz mel sanırım eğer elinizde varsa çeşitli resminizi Da koyabilir mısınız sorun olmazsa?

insulincim gozlerinde elaymis ,eminim
cok yakisir sana koyu kahve renkle sacta :)

bende zor kurtuldum sari sactan, baslarda cok yadirgadim , 3. ayin sonunda yeniden sariya boyicam die kriz geciriyordum :) ama kuaforum sag olsun saclarimin parcalanacagi konusunda ikna etti :)

simdi iki yildir en koyu kahveyi kullaniyorum ve inan oyle saglikli oldular ki , omurlerinde catalsiz , kiriksiz gun gormeyen saclarim parladi resmen.

oyle iste

yukardaki lensler banada cristalin yeni paketten cikmis halini hatirlatti ama deiller sanirim.. daha grimtrak duruyor ikinci resimde..
isiktan galiba.

:44:

Bana yardım etmeyecek misiniz?

Benim gözlerimde koyu kahverengi siyaha yakın hidrocor meller benim gözlerimi çok güzel açtı. ve ben günde nerdeyse 8 saate yakın kullanıyorum hiçbir şekilde batma yapmıyor çok rahatlar. Birkaç sayfa önde lenslerim geldiğinde bir heyecanla çekmiş oldugum fotoğraflar var ama yakın zamanda tekrar eklicem fikir olması açısından çünkü renk artık oturmaya başladı daha güzel göründüğünü düşünüyorum ilk haline göre.

bende de cor ice var aynen boyleler iste canim, crystal oldugunu sanmiyorum ice bu

bekliyoruz yeni resimleri o zaman

yani ne renk seviyorsun, cok dogal durmasi mi onemli yoksa rengi cok acmasi mi... bunlari bilmeden yardimci olmak cok zor.. benim gozlerim de cok koyu renk, tenim de cok acik - saclarim eskiden acik sariydi ama artik boyamiyorum dogal rengine dondum orta kumral.. sariyken de kumralken de her renk bence guzel gitti yani bende quartzo, topazio, cor mel, cor ice, hidrosummer azul var hepsini begeniyorum gayet memnunum. dedigim gibi, sen de aradigin kriterleri buraya yazarsan yardimci olmaya calisiriz..

tesekkürler cvp verdiğiniz için. renginide açsın istiyorum ama doğalda durması önemli yeşil tonları gidiyor bana. ayrıca hareliler gözü büyütüyormus sanırım o yüzden korkutuyor beni. cor mel yada nc mel nasıl durur bende? bir kaç kişiden yılan göz die yorum duydum cor mellerin lakabı öylemiymiş neymiş galiba :) kafam çok karıstı çok fazla da para ayıramıyorum ancak bir tane alabilirim lens. olsun tam olsun istiyorum bir kere alıyım bütce yüzünden. yardım ederseniz çok sevinirim

peki doğal duruyor mu cor mellerin pixim?

peki doğal duruyor mu cor mellerin pixim?

Açıkcası çok fazla farkeden olmuyor yani sadece samimi arkadaşlarım anladı lens taktığımı, diğer arkadaşlarımda gözlerin çok parlamış falan dedi o şekilde anladılar.
yandan bakıldığında falan pörtlek görünen bir lens değil bence. Benim ilk soloticam ama kendimi ayarlayınca bir tane daha almayı düşünüyorum.
Ayrıca ben eskiden renkli lens takanlardan nefret ederdim gözlerine bakamazdım hiç çok belli olurdu bunlarda ben öyle bir durum olduğunu sanmıyorum açıkcası.

Son düzenleme:

aslında nc mellerde çok güzel ama cor gibi renk açıyormu onu bilmiorum bide gözü büyütüo diolar. benim gözlerim ufak zaten nc meller kötümü durur iyimi bilemedim puff

ama kıyılardan kendi gözüm görünüyor sanki lens küçük gibi geldi...ne yapabilirim?düzelmezmi bu durum?

Nanymchpee en çok istediğim şeylerden biri gerçekten, cidden zor olduğunu biliyorum aynen söylediğin gibi sarışınlık alışkanlık yapan bişey sanırım :) benim kuaföre her röfle için gidişimde ilk lafım hadi koyu boyayalım oluyor. Ama her seferinde nasıl olsa geri dönmek isticeksin yapma etme diye kandırıyolar beni... Sanırım röfleden fazla kazanıyolar diye
Ama hem yüz hatlarını hem de gözleri çok daha belirgin yapıyor biliyorum ve de makyaj ihtiyacı azalıyor ayrıca... Umarım senden aldığım güçle ben de yapabilirim en kısa zamanda...

Sanki Arzu hanm forumda bi yerlerde açık renk gözlüler için cor ice'ı önermiyorum çok açık kalıyor mu demişti ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum sanırım ondan cesaret edemedim...
Ama crystal ler gelsin sonrasında ben de cor serisinden bir rengi istiyorum açıkcası...

Sen hangilerini kullanıyorsun bu arada??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…