- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.861
özellikle siyah saçta harıka görünüyorlar maşş
bu arada kendi göz rengim güneşli havada bu renk... Eki Görüntüle 333452
gözlerni çok beendm :)
Eki Görüntüle 333249
Eki Görüntüle 333249 Eki Görüntüle 333251
Eki Görüntüle 333252
orta kahverengi gözde hıdrocor mel flashsız çok doğal çekimdir ankaradan resimleri gönderen arkadaşıma teşekkür ederim :)kendisi resimleri yüklememi rica etmişti:)
Solotica lensler optiklerde satılıyor mu arkadaşlar? Ankara'da bulabileceğim bir yer var mı acaba? Bilenler lütfen yardımcı olabilir mi?
ANKARALI kimse yok sanırım, bilen yok muuu...???
Bu resimleri Arzu hanımın sitesinden aldım ama bir türlü anlayamadım bunlar cor ice olarak geçiyor, ama bana crystal gibi geldiler sizce nedir?
ya da Arzu hanım bize söyler misiniz?
Eki Görüntüle 333580 Eki Görüntüle 333578
merhabalar arkadaşlar bende soloticalanmak istiyorum. fakat korkularım var 1.si gözlerim simsiyah koyu kahve falan degil :) 2.si küçük yapılı gözüm var hafifde japon gibiyim. süt beyaz tenim var ve sapsarı da saçlarımmmm. bana yardım edin noluur ne renk lens almalıyım soloticanın hangi rengi ve serisi bana yakısırrrrr ??????
Bana yardım etmeyecek misiniz?
Bu resimleri Arzu hanımın sitesinden aldım ama bir türlü anlayamadım bunlar cor ice olarak geçiyor, ama bana crystal gibi geldiler sizce nedir?
ya da Arzu hanım bize söyler misiniz?
Eki Görüntüle 333580 Eki Görüntüle 333578
Benim gözlerimde koyu kahverengi siyaha yakın hidrocor meller benim gözlerimi çok güzel açtı. ve ben günde nerdeyse 8 saate yakın kullanıyorum hiçbir şekilde batma yapmıyor çok rahatlar. Birkaç sayfa önde lenslerim geldiğinde bir heyecanla çekmiş oldugum fotoğraflar var ama yakın zamanda tekrar eklicem fikir olması açısından çünkü renk artık oturmaya başladı daha güzel göründüğünü düşünüyorum ilk haline göre.
Bana yardım etmeyecek misiniz?
Benim gözlerimde koyu kahverengi siyaha yakın hidrocor meller benim gözlerimi çok güzel açtı. ve ben günde nerdeyse 8 saate yakın kullanıyorum hiçbir şekilde batma yapmıyor çok rahatlar. Birkaç sayfa önde lenslerim geldiğinde bir heyecanla çekmiş oldugum fotoğraflar var ama yakın zamanda tekrar eklicem fikir olması açısından çünkü renk artık oturmaya başladı daha güzel göründüğünü düşünüyorum ilk haline göre.
peki doğal duruyor mu cor mellerin pixim?
Açıkcası çok fazla farkeden olmuyor yani sadece samimi arkadaşlarım anladı lens taktığımı, diğer arkadaşlarımda gözlerin çok parlamış falan dedi o şekilde anladılar.
yandan bakıldığında falan pörtlek görünen bir lens değil bence. Benim ilk soloticam ama kendimi ayarlayınca bir tane daha almayı düşünüyorum.
Ayrıca ben eskiden renkli lens takanlardan nefret ederdim gözlerine bakamazdım hiç çok belli olurdu bunlarda ben öyle bir durum olduğunu sanmıyorum açıkcası.
gossip kayma olayı tamamen göz çapıyla ve temel eğriyle alakalı bir durum göz çapınız soloticalara göre küçük kaldıgı için taşma yapıyor normalde o lensi başkası taksa o lens kaymıyor sürekli karşılaşılan bir durum bu soloticalar 8.7 arkadaşlar bazı seriler göz çapı küçük olanlara uyar ancak göz çapınız küçükse nc serisi düşünmeyin derim.
insulincim gozlerinde elaymis ,eminim
cok yakisir sana koyu kahve renkle sacta :)
bende zor kurtuldum sari sactan, baslarda cok yadirgadim , 3. ayin sonunda yeniden sariya boyicam die kriz geciriyordum :) ama kuaforum sag olsun saclarimin parcalanacagi konusunda ikna etti :)
simdi iki yildir en koyu kahveyi kullaniyorum ve inan oyle saglikli oldular ki , omurlerinde catalsiz , kiriksiz gun gormeyen saclarim parladi resmen.
oyle iste
yukardaki lensler banada cristalin yeni paketten cikmis halini hatirlatti ama deiller sanirim.. daha grimtrak duruyor ikinci resimde..
isiktan galiba.
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?