- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.881
bende de cor ice var aynen boyleler iste canim, crystal oldugunu sanmiyorum ice bu
TrulyScrumtious, sanırım sizdeki duruşundan etkilendim zaten ben ilk :))
O kadar güzel görünüyordu ki hem doğal hem de inanılmaz belirginler!! Peki göz renginiz nasıl koyu renklerde daha doğal mı duruyor cor ice??
canim tesekkur ederim :)
daha oncesinde sariydi saclarim, cok daha yapay duruyorlardi diyebilirim, cok haklisin siyah sac konusunda
Nanymchpee en çok istediğim şeylerden biri gerçekten, cidden zor olduğunu biliyorum aynen söylediğin gibi sarışınlık alışkanlık yapan bişey sanırım :) benim kuaföre her röfle için gidişimde ilk lafım hadi koyu boyayalım oluyor. Ama her seferinde nasıl olsa geri dönmek isticeksin yapma etme diye kandırıyolar beni... Sanırım röfleden fazla kazanıyolar diye
Ama hem yüz hatlarını hem de gözleri çok daha belirgin yapıyor biliyorum ve de makyaj ihtiyacı azalıyor ayrıca... Umarım senden aldığım güçle ben de yapabilirim en kısa zamanda...
Sanki Arzu hanm forumda bi yerlerde açık renk gözlüler için cor ice'ı önermiyorum çok açık kalıyor mu demişti ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum sanırım ondan cesaret edemedim...
Ama crystal ler gelsin sonrasında ben de cor serisinden bir rengi istiyorum açıkcası...
Sen hangilerini kullanıyorsun bu arada??
soloticadan aldigim ilk lens hidrocor mel ve natural colors cristal'di.
mellerimi de cok severek takiyordum ama tek esini lavobaya dusurunce kaldi oyle
bende yeni meller siparis vermeye karar verdim, sirasiyla natural colors mel, sonra grafiti , sonra hidrocor verde aldim..
ama hidrocor verde diger soloticalara oranla cok kalin ve rahatsiz geldi ,cok kullanamadim.
onun disinda en cok graphite ve cristal kullandim diyebilriim.
yaklasik 4 hafta oncede fx eyes'dan custom bi lens siparis verdim ,ancak toplam gelis suresi 8 haftaymis yani subat sonu elimde olurlar. heyecanla bekliyorum inan, resimleride ilk buraya eklerim gibime geliyor :)) kendim gibi bu kadar lens sevenleri bulunca .
simdilik bu kadar benden:)
benımde kendı saclarım sarı . acık kumraldı ben ewde kendım actım . özellıkle sıyah saca karsı farklı bır ılgım var grı lensle mukemmel oluyorlar sızınde tenınız beyaz maşallah muhteşem üçlü
Teşekkür ederim cevabın için :))
Lens bekleme deliliğini ben ilk defa yaşıyorum, normalde zaten sabırsızımdır bakalım bu bir ay nasıl geçecek derken 10 günü doldu bile..
Dediğin yeri merak ettim custom lens sanırım en başarılı olanları bakıcam birazdan ben de...
aslında lens tiplerinin kalınlığı etkilememesi gerekmez mi yoksa ben mi yanlış biliyorum?... sanki bana boyamalarının yoğunluğu farklı olmalı gibi geliyor... belki de kalın boyama için böyledir, ama tabi sürekli kullanım için de önemli olan rahatlık aslında...
inan o kalinlik meselesini bende anlamadim. ama ilk takista bile hemen farkedilir bir fark var arasinda diger soloticalarla.
hem rahatsiz, hem cabuk kuruyor ,surekli goz damlasiyla geziyorum onu taktigimda, gozler kipkirmizi ..
resmini ceker eklerim birazdan onun, graphitelerle yan yana.. belki arzu hanim bisiler soyler, neden olduguna dair.
bende o lens bekleme olayina cok fena heyacan yapiyorum , tam hangi gun gelecegide belli olmadigindan, evde falanda bekleyemiyorum.. gozum hep posta kutusunda oluyor
bu arada fxeyes'daki lenslerden alicak falan olursan ozelden konusalim. normalde siteden gorunduklerinden daha parlak ve canli renkleri .. youtubedan izleyebilirsin videolarini. o yuzden siparis sirasinda bir kac ton alt rengi siparis vermek gerekebiliyor, secilen renge gore.:44:
inan o kalinlik meselesini bende anlamadim. ama ilk takista bile hemen farkedilir bir fark var arasinda diger soloticalarla.
hem rahatsiz, hem cabuk kuruyor ,surekli goz damlasiyla geziyorum onu taktigimda, gozler kipkirmizi ..
resmini ceker eklerim birazdan onun, graphitelerle yan yana.. belki arzu hanim bisiler soyler, neden olduguna dair.
bende o lens bekleme olayina cok fena heyacan yapiyorum , tam hangi gun gelecegide belli olmadigindan, evde falanda bekleyemiyorum.. gozum hep posta kutusunda oluyor
bu arada fxeyes'daki lenslerden alicak falan olursan ozelden konusalim. normalde siteden gorunduklerinden daha parlak ve canli renkleri .. youtubedan izleyebilirsin videolarini. o yuzden siparis sirasinda bir kac ton alt rengi siparis vermek gerekebiliyor, secilen renge gore.:44:
fxeyes'daki heaven'a bayıldım ama çok pahalı geldiler bana :/
aaa cnm fx eyes dan siparis mi verdin ben bile heyecanlandim eklersen cok cok mutlu olurumyoutubedan ya da yabanci bikac forumdan takip ediordum bir ara 2 tane rengi var yesil tonlarda cok hosuma gidior renklerin adini unuttum simdi onceden eklemistim forumda bi yerlere sen de hem solotica da var yorumlarini cok merak ediorm. boyamalari cok gercekci duruor ve haklisin fotolardan daha parlak die ben de okumustum. acik renkleri baya acik oluormus. simdiden mutlulukla kullan iisalla beklediginden daha da ii cikar
fxeyes'daki heaven'a bayıldım ama çok pahalı geldiler bana :/
piximcim, ben de halo ve daisy ye bayıldım cidden... göz var dedim kendime :))
eet azcik tuzlular el yapimi die sanirim.
ben de olive green ve adriana olana bayiliorm hos cogu gercekci duruo
ama kahve gozde gormek lazim pupil gecislerini ama pupil gecisi icinde sanirim secenek vardi ortasinin gecisini daha koyudan aciga blend olacak sekilde yaptirabiliorsun sanirim.
nanymchpee daha ii bilir tabi benm aklimda oole kalmis. valla simdiden cok meraklandim
bu okuduklarımdan sonra kesinlikle hakettiklerini düşünüyorum. pupil geçişi olayı çok güzelmiş. Bende çok meraklandım şimdi:)
Daisy de halo da güzel evet rihana falanda çok gerçekci açıkcası. çok beğendim bende çoğunu. Ama fiyatlar öğrenci bütçemi aşıyor şuan ilerde alırım inşallah bende.
Ah şu renkli gözlerin birazı benzer olsaydı bize ne güzel olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?