- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.901
hepsi gece flashlı çekildi...kendi göz rengim bildiğiniz kahverengi...
Eki Görüntüle 334183 Eki Görüntüle 334184 Eki Görüntüle 334186 Eki Görüntüle 334187 Eki Görüntüle 334188
işte quartzolarım..çok fazla kayıyor...özellikle göz kırptığımda :18: sizce nasıl çapı olmamış dimi?
aaa cnm fx eyes dan siparis mi verdin ben bile heyecanlandim eklersen cok cok mutlu olurumyoutubedan ya da yabanci bikac forumdan takip ediordum bir ara 2 tane rengi var yesil tonlarda cok hosuma gidior renklerin adini unuttum simdi onceden eklemistim forumda bi yerlere sen de hem solotica da var yorumlarini cok merak ediorm. boyamalari cok gercekci duruor ve haklisin fotolardan daha parlak die ben de okumustum. acik renkleri baya acik oluormus. simdiden mutlulukla kullan iisalla beklediginden daha da ii cikar
Bence mükemmel uymuş tenine ve kas rengine cok oturmuş canım güle güle guzelgunlerde kullan..
Herkes ilk etapta kaymaların normal olduğunu söylüyor bence sen de bı süre kullan bana kalırsa memnun kalicaksin, hele insanlar gözlerin ne güzel desin... O zaman gor)
gerçekten mi?moralim bozulmuştu;moral oldu biraz....makyajsız daha çok beğeniolar.enterasan..bide7 yaşında yeğenim bile 'takamamişsin gözün kıyıdan gözüküo' dedi...çok kötü oldum.. :/
ama kıyılardan kendi gözüm görünüyor sanki lens küçük gibi geldi...ne yapabilirim?düzelmezmi bu durum?
Ben de şimdi bakıyordum onlara, pek değişik geldi cidden :))
Graphite dedin aklıma geldi işte sanırım benim de aklımda aslında graphite var, gördüğüm bütün resimler harika çünkü, hem renk süper hem de doğallık.. resim koyarsan mükemmel olur :=)
ilk renkli lens baktığımda kadıköyde bi yerde deneme yapmaya gitmiştim, üst katta bi yerdi adını hatırlamıyorum, orda birçok farklı markanın lensleri vardı genellikle senelik. o ara rainbow giallo vardı pek revaçta, gözüme taktım sonuç aynen şöyle oldu... korktum...
Eki Görüntüle 334147
ne kadar rahatsız olduğunu ne kadar battığını ve de kan çanağına döndüğümü hiç unutmuyorum, ki bunlar 5 dakika gözümde kalmasıyla oldu...
bir kaç tane daha denettiler ama baktım ki olacak gibi değil kendi enhancerlarımı taktım mis ohh...
bi daha da ı ıh dedim... taa ki tabi soloticayla tanışana kadar...
umarım gelecek olanlar da rahatlık konusunda harika olur :))
cor serisinde sanırım kendi içinde bile değişiyor renk değiştikçe... mellerden herkes mutlu, rahat deniyor, nc crystallerden henüz bir rahatsızlık okumadım.. ama anladığım kadarıyla zaten nc crystaller de cor serisine yakın boyama olarak..
Eki Görüntüle 334183 Eki Görüntüle 334184 Eki Görüntüle 334186 Eki Görüntüle 334187 Eki Görüntüle 334188
işte quartzolarım..çok fazla kayıyor...özellikle göz kırptığımda :18: sizce nasıl çapı olmamış dimi?
yani ne renk seviyorsun, cok dogal durmasi mi onemli yoksa rengi cok acmasi mi... bunlari bilmeden yardimci olmak cok zor.. benim gozlerim de cok koyu renk, tenim de cok acik - saclarim eskiden acik sariydi ama artik boyamiyorum dogal rengine dondum orta kumral.. sariyken de kumralken de her renk bence guzel gitti yani bende quartzo, topazio, cor mel, cor ice, hidrosummer azul var hepsini begeniyorum gayet memnunum. dedigim gibi, sen de aradigin kriterleri buraya yazarsan yardimci olmaya calisiriz..
tesekkürler cvp verdiğiniz için. renginide açsın istiyorum ama doğalda durması önemli yeşil tonları gidiyor bana. ayrıca hareliler gözü büyütüyormus sanırım o yüzden korkutuyor beni. cor mel yada nc mel nasıl durur bende? bir kaç kişiden yılan göz die yorum duydum cor mellerin lakabı öylemiymiş neymiş galiba :) kafam çok karıstı çok fazla da para ayıramıyorum ancak bir tane alabilirim lens. olsun tam olsun istiyorum bir kere alıyım bütce yüzünden. yardım ederseniz çok sevinirim
fxeyes'daki heaven'a bayıldım ama çok pahalı geldiler bana :/
sağolun kızlar...inşallah alışırım... vetman10 dan aldım ve onun yorumunu çok merak ediyorum... tam oturmadı sanki?????
bu arada acikca konusmak gerekirse yakindan bile dogal gorunen tek lens cor mel bence.. diger lenslerimin hepsini severek takiyorum tabiyine de goz rengi bizimki gibi koyu olanlar icin dogallik acisindan mel diyorum.. sahsi fikrim
bayıldımmmm bayıldımmmmm gözlerindeki durusuna :) süpermiş ya kesinlikle mel alıyorum canım çok teşekkür ediyorum sana çok yardımcı oldun öptüm seniiiii
canim, bende de hafif kayma yapiyordu quartzolar, ama zamanla azaldi buna eminim. ben 2.5 yil kullandim o quartzolari
hidrocor serisi yalniz hic kaymiyor bana tam oldu, nc serisi demek bizim goz yapimiza tam uygun degil. yine de kotu durmuyor ben bayildim sendeki durusunabence takma kafaya o kadar.. zamanla biraz duzelme olur zaten. ama dedigim gibi, simdi de oyle buyuk bir kayma yok gibi gorunuyor hafif kaymadan da birsey olmaz canim tak gitsin :) harika gorunuyorlar
evet turk parasina vurulunca ,cidden oyle..
benimde duam umarim aldigi parayi hak eden birsey cikmasi yonunde.
istedigim gibi birsey cikmazsa ,heralde icime oturur :26:
not:heaven eminim koyu yada kizil saclarla muhtesem durur, cokda gercekci olduguna inaniyorum ama iste eger cok acik gelmesi halinde, bi daha postala, bir daha 8 hafta bekle beni yorar diye ugrasmak istemedim acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?