Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hepsi gece flashlı çekildi...kendi göz rengim bildiğiniz kahverengi...

bence zamanla oturur kayma ama bilenlere sorman lazım. birde gündüz çekimleri daha iyi oluyor bence çünkü flaşdan gözbebeği iyice küçülüyor tabi benim fikrim bu ne kadar doğru olur emin değilim.

Bence mükemmel uymuş tenine ve kas rengine cok oturmuş canım güle güle guzelgunlerde kullan..
Herkes ilk etapta kaymaların normal olduğunu söylüyor bence sen de bı süre kullan bana kalırsa memnun kalicaksin, hele insanlar gözlerin ne güzel desin... O zaman gor)

insallah bambamcim :)

bende de zaman gectikce heyecan tavan yapiyor :) ve hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum..

gerci siparisi alan ekip cok ilgiliydi, siparisi verdikten bir gun sonra aradilar, ozel numaralimi istiyorsunuz? tam olarak belirtmemissiniz, numaralarinizi alalim , ona gore saydam lensi siparis vericez, gelincede hemen boyamaya baslicaz dediler.

ben tabi estetik amacli aldigimi soyleyince , pupil genisligi icin olcu istediler, o anda soyle bir dusundum, soloticalarin genisligi iyi der cogu kisi ama bana buyuk gelmisti pupil acikligi, ve 4 mm dedim. normalde fxeyes'in pupilleri 5 mm ki soloticadakiler tahminime gore 6 yada 7 mm , arzu hanim duzeltin lutfen tahminim yanlissa.yani pupil ackligi kucuk olucak oldukca..

ayrica temsilci kadin, renklerin genel olarak cok acik bulundugunu, ve genellikle bir yada bir kac ton koyultuldugunu soyledi. isteyip istemedigimi sordu. ben lens gelsin eger cok parlak, yada acik bulursam yeniden yollamayi dusunuyorum boyamaya , boyle bir opsiyonda varmis. ama siparis ettigim lens en dogallarindan biri oldugu icin simdilik bekliyorum.

bu arada kizlar ben jazmine siparis verdim surdan bakabilirsiniz ,sonra gelince kiyaslamalari buraya bakarak yapabiliriz.

FXEYES JAZMINE.AVI - YouTube

bir de unutmadan ,bazi lensler var ki heaven ve daisy , gercekten cok aciklarmis ve gun isinda vampir gibi duruyorlarmis.. yani aklinizda bulunsun kizlar siparis falan vericekseniz en az iki ton dusurmelerini soyleyin muhakkak

gerçekten mi?moralim bozulmuştu;moral oldu biraz....makyajsız daha çok beğeniolar.enterasan..bide7 yaşında yeğenim bile 'takamamişsin gözün kıyıdan gözüküo' dedi...çok kötü oldum.. :/

ama kıyılardan kendi gözüm görünüyor sanki lens küçük gibi geldi...ne yapabilirim?düzelmezmi bu durum?

canım gözlerine çok akışmış quartzolar ayrıca tam oturmuş duruyor resimelrde umarım kayma sorunun geçer geçmesse açıkçası öyle kullanmaktan başka bir şey yok soloticalarçok güzel ama nc serisi herkeze olmuyor iştebence roblem etme çok güzel durmuşlar.

Son düzenleme:

vallahi usenmedim kalktim graphiteleri taktim ,senin icin resim cekdim

yukardaki iki resimde graphiti

graphiti beyaz zeminde

buda cristal beyaz zeminde ..

benim tercihim resimlerde bile kristal oldu..

gece graphite nerdeyse farkedilmeyen bi renk, yuzyuze, simdi resimde bu kadar renkli cikmasi benide sasirtti. gunduz kullanim icin daha iyi.

bu arada eklenti yaptigin resim , fxeyes'in yaratik lensleri var onlara benziyormus gercekten.. onlari alip takanlar var mi gercekten merak ediyorum :))

canim cokda kayiyor gibi gorunmemis resimde, ama tabi gozlerini oynatirken bakmak lazim birde.

ya aslinda herkes lens ve suyun bir araya gelmemesi gerektigini soyluyor. cokda haklilar herhangi bir enfeksiyona sebep olabilirmis.

ama ben aldigim her lensi paketinden cikarir cikarmaz suya yatiriyorum. 24 saat tutuyorum en az. sonra cikarip solusyonunda temizlemeye birakiyorum. temizlendikten sonra serumla yikayip takiyorum.. batan, kayan lenslere bir derece cozum oluyor.

hangi lensimdi hatirlamiyorum ama surekli yikiyordum lensi, seninki gibi kaydigini goruyordum. yikayip takinca sak diye yapisiyo goze

ay bu kadar zararli bi oneride bulundugum icin , paparayi yicem gibi bis var icimde:18:

yani ne renk seviyorsun, cok dogal durmasi mi onemli yoksa rengi cok acmasi mi... bunlari bilmeden yardimci olmak cok zor.. benim gozlerim de cok koyu renk, tenim de cok acik - saclarim eskiden acik sariydi ama artik boyamiyorum dogal rengine dondum orta kumral.. sariyken de kumralken de her renk bence guzel gitti yani bende quartzo, topazio, cor mel, cor ice, hidrosummer azul var hepsini begeniyorum gayet memnunum. dedigim gibi, sen de aradigin kriterleri buraya yazarsan yardimci olmaya calisiriz..[/QUOTE]

canım sende cor meller nasıl duruyor? bende o rengi düşünebilirim ama yapay durmasın istiorum. bide hareli düşünmüyorum çünkü gözlerim çok ufak pörtlek yapar onlar beni. fikrini paylaşırsan sevinirim tipimi az buçuk anlattım size :)

canım sende cor meller nasıl duruyor? bende o rengi düşünebilirim ama yapay durmasın istiorum. bide hareli düşünmüyorum çünkü gözlerim çok ufak pörtlek yapar onlar beni. fikrini paylaşırsan sevinirim tipimi az buçuk anlattım size :)[/QUOTE]

TrulyScrumptious bu iletiyi sana yazmaya calıştım ama olmadı galiba bu sitede yeniyim pek kullanmayı bilmiyorum kusura bakma :)

ben cor mellere bayiliyorum sahsen.. o lakabi da hic duymamistim :)) cok dogal duruyorlar ayrica cor serisi inanilmaz rahat, sanki gozde lens yok gibi.
nc mel hic bilmiyorum canim ama bazi arkadaslarda var bu topikten biliyorum.. yalniz hatirlayamadim simdi kimlerde oldugunu. resim koymuslarsa biraz karistir gecmis sayfalari bulabilirsin..
ben de sana cor melleri gostereyim, gozlerim cok koyu kahverengi siyaha yakin.. cor mel bende boyle duruyor:

hic makyajsiz tabi, makyaj olunca daha da hos duruyorlar aslinda ben sahsen cok seviyorum

fxeyes'daki heaven'a bayıldım ama çok pahalı geldiler bana :/

evet turk parasina vurulunca ,cidden oyle..

benimde duam umarim aldigi parayi hak eden birsey cikmasi yonunde.

istedigim gibi birsey cikmazsa ,heralde icime oturur :26:

not:heaven eminim koyu yada kizil saclarla muhtesem durur, cokda gercekci olduguna inaniyorum ama iste eger cok acik gelmesi halinde, bi daha postala, bir daha 8 hafta bekle beni yorar diye ugrasmak istemedim acikcasi.

Son düzenleme:
bu arada acikca konusmak gerekirse yakindan bile dogal gorunen tek lens cor mel bence.. diger lenslerimin hepsini severek takiyorum tabi yine de goz rengi bizimki gibi koyu olanlar icin dogallik acisindan mel diyorum.. sahsi fikrim

bendemi yıkasam acep??????daha 2 kez taktım belki zamanla oturur...nc serisini araştırırken göze tam oturmama ihtimalini görmemiştim

Son düzenleme:
sağolun kızlar...inşallah alışırım... vetman10 dan aldım ve onun yorumunu çok merak ediyorum... tam oturmadı sanki?????

canim, bende de hafif kayma yapiyordu quartzolar, ama zamanla azaldi buna eminim. ben 2.5 yil kullandim o quartzolari
hidrocor serisi yalniz hic kaymiyor bana tam oldu, nc serisi demek bizim goz yapimiza tam uygun degil. yine de kotu durmuyor ben bayildim sendeki durusuna bence takma kafaya o kadar.. zamanla biraz duzelme olur zaten. ama dedigim gibi, simdi de oyle buyuk bir kayma yok gibi gorunuyor hafif kaymadan da birsey olmaz canim tak gitsin :) harika gorunuyorlar

bu arada acikca konusmak gerekirse yakindan bile dogal gorunen tek lens cor mel bence.. diger lenslerimin hepsini severek takiyorum tabi yine de goz rengi bizimki gibi koyu olanlar icin dogallik acisindan mel diyorum.. sahsi fikrim

bayıldımmmm bayıldımmmmm gözlerindeki durusuna :) süpermiş ya kesinlikle mel alıyorum canım çok teşekkür ediyorum sana çok yardımcı oldun öptüm seniiiii

2.5 yıl aynı lenslerimi kullandın yani??

canim bence guzel durmamasi ihtimali yokk.. uzun zamandir fxeyes'a bakip duruyorum youtube videolarina falan.. ama fiyat malesef bana da cok geliyor :18:
light blue gray, adriana, heaven, stella, icy green, betty blue... acikcasi hepsini istiyorum el boyamasi oyle guzel oluyor iste ama dedigim gibi fiyati da oldukca tuzlu. yine de birgun bir cift alicam yoksa icimde ukde kalicak..
senden ricam lutfen lenslerin geldiginde denediginde bana biraz bilgi ver rahat mi, kalin mi, vs.. cunku benim gozlerim hassas malesef lens kalinlastikca benim gozlere de bir haller oluyor solotica nc takabildigim maksimum kalinlik oyle diyeyim, onu bile tum gun takinca aksam bir ton damla damlatmam gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…