Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

trulyScrumptious ;

insallah canim dedigin gibi olur.

zaten gelsinler ilk isim takip resimleri cekip, buraya yuklemek olucak.

bende gelicek yorumlari merak ediyorum simdiden. Ve acikcasi benim kadar fxeyes takipcisi oldugunu gormek sevindirdi, tahmin etmiyordum bu kadarini :)

ayni goz hassasiyeti bende de var malesef, fazla kurular, denemedigim goz damlasi, denemedigim solusyon kalmadi benimde diyebilirim.
ve en cok korktugum sey de lenslerin soloticalardan kalin gelmesi. kiii internette kalin olduklarina ve az hava gecirgenlikleri olduguna dair bir suru sey okudum:18:
o yuzden tecrubelerimi ilk sizinle paylasicam :)

tamam canim sabirsizlikla bekliyorum o zaman.. demek senin gozlerin de kuru.. demek eger fxeyes sana olursa bana da olacak demektir. iyi haberlerini bekliyorum

tamam canim sabirsizlikla bekliyorum o zaman.. demek senin gozlerin de kuru.. demek eger fxeyes sana olursa bana da olacak demektir. iyi haberlerini bekliyorum

Ben lens kaymalarına çözüm olarak yine kadınlar kulübünde okumuştum sanırım.Şöyle diyordu.Lenslerin kapağını çok sıkı kapatın.Sonra derince bir kaba çok sıcak bir su koyun.Bu suyun içine sısı sıkı kapaklarını kapattıgıı-nız lenslerinizi kabı ile beraber koyunuz.Bir kaşık yardı ile 4 5 dakika içine batırıp bekletiniz.Sonra suyun içinden alıp takınız diyor.Ve yapanların yüzde 90 ınd kayma olayı kaybolmuş.Bilemiyorum artık ne kadar çözüm olur.Ben okuduğumu yazıyorum

canım, çok güzel olmuş bence gayet doğal duruyorlar..gözle kaynaşıp şeklini alması zaman alabiliyor,bende de quartzo var ilk zamanlar çok kayıyordu benimkiler de..ama taktıkça oturuyor,rengi de şekli de.. sakın satmaya filan kalkma, fırsat buldukça kullan ki göz şeklini alabilsinler..tekrar söylüyorum bence çok güzel duruyorlar..güle güle kullan..

gerçekten mi?moralim bozulmuştu;moral oldu biraz....makyajsız daha çok beğeniolar.enterasan..bide7 yaşında yeğenim bile 'takamamişsin gözün kıyıdan gözüküo' dedi...çok kötü oldum.. :/

Yok cidden ben cok beğendim kafana takmana asla değmez...
Uzun süre kendi şişelerinde bekledikleri icin belki de daha sert oluyor lensler sonra bizim kullandığımız sıkıştıklarına heralde yumuşatın daha iyi adapte olabiliyorlar göze. Bir hafta sonra eminim seninki de yumusar canimm )

Bu arada telefondan yazdım kafasına göre değişmiş kelimeler solusyonlar demek istemiştim )

Gercekten guzel bir renk aslında sanırım flaşı halı daha mavimsi normalde güme gri heralde.. Walla göz seklin cok guzel o yüzden yakışmış ben beğendim ama aynen katılıyorum crystaller cok daha doğal kutuda bile ) usenmedigin icin ayrıca cok ytesekkur ederim canimm..

Fxeyestan gelicek olanları ben de inanılmaz merakla bekliyorum dün bir kac video izleme şansım oldu bana harika göründüler canlı görmek başka olur tabi )

nekadar güzel uymuş saç ve ten renginize
sarışın renkli gözlü bir bayan gibi duruyorsunuz çok hoş..
ben cor melleri daha açık tahmin ediyordum..
rainbow giallo var bende rengi çok benziyor birbirine cor mel ile..
hatta bu daha doğal görünüyor sanırım..

tesekkur ederim :) artik sarisin degilim ama hala meller favorim..
benim goz rengim cok koyu, cogu lens bende koyu duruyor malesef hidrosummer azul bile herkeste cok acik mavi dururken ben de normal bir mavi oldu sanki. mel de o yuzden oldugundan daha koyu durmustur :) o kadar ince bir lens olmasina ragmen rengi oldukca aciyor o kesin..

wetman merhaba uzun zamandır girmiyordum yaa mellerin rengi mi değişti çok güzel benimde orta kahve gözüm biliyosun ben nc mel kullanıyorum charm mı alsam acaba bendede cristal var grafite var ama mel başka
livescim hoşgeldin 1 yıldır neredeyse yoksun piyasada cor mel öneririm kesinlikle çok doğal duruyorlar:)
ondan sipariş verebilirsin.yardımcı oluyor çok saolsun..
canım sapol elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum:)

Son düzenleme:

göz renginiz nedir acaba acık orta koyu kahve? bırde ben cor verde almayı dusunuyorum cor mel sarımsı durabılır dıye benmde gözlerım cok cok koyu kahve. cor verde nasıl olur sızce arastırıyorum ama verde ıle ılgılı pek bılgı bulamıyorum bıraz belırgı bır yeşıl olmasını ıstıyorum sızce nasıl olur cvp verırsenız cok sevınrm . bu gıdıste bende custom a yonelcem sanırım ınsallah memnun kalırsınız

qmzqrx tesekkur ederim :)

sen hangi renkleri kullaniyorsun? memnun musun ?

ben optıklerde satılan klasık lenslerden kullandm fakat gözlerım numaralı oldugu ıcın hergun takamıyordum malum pötlek pörtlek duruolar hergun ınsan cekemıyor sonra seffaf kullandm uzun bı sure... netten lens arastrtrken tanıta tıkarama rastladım . ve suan onu kulllanyorum. cok memnunum aslında kalın bı lens ama benı rahatsız etmıyor tum gun gözumde .. fakat gözlerm sıyah gıbı oldugu ıcın cok acmıyor.uzun zamandırda solotıca yı takıp edıyorum tam quartzo alacakken yenı serılerının tonlarıyla oynandgını ögrendm . cunku ben yesıl ıstıyorum . cor verde dusunuyorm ama oda koyu dıolar. dogallıkta önemlı ama bırazda belırgın olsun ya en sonunda custom alacam gıbı gelıyor

gerçekten mi?moralim bozulmuştu;moral oldu biraz....makyajsız daha çok beğeniolar.enterasan..bide7 yaşında yeğenim bile 'takamamişsin gözün kıyıdan gözüküo' dedi...çok kötü oldum.. :/

bende çok begendım gerckten emın ol zaman gectıkce dahada guzellesecekler . gun ısıgındada foto katabılırmıısn acaba ?

insulincim senin doğal gözlerinde mükemmelmiş renk olarak sende cristalller çok çok güzel bir sonuç verecek bence görücez:))

hıdrocor ıce bunlar evt cristalde yeşillik var bunlar direkt gri:)[/QUOTE]

Cok tesekkurler Arzu hanım sizi dinlemekle iyi yaptığıma emindim zaten..
Peki açık renk gözlerde ice pek olmaz gibi bisey dediniz gibi okudum ne dersiniz graphite mı ice mı almalıyım ikincileri?

cnm ben de soloticadan kalinlar mi die cok cok merak ediorm. kalin olduklarina dair yorumlari ben de okumustum. ancak en kotu ihtimalde yorsa bile gozu her gun yerine ara ara takilabilir.
maddi acidan cok zorlayici olmasa ben de dusunuorm edinmeyi bir tane sirf boyamalarinin guzelligi bile cok cekici gelio

bu arada acikca konusmak gerekirse yakindan bile dogal gorunen tek lens cor mel bence.. diger lenslerimin hepsini severek takiyorum tabi yine de goz rengi bizimki gibi koyu olanlar icin dogallik acisindan mel diyorum.. sahsi fikrim

mel konusunda kesinlikle ben de katiliorm yakindan bile anlasilmiorlar. ben de nc mel acikcasi cor mel alsaymisim dedim sonradan cok cor mel hem biraz daha acik hem de haresiz lens seviorm. soloticanin bana gore en guzel lenslerinden biri cor mel. sana da harika olmus cnm kendi gozun gibi duruor gercekten

şu an natural colours quartzolar gri yeşil boyamada eski 1.5 sene önce daha griydi mavi gibi yorumlar yapıldı ancak quartzolar hiç mavi olmadı :) şu an iyice yeşillendiler:)

insulincim senin doğal gözlerinde mükemmelmiş renk olarak sende cristalller çok çok güzel bir sonuç verecek bence görücez:))

hıdrocor ıce bunlar evt cristalde yeşillik var bunlar direkt gri:)

Cok tesekkurler Arzu hanım sizi dinlemekle iyi yaptığıma emindim zaten..
Peki açık renk gözlerde ice pek olmaz gibi bisey dediniz gibi okudum ne dersiniz graphite mı ice mı almalıyım ikincileri?[/QUOTE]
açık gözlere ıce olmaz demedimde açık gözlerde iyice grileşiyorlar koyu kahverengi gözlerde biraz daha maviler her durumda ıcelar gri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…