- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.921
2.5 yıl aynı lenslerimi kullandın yani??
canim bence guzel durmamasi ihtimali yokk.. uzun zamandir fxeyes'a bakip duruyorum youtube videolarina falan.. ama fiyat malesef bana da cok geliyor :18:
light blue gray, adriana, heaven, stella, icy green, betty blue... acikcasi hepsini istiyorumel boyamasi oyle guzel oluyor iste ama dedigim gibi fiyati da oldukca tuzlu. yine de birgun bir cift alicam yoksa icimde ukde kalicak..
senden ricam lutfen lenslerin geldiginde denediginde bana biraz bilgi ver rahat mi, kalin mi, vs.. cunku benim gozlerim hassas malesef lens kalinlastikca benim gozlere de bir haller oluyorsolotica nc takabildigim maksimum kalinlik oyle diyeyim, onu bile tum gun takinca aksam bir ton damla damlatmam gerekiyor..
trulyScrumptious ;
insallah canim dedigin gibi olur.
zaten gelsinler ilk isim takip resimleri cekip, buraya yuklemek olucak.
bende gelicek yorumlari merak ediyorum simdiden. Ve acikcasi benim kadar fxeyes takipcisi oldugunu gormek sevindirdi, tahmin etmiyordum bu kadarini :)
ayni goz hassasiyeti bende de var malesef, fazla kurular, denemedigim goz damlasi, denemedigim solusyon kalmadi benimde diyebilirim.
ve en cok korktugum sey de lenslerin soloticalardan kalin gelmesi. kiii internette kalin olduklarina ve az hava gecirgenlikleri olduguna dair bir suru sey okudum:18:
o yuzden tecrubelerimi ilk sizinle paylasicam :)
tamam canim sabirsizlikla bekliyorum o zaman.. demek senin gozlerin de kuru.. demek eger fxeyes sana olursa bana da olacak demektir. iyi haberlerini bekliyorum
2.5 yıl aynı lenslerimi kullandın yani??
Eki Görüntüle 334183 Eki Görüntüle 334184 Eki Görüntüle 334186 Eki Görüntüle 334187 Eki Görüntüle 334188
işte quartzolarım..çok fazla kayıyor...özellikle göz kırptığımda :18: sizce nasıl çapı olmamış dimi?
gerçekten mi?moralim bozulmuştu;moral oldu biraz....makyajsız daha çok beğeniolar.enterasan..bide7 yaşında yeğenim bile 'takamamişsin gözün kıyıdan gözüküo' dedi...çok kötü oldum.. :/
Yok cidden ben cok beğendim kafana takmana asla değmez...
Uzun süre kendi şişelerinde bekledikleri icin belki de daha sert oluyor lensler sonra bizim kullandığımız sıkıştıklarına heralde yumuşatın daha iyi adapte olabiliyorlar göze. Bir hafta sonra eminim seninki de yumusar canimm)
vallahi usenmedim kalktim graphiteleri taktim ,senin icin resim cekdim
Eki Görüntüle 334268
Eki Görüntüle 334269
yukardaki iki resimde graphiti
Eki Görüntüle 334271
graphiti beyaz zeminde
Eki Görüntüle 334272
buda cristal beyaz zeminde ..
benim tercihim resimlerde bile kristal oldu..
gece graphite nerdeyse farkedilmeyen bi renk, yuzyuze, simdi resimde bu kadar renkli cikmasi benide sasirtti. gunduz kullanim icin daha iyi.
bu arada eklenti yaptigin resim , fxeyes'in yaratik lensleri var onlara benziyormus gercekten.. onlari alip takanlar var mi gercekten merak ediyorum :))
ben cor mellere bayiliyorum sahsen.. o lakabi da hic duymamistim :)) cok dogal duruyorlar ayrica cor serisi inanilmaz rahat, sanki gozde lens yok gibi.
nc mel hic bilmiyorum canim ama bazi arkadaslarda var bu topikten biliyorum.. yalniz hatirlayamadim simdi kimlerde oldugunu. resim koymuslarsa biraz karistir gecmis sayfalari bulabilirsin..
ben de sana cor melleri gostereyim, gozlerim cok koyu kahverengi siyaha yakin.. cor mel bende boyle duruyor:
Eki Görüntüle 334308
hic makyajsiz tabi, makyaj olunca daha da hos duruyorlar aslindaben sahsen cok seviyorum
nekadar güzel uymuş saç ve ten renginize
sarışın renkli gözlü bir bayan gibi duruyorsunuz çok hoş..
ben cor melleri daha açık tahmin ediyordum..
rainbow giallo var bende rengi çok benziyor birbirine cor mel ile..
hatta bu daha doğal görünüyor sanırım..
livescim hoşgeldin 1 yıldır neredeyse yoksun piyasada cor mel öneririm kesinlikle çok doğal duruyorlar:)wetman merhaba uzun zamandır girmiyordum yaa mellerin rengi mi değişti çok güzel benimde orta kahve gözüm biliyosun ben nc mel kullanıyorum charm mı alsam acaba bendede cristal var grafite var ama mel başka
canım sapol elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum:)ondan sipariş verebilirsin.yardımcı oluyor çok saolsun..
Öncelikle herkese selamlar, ben uzun zamandır forumu ve özellikle Solotica başlıklarını takip ediyorum. Kendimi bildim bileli de numaralı lens kullanıyorum. Ancak seneler sonra renk değişikliği yapmak geldi içimden ve o zaman Solotica lenslerin numaralı olanlarının uzun süre sonra elimde olacağını öğrenip vazgeçmiştim. Onlar yerine başka bir markanın radikal bir değişiklik yapmayan çok hafif renk açan bir modelini aldım, eğer yapabilirsem eklerim resmini.
10 gün evvel Arzu hanımla konuşrmamız sonucunda orjinal göz rengim açık kahve-ela-ve hareler yeşil olduğu için cor mellerdense nc crystal almamı tavsiye etti kendisi. Tabi henüz elime ulaşmadığı için yorum yapamıyorum ancak gördüğüm kadarıyla gerçekten çok güzel sonuçlar var. Siparişim geldikten sonra gördüklerimden her geçen gün biraz daha etkilendiğim için sanırım cor serisinden başka bir renk daha seçicem duruma göre içimde kalmasın :)
şimdilik herkese paylaşımları ve Arzu hanıma da yardımları için çok teşekkür ediyorum, crystallar geldiğinde paylaşacağım..
görüşmek üzere...
insulincim senin doğal gözlerinde mükemmelmiş renk olarak sende cristalller çok çok güzel bir sonuç verecek bence görücez:))
Bu resimleri Arzu hanımın sitesinden aldım ama bir türlü anlayamadım bunlar cor ice olarak geçiyor, ama bana crystal gibi geldiler sizce nedir?
ya da Arzu hanım bize söyler misiniz?
Eki Görüntüle 333580 Eki Görüntüle 333578
hıdrocor ıce bunlar evt cristalde yeşillik var bunlar direkt gri:)
soloticadan aldigim ilk lens hidrocor mel ve natural colors cristal'di.
mellerimi de cok severek takiyordum ama tek esini lavobaya dusurunce kaldi oyle
bende yeni meller siparis vermeye karar verdim, sirasiyla natural colors mel, sonra grafiti , sonra hidrocor verde aldim..
ama hidrocor verde diger soloticalara oranla cok kalin ve rahatsiz geldi ,cok kullanamadim.
onun disinda en cok graphite ve cristal kullandim diyebilriim.
yaklasik 4 hafta oncede fx eyes'dan custom bi lens siparis verdim ,ancak toplam gelis suresi 8 haftaymis yani subat sonu elimde olurlar. heyecanla bekliyorum inan, resimleride ilk buraya eklerim gibime geliyor :)) kendim gibi bu kadar lens sevenleri bulunca .
simdilik bu kadar benden:)
qmzqrx tesekkur ederim :)
sen hangi renkleri kullaniyorsun? memnun musun ?
gerçekten mi?moralim bozulmuştu;moral oldu biraz....makyajsız daha çok beğeniolar.enterasan..bide7 yaşında yeğenim bile 'takamamişsin gözün kıyıdan gözüküo' dedi...çok kötü oldum.. :/
trulyScrumptious ;
insallah canim dedigin gibi olur.
zaten gelsinler ilk isim takip resimleri cekip, buraya yuklemek olucak.
bende gelicek yorumlari merak ediyorum simdiden. Ve acikcasi benim kadar fxeyes takipcisi oldugunu gormek sevindirdi, tahmin etmiyordum bu kadarini :)
ayni goz hassasiyeti bende de var malesef, fazla kurular, denemedigim goz damlasi, denemedigim solusyon kalmadi benimde diyebilirim.
ve en cok korktugum sey de lenslerin soloticalardan kalin gelmesi. kiii internette kalin olduklarina ve az hava gecirgenlikleri olduguna dair bir suru sey okudum:18:
o yuzden tecrubelerimi ilk sizinle paylasicam :)
bu arada acikca konusmak gerekirse yakindan bile dogal gorunen tek lens cor mel bence.. diger lenslerimin hepsini severek takiyorum tabiyine de goz rengi bizimki gibi koyu olanlar icin dogallik acisindan mel diyorum.. sahsi fikrim
şu an natural colours quartzolar gri yeşil boyamada eski 1.5 sene önce daha griydi mavi gibi yorumlar yapıldı ancak quartzolar hiç mavi olmadı :) şu an iyice yeşillendiler:)ben optıklerde satılan klasık lenslerden kullandm fakat gözlerım numaralı oldugu ıcın hergun takamıyordum malum pötlek pörtlek duruolar hergun ınsan cekemıyorsonra seffaf kullandm uzun bı sure... netten lens arastrtrken tanıta tıkarama rastladım . ve suan onu kulllanyorum. cok memnunum aslında kalın bı lens ama benı rahatsız etmıyor tum gun gözumde .. fakat gözlerm sıyah gıbı oldugu ıcın cok acmıyor.uzun zamandırda solotıca yı takıp edıyorum tam quartzo alacakken yenı serılerının tonlarıyla oynandgını ögrendm . cunku ben yesıl ıstıyorum . cor verde dusunuyorm ama oda koyu dıolar. dogallıkta önemlı ama bırazda belırgın olsun ya en sonunda custom alacam gıbı gelıyor
insulincim senin doğal gözlerinde mükemmelmiş renk olarak sende cristalller çok çok güzel bir sonuç verecek bence görücez:))
hıdrocor ıce bunlar evt cristalde yeşillik var bunlar direkt gri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?