Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

insulincim, sarida cok guzel gorunuyor sende ama merakla beklicem saclarini boyatmani, ekle muhakakkak oyle bi cilginlik yaparsan
birde birden gidip heyecanla en koyu renge boyama derim ben nacizane, yavas yavas en koyuya dogru git, saridan, en koyu kahveye gecince insan alisamaz ya, hem yavas yavas giderek kendine zaman tanirsin alismak icin, hem bir suru renk denemis olursun, bizede olay olur renkleri oylariz sende

bende o ela gozleri koyu renklerle gormek isterim hani

canim benim gozlerim koyu kahve sanirim yada tam olarak su , bir kac yil oncesinden bu foto ama sanirim degismemistir dimi

bu goz rengi ile verde inanilmaz uyum sagliyor diyebilirim, verdeyi gun isinda, disarida kullandim ve herkes cok gercekci durdugunu soyledi.
eger seninde goz rengin benimkine yakinsa, uyum olarak memnun kalirsin zannediyorum.
verde bulabilecegin en koyu yesillerden biri.
ama naturallik olarak, bir mel birde verdeyi soyleyebilirim soloticalarda.
tek dez avantaji, gece kullandiginizda, pek farkedilmemesi.

iste bazi lensler gece muhtesem gorunuyor, bazilari ise gun isiginda.

bir ara verdeli bir resim cekerim sanada canim .

benım göz rengımde aynen boyle belkı dahada koyu olabılır cor mel cok guzel acıyor ama sarı da durabılıyor ./ verde yı cok merak edıyorum gun ısıgında verdelı resım cekebılırsen cok sevıncem coook saol :))

açık gözlere ıce olmaz demedimde açık gözlerde iyice grileşiyorlar koyu kahverengi gözlerde biraz daha maviler her durumda ıcelar gri:)[/QUOTE]

kızlar açık yeşil gözümde solotica düz mavi renk.....gözümü tek açan renk buydu.ama yine yeşil oldu ahahahaha

sizce nasıl olmuş kızlar?

Eklentiler

• $02d01df602200bb0692c9e8c1d1bfba8.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 35
çok teşekkür ederim canlarım...
banada doğal geldi çok güzel.ama yakından bakınca hareli olduu için biraz belli oluyor.onun dışında kmse anlamıyor.cuk oturdu.birde solot,calar dierlerine göre çok parlakkkk..
ama ışıkta yeşil normlde mavi gibi.diğer halinide b,r ara koyarım:)))

Numarasız değil mi ocreleriniz??

Sevgili Bambam az evvel lens fotograflarına baktım, bi insana bütün renkler mi bu kadar yakışır :) Hem de bütün farklı tipleri :)
inan bayıldım, sen hangisini en çok seviyorsun bilmiyorum ama bana kalırsa cor icelar kendi gözün kadar doğal ve de çarpıcı görünüyor..
sanırım sayende istediğim ikinci rengi buldum :) çok teşekkür ederim, ve çok güzel günlerde kullanmanı dilerim :))

arkadaşlar dıamond colors renklı lens dı bır sıte var. sanırım onlarda ıstanbulda kendı özel lenslerını cıkarıyorlarda anlatmak lstediğim .orda ocak ayından ıtıbaren custom lens ureteceklerını belırtmısler . bu fxeyes dekı custom lens mı farklımı ? türk sitesi oldugu ıcın dha kolay sıpariş verırdık ama guvenemedm :/ yardımlarınızı beklıyorum kızlarr

yeri bakırköyde.lens dünyası. ben sormuştum oraya.ama çok pahalı bence ya.bide deneyebilir miyiz diye sormuştum. deneyince almak zorundaymıssın falan... öle demişti kadın..
o renkli lens kataloğundaki gibi durmuyordur hiçbiri.eğer öyleyse süper zaten.acaip canlılar.
ben hiç diamonds kullanan birine rastlamadım. ama okadar pahalıysa süper durması gerek die düşünüorum...:)

insulline cnm cok tatlisin cok kibarsin tesekkur ederim guzel yorumlarin icin begendine cok sevindim
hayatim ben de aslinda o lenslerin hepsi yok deneme yapmistim o zmn resim cekmistim ben de sadece 2 tane solotica var cor ice ve nc mel. ikisini de seviorm aslinda ama benm solotica da favorim sanirim cor mel. onun disinda crystal ve icemint hic denemedigim lensler arasinda ki eminim onnari da cok begenirim eklenen fotolar hepsi hosuma gitmisti. cor ice ilk goz agrim soloticadan cok seviorm taktigim zmnlarda da genelde kendi gozum saniorlardi sadece goze direk gunes isigi aldiginda ele verebilir pupil gecisinden dolayi tabi bu da taban rengine bagli benm acik deil gozum orta kahve bal rengi arasinda. ben genelde gundelik nc mel kullaniordum direk gunes isigi gozume gelmeyeceginden emin oldugum zmnlarda ara sira cor ice takiordum nc meli aldiktan sonra. gri mavi tonu istiorsan cor ice cok guzel bir lens. crystale de bir goz at bence cnm. sanirim cor ice dan biraz daha doal durabilior ama hafif bir yesilimsiligi olabilir cor ice gibi sadece gri mavi deil sanirim. umarim begenirsin cnm sen de ve guzel gunnerde kullanirsin
malesef ben artik lens pek takamiorm en azindan eskisi kadar takmicam. seffaf lens de kullaniorm ama onu bile biraktim ( 10 yili askin suredir lens kullaniorm. son birkac aydir bir goz kapagimda dierinden farklilik hissetmeye basladim :26: bir de bir suredir sabahlari cok batior gozlerim (gece asla lensle yatmam). o yuzden artik ev ve isyerinde sadece gozluk kullaniorm cok nadiren lens takicam bundan sonra sanirim (((((((((( ama gene de lens bakiorm huylu huyundan vazgecmez iste

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…