- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.941
Gercekten cok beğendim hastam geldi yazamadim o arada ama cidden gözü de gösteren kaş ve saç gercekten...
Hmm sarıdan vazgeçme zamanı gelmiş de geçiyor bile)
İki resim daha koysan aksam is çıkışı gidicem heralde kuaföre
göz renginiz nedir acaba acık orta koyu kahve? bırde ben cor verde almayı dusunuyorum cor mel sarımsı durabılır dıye benmde gözlerım cok cok koyu kahve. cor verde nasıl olur sızce arastırıyorum ama verde ıle ılgılı pek bılgı bulamıyorum bıraz belırgı bır yeşıl olmasını ıstıyorum sızce nasıl olur cvp verırsenız cok sevınrm . bu gıdıste bende custom a yonelcem sanırım ınsallah memnun kalırsınız
insulincim, sarida cok guzel gorunuyor sende ama merakla beklicem saclarini boyatmani, ekle muhakakkak oyle bi cilginlik yaparsan
birde birden gidip heyecanla en koyu renge boyama derim ben nacizane, yavas yavas en koyuya dogru git, saridan, en koyu kahveye gecince insan alisamaz ya, hem yavas yavas giderek kendine zaman tanirsin alismak icin, hem bir suru renk denemis olursun, bizede olay olur renkleri oylariz sende
bende o ela gozleri koyu renklerle gormek isterim hani
Yazdıklarını okuduktan sonra kafamda kahve tonları canlanmıştı ki sevdiğim bir bayan hastam var o geldi. Ten koyü saclar ucuzun ve simsiyah pırıl pırıl, kocaman bal rengi gözleri ve nerdeyse kaşlarina kadar kirpikleri var. Yalan olmasın gözlerimle gördüğüm en güzel kadınlardan biri, dedi ki roflenizi nerde yaptırıyorsunuz.. Aman dedim sakın ha.. Ben de sizin koyü saclara özeniyorumbaya bir muhabbet oldu, ama dedi ki benim de eskiden saclarım sariydi ama gözleri one çıkartan kesinlikle koyü renk saclar..
Bakalım nasıl olacak ben de sabırsızlıkla bekliyorum koyulasma hikayemi zaten fotosuz olmaZ adım adım izleriz hepberaber :))
Mesela Arzu hanım da bana iyi bir haber verip erkenden geldi crystallerin derse, iste o zaman tadından yenmez..
benım göz rengımde aynen boyle belkı dahada koyu olabılırinsulincim, sarida cok guzel gorunuyor sende ama merakla beklicem saclarini boyatmani, ekle muhakakkak oyle bi cilginlik yaparsan
birde birden gidip heyecanla en koyu renge boyama derim ben nacizane, yavas yavas en koyuya dogru git, saridan, en koyu kahveye gecince insan alisamaz ya, hem yavas yavas giderek kendine zaman tanirsin alismak icin, hem bir suru renk denemis olursun, bizede olay olur renkleri oylariz sende
canim benim gozlerim koyu kahve sanirim yada tam olarak su , bir kac yil oncesinden bu foto ama sanirim degismemistir dimi
Eki Görüntüle 334681
bu goz rengi ile verde inanilmaz uyum sagliyor diyebilirim, verdeyi gun isinda, disarida kullandim ve herkes cok gercekci durdugunu soyledi.
eger seninde goz rengin benimkine yakinsa, uyum olarak memnun kalirsin zannediyorum.
verde bulabilecegin en koyu yesillerden biri.
ama naturallik olarak, bir mel birde verdeyi soyleyebilirim soloticalarda.
tek dez avantaji, gece kullandiginizda, pek farkedilmemesi.
iste bazi lensler gece muhtesem gorunuyor, bazilari ise gun isiginda.
bir ara verdeli bir resim cekerim sanada canim .
insulincim, sarida cok guzel gorunuyor sende ama merakla beklicem saclarini boyatmani, ekle muhakakkak oyle bi cilginlik yaparsan
Yazdıklarını okuduktan sonra kafamda kahve tonları canlanmıştı ki sevdiğim bir bayan hastam var o geldi. Ten koyü saclar ucuzun ve simsiyah pırıl pırıl, kocaman bal rengi gözleri ve nerdeyse kaşlarina kadar kirpikleri var. Yalan olmasın gözlerimle gördüğüm en güzel kadınlardan biri, dedi ki roflenizi nerde yaptırıyorsunuz.. Aman dedim sakın ha.. Ben de sizin koyü saclara özeniyorumbaya bir muhabbet oldu, ama dedi ki benim de eskiden saclarım sariydi ama gözleri one çıkartan kesinlikle koyü renk saclar..
Bakalım nasıl olacak ben de sabırsızlıkla bekliyorum koyulasma hikayemi zaten fotosuz olmaZ adım adım izleriz hepberaber :))
Mesela Arzu hanım da bana iyi bir haber verip erkenden geldi crystallerin derse, iste o zaman tadından yenmez..
turkiyede ne kadar zamanda elinize ulasiyor soloticalar?
ben wrlens'den siparis vermistim yaklasik 4-5 hafta falan surmustu gelmeleri diye hatirliyorum.
uzun suruyor gelmeleri soyle aciktan satan bir yerler yok ki deneyip gorup alsin insanlar ,deneye yanila, o nasil ? , bu nasil ? diye diye butun seriyi aliyoruz sayelerinde.
ticari zekadan mi, izin mi alamiyorlar satmak icin bu lensleri bilemiyorum ama yakinlarimiza bir yerlere acsinlar artik ve yeni renkler yapsinlar ..
cok sey mi istiyorum
açık gözlere ıce olmaz demedimde açık gözlerde iyice grileşiyorlar koyu kahverengi gözlerde biraz daha maviler her durumda ıcelar gri:)[/QUOTE]şu an natural colours quartzolar gri yeşil boyamada eski 1.5 sene önce daha griydi mavi gibi yorumlar yapıldı ancak quartzolar hiç mavi olmadı :) şu an iyice yeşillendiler:)
gercektenmı yeşillendıklerını senden duymak cok güzel arzu ablacım:) şimdi kafama tam yerleşti quartzo cvp ladgın ıcın tesekur edermm
Cok tesekkurler Arzu hanım sizi dinlemekle iyi yaptığıma emindim zaten..
Peki açık renk gözlerde ice pek olmaz gibi bisey dediniz gibi okudum ne dersiniz graphite mı ice mı almalıyım ikincileri?
ben wrlens'den siparis vermistim yaklasik 4-5 hafta falan surmustu gelmeleri diye hatirliyorum.
uzun suruyor gelmeleri soyle aciktan satan bir yerler yok ki deneyip gorup alsin insanlar ,deneye yanila, o nasil ? , bu nasil ? diye diye butun seriyi aliyoruz sayelerinde.
ticari zekadan mi, izin mi alamiyorlar satmak icin bu lensleri bilemiyorum ama yakinlarimiza bir yerlere acsinlar artik ve yeni renkler yapsinlar ..
cok sey mi istiyorum
bende çok sınır oluyorum ya cok haklısın :s
kızlar açık yeşil gözümde solotica düz mavi renk.....gözümü tek açan renk buydu.ama yine yeşil oldu ahahahaha
sizce nasıl olmuş kızlar?
kızlar açık yeşil gözümde solotica düz mavi renk.....gözümü tek açan renk buydu.ama yine yeşil oldu ahahahaha
cok sey mi istiyorum
Yok Canım bence tam olması gereken de bu zaten, keşke gidip deneyerek tam istediğimizi bulabilsek, gerçi Arzu hanım o kadar yardımcı oluyor ki, zaten seni görmeden aslında nasıl bir renk ve opaklık derecesi sana uygun anlıyor bence.. Bildiğim kadarıyla numarasızlarda elinde varsa 1-2 güne temin edilebiliyor ama numaralılar-ben gibi- beklemek zorundalar, ki aslında bu da fabrikanın üretimine göre değişiklik gösteriyormuş. sanırım 3-4 hafta kadar bekleme süresi...
Arkadaşlar solatica natural colors ocre lerimi satıyorum.. Bir hafta önce vetman 10 arzu hn dan aldım rengini çok beğendim çok doğal lakiin göz çapıma büyük geldi.. Isteyen varsa bana msj göndersin yada burdan bildirsin ben özelden dönerim..dediğim gibi 1 hafta önce aldım 2 kere denedim ..
cnm ben de soloticadan kalinlar mi die cok cok merak ediorm. kalin olduklarina dair yorumlari ben de okumustum. ancak en kotu ihtimalde yorsa bile gozu her gun yerine ara ara takilabilir.
maddi acidan cok zorlayici olmasa ben de dusunuorm edinmeyi bir tane sirf boyamalarinin guzelligi bile cok cekici gelio
mel konusunda kesinlikle ben de katiliorm yakindan bile anlasilmiorlar. ben de nc mel acikcasi cor mel alsaymisim dedim sonradan cok cor mel hem biraz daha acik hem de haresiz lens seviorm. soloticanin bana gore en guzel lenslerinden biri cor mel. sana da harika olmus cnm kendi gozun gibi duruor gercekten
Sevgili Bambam az evvel lens fotograflarına baktım, bi insana bütün renkler mi bu kadar yakışır :) Hem de bütün farklı tipleri :)
inan bayıldım, sen hangisini en çok seviyorsun bilmiyorum ama bana kalırsa cor icelar kendi gözün kadar doğal ve de çarpıcı görünüyor..
sanırım sayende istediğim ikinci rengi buldum :) çok teşekkür ederim, ve çok güzel günlerde kullanmanı dilerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?