- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.961
yeri bakırköyde.lens dünyası. ben sormuştum oraya.ama çok pahalı bence ya.bide deneyebilir miyiz diye sormuştum. deneyince almak zorundaymıssın falan... öle demişti kadın..
o renkli lens kataloğundaki gibi durmuyordur hiçbiri.eğer öyleyse süper zaten.acaip canlılar.
ben hiç diamonds kullanan birine rastlamadım. ama okadar pahalıysa süper durması gerek die düşünüorum...:)
insulline cnm cok tatlisin cok kibarsin tesekkur ederim guzel yorumlarin icin begendine cok sevindim
hayatim ben de aslinda o lenslerin hepsi yok deneme yapmistim o zmn resim cekmistim ben de sadece 2 tane solotica var cor ice ve nc mel. ikisini de seviorm aslinda ama benm solotica da favorim sanirim cor mel. onun disinda crystal ve icemint hic denemedigim lensler arasinda ki eminim onnari da cok begenirim eklenen fotolar hepsi hosuma gitmisti. cor ice ilk goz agrim soloticadan cok seviorm taktigim zmnlarda da genelde kendi gozum saniorlardi sadece goze direk gunes isigi aldiginda ele verebilir pupil gecisinden dolayi tabi bu da taban rengine bagli benm acik deil gozum orta kahve bal rengi arasinda. ben genelde gundelik nc mel kullaniordum direk gunes isigi gozume gelmeyeceginden emin oldugum zmnlarda ara sira cor ice takiordum nc meli aldiktan sonra. gri mavi tonu istiorsan cor ice cok guzel bir lens. crystale de bir goz at bence cnm. sanirim cor ice dan biraz daha doal durabilior ama hafif bir yesilimsiligi olabilir cor ice gibi sadece gri mavi deil sanirim. umarim begenirsin cnm sen deve guzel gunnerde kullanirsin
malesef ben artik lens pek takamiorm en azindan eskisi kadar takmicam. seffaf lens de kullaniorm ama onu bile biraktim( 10 yili askin suredir lens kullaniorm. son birkac aydir bir goz kapagimda dierinden farklilik hissetmeye basladim :26: bir de bir suredir sabahlari cok batior gozlerim (gece asla lensle yatmam). o yuzden artik ev ve isyerinde sadece gozluk kullaniorm cok nadiren lens takicam bundan sonra sanirim (((((((((( ama gene de lens bakiorm huylu huyundan vazgecmez iste
thanks cnm...sevindirik oldumcanım, çok güzel olmuş bence gayet doğal duruyorlar..gözle kaynaşıp şeklini alması zaman alabiliyor,bende de quartzo var ilk zamanlar çok kayıyordu benimkiler de..ama taktıkça oturuyor,rengi de şekli de.. sakın satmaya filan kalkma, fırsat buldukça kullan ki göz şeklini alabilsinler..tekrar söylüyorum bence çok güzel duruyorlar..güle güle kullan..
merhabalar bende lens almak istiyorum ve hala kararsızım ocreler nasıl duruyor?gözlerim simsiyah acaba rengini açarmı bir bilginiz varmı? gözlerimde küçük ve hafif çekik. ocre sizde nasıl durdu acaba renk olarak
yarı opak serinin hepsini kullandım verde hariç... en opak olan, cristal ve cor ıce oldu en çok açan ..off canım ya nedir bu siyah gözden cektigimiz neler kullandın sen peki hangisi açtı
yarı opak serinin hepsini kullandım verde hariç... en opak olan, cristal ve cor ıce oldu en çok açan ..
benim tercihim ise cristal ve charm ıce tan yana.. albümüme bakabilirsin resimleri var...
koyu renk gözler için bazen avantaj bazen ise dezavantaj aslında..
albümüne bakamıyorum canım 25 msj atmam lazımmıs. annem ve kardesim crystallere bayıldı resimlerde fln internette ama acaba çok mu soluk duruyo normalde yani nasıl diyim çokmu yapay siyah gözde?
bence yapay değil ,solukta değil çok patlayan bir ton da değil,yeşil tonu seviorsan en ideal seçim cristal..
google da arat video ve görsellerim çıkar..
örnek duruşu bende ilki gece flaşlı 2.resimler flaşsız günışığında
Eki Görüntüle 335335
Eki Görüntüle 335336
bu arada beyaz tenli ve platin saçlıyım crystal öcü gibi durur mu acaba?
sanmıyorum..dediğim gibi çok patlayan bir ton değil..bence soloticanın her göze uyumlu lensi cristal.kararsız kalanlar cristal ile başlamalı joker lens solotica da..
birde birsey sorucam cok sıktım seni kusura bakma nolur ama... bu crystal in ceşidi varmı yoksa solotica crystal diyipmi sipariş veriyoruz. bide crsytal yazdım google a icemint cıktı o nedir acaba
çok saol şekerim yaa gece gece huzur verdin bana ben aylardır bu lenslere kafayı taktım.. ne yapiyim ne alıyım die uykusuzum geceleri.. benim gibi siyah gözlü de bulamadım örnek olarak kafayı yiyecektim azz kalsın :)
you tube dan the paxera adı ile arat ve videolara bak soloticlarımın..
rica ederim ne demek ,ben zorluğu çok yaşadım,gözdaşlarıma yaşatmayacağım:)))
mutlu olduysan bende mutluyum
bence yapay değil ,solukta değil çok patlayan bir ton da değil,yeşil tonu seviorsan en ideal seçim cristal..
google da arat video ve görsellerim çıkar..
örnek duruşu bende ilki gece flaşlı 2.resimler flaşsız günışığında
Eki Görüntüle 335335
Eki Görüntüle 335336
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?