Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bende hıc vıdeolarında fılan rastlamadım . katalogda süper ötesi görünüyorlar.custom fılan yazınca bende fxeyes dekı customlara gttı aklım . acaba onlar getittiriyorlarmı bı fıkrın varmı ?

Ben de kendimi bildim bileli lens kullanıyorum ortaokuldaydim ilk başladığımda yani 15 sene civarında oldu, özellikle son senelerde hic yıllık lens kullanmadım hep aylık şeffaf kullandım dolayısıyla protein temizleme gibi ki ben eski yıllık lenslerde haftada bir protein tabletinde bekletirdim 6 saat ama şimdi bakıyorum hiçbir yerde protein tableti satılmıyor. Güya solusyonlar proteini arındırıyormuş. Aylık kullananların ihtiyacı olmadıgı icin belki ne kadar önemli bit asama olduğunu cogu kisi bilemiyor olabilir ama gözdesi birçok problem üzerindeki debris yani birikintilerin düzgün temizlenmemesinden kaynaklanıyor.
Şimdi de ultrasonik lens temizleme cihazları çıkartmışlar yıllık lenslerde protein birikimi icin, ben kullanmadım kullanan arkadas varsa cidden fikrini almak isterim çünkü ultrasonik cihazlar cidden ise yarayan aletlerdir ancak lens ömrünü kısaltın mı asıl soru bu! Çünkü protein tabletleri yapıyı bozmuyor.
Solotica'lara gelince ben de crystal sipariş ettim zaten :)) ama anladım ki bu bir bağımlılık ) ben açık yeşil gri tonlarına bayılıyorum, kendi gözüm zaten açık kahve ela yeşil güneşe makyaja ve ağlama miktarına göre açılıyor rengi ) o nedenle cor mel kullanmamın cok far etmeyeceğine karar verdim Arzu hanımla konuştuktan sonra. Numaralı siparişleri beklemek uzun sürüyor ya henüz 2 hafta tam dolmadı ama İnan sendeku duruşunu gördükten sonra cor ice hayranı oldum artık ) portlek değil, soluk değil, bulanık hic değil, hani ne denir pek bur karşılığını bulamadım genelde mineral makyajda kullanılır blends into my Skin diye aynen bu sekilde kendi rengi ile birleşerek güzel bir geçiş yaratmış. Sanırım asıl istediğim renk birebir yeni seri quartzo rengi olmasına rağmen o kadar opak oldukları icin her ne kadar açık renk gözde bile kullansan cor serisinde ya da nc lere göre oldukça yapay görüyorum ben. Sanırım crystallerin en iyi trafi da bu, zaten gelir gelmez çekip resimlerini koyarım, ben de dayanamam zaten..
Şimdilik böyle, arada denediğin farklı renkler olursa koy olur mu? Gözümüz gönlümüz açılsın biraz..

thanks cnm...sevindirik oldum bende olmadı die ara sıra takarım diodum...eğer şekli oturabiliyorsa sık sık takarım ....sağolun kızlar tavsiyeleriniz için....

merhabalar bende lens almak istiyorum ve hala kararsızım ocreler nasıl duruyor?gözlerim simsiyah acaba rengini açarmı bir bilginiz varmı? gözlerimde küçük ve hafif çekik. ocre sizde nasıl durdu acaba renk olarak

merhabalar bende lens almak istiyorum ve hala kararsızım ocreler nasıl duruyor?gözlerim simsiyah acaba rengini açarmı bir bilginiz varmı? gözlerimde küçük ve hafif çekik. ocre sizde nasıl durdu acaba renk olarak

benim gözlerimde siyah ve ocreler ne yazık ki açmadı gözlerimi,gri kahve boz bir renk olmuştu

off canım ya nedir bu siyah gözden cektigimiz neler kullandın sen peki hangisi açtı
yarı opak serinin hepsini kullandım verde hariç... en opak olan, cristal ve cor ıce oldu en çok açan ..
benim tercihim ise cristal ve charm ıce tan yana.. albümüme bakabilirsin resimleri var...
koyu renk gözler için bazen avantaj bazen ise dezavantaj aslında..

albümüne bakamıyorum canım 25 msj atmam lazımmıs. annem ve kardesim crystallere bayıldı resimlerde fln internette ama acaba çok mu soluk duruyo normalde yani nasıl diyim çokmu yapay siyah gözde?

albümüne bakamıyorum canım 25 msj atmam lazımmıs. annem ve kardesim crystallere bayıldı resimlerde fln internette ama acaba çok mu soluk duruyo normalde yani nasıl diyim çokmu yapay siyah gözde?

bence yapay değil ,solukta değil çok patlayan bir ton da değil,yeşil tonu seviorsan en ideal seçim cristal..
google da arat video ve görsellerim çıkar..
örnek duruşu bende ilki gece flaşlı 2.resimler flaşsız günışığında

offfff çok kıskandımmmm cok güzel duruyormuss... siyah gözu bu hale getiriyor demek inanamıyorum ya :) cok mutlu oldum suan resimleri görunce

birde birsey sorucam cok sıktım seni kusura bakma nolur ama... bu crystal in ceşidi varmı yoksa solotica crystal diyipmi sipariş veriyoruz. bide crsytal yazdım google a icemint cıktı o nedir acaba

sanmıyorum..dediğim gibi çok patlayan bir ton değil..bence soloticanın her göze uyumlu lensi cristal.kararsız kalanlar cristal ile başlamalı joker lens solotica da..

çok saol şekerim yaa gece gece huzur verdin bana ben aylardır bu lenslere kafayı taktım.. ne yapiyim ne alıyım die uykusuzum geceleri.. benim gibi siyah gözlü de bulamadım örnek olarak kafayı yiyecektim azz kalsın :)

birde birsey sorucam cok sıktım seni kusura bakma nolur ama... bu crystal in ceşidi varmı yoksa solotica crystal diyipmi sipariş veriyoruz. bide crsytal yazdım google a icemint cıktı o nedir acaba

rica ederim...
cristal aylığı çıktı evet ama hareli ve çemberli- charm benzeri diyebiliriz ton olarak yanılmıyorsam aynı ,belki aqua ya dönük ...resimlerden algıladığım kadarı ile..
ıcemint ve cristal nerdeyse aynılar çok küçük detaylar var arasında ama cristal koyu gözü daha çok açar ıceminte oranla..

you tube dan the paxera adı ile arat ve videolara bak soloticlarımın..
rica ederim ne demek ,ben zorluğu çok yaşadım,gözdaşlarıma yaşatmayacağım:)))
mutlu olduysan bende mutluyum

özelden yazamadım canım sana 100 msj atmam gerekiyormuşş :) iyiki tanımısım seni sekerim benim mahcup ettin beni ilginle. bakıyorm videolara

Nilcim, sipariş vermeden evvel cok video ve resim gördüm ve İnan seninkileri de gördükten sonra anladım ki kesinlikle crystal cok doğru bir secim olmuş. Cok doğal Durmuş hem de aynen dediğin gibi renk cok belirgin ama portlek de değil patlamıyor da.. Gerçi bence senin göz yapın da cok güzel olduğu icin daha doğal olmuş belki bütün koyü renk gözlerde sende durduğu gibi durmayabilir. Benim cok yakın bir arkadasım var üniversiteden, bı gün onla beraber lens denemey gitmiştik, normalde kizin göz yapısı harika sana cok benZiyor ama mesela onda göz çapı büyük olduğu ve kubbeli olduğu icin denediği bütün lensler kaymıştı cok üzülmüştü hatırlıyorum. Gözünü kırpmadan mükemmel oluyor aynı sendeki gibi ama kirpinca lens resmen 2 3 mm oynuyordu. Sonra çareyi çapına göre başka bir lens almakta buldu gerçi )
Ayrıca cham graphite Ler de mükemmel Durmuş gözünde cidden harikalar.. Hepsini güle güle kullan canım umarım az da olsa seninkine benzer benimkiler De ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…