- Konu Sahibi White Mocha
-
- #23.981
özelden yazamadım canım sana 100 msj atmam gerekiyormuşş :) iyiki tanımısım seni sekerim benim mahcup ettin beni ilginle. bakıyorm videolara
nilcim sen resmen sanatkarsın hayran kaldım siteye ve karsında diz çöküyorumm :))))))
Nilcim, sipariş vermeden evvel cok video ve resim gördüm ve İnan seninkileri de gördükten sonra anladım ki kesinlikle crystal cok doğru bir secim olmuş. Cok doğal Durmuş hem de aynen dediğin gibi renk cok belirgin ama portlek de değil patlamıyor da.. Gerçi bence senin göz yapın da cok güzel olduğu icin daha doğal olmuş belki bütün koyü renk gözlerde sende durduğu gibi durmayabilir. Benim cok yakın bir arkadasım var üniversiteden, bı gün onla beraber lens denemey gitmiştik, normalde kizin göz yapısı harika sana cok benZiyor ama mesela onda göz çapı büyük olduğu ve kubbeli olduğu icin denediği bütün lensler kaymıştı cok üzülmüştü hatırlıyorum. Gözünü kırpmadan mükemmel oluyor aynı sendeki gibi ama kirpinca lens resmen 2 3 mm oynuyordu. Sonra çareyi çapına göre başka bir lens almakta buldu gerçi)
Ayrıca cham graphite Ler de mükemmel Durmuş gözünde cidden harikalar.. Hepsini güle güle kullan canım umarım az da olsa seninkine benzer benimkiler De ..
yardımcı olabildiysem ne mutlu
beğendiğine sevindim,rica ederimmm
benim göz çapım da 8.8 cor ve charm sorunsuz oluyor ama nc de çok çok az bir kayma yaşıyorum ama belli belirsiz rahatsızlık vermiyor.cristal harika bir renk ve kurtarıcı bana göre..almadan önce kişiler mutlaka göz çaplarını öğrensinler, özellikle nc serisinde sorun yaşamaları muhtemel... bombeli durması daha çok kişinin göz yapısı ile alakalı bence,bende hiç bir seri bombeli durmadı..bu anlamda tamamen şans işi:) dediğin gibi birebir aynı durmaz sonuçta her birimizin renk pigmentleri farklı ,ama fikir verir bu da kişiyi kısmen de olsa tatmin edebilir.,zaten birebir olmasını bekleyemeyiz,çünkü soloticanın boyamaları değişken seriler birbirinden faklı çoğu zaman...umarım istediğin gibi olsun canım,güle güle kullan şimdiden
yardımcı olabildiysem ne mutlu
beğendiğine sevindim,rica ederimmm
benim göz çapım da 8.8 cor ve charm sorunsuz oluyor ama nc de çok çok az bir kayma yaşıyorum ama belli belirsiz rahatsızlık vermiyor.cristal harika bir renk ve kurtarıcı bana göre..almadan önce kişiler mutlaka göz çaplarını öğrensinler, özellikle nc serisinde sorun yaşamaları muhtemel... bombeli durması daha çok kişinin göz yapısı ile alakalı bence,bende hiç bir seri bombeli durmadı..bu anlamda tamamen şans işi:) dediğin gibi birebir aynı durmaz sonuçta her birimizin renk pigmentleri farklı ,ama fikir verir bu da kişiyi kısmen de olsa tatmin edebilir.,zaten birebir olmasını bekleyemeyiz,çünkü soloticanın boyamaları değişken seriler birbirinden faklı çoğu zaman...umarım istediğin gibi olsun canım,güle güle kullan şimdiden
nilcim tatlım senin ocrelerin serisi eski seriydi ilk eski seriler malesef siyah gözü açmıyordu ancak son seriler özellikle 1.15 yıldır olanlar oldukça bal rengi duruyorlar hatta hem charm mel hemde charm ocre alan siyah gözlü arkadaşlar charm ocrenin gözlerini daha çok açtıgını söylüyorlar seriye göre değişiyor soloticada işler biliyorsun soranlara istediği serilerden göndermeye yardımcı oluyorum:)benim gözlerimde siyah ve ocreler ne yazık ki açmadı gözlerimi,gri kahve boz bir renk olmuştu
rica ederim...
cristal aylığı çıktı evet ama hareli ve çemberli- charm benzeri diyebiliriz ton olarak yanılmıyorsam aynı ,belki aqua ya dönük ...resimlerden algıladığım kadarı ile..
ıcemint ve cristal nerdeyse aynılar çok küçük detaylar var arasında ama cristal koyu gözü daha çok açar ıceminte oranla..
selam nilcim crystal içinde göz çapını ölçtürmeye gerek varmı acaba çünkü dışında çember yok ya hani o yüzden merak ettim. birde doktora gidip muayenemı olunuyor göz çapı için yoksa optikçiler flnmı ölcüyor..
nilcim tatlım senin ocrelerin serisi eski seriydi ilk eski seriler malesef siyah gözü açmıyordu ancak son seriler özellikle 1.15 yıldır olanlar oldukça bal rengi duruyorlar hatta hem charm mel hemde charm ocre alan siyah gözlü arkadaşlar charm ocrenin gözlerini daha çok açtıgını söylüyorlar seriye göre değişiyor soloticada işler biliyorsun soranlara istediği serilerden göndermeye yardımcı oluyorum:)
icemint ile cristal benziyor ama farklar var ıcemint adı üzerinde içerisine ıce katılmış mavisi yogunlaştırılmış cristalde mavilik yok ama ıcemint arada mavi arada yeşil oluyor :)
göz renginiz nedir acaba acık orta koyu kahve? bırde ben cor verde almayı dusunuyorum cor mel sarımsı durabılır dıye benmde gözlerım cok cok koyu kahve. cor verde nasıl olur sızce arastırıyorum ama verde ıle ılgılı pek bılgı bulamıyorum bıraz belırgı bır yeşıl olmasını ıstıyorum sızce nasıl olur cvp verırsenız cok sevınrm . bu gıdıste bende custom a yonelcem sanırım ınsallah memnun kalırsınız
Ben de kendimi bildim bileli lens kullanıyorum ortaokuldaydim ilk başladığımda yani 15 sene civarında oldu, özellikle son senelerde hic yıllık lens kullanmadım hep aylık şeffaf kullandım dolayısıyla protein temizleme gibi ki ben eski yıllık lenslerde haftada bir protein tabletinde bekletirdim 6 saat ama şimdi bakıyorum hiçbir yerde protein tableti satılmıyor. Güya solusyonlar proteini arındırıyormuş. Aylık kullananların ihtiyacı olmadıgı icin belki ne kadar önemli bit asama olduğunu cogu kisi bilemiyor olabilir ama gözdesi birçok problem üzerindeki debris yani birikintilerin düzgün temizlenmemesinden kaynaklanıyor.
Şimdi de ultrasonik lens temizleme cihazları çıkartmışlar yıllık lenslerde protein birikimi icin, ben kullanmadım kullanan arkadas varsa cidden fikrini almak isterim çünkü ultrasonik cihazlar cidden ise yarayan aletlerdir ancak lens ömrünü kısaltın mı asıl soru bu! Çünkü protein tabletleri yapıyı bozmuyor.
Solotica'lara gelince ben de crystal sipariş ettim zaten :)) ama anladım ki bu bir bağımlılık) ben açık yeşil gri tonlarına bayılıyorum, kendi gözüm zaten açık kahve ela yeşil güneşe makyaja ve ağlama miktarına göre açılıyor rengi ) o nedenle cor mel kullanmamın cok far etmeyeceğine karar verdim Arzu hanımla konuştuktan sonra. Numaralı siparişleri beklemek uzun sürüyor ya henüz 2 hafta tam dolmadı ama İnan sendeku duruşunu gördükten sonra cor ice hayranı oldum artık ) portlek değil, soluk değil, bulanık hic değil, hani ne denir pek bur karşılığını bulamadım genelde mineral makyajda kullanılır blends into my Skin diye aynen bu sekilde kendi rengi ile birleşerek güzel bir geçiş yaratmış. Sanırım asıl istediğim renk birebir yeni seri quartzo rengi olmasına rağmen o kadar opak oldukları icin her ne kadar açık renk gözde bile kullansan cor serisinde ya da nc lere göre oldukça yapay görüyorum ben. Sanırım crystallerin en iyi trafi da bu, zaten gelir gelmez çekip resimlerini koyarım, ben de dayanamam zaten..
Şimdilik böyle, arada denediğin farklı renkler olursa koy olur mu? Gözümüz gönlümüz açılsın biraz..
thanks cnm...sevindirik oldumbende olmadı die ara sıra takarım diodum...eğer şekli oturabiliyorsa sık sık takarım ....sağolun kızlar tavsiyeleriniz için....
harika olmuslar cnm mutlulukla kullancanim iste bekledigin verdeler :)
livescim nc ler taşma yapıyorsa o zaman sen hıdrocharm mel al derim hıdrocharm mel serisi sende daha iyi duracaktır.wetman sorma 1 yıl oldu valla en son melleri almıştım nisan falandı senesi geliyor cor mel demişsin ama ben pek haresiz lens sevmiyorum ya n.c mel memnunum ama bazen kenardan kendi göz rengim çıkıyor charm daha mı iyi oturur birde mesela cristaller bende yeşil duruyor ama soluk geliyor bana mesela cor mel öyle durursa sevmem mesela
arkadaslar sıyah gözde nc ıce mınt nasıl olur ? rengını acarmı ?? ton olarak nasıl kullanan yada fıkır vermek ısteyenın yorumlarını sabırsızlıkla beklyorum
livescim nc ler taşma yapıyorsa o zaman sen hıdrocharm mel al derim hıdrocharm mel serisi sende daha iyi duracaktır.
verdeler çok güzel durmuş kirpiklerinize maşallah diyorum güle güle kullanınız
kendi siyah gözümde ıcemint resimi ekliyorum açıyor:)
Eki Görüntüle 336944
Eki Görüntüle 336945
kendi siyah sayılacak kadar koyu kahve gözümde icemint flashsız
Ayrıca benim aldığım tarihi gösteren kargo teslim fişi ve şişeleride hala mevcuttur.ilgilenenlere duyrulur.....
çok teşekkur ederm vetman10 senın göz rengını bılıorum sıkı takıpcınımbenm gözler dha koyu sankı. son soru ıcemınt yeşilimsimi mavımsımı ben rengını çözemedım de ...?
Bu site ile kadınlar arası bir dayanışma olduğunu düşünüyordum. Nitekim buradaki mesajlardan görüyorum ki herkes birbirine destek oluyor. Fakat site yöneticileri hariç. Eğer bu konuları okudularsa Solotica lenslerin ne kadar pahalı oldukları ve denemeden almak zorunda olduğumuz için bize yakışmadığında paramızın çöpe gittiği üstelik de yeni bir tane almaya paramızın kalmadığı açıkça ortada. Bir kez takmak yetiyor yakışıp yakışmadığını anlamak için. Evde nasıl olmayan giysilerimizi veriyoruz bu da onun gibi bir yardımlaşma. Ama bize burada kötü işler çevriliyormuş muamelesi yapmayı çok ayıp buluyor ve hakaret kabul ediyorum. Lütfen yukarda belirttiğiniz gibi bu yazıyı asla silmeyin.
Ben arkadaşın ki burda üye olduğumuza göre hepimiz arkadaşız lenslerini almak istiyorum. Hepimiz işi gücü kariyeri olan insanlarız aklı başında insanlarız ancak mesaj atamıyorum buradan yazınca da siliniyor. Ne anlamı kaldı o zaman hiç bilmiyorum. Herkes kaliteli bir şekilde paylaşımda bulunuyor bu tavır çok yanlış. En azından mesajları silmek kendi kurallarınıza kendiniz uymuyorsunuz demek oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?