Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

özelden yazamadım canım sana 100 msj atmam gerekiyormuşş :) iyiki tanımısım seni sekerim benim mahcup ettin beni ilginle. bakıyorm videolara

nilcim sen resmen sanatkarsın hayran kaldım siteye ve karsında diz çöküyorumm :))))))

yardımcı olabildiysem ne mutlu
beğendiğine sevindim,rica ederimmm

benim göz çapım da 8.8 cor ve charm sorunsuz oluyor ama nc de çok çok az bir kayma yaşıyorum ama belli belirsiz rahatsızlık vermiyor.cristal harika bir renk ve kurtarıcı bana göre..almadan önce kişiler mutlaka göz çaplarını öğrensinler, özellikle nc serisinde sorun yaşamaları muhtemel... bombeli durması daha çok kişinin göz yapısı ile alakalı bence,bende hiç bir seri bombeli durmadı..bu anlamda tamamen şans işi:) dediğin gibi birebir aynı durmaz sonuçta her birimizin renk pigmentleri farklı ,ama fikir verir bu da kişiyi kısmen de olsa tatmin edebilir.,zaten birebir olmasını bekleyemeyiz,çünkü soloticanın boyamaları değişken seriler birbirinden faklı çoğu zaman...umarım istediğin gibi olsun canım,güle güle kullan şimdiden

Son düzenleme:
benim göz çapım da 8.8 cor ve charm sorunsuz oluyor ama nc de çok çok az bir kayma yaşıyorum ama belli belirsiz rahatsızlık vermiyor.cristal harika bir renk ve kurtarıcı bana göre..almadan önce kişiler mutlaka göz çaplarını öğrensinler, özellikle nc serisinde sorun yaşamaları muhtemel... bombeli durması daha çok kişinin göz yapısı ile alakalı bence,bende hiç bir seri bombeli durmadı..bu anlamda tamamen şans işi:) dediğin gibi birebir aynı durmaz sonuçta her birimizin renk pigmentleri farklı ,ama fikir verir bu da kişiyi kısmen de olsa tatmin edebilir.,zaten birebir olmasını bekleyemeyiz,çünkü soloticanın boyamaları değişken seriler birbirinden faklı çoğu zaman...umarım istediğin gibi olsun canım,güle güle kullan şimdiden[/QUOTE]

Cok teşekkür ederim Nilcim umarım olur fotograflarını paylaşırım gelir gelmez zaten...

Cok teşekkür ederim Nilcim umarım olur fotograflarını paylaşırım gelir gelmez zaten...

selam nilcim crystal içinde göz çapını ölçtürmeye gerek varmı acaba çünkü dışında çember yok ya hani o yüzden merak ettim. birde doktora gidip muayenemı olunuyor göz çapı için yoksa optikçiler flnmı ölcüyor..

benim gözlerimde siyah ve ocreler ne yazık ki açmadı gözlerimi,gri kahve boz bir renk olmuştu
nilcim tatlım senin ocrelerin serisi eski seriydi ilk eski seriler malesef siyah gözü açmıyordu ancak son seriler özellikle 1.15 yıldır olanlar oldukça bal rengi duruyorlar hatta hem charm mel hemde charm ocre alan siyah gözlü arkadaşlar charm ocrenin gözlerini daha çok açtıgını söylüyorlar seriye göre değişiyor soloticada işler biliyorsun soranlara istediği serilerden göndermeye yardımcı oluyorum:)

icemint ile cristal benziyor ama farklar var ıcemint adı üzerinde içerisine ıce katılmış mavisi yogunlaştırılmış cristalde mavilik yok ama ıcemint arada mavi arada yeşil oluyor :)

Birde soloticalarla her solusyonu kullanamazsınız ya solocare aqua yada souflon all in one light kullanabilirsiniz diğerleri batma yaptırabilir.

12.12.2011 de arzu hanımdan aldığım nc esmeraldalar tam istediğim gibi açmadı göz rengimi. ilgilenenler olursa satmak istiyorum. takas yapmayı düşünmüyorum. en fazla 5 defa kullandım. onlar da ilk aldığımda bir hevesle kısa süreler için taktıklarımdı. zaten burada da aldığım gün resimlerini paylaşmıştım.

wetman sorma 1 yıl oldu valla en son melleri almıştım nisan falandı senesi geliyor cor mel demişsin ama ben pek haresiz lens sevmiyorum ya n.c mel memnunum ama bazen kenardan kendi göz rengim çıkıyor charm daha mı iyi oturur birde mesela cristaller bende yeşil duruyor ama soluk geliyor bana mesela cor mel öyle durursa sevmem mesela

cristal de nc serisinden canım ölçülmesinde fayda var.dr. ölçüyor benim bildiğim ve ölçen bazı optikler varmış forumda okumuştum..

öyle ise ne mutlu ben 2 kez charm ocre kullandım 1 i çok eski seri idi ve hafifte olsa açmıştı ama 2. si 2geçen yılın son serisindendi ve açmadığı gibi kötü bir ton olmuştu..ocrelerin daha da opak olması çok iyi olur

canim iste bekledigin verdeler :)

kızlarr sızce cor verde marıne mı yoksa cor mel mı. 2 sı arasında kaldım. guzel bır yesıl olsun ıstıyorum dogal dursun ama solukta olmasın. bu cor meller bANA sarı gıbı geldı baya gözde duruşu. acaba solisyonla fılan rengı deışırmı dogal yeşil olurmu o sarı goruntusu benı cok rahatsız ederde ._? bırde cor serısınde hareler olmadıgı ıcın cor verde marıne ben burdayım dıye bagırırmı dogal durmaz mı? kafam cok karısık buarada benım gözlerım cokcok cok koyu kahve sıyah sayılır . yorumlarınızı beklıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım

insulinecim cnm haklisin protein birikme konusunda ozellikle yillik lensleri arar ara temizlemek lazim. benm goz kapagimdaki durum sanirim uzun sureli kullanimdan dolayi goz kapagindaki kasin zayiflamasi ya da zedelenmesinden kaynakli bir durum. hafif bir degisiklik hissettigimden tek goz kapagimda acil gozluge gecis yaptim ara sira lens takicam. suanda pek farkedilir bir durum yok ama ben anliorm sonucta ve daha kotu olursa die korktum acikcasi. arastirdigima gore cok cok nadir olan bir durummus benm de boole bisi midir de emin deilim aslinda :/ belki de ben abartiormdur..
cnm guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim cok tatli cok ictensin. ela gozle lensler cok daha ii blend oluor sanslisin crystallerini sabirsizlikla bekliorm harika duracagindan eminim

thanks cnm...sevindirik oldum bende olmadı die ara sıra takarım diodum...eğer şekli oturabiliyorsa sık sık takarım ....sağolun kızlar tavsiyeleriniz için....

cnm ksinlikle ilk baslarda lens goze alisana kadar kayma olabilior biraz takmaya calis oturabilir gozune gule gule kullan

canim iste bekledigin verdeler :)
harika olmuslar cnm mutlulukla kullan

arkadaslar sıyah gözde nc ıce mınt nasıl olur ? rengını acarmı ?? ton olarak nasıl kullanan yada fıkır vermek ısteyenın yorumlarını sabırsızlıkla beklyorum

livescim nc ler taşma yapıyorsa o zaman sen hıdrocharm mel al derim hıdrocharm mel serisi sende daha iyi duracaktır.

verdeler çok güzel durmuş kirpiklerinize maşallah diyorum güle güle kullanınız

arkadaslar sıyah gözde nc ıce mınt nasıl olur ? rengını acarmı ?? ton olarak nasıl kullanan yada fıkır vermek ısteyenın yorumlarını sabırsızlıkla beklyorum

kendi siyah gözümde ıcemint resimi ekliyorum açıyor:)

kendi siyah sayılacak kadar koyu kahve gözümde icemint flashsız

çok teşekkur ederm vetman10 senın göz rengını bılıorum sıkı takıpcınım benm gözler dha koyu sankı. son soru ıcemınt yeşilimsimi mavımsımı ben rengını çözemedım de ...?

Ayrıca benim aldığım tarihi gösteren kargo teslim fişi ve şişeleride hala mevcuttur.ilgilenenlere duyrulur.....

Bu site ile kadınlar arası bir dayanışma olduğunu düşünüyordum. Nitekim buradaki mesajlardan görüyorum ki herkes birbirine destek oluyor. Fakat site yöneticileri hariç. Eğer bu konuları okudularsa Solotica lenslerin ne kadar pahalı oldukları ve denemeden almak zorunda olduğumuz için bize yakışmadığında paramızın çöpe gittiği üstelik de yeni bir tane almaya paramızın kalmadığı açıkça ortada. Bir kez takmak yetiyor yakışıp yakışmadığını anlamak için. Evde nasıl olmayan giysilerimizi veriyoruz bu da onun gibi bir yardımlaşma. Ama bize burada kötü işler çevriliyormuş muamelesi yapmayı çok ayıp buluyor ve hakaret kabul ediyorum. Lütfen yukarda belirttiğiniz gibi bu yazıyı asla silmeyin.

Ben arkadaşın ki burda üye olduğumuza göre hepimiz arkadaşız lenslerini almak istiyorum. Hepimiz işi gücü kariyeri olan insanlarız aklı başında insanlarız ancak mesaj atamıyorum buradan yazınca da siliniyor. Ne anlamı kaldı o zaman hiç bilmiyorum. Herkes kaliteli bir şekilde paylaşımda bulunuyor bu tavır çok yanlış. En azından mesajları silmek kendi kurallarınıza kendiniz uymuyorsunuz demek oluyor.

çok teşekkur ederm vetman10 senın göz rengını bılıorum sıkı takıpcınım benm gözler dha koyu sankı. son soru ıcemınt yeşilimsimi mavımsımı ben rengını çözemedım de ...?

canım cristal sadece yeşil içinde mavilik yok icemintte ise az miktarda içerisinde mavilik barındırıyor ışığa göre bazen mavi bazen yeşil duruyor yani iki rengide duruyor ikside var mavide yeşilde )soloticalar standart lensler gibi olmadığı için anlayamamanız normal soloticalar gerçek göz gibi renk değiştiriyor böyle bir teknolojiyle üretilmişler:)

sizi anlıyorum :) ancak evde kullanılmayan giysilerle lensleri bir tutmanız çok çok üzücü öncelikle durumu çok farklı lenslerin açıldığında süresi başlıyor bu yüzden 2.el vesaire takas durumlarında bu açılmış lenslerin süresinin ne zaman başladığı belli olmadığı için en son alan bu durumda magdur oluyor.2.si hijyen o lenslerin üzerindeki enfeksiyonların asla ölmediğini ve bunun göz sağlıpı için çok tehlikeli olduğunu bilmeniz gerekir .Elden ele dolaşan lensleri denemek yerine bence hiç solotica almayın daha mantıklı.Ben sahibinden comda benden geçen sene ocak ayında alınan lensin 1 ay önce 4.sahibinin bu sene 1 aylık lens diye ilan verdiğini gördüm çünkü profilinde yorum yapan kişi 1 yıl önce benden almıştı:)profilinde apaçık görülüyor 3.5. el lenslerin alınıp satıldıgını biliyorum bu ne kadar sağlıklı bir durum takdir sizin.Sizin yeni sandıgınız lensler kimbilir kaç kişinin elinden geçmiş kaç kişinin gözüne takılmış bilmiyorsunuz bile. site yönetiminin bu duruma engel olmak için 2.el lens satışını engellemeye çalışması çok normal.Madem işiniz gücünüz yerinde kariyeri olan biri iseniz bunlarıda bilmeniz gerekir dediğim gibi ben bunları lens satmak için söylemiyorum zaten satılıyor ancak insanların kandırılıp yeni diye lenslerin satılması çok üzücü saygılar VETMAN 10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…