- 14 Kasım 2001
- 21.576
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.735
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.001
Bu site ile kadınlar arası bir dayanışma olduğunu düşünüyordum. Nitekim buradaki mesajlardan görüyorum ki herkes birbirine destek oluyor. Fakat site yöneticileri hariç. Eğer bu konuları okudularsa Solotica lenslerin ne kadar pahalı oldukları ve denemeden almak zorunda olduğumuz için bize yakışmadığında paramızın çöpe gittiği üstelik de yeni bir tane almaya paramızın kalmadığı açıkça ortada. Bir kez takmak yetiyor yakışıp yakışmadığını anlamak için. Evde nasıl olmayan giysilerimizi veriyoruz bu da onun gibi bir yardımlaşma. Ama bize burada kötü işler çevriliyormuş muamelesi yapmayı çok ayıp buluyor ve hakaret kabul ediyorum. Lütfen yukarda belirttiğiniz gibi bu yazıyı asla silmeyin.
Ben arkadaşın ki burda üye olduğumuza göre hepimiz arkadaşız lenslerini almak istiyorum. Hepimiz işi gücü kariyeri olan insanlarız aklı başında insanlarız ancak mesaj atamıyorum buradan yazınca da siliniyor. Ne anlamı kaldı o zaman hiç bilmiyorum. Herkes kaliteli bir şekilde paylaşımda bulunuyor bu tavır çok yanlış. En azından mesajları silmek kendi kurallarınıza kendiniz uymuyorsunuz demek oluyor.
canım cristal sadece yeşil içinde mavilik yok icemintte ise az miktarda içerisinde mavilik barındırıyor ışığa göre bazen mavi bazen yeşil duruyor yani iki rengide duruyor ikside var mavide yeşilde )soloticalar standart lensler gibi olmadığı için anlayamamanız normal soloticalar gerçek göz gibi renk değiştiriyor böyle bir teknolojiyle üretilmişler:)
Soleko Queen's Solitaire lenns hakkında bılgısı yada kullanan varmı kızlar cok dogal gözukuyor youtube dakı vıdeolaRda ...
bendemi yıkasam acep??????daha 2 kez taktım belki zamanla oturur...nc serisini araştırırken göze tam oturmama ihtimalini görmemiştim
maşallah maşallah..
kipriklerin gerçekmi gerçekse ne kullanıyorsun o kipriklere öleee
livescim nc ler taşma yapıyorsa o zaman sen hıdrocharm mel al derim hıdrocharm mel serisi sende daha iyi duracaktır.
verdeler çok güzel durmuş kirpiklerinize maşallah diyorum güle güle kullanınız
kendi siyah gözümde ıcemint resimi ekliyorum açıyor:)
Eki Görüntüle 336944
Eki Görüntüle 336945
kendi siyah sayılacak kadar koyu kahve gözümde icemint flashsız
Canım inan bana Solotica'ya karar vermeden evvel aklına gelebilecek-söylediğin marka dahil-belki 20 farklı marka araştırdım, resimleri videoları inceledim. Yapı itibarı ile sadece lens için değil, en basit şeyi bile alırken çok araştırırım. Ama tabi lens için sağlık sözkonusu olunca ve tabii rahatlık ve de renklilerde estetik, inan ben Solotica kadar doğal, ince ve rahat bir senelik lens görmedim ve okumadım.
Tabi belki de en önemli kısmını henüz yaşamadım çünkü henüz Arzu Hanım'dan o sevindirici haberi alamadım lensimin geldiğine dair. Ama uzun senelerdir lens kullanan biri olarak, batma hissinin, kalınlığın ve görme sırasında renk değişikliği yapmanın ne demek olduğunu biliyorum. O nedenle bana kalırsa senin gördüğün bazı resimler ve videolarda oynama ya da blur dediğimiz video keskinliği düşürme gibi efektler olabilir. Çünkü bu markanın genel olarak tüm resimleri aynı kaliteyi göstermiyor. Yani nacizhane bu benim fikrim...
Umarım bilgilerim yararlı olur canım...
Arzu Hanım' a ek not: hani bana hani bana :))) beklemedeyim efendim...
betycim orta-koyu kahve gözde charm verde marine resimleri
kızlarrrrrrrr sıyah gözde naturaL coLours verdE marinE nasıll olurr sizcee ? acillll cvppp pleasseeeeee
Canım inan bana Solotica'ya karar vermeden evvel aklına gelebilecek-söylediğin marka dahil-belki 20 farklı marka araştırdım, resimleri videoları inceledim. Yapı itibarı ile sadece lens için değil, en basit şeyi bile alırken çok araştırırım. Ama tabi lens için sağlık sözkonusu olunca ve tabii rahatlık ve de renklilerde estetik, inan ben Solotica kadar doğal, ince ve rahat bir senelik lens görmedim ve okumadım.
Tabi belki de en önemli kısmını henüz yaşamadım çünkü henüz Arzu Hanım'dan o sevindirici haberi alamadım lensimin geldiğine dair. Ama uzun senelerdir lens kullanan biri olarak, batma hissinin, kalınlığın ve görme sırasında renk değişikliği yapmanın ne demek olduğunu biliyorum. O nedenle bana kalırsa senin gördüğün bazı resimler ve videolarda oynama ya da blur dediğimiz video keskinliği düşürme gibi efektler olabilir. Çünkü bu markanın genel olarak tüm resimleri aynı kaliteyi göstermiyor. Yani nacizhane bu benim fikrim...
Umarım bilgilerim yararlı olur canım...
Arzu Hanım' a ek not: hani bana hani bana :))) beklemedeyim efendim...
sevgili insulinecim :)beklemedeyiz beraber gelince haberleşeceğiz:)
arkadaşlar lenslerini koyu bulanlar yeni bir solusyon var euro soft hem soloticalarla batma yaptırmıyor hemde 2 ton lenslerinizi açıyor soloticalarla her solusyon olmuyor 2 ay boyunca euro softu test ettim hem çok rahat hemde soloticaları açıyor:) lensleriniz açmak isteyenlere tavsiye ederim EURO SOFT :)harika bir solusyon..
lens almazsak yine enden temin edebilirmiyizlamiacım euro soft solusyonu 2 aydır denedim emin olduktan sonra bügün den itibaren lenslerle hediye olarak gönderiyorum 150 ml isterseniz benden temin edebilirsiniz:)
Arzu hnm msj kutunuz dolu,buradan sorayım
icemintin renkli kısmı topaziodan daha mı az? Ve topazio kadar opak mı yoksa yarı opak mı?[/QUOT
renkli kısımları hemen hemen aynı çok az daha geniş pupil boşlugu icemintte meller gibi yarı opak ıcemintler:)
pupil boşluguda meller gibi .
solusyonları benden temin edebilirsiniz lamiacım lenslerimiz euro softla daha güzel daha açık tonda olucak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?