Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba
Site kurallari bu konuda cok net. Site kurallari bir tarafa baskasi tarafindan kullanilan bir esyayi hatta hatta direk sagliginizi ilgilendiren bir nesneyi nasil bu sekilde almaya kalkiyorsunuz bunu anlamakta ciddi olarak zorluk cekiyorum. Urunu almak istediginiz kisinin gozunde nasil bir rahatsizlik var hepatit B mi C mi ? Bir arastirin bakalim neler size bulasabilir ? Kusura bakmayin ama siz sagliginizi dusunmuyor olabilirsiniz 2 gun sonra magduriyet yasadiginizda kapisini calacaginzi ilk biziz bu sebeple yasak. Kariyer sahibi biri bu yazdiklarimdan sonuc cikarir diye umuyorum....

bende tam tersi olarak biliyordum teşşekkurlerr vetman10 ..(soloticalar mükemmellll ) herkesn 1 tane soloticası olmalıı ((

Soleko Queen's Solitaire lenns hakkında bılgısı yada kullanan varmı kızlar cok dogal gözukuyor youtube dakı vıdeolaRda ...

Soleko Queen's Solitaire lenns hakkında bılgısı yada kullanan varmı kızlar cok dogal gözukuyor youtube dakı vıdeolaRda ...

Canım inan bana Solotica'ya karar vermeden evvel aklına gelebilecek-söylediğin marka dahil-belki 20 farklı marka araştırdım, resimleri videoları inceledim. Yapı itibarı ile sadece lens için değil, en basit şeyi bile alırken çok araştırırım. Ama tabi lens için sağlık sözkonusu olunca ve tabii rahatlık ve de renklilerde estetik, inan ben Solotica kadar doğal, ince ve rahat bir senelik lens görmedim ve okumadım.
Tabi belki de en önemli kısmını henüz yaşamadım çünkü henüz Arzu Hanım'dan o sevindirici haberi alamadım lensimin geldiğine dair. Ama uzun senelerdir lens kullanan biri olarak, batma hissinin, kalınlığın ve görme sırasında renk değişikliği yapmanın ne demek olduğunu biliyorum. O nedenle bana kalırsa senin gördüğün bazı resimler ve videolarda oynama ya da blur dediğimiz video keskinliği düşürme gibi efektler olabilir. Çünkü bu markanın genel olarak tüm resimleri aynı kaliteyi göstermiyor. Yani nacizhane bu benim fikrim...
Umarım bilgilerim yararlı olur canım...

Arzu Hanım' a ek not: hani bana hani bana :))) beklemedeyim efendim...

kizlar profilimde solotica albumu yaptim herkese acik, orada bendeki birkac rengin degisik isiklarda cekimleri var.. merak edenler bakabilirler :)) cektikce (ve de yeni renk aldikca) eklemeye devam ederim..

maşallah maşallah..

kipriklerin gerçekmi gerçekse ne kullanıyorsun o kipriklere öleee

teknocum meraba :)

valla benim kirpiklerim cok uzun ama gur degillerdi, bende 2 hafta once daha gur kirpikler icin kirpiklerime kaynak yaptirdim biraz merak, biraz heves :)

kisaca aralarini doldurttum .

gecici bir sey ama yaklasik 2 ay kalabiliyorlar, eger aradan dusenler falan olursa, yeniden dusenlere kaynak yapiliyor. simdi 2 ayimi doldurayim asil olayi ozaman yaratip, daha uzun yaptiricam yeni kaynaklarimi

catlagim azcik dimi

tesekkur ederim :)

anladm cnm cok saol söyledıklerını dıkkate alacaqım

sevgili insulinecim :)beklemedeyiz beraber gelince haberleşeceğiz:)
arkadaşlar lenslerini koyu bulanlar yeni bir solusyon var euro soft hem soloticalarla batma yaptırmıyor hemde 2 ton lenslerinizi açıyor soloticalarla her solusyon olmuyor 2 ay boyunca euro softu test ettim hem çok rahat hemde soloticaları açıyor:) lensleriniz açmak isteyenlere tavsiye ederim EURO SOFT :)harika bir solusyon..

Son düzenleme:

nerden bulabiliriz arzu hanım bu solisyonu.Bende topozio almıştım.All in one light solüsyonla çok açıldıve rengi çok güzel oldu

lamiacım euro soft solusyonu 2 aydır denedim emin olduktan sonra bügün den itibaren lenslerle hediye olarak gönderiyorum 150 ml isterseniz benden temin edebilirsiniz:)

Arzu hnm msj kutunuz dolu,buradan sorayım
icemintin renkli kısmı topaziodan daha mı az? Ve topazio kadar opak mı yoksa yarı opak mı?

Arzu hnm çok kararsızım cristal ile icemint arasında kendi gözünüzde birer fotolarını ekler misiniz? Hangisi koyu kahve gözde daha belirgin durur sizce? Saçlarım ve kaşlarım siyah,beyaz tenliyim,hangisi yakışır bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…