Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

qmzqrx canım sana buldum...

cnm tşk ederm . bu lense karar kıldım verde ler dha koyu marıne dha belırgın gıbı ... sence cor verde marıne mı dha acık yoksa natural colours mu ? benım gözlerım çok kucuk oldugu ıcın bıraz buyultmek amacıyla nc dusunuyorum ama cor dha acık duracaksa corr marıne alcamm ????

Görünüm olarak sanirim her rengin gozu en fazla açan modeli cor olanlar, ama söyle de bir durum var ki cor serisi bazı kisilerde taşma yapabiliyor bunu gözüm küçük dedin diye söylüyorum, nc ile cor arasında cok da fark olacağını sanmam bence olcturebilirsen çapını bir ölçtur, garanti olsun dersen nc tercih et veya Arzu Hanım'a da danışalım ki kesin olsun canimm..

kizlar profilimde solotica albumu yaptim herkese acik, orada bendeki birkac rengin degisik isiklarda cekimleri var.. merak edenler bakabilirler :)) cektikce (ve de yeni renk aldikca) eklemeye devam ederim..

tam cor mellere karar vermişken yapılmaz bu yine aklımı aldı quartzolar. sizde yeşil gibi durmuş, bana mı öyle geliyor?

anladım cnm da capını nerede olcultebılırım. zaten göz muayenesıde olcamda kesın karar verım buna göre

anladım cnm da capını nerede olcultebılırım. zaten göz muayenesıde olcamda kesın karar verım buna göre

muayene için gittiğinde dr. a ilet lens kullanacağını çapını ölçer..bu arada benim albümümden faydalanabilirsin benimde gözlerim çok koyu..

Canım bildiğim kadarıyla göz muayenesi sırasında gözdeki bozuklukların yazıldığı bir kağıt var, otomatik bir makina zaten çıkarıyor tüm gerekli bilgileri..
Sadece muayene olsan sanırım çapı da öğrenmeye yeter..

Lens Terimleri Ne Demek? | Beş Optik
Hatta şu adreste elinde reçete varsa online olarak ne anlama geldiğini de anlatan bir bölüm var..

muayene için gittiğinde dr. a ilet lens kullanacağını çapını ölçer..bu arada benim albümümden faydalanabilirsin benimde gözlerim çok koyu..

Nilcim, ya albümdeki tüm renkler mükemmel oturmuş gözüne cidden çok beğendim, özellikle crystal ve ice harika, custom gibi :))

evet oldukca yesil ve muhtesemdiler bence (hep soyluyorum renk olarak favorim quartzo) ama bendeki eski seri o yuzden yeni quartzolar ayni tonda mi bilemiyorum..

biliyorum sizin eski seri ve tonu tam istediğim yeşil. artık arzu hanımı biraz uğraştıracağım bana bir de quartzolarınızın hangi seri olduğunu söyleyebilir misiniz?

azecim çok teşekkür ederim :)resimeklemeye çalışıca benim profilimde hem ıcemintli hemde cristlli resimlerim var oradanda görmek şsteyenler arkadaş olarak eklerlerse beni görebilirler:) ama resimekliycem şöyle bir ipucu vereyim cristel mele yakın zaten resimlerdende belli mel gibi yeşil cristaller mavilik yok

cnmm cok tşk ederm yardımların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…