- Konu Sahibi White Mocha
-
- #24.021
qmzqrx canım sana buldum...
cnm tşk ederm . bu lense karar kıldım verde ler dha koyu marıne dha belırgın gıbı ... sence cor verde marıne mı dha acık yoksa natural colours mu ? benım gözlerım çok kucuk oldugu ıcın bıraz buyultmek amacıyla nc dusunuyorum ama cor dha acık duracaksa corr marıne alcamm ????
kizlar profilimde solotica albumu yaptim herkese acik, orada bendeki birkac rengin degisik isiklarda cekimleri var.. merak edenler bakabilirler :)) cektikce (ve de yeni renk aldikca) eklemeye devam ederim..
tam cor mellere karar vermişken yapılmaz buyine aklımı aldı quartzolar. sizde yeşil gibi durmuş, bana mı öyle geliyor?
tam cor mellere karar vermişken yapılmaz buyine aklımı aldı quartzolar. sizde yeşil gibi durmuş, bana mı öyle geliyor?
Görünüm olarak sanirim her rengin gozu en fazla açan modeli cor olanlar, ama söyle de bir durum var ki cor serisi bazı kisilerde taşma yapabiliyor bunu gözüm küçük dedin diye söylüyorum, nc ile cor arasında cok da fark olacağını sanmam bence olcturebilirsen çapını bir ölçtur, garanti olsun dersen nc tercih et veya Arzu Hanım'a da danışalım ki kesin olsun canimm..
anladım cnm da capını nerede olcultebılırım. zaten göz muayenesıde olcamda kesın karar verım buna göre
anladım cnm da capını nerede olcultebılırım. zaten göz muayenesıde olcamda kesın karar verım buna göre
muayene için gittiğinde dr. a ilet lens kullanacağını çapını ölçer..bu arada benim albümümden faydalanabilirsin benimde gözlerim çok koyu..
Nilcim, ya albümdeki tüm renkler mükemmel oturmuş gözüne cidden çok beğendim, özellikle crystal ve ice harika, custom gibi :))
tşk ederim canım:) hepsinin süresi doldu ,şuan sadece charm ıce var bende ,bu yıl sadece onu kullanıcam
korkarım quartzo bende de aynı tonda duruyor ginchy..birebir aynı :))
evet oldukca yesil ve muhtesemdiler bence (hep soyluyorum renk olarak favorim quartzo) ama bendeki eski seri o yuzden yeni quartzolar ayni tonda mi bilemiyorum..
evet oldukca yesil ve muhtesemdiler bence (hep soyluyorum renk olarak favorim quartzo) ama bendeki eski seri o yuzden yeni quartzolar ayni tonda mi bilemiyorum..
Arzu hnm çok kararsızım cristal ile icemint arasındakendi gözünüzde birer fotolarını ekler misiniz? Hangisi koyu kahve gözde daha belirgin durur sizce? Saçlarım ve kaşlarım siyah,beyaz tenliyim,hangisi yakışır bana?
Canım bildiğim kadarıyla göz muayenesi sırasında gözdeki bozuklukların yazıldığı bir kağıt var, otomatik bir makina zaten çıkarıyor tüm gerekli bilgileri..
Sadece muayene olsan sanırım çapı da öğrenmeye yeter..
Lens Terimleri Ne Demek? | Beş Optik
Hatta şu adreste elinde reçete varsa online olarak ne anlama geldiğini de anlatan bir bölüm var..
Ben yeni quartzo aldım arkadaşlar.Rengi tam açık yeşil ve çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?